חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

**שאלו את הימין האמיתי לתאריך 22 במאי**

<< < (5/5)

עֹמרי:
בס"ד

שלום חיים,
עד כה שמעתי (וראיתי) עשרות קליפים והרצאות על היהדות, האיסלאם, הימניים, השמאלנים, ארה"ב, חמאס, מזרחיים וכו'..
מאז שאני מכיר את עצמי אני יהודי מאמין (שומר מסורת) ומזוהה עם הימין ה"קיצוני" אם אפשר לקרוא לזה ככה..(אני מעדיף שלא כי אין דבר כזה, זה שאני בוחר להילחם על האדמה שלי
לא עושה אותי קיצוני).
עכשיו אותם סרטונים שראיתי חידדו לי באופן משמעותי את התפיסה שלי לגבי הסכסוך יהודי-ערבי, והבנתי שאפילו תנועת "חזית" אינה מספיקה לי (למרות שהצבעתי בה בבחירות שעברו)
אני חש צורך בתנועה יותר כוחנית, יותר מבצעת מאשר מדברת, יותר יהודית! ואני שומע כל הזמן ממך:  "הלוואי ויבחרו בנו", "כשנכנס לכנסת זה לא יקרה"
אני באמת מאמין שאינך רק מדבר אלא מתכוון גם לבצע, אבל איך? עם מי? איפה? מתי? לצערי כמו שהבנתי אינך יכול להיכנס לשטח ישראל. אני מעוניין לדעת מה אני בתור אזרח ואוהב את הארץ שלי מוכן לעשות כדי שאתה והתנועה "הימין האמיתי" יבחרו לכנסת?

בתודה, עומרי

palsar:
יש לי כאן כמה שאלות:
1. כאשר תעלה לארץ, תקים מפלגה של הימין האמיתי?
אם כן אז אני מקווה שתגייס אנשים מהפורום שיעזרו לך ויפרסמו את המפלגה החדשה - אני הייתי רוצה להיות ביניהם.
2. זה שאלה מאוד מדאיגה: בארצות הברית יש תנועה של 180 איש, והיא התנועה הנאציונאל סוציאליסטית (הנאצית) שהולכת וצוברת כוח, האם היהודים באמריקה הולכים לנקוט פעולות נגד התנועה של המנוולים האלה? כי המנוולים האלה משתמשים בחופש הביטויי ובדמוקרטיה כדי לשטוף את המוח לאנשים תמימים.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה