חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי
**שאלו את הימין האמיתי לתאריך 22 במאי**
IRON_MAN:
1.איך ייתכן שמפלגותיהם של המחבלים אחמד טיבי ועזמי בשארה בכנסת ורק מפלגת כ"ך מחוץ-לחוק?
2.מה אתה חושב על השמאלנים שהולכים כל שבוע לכפר הערבי בילעין וזורקים על כוחות-הבטחון שלנו אבנים ומפריעים לצה"ל לעשות את עבודתו?
J0HNiE:
חיים שלום.
נולדתי וגרתי בישראל כל חיי עד גיל 17, שאז עברתי עם אמא שלי ואחותי לארה"ב, כי המשפחה של אמא שלי נמצאת שם, וזה היה במטרה לנסות משהו חדש.
אחרי שנה שסיימתי שם בית ספר החלטתי לחזור לארץ ולעשות צבא.
אבא שלי מתנגד שאני אשעה צבא בגלל שצה"ל גירש יהודים, אך אני מרגיש עדין מחוייבות לעשות צבא ולשרת את המדינה לדורות הבאים, למרות שיש לי פרופיל 64 ביקשתי דחיית שירות להתאמן בשביל לקבל קרבי.
ורציתי לדעת מה אתה חושב על הצבא, על החיילים שביצעו את הגירוש, האם יש לסרב בכלל גיוס לצה"ל שכרגע מי ששולט עליו זה הבולשביקיםוהם אלה שמחדירים לחיילנו שדם אויב חשוב יותר מדם יהודי, שירושלים "נכבשה" ולא שוחררה.
ולבצע מן "חרם" שכזה.
או עלינו להתגייס ולא רק ליחידות המובחרות, אך לסרב פקודות בלתי חוקיות כמו תוכנית הגירוש של האריאל שרון הדיקטטור ימח שמו?
mashras:
שלום חיים, וחודש טוב.
מדוע אינך מדבר בח' וע' כפי הנהוג בקרב המזרחיים? אני יודע גם יודע שנולדת וגרת כל חייך באמריקה, אך רציתי לומר לך שאני נולדתי לזוג הורים יוצאי תימן, אך גדלתי בסביבה אשכנזית שלא דיברה כלל בח' וע' ולכן גם אני לא רכשתי את השפה הזו, אך בשנים האחרונות זה בא לי באופן טבעי, ולכן אני משתדל לדבר בח' וע' כל הזמן, כך שלעיתים זה בא ולעיתים הולך.
כשמדברים בח' וע' הדיבור הרבה יותר ברור. זה נשמע יותר טוב. יותר יהודי. יותר קשור למקורות.
אני חושב שמי שמרגיל את עצמו יוכל תוך זמן קצר לדבר בח' וע' בלי בעיות. מה אתה אומר?
ועוד משהו.
שמעתי את המחותן של בינימין כהנא מדבר בח' וע' - הוא נראה כאילו רק אתמול הגיע מתימן. אבל מצד שני יש לו גם מבטא אמריקאי. מה אתה יכול לספר לי עליו?
אור-לי:
בס"ד
שבוע טוב,
ידוע לכל שיש אנשים המפקפקים באמינותך בנוגע לנושאים שונים לגבי עברך.
הם מטילים רבב על אמירתך כי אתה מסורב עליה וכי היית יד ימינו של הרב כהנא זצ"ל.
כדי שיפסיקו כדאי שתראה מסמכים ממשיים שאכן הכל נכון.
(אני מאמינה - בגלל שנעם פדרמן איתך ואותו הכרתי קודם הצטרפותי לאתר)
בברכה אור-לי.
אלירן:
חיים שלוב רב ,
קודם-כל רציתי להגיד שהתוכניות שלך באנגלית הן פשוט 10, תוכניות כאלה מצוינות.. אין מילים..
ועכשיו לשאלות:
1). שמעתי שהייתה בליגה יחידה עילית שקראו לה "חיה". היא הייתה כמו ה"קומנדו", בוא נגיד את זה ככה.. עכשיו מה הייתם עושים איתם? אילו פעולות?
אילו מיבצעים הייתם עושים איתם?
2). אולי שמעת ואולי אתה מכיר את אלן גורמן שעלה לישראל מאמריקה ב-1982, ופה הוא הרג ערבי והכניסו אותו לכלא ל-24 שנים ואחרי 15 שנים גירשו אותו מהארץ.. כניראה חזרה לאמריקה..
וחוץ מזה אולי אתה לא יודע אבל הבן של עוזי משולם גם גורש מהארץ לקנדה והוא מנהל עכשיו קמפיין או משהו כזה כדי שהוא יוכל לחזור לארץ..
הוא טוען שהשב"כ גירש אותו מפני שהם טוענים שיש בידיו את המידע על פרשת ילדי תימן שהאב עוזי העביר לו..
וחיים לסיום אני רוצה להעיר כמה הערות:
אחת, אני יודע שאתה בן-אדם עסוק ושיש לך חיים פרטיים וכל זה אבל עדיין אני חושב שככל שאתה
עושה את התוכנית הזאת יותר ארוכה, ככה היא יותר איכותית וככה אנחנו יותר לומדים ויותר נהנים!
והערה שנייה זה, חיים אולי אתה שכחת אבל רוני חוץ מהיותו מטורף הוא גם שקרן ברמות והוא בטוח המציא את זה שמרזל אמר שהוא לא קיבל מימך כסף.. אתה צודק בכעס שלך למרזל אבל תהייה בטוח שהוא לא אמר דבר כזה.. רוני יעשה את הכול כדי לסכסך..
ותודה על הכול ושיהיה לך כל-טוב ושהקדוש ברוך הוא ייתן לך את הזכות לעלות לארצנו הקדושה, אמן ואמן!
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה