עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

כה תענה לשמאלן

<< < (6/13) > >>

hebraic:
ועוד דבר, בקשר לטענה שלך שחיזבאללה זה ארגון קקיוני

קודם , יש לו טילים שמשתמשים בהם בצבאות מודרניים לחלוטין

לחיזבאללה יש יותר כח אש , מכמעט כל מדינה מערבית להוציא את המעצמות כולל ישראל ודרום אפריקה מהמשוואה

הם זרקו על צפון הארץ יותר טילים מאשר גרמניה זרקה על בריטניה במלחמת העולם השנייה (שזה המון)

לחיזבאללה יש לוחמים מאומנים היטב , להבדיל מהפלשתינים ,במלחמה הם התנהגו כמו ויאטקונג עם תקציב, לא כמו פלאחים עם רובים .

לחיזבאללה יש נשק נ"ט מתקדם מאד ,מבוסס תיל , שאפשר לכוונן במעוף , ויכול להתביית
בקיצור , זה לא ארגון קקיוני , זה צבא רציני ביותר

להכיזבאללה היו גם טילים בליסטיים שמבוססים על חיקוי של הטייפדונג , אתה עושה צחוק תגיד לי ?
יש מדינות שלצבאות שלהם אין יכולות כאלה , אפילו באירופה , לרוב המדינות, אין יכולות כאלה

בייקר:
יתכן שהחיילים החטופים מתים.

שלמה:

--- ציטוט של: בייקר על מאי 14, 2007, 22:43:08 ---יתכן שהחיילים החטופים מתים.

--- סוף ציטוט ---

לצערי הסיכוי גבוהה מאוד

hebraic:
חס וחלילה לא צריך להגיד דבר כזה , נקווה שחיים ועוד יזכו לחזור לארץ ולהביא הרבה צאצאים

נדב:

--- ציטוט של: hebraic על מאי 14, 2007, 22:29:07 ---עוץ לי גוץ לי - לא אמורים להכנס איתם לשום מו"ם , הדבר הראשון שהיה צריך לעשות זה להודיע שאם שערה מראשיהם של החטופים שנחטפו על ידי חיזבאללה תיפול , אזי זה יגרור תגובה של חיסול כל האסירים הביטחוניים בבתי הכלא בישראל כולל כל הלבנונים

הדבר השני שהיה צריך לעשות, זה הוצאה להורג של כל האסירים הלבנונים , אחד אחרי השני , אחד כל שעה , עד שיוחזרו החיילים

החיילים החטופים היו מוחזרים ,עוד לפני שפג התוקף של השעה הראשונה שבה היה צריך להוציא להורג אחד מהלבנונים
דבר שני שזה היה עושה אוטומטית , לעולם הם לא ינסו לחטוף חיילים שוב.

זה הדבר הראשון שהיה צריך לעשות

הדבר השני שהיה צריך לעשות זה פשוט מאוד למחוק את הצבא הסורי ובמיוחד את הבסיסי קומנדו שלו בלאטקיה ואיזורים אחרים (שעליהם מבוססת הדוקרטרינה המלחמתית הסורית ) והפגזה בנאפלם את כל האיזורים שמהם שוגרו רקטות , ובמיוחד איזורי המטעים בסביבות צור , שממנה נורו רוב הטילים

קפיש ?

שום מו"ם שמו"ם , תשאיר את זה לאו"ם , כשהם יראו שאנחנו מתנהגים ככה, הם בעצמם יגידו ללבנונים "מה אתם דפוקים בראש , תחזירו את החיילים לפני שהם ישמידו אתכם"

אנחנו לא אפגניסטן, אנחנו לא עיראק , אנחנו לא יגוסלביה , יש לנו פצצות אטום , אף אחד לא יתערב בשביל הערבים אם נתחיל להתנהג כמו שצריך , ובצדק, כי יש לנו גם טילים בליסטיים שמכסים כל איזור מיושב , ומספיק חומרים לא קונבנציונלים להרוס את כל העולם פעמיים AND THEN SOME ... בקיצור , השם בירך אותנו ביכולות שאפילו לרוב המעצמות בעולם אין

אבל הדבר הכי חשוב שצריך לעשות, זה להפסיק להקשיב לממשל האמריקאי המטומטם (כמו שאולמרט עשה) ולהתחיל לעשות מה שטוב לנו , לא לבוש . כי זה הייתה הבעייה במלחמה, לא הצבא , אלא אולמרט , האדיוט הזה כל רגע שינה פקודות בשטח לפי מה מה שהגורילה הזאת קונדוליסה אמרה לו , במקום לתת לצבא להכריע את המערכה ביום הראשון .

--- סוף ציטוט ---

+10000000000000000000000000000000000000

המסר שאנחנו צריכים להעביר לשאר אומות העולם צריך להיות חד וברור:

אנחנו מטורפים. אבוי לאדם הבא שיעז להפר את ריבונותה של מדינת ישראל, הוא וכל מדינתו תשלם מחיר כבד.

"ההרתעה הישראלית חלשה בגללך. הפסדנו במלחמה הזאת - בגללך.

אתה חצוף! - קוראים לי "אהוד כלומרט" או "מהשמו פרץ"?! תיכף תגיד שאני גם חטפתי את שלושת החיילים..."

לא - אבל אם אתה משתייך לשמאל המרכז מאמצים בהחלשת כוחה של המדינה, אל תתפלא למה כוחה של המדינה נחלש.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה