עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

כה תענה לשמאלן

(1/13) > >>

עוץ לי גוץ לי:
כשדם עשרות חיילים שלנו נשפך בלבנון כדי שנסראללה "לא ישכח את השם של מה-שמו פרץ", כששלושת החטופים נשארו בתמונות על שולחנו של אולמרט ולא שבו הביתה, כש-1000 אזרחים לבנונים, בינהם ילדים וקשישים נהרגו, כשכל זה קרה, אני הפגנתי ברחובות הערים (וגם בערי הצפון שם אני גר), בהפגנות שהתקשורת המגוייסת של המלחמה לא סיקרה! איפה אתם הייתם? לא זוכר שראיתי אתכם, כשחטפתי מכות מיס"מניקים ארורים כשצעקתי וזעקתי על כך שהממשלה העלובה הזאת שלחה חיילים שלנו למות בלבנון.

בייקר:
אתה מתנגד לעצם המלחמה בחיזבאללה שחטף חיילים או לצורה שבה התנהלה המלחמה?
לא ראית אותנו?את מי לא ראית?אותי?איך אני נראה?את חיים בן פסח?
בזמנו שהשמאלנים הבוגדים משלום עכשיו הפגינו נגד המלחמה אני חייל הפגנתי בעדה.

בייקר:
כאן לא אתר יש גבול או פורום שלום עכשיו.

אֵיתָן:

--- ציטוט של: עוץ לי גוץ לי על מאי 11, 2007, 16:06:25 ---כשדם עשרות חיילים שלנו נשפך בלבנון כדי שנסראללה "לא ישכח את השם של מה-שמו פרץ", כששלושת החטופים נשארו בתמונות על שולחנו של אולמרט ולא שבו הביתה, כש-1000 אזרחים לבנונים, בינהם ילדים וקשישים נהרגו, כשכל זה קרה, אני הפגנתי ברחובות הערים (וגם בערי הצפון שם אני גר), בהפגנות שהתקשורת המגוייסת של המלחמה לא סיקרה! איפה אתם הייתם? לא זוכר שראיתי אתכם, כשחטפתי מכות מיס"מניקים ארורים כשצעקתי וזעקתי על כך שהממשלה העלובה הזאת שלחה חיילים שלנו למות בלבנון.

--- סוף ציטוט ---
אם נכנס  פה  לוויכוח
זה  לא  יגמר
לנו לי  כיביכול יש  ראייה  אחרת משלך
אתה גם בעד  האוייבים שלנו
גם אנחנו לא  מכירים אותך,ולמה  שנפגין עם בוגדים?

Aaron:
מעט מידי אזרחים לבנונים נהרגו. אבל לפחות משהו. אני בעד להשמיד כל נפש בלבנון. כל תינוק שנהרג בלבנון מעלה לי חיוך על השפתיים.
עוץ לי גוץ לי, לך לפורום "שלום עכשיו".

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה