עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
כה תענה לשמאלן
בייקר:
עוד מסקנה:החלפת שלטון האליטה באליטה אלטרנטיבית.
אגב ההרוגים הם בגלל החיזבאללה ולא בגלל משתתף בפורום שלא הרג אף אחד.
אין שלום ובגלל אוסלו איבדנו את ההרתעה.
ההרתעה הושגה בעקבות מלחמת ששת הימים ותלך לאיבוד כשנאבד את השגי מלחמת ששת הימים.
אילן208:
להגיד לך את האמת הייתי חותם עם ערבים על הסכם שלום אם זה לא היה כולל להחזיר שטחים ולהחליש הגנות כי זה פשוט חוצפה וזה סיכון בשבילנו הייתי חותם איתם על שלום ללא תנאים כלל
משאיר עיניים פתוחות על הגבולות ואז כשהערבים היו על בטוח תוקפים הייתי מהגן על עצמי ולוקח את א"י השלמה וכך דעת הקהל העולמית לא היתה לה זכות לומר כלום
שיטה טובה נכון?
:2funny:
Aaron:
מה שצריך לעשות ללבנון זה להציע להם, או שהם יחזירו לנו את השטחים שלנו או שנפתח במלחמה נגדם, ונקבע תאריך לפתיחת המלחמה. לתת שטחים ששייכים לנו זה אידיוטי לגמרי. צריך לקחת ולא לתת לאויב כלום.
פאקו411:
--- ציטוט של: אהרון על מאי 14, 2007, 15:04:36 ---מה שצריך לעשות ללבנון זה להציע להם, או שהם יחזירו לנו את השטחים שלנו או שנפתח במלחמה נגדם, ונקבע תאריך לפתיחת המלחמה. לתת שטחים ששייכים לנו זה אידיוטי לגמרי. צריך לקחת ולא לתת לאויב כלום.
--- סוף ציטוט ---
לא צריך לישאול אותם זה שלנו וזה צריך לחזור אלינו נקודה!
hebraic:
עוץ לי גוץ לי - לא אמורים להכנס איתם לשום מו"ם , הדבר הראשון שהיה צריך לעשות זה להודיע שאם שערה מראשיהם של החטופים שנחטפו על ידי חיזבאללה תיפול , אזי זה יגרור תגובה של חיסול כל האסירים הביטחוניים בבתי הכלא בישראל כולל כל הלבנונים
הדבר השני שהיה צריך לעשות, זה הוצאה להורג של כל האסירים הלבנונים , אחד אחרי השני , אחד כל שעה , עד שיוחזרו החיילים
החיילים החטופים היו מוחזרים ,עוד לפני שפג התוקף של השעה הראשונה שבה היה צריך להוציא להורג אחד מהלבנונים
דבר שני שזה היה עושה אוטומטית , לעולם הם לא ינסו לחטוף חיילים שוב.
זה הדבר הראשון שהיה צריך לעשות
הדבר השני שהיה צריך לעשות זה פשוט מאוד למחוק את הצבא הסורי ובמיוחד את הבסיסי קומנדו שלו בלאטקיה ואיזורים אחרים (שעליהם מבוססת הדוקרטרינה המלחמתית הסורית ) והפגזה בנאפלם את כל האיזורים שמהם שוגרו רקטות , ובמיוחד איזורי המטעים בסביבות צור , שממנה נורו רוב הטילים
קפיש ?
שום מו"ם שמו"ם , תשאיר את זה לאו"ם , כשהם יראו שאנחנו מתנהגים ככה, הם בעצמם יגידו ללבנונים "מה אתם דפוקים בראש , תחזירו את החיילים לפני שהם ישמידו אתכם"
אנחנו לא אפגניסטן, אנחנו לא עיראק , אנחנו לא יגוסלביה , יש לנו פצצות אטום , אף אחד לא יתערב בשביל הערבים אם נתחיל להתנהג כמו שצריך , ובצדק, כי יש לנו גם טילים בליסטיים שמכסים כל איזור מיושב , ומספיק חומרים לא קונבנציונלים להרוס את כל העולם פעמיים AND THEN SOME ... בקיצור , השם בירך אותנו ביכולות שאפילו לרוב המעצמות בעולם אין
אבל הדבר הכי חשוב שצריך לעשות, זה להפסיק להקשיב לממשל האמריקאי המטומטם (כמו שאולמרט עשה) ולהתחיל לעשות מה שטוב לנו , לא לבוש . כי זה הייתה הבעייה במלחמה, לא הצבא , אלא אולמרט , האדיוט הזה כל רגע שינה פקודות בשטח לפי מה מה שהגורילה הזאת קונדוליסה אמרה לו , במקום לתת לצבא להכריע את המערכה ביום הראשון .
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה