יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

שאלה

<< < (2/4) > >>

dorgreen:
בעזרת השם:)

ליעד:
לפי תקנות של הרמב"ם אם יש מצב של פיקוח נפש אז מותר להיתאסלם זמנית בגלל שזאת לא עבודה זרה

האלקשי:
אם את מתכוונת לאגרת השמד, הרמב"ם לא כתב שם שמותר להתאסלם ממש כדי להנצל ממתה, חלילה!

הרמב"ם כותב שם שאם כל מה שמבקשים המוסלמים הוא להודות בשליחות אותו איש (מוחמד ימ"ש) מצווה גדולה
למות על קידוש השם, אבל אינו מחויב לההרג לכתחילה. אבל אם מדובר על המרת דת שיש בה העברה אפילו
על מצווה אחת יש חובה לההרג.

אילן208:

--- ציטוט של: ליעד על אפריל 25, 2007, 17:27:22 ---לפי תקנות של הרמב"ם אם יש מצב של פיקוח נפש אז מותר להיתאסלם זמנית בגלל שזאת לא עבודה זרה

--- סוף ציטוט ---
בתורה יש פיקוח נפש להכל חוץ מלהתפלל לאלוהים אחרים אבל כיוון שהמוסלמים מתפפללים באל אחד אז אין לי מושג מה עושים במצב של בכוח מכריחים אותך פשוט במצב שמישהו אומר לך להתפלל לפסל אתה אמור למות על קידוש השם
אבל האנשים הכי גרועים(יהודים) שמתאסלמים הם ילכו לגיהנום על בטוח אני שונא את אלה ש"מתחברים" לכל הקטע של העולם הפרמיטיבי
"אני צריך לנסוע להודו אני רוצה להתחבר למשהו בצורה רוחנית"
"אני רוצה להתאסלם כי האיסלם היא דת כל כך מרתקת ומסקרנת"

אוריינוש:
בס"ד

--- ציטוט של: wakeupisrael על אפריל 25, 2007, 18:55:30 ---
--- ציטוט של: ליעד על אפריל 25, 2007, 17:27:22 ---לפי תקנות של הרמב"ם אם יש מצב של פיקוח נפש אז מותר להיתאסלם זמנית בגלל שזאת לא עבודה זרה

--- סוף ציטוט ---
בתורה יש פיקוח נפש להכל חוץ מלהתפלל לאלוהים אחרים אבל כיוון שהמוסלמים מתפפללים באל אחד אז אין לי מושג מה עושים במצב של בכוח מכריחים אותך פשוט במצב שמישהו אומר לך להתפלל לפסל אתה אמור למות על קידוש השם
אבל האנשים הכי גרועים(יהודים) שמתאסלמים הם ילכו לגיהנום על בטוח אני שונא את אלה ש"מתחברים" לכל הקטע של העולם הפרמיטיבי
"אני צריך לנסוע להודו אני רוצה להתחבר למשהו בצורה רוחנית"
"אני רוצה להתאסלם כי האיסלם היא דת כל כך מרתקת ומסקרנת"

--- סוף ציטוט ---
נכון צודק!
מעניין אם האנשים האלה שמים לב איזה שטויות הם מוציאים מהפה...

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה