עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

מה עושים עם סוריה בזמן הקרוב?

<< < (4/9) > >>

Aaron:

--- ציטוט ---שמע , אתה באמת אסטרטג גאון
חבל שלא היית שותף לקבלת ההחלטות בזמן המלחמה .
אולי דברים שרואים מהמקלט לא רואים מפיקוד צפון במחילה מכבודך , אני פשוט הייתי קצת יותר קרוב לחזית.
--- סוף ציטוט ---
אני לא אסטרטג, אמרתי מה אני חושב כאזרח רגיל. אתה חושב שאני לא צודק? אז תגיד לי איזה אסטרטגיה כן תיהיה נכונה לפי דעתך.
איזה דברים אתה ראית שאני לא ראיתי מהמקלט? אתה הייתה קרוב לחזית? ומה אתה רוצה ממני? פגעתי בכבודך? זלזלתי בך מתישהו? אני לא ארד לפסים שלך, אבל אני מבקש להפסיק עם הזלזול הזה כלפי אנשים פה בפורום וכאילו שאתה איזה ישות עליונה שצריך להשתחוות אליה.

--- ציטוט ---דבר שני כדאי שתעצור קצת ותחשוב על מה שאתה כותב . עמיר פרץ  . . . שוחט . . . אולמרט . . . רוצחים חיילים
מה יש לך?! מה זה הדיבור הזה ?
--- סוף ציטוט ---
אמרתי עובדות שקורות בשטח, כואב לך עם זה? אתה לא משלים עם המציאות? בעיה שלך.

--- ציטוט ---לרגע אתה חושב שראש ממשלת ישראל עשה עושה ויעשה משהו בכוונה לרעת המדינה? שהוא לא מתייסר על כל חייל שנהרג? מה זה צריך להיות?
יש מי שהיה צריך לקבל החלטות ולקחת אחריות במלחמה הזו , והיו עליו "כמה" לחצים . 
 תתבטא בצורה קצת יותר מאופקת , גם אם ליבך האפל רוחש שנאה איומה לראש הממשלה ושר הבטחון
--- סוף ציטוט ---
ראש הממשלה עשה עושה ויעשה דברים לרעת המדינה, הוא וממשלתו הורסים את המדינה.

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: יובל ב על אפריל 19, 2007, 15:14:10 ---תגיד לי נץ
אתה יודע מה זה נשק גרעיני בכלל שאתה מציע להשתמש בו בכזו קלות?
אתה יודע בכלל מה זה נשק? מה זה טיל?  ראית פעם תוצאה של נשק?

ואהרון שמעז ומכריז כי כי לישראל העוז  . . . "
מה אתה יודע בכלל על מלחמה?
אם תהיה מלחמה עם סוריה , אתה תשב איתי בשוחה על תל חזקה? או תיסע איתי בנגמ"ש
ותעזור לי לחלץ את הנהג  כשיפגע בנו טיל נ"ט?
מי מאתה בכלל ואיך אתה מעז לכתוב כאלו דברים?

--- סוף ציטוט ---
אני יכול לתת לך הרצאה של שעות על נשק גרעיני, וגם אז אני לא יכסה את כל הנושא (ותאמין לי, יש לי את הידע הנדרש), ואם היה לך מינימום של שכל ו/או הבנת הנקרא, היית קורא שאני אמרתי ששימוש בנשק בלתי קונבציונלי (גרעיני ולא כימי ו/או ביולוגי), הוא במטרה להחזיר על התקפה איראנית ו/או התקפה מונעת מוקדמת עליהם ולא לשום שימוש אחר (כרגע), לגבי סוריה מה שאני אמרתי הוא נטו באמצעים קונבנציונליים, כגון פצצות נאפאלם, נאפאלם שחור ודלק-אוויר (פצצות תרמו-באריות), עיין ערך ויאטנם, מלחמת העולם השנייה, ומה שהרוסים עשו בצ'צ'ניה.
אני חייל קרבי, אז אתה לא צריך לספר לי מה זה נשק.
"מה זה טיל?" אתה רוצה הרצאה על בליסטיקה? או שמא הוכחות לכך שראיתי את הדבר במציאות?
"תוצאה של נשק?"- ראית אי פעם את תוצאת הIQ שלך??? עצה ידידותית, רוץ ובדוק את יכולותיך הקוגנטביות, כי עד כה אתה עושה לעצמך בושות בפומבי.
אהרן, עם כל הכבוד, במערכה אל מול האיסלם, הוא ישאר הרבה אחרי שאתה תברח כמו פחדן עם הזנב בין הרגליים.
דרך אגב, אתה בכלל גר בישראל?
וכן, אתה זה שמקסימום תשב בבית ותצפה במלחמה בCNN כי אתה כולך דיבורים.

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: יובל ב על אפריל 19, 2007, 16:27:34 ---שמע , אתה באמת אסטרטג גאון
חבל שלא היית שותף לקבלת ההחלטות בזמן המלחמה .
אולי דברים שרואים מהמקלט לא רואים מפיקוד צפון במחילה מכבודך , אני פשוט הייתי קצת יותר קרוב לחזית.
דבר שני כדאי שתעצור קצת ותחשוב על מה שאתה כותב . עמיר פרץ  . . . שוחט . . . אולמרט . . . רוצחים חיילים
מה יש לך?! מה זה הדיבור הזה ?
לרגע אתה חושב שראש ממשלת ישראל עשה עושה ויעשה משהו בכוונה לרעת המדינה? שהוא לא מתייסר על כל חייל שנהרג? מה זה צריך להיות?
יש מי שהיה צריך לקבל החלטות ולקחת אחריות במלחמה הזו , והיו עליו "כמה" לחצים . 
 תתבטא בצורה קצת יותר מאופקת , גם אם ליבך האפל רוחש שנאה איומה לראש הממשלה ושר הבטחון

--- סוף ציטוט ---
יובל, אווילותך זועקת מקצה העולם ועד קצהו, אתה מגן על "מקבלי ההחלטות" כאילו היו מינימום פון קלאוזביץ' או פון מולטקה הזקן (כאילו שיש לך את מינימום הידע בכדי לדעת מיהם האנשים הללו בכלל), קרבתך לחזית איננו נותן לך תמונה על המתרחש באמת ועל הדברים מאחורי הקלעים, וביננו אחרי כל ה"בלה בלה" שלך על פיקוד הצפון "המהולל", הרי כולנו יודעים שהקשר בין צה"ל ומיקצועיות היננו מקרי בהחלט וכן אפרופו הסטוריה, מר גאון צבאי שלי, הצבע לע בבקשה על דבר אחד חיובי הראוי לציון שצה"ל "המפואר" עשה מאז 1982 ועד היום.
מה לעשות, שמאלמרט ושרץ אינם ה"מנהיגים" הראשונים שבני עמם טענו כלפיהם ששלחו את החיילים כצון לטבח, ולאחר מכן שלחו אותם לתהום הנשייה,
אז מה זה אובר-להיטות הזו להגן על שרצים עם אפס מוח ומינוס אדיר בפטריוטיזם וגאווה לאומית?

יובל ב:
נץ היקר , אני באמת שמח שאתה בעל ידע כה רב , וממרום שנותיך ונסיונך הרב
תוכל ללמד אותי , את קברניטי המדינה כיצד לנהוג במערכה מול האסלאם .
כתבת לי שאתה מומחה להסטורייה צבאית , שקראת את כל הספרים ושאכן ראית פעולתו של נשק
ברב"ח  בשיזפון . ובכן מש"ק מודיעין יקר שלי תרשה לי לומר לך בצניעות שיש הבדל בין מה שקראת בספרים ומה שראית בתרגיל - למלחמה אמיתית ,
שבה אנשים נהרגים . האמת  - כנראה שגם אני לא יודע . אבא שלי אולי הדור שלחם לפני שאני או אתה נולדת . אריק שרון שכה הרביתם לגדף וחרף
באשכל שעסק בארץ ישראל השלימה, וגם רבין ועוד הרבה מנהיגים שבעשר אצבעות הקימו את הצבא ובדמם דאגו שנוכל לחיות פה .  הם לחמו והגיעו למסקנה שזו לא הדרך .  באמת אין לך הבנה  , אע"פ שקראת  ,  מליון ספרים דפים  טרה בייתים וכו'. . . "
אגב האיקיו שלי בסדר גמור . הוא מספיק גבוה .
אתה מפרסם "סקר" שבו אתה שואל איך לנהוג בסורייה .  מה היה שם?
"נמחק אותה מהמפה ונדרוש כניעה ללא תנאי" או "נאיים עליה ונחליף שלטון . . . "
מאוד בוגר ידידי הנץ. מאוד בוגר . כתבת לי שאני טובוקיסט מתלהם, מצוי, פשוט . אתה טועה והגישה שלך בעצמה מתלהמת ומאוד מאוד ילדותית .
 "מה נעשה בסורייה" 

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: יובל ב על אפריל 19, 2007, 23:07:54 ---נץ היקר , אני באמת שמח שאתה בעל ידע כה רב , וממרום שנותיך ונסיונך הרב
תוכל ללמד אותי , את קברניטי המדינה כיצד לנהוג במערכה מול האסלאם .
כתבת לי שאתה מומחה להסטורייה צבאית , שקראת את כל הספרים ושאכן ראית פעולתו של נשק
ברב"ח  בשיזפון . ובכן מש"ק מודיעין יקר שלי תרשה לי לומר לך בצניעות שיש הבדל בין מה שקראת בספרים ומה שראית בתרגיל - למלחמה אמיתית ,
שבה אנשים נהרגים . האמת  - כנראה שגם אני לא יודע . אבא שלי אולי הדור שלחם לפני שאני או אתה נולדת . אריק שרון שכה הרביתם לגדף וחרף
באשכל שעסק בארץ ישראל השלימה, וגם רבין ועוד הרבה מנהיגים שבעשר אצבעות הקימו את הצבא ובדמם דאגו שנוכל לחיות פה .  הם לחמו והגיעו למסקנה שזו לא הדרך .  באמת אין לך הבנה  , אע"פ שקראת  ,  מליון ספרים דפים  טרה בייתים וכו'. . . "
אגב האיקיו שלי בסדר גמור . הוא מספיק גבוה .
אתה מפרסם "סקר" שבו אתה שואל איך לנהוג בסורייה .  מה היה שם?
"נמחק אותה מהמפה ונדרוש כניעה ללא תנאי" או "נאיים עליה ונחליף שלטון . . . "
מאוד בוגר ידידי הנץ. מאוד בוגר . כתבת לי שאני טובוקיסט מתלהם, מצוי, פשוט . אתה טועה והגישה שלך בעצמה מתלהמת ומאוד מאוד ילדותית .
 "מה נעשה בסורייה" 

--- סוף ציטוט ---
יובל, מדבר שקר תרחק, אני חושף עתה את שקריך, מעולם!!! לא אמרתי שקראתי את כל הספרים ולא התיימרתי להגיד זאת אף פעם, בלופר.
כשהם יהיו ראויים לכינוי "קברניטי המדינה" ממילא אני אאלם דום, ואילו אתה צריך לעבור כל כך הרבה הקניית ידע, כי אחרת אין דרך למלא את המכתש בהשכלה ובידע שלך המצומצם ממילא.
ואם אתה לא יודע מה זו מלחמה (ומה שהיה בלבנון אפילו לא קרוב לזה), אזי בלום פיך, אבא שלי וסבא שלי נלחמו בכל מלחמות ישראל, אז נא אל תטיף לי מוסר, וכן ספרים והסטוריה יכול ללמדני על מלחמות הרבה יותר מאשר איזה חפ"ש מסכן באיזו שוחה באמצע שוממקום שחוטף קצת ירי מקלעים וארטילריה מעל הראש במשך כמה ימים ויורה חזרה תוך כדי זה שחבריו נופלים כמו זבובים מימינו ומשמאלו.
א.) אל תכליל את רבין יחד עם שרון, כי אזי אתה פשוט מעליב את שרון ובגדול.
ב.) שרון עצמו, זקנותו מביישת את נעוריו, ואת חוסר התוחלת של מהלכו בקיץ 2005 כבר ביקרו מומחים צבאיים טקטיים ואסטרטגיים מן השורה הראשונה שראו די והותר מלחמות בחייהם בכל הזוויות האפשריות.
ג.) שרון לחם, רבין בגד, ושניהם (ברוב אווילותם) לא הצליחו להגיע למסקנה שהקשר בינם ובין הבנה מינימלית באיסלם הוא מקרי בהחלט.
ד.) אתה עושה מהם אלוהיזציה, הקמת לך מ"מנהיגי המדינה" סוג של מיתולוגיה ישראלית שאיננו שונה מהבלי זאוס או סיפורי הפולקלור על יופיטר או אוזיריס.
ה.) לגבי הIQ שלך כל שנותר לומר הוא:" אל יתהלל חוגר כמפתח".
ו.) חוסר הידע שלך ממילא לא היה מאפשר לך לדעת ששאלה בדיוק כזו עלתה בפנטגון!!! וכן אופציות שכאלה ואחרות אכן עלו שם לסדר היום, וכן את אופציות הפלת השלטון הסורי או סיפוח שטחים וטיהורם מסורים כבר הציעו גנרלים  בעבר, הן בארץ והן בחו"ל (על דו"ח ארל ווילר שמעת? בטח לא, הידע שלך נתקע בתקופת האבן).
ז.) אם אני מתלהם, אזי אינך יודע התלהמות מהי.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה