עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

מה עושים עם סוריה בזמן הקרוב?

<< < (3/9) > >>

נץ וגאה בזה:
קל להגיד, אבל למעשה לא יקרה, כל עוד האליטה והמוסר המעוות שלה הם אלו ששולטים במדינה.

ליאו:
נו ברור מה עושים עם סוריה? לוקחים מהם עוד שטח. ואז יש את האפשרות לזרוק לשמה את ערבי ישראל (להציע להם איזה משהו אטרקטיבי) ולהחזיר להם אותו בהסכם כניעה (שלום איתם אי אפשר)

יובל ב:
תגיד לי נץ
אתה יודע מה זה נשק גרעיני בכלל שאתה מציע להשתמש בו בכזו קלות?
אתה יודע בכלל מה זה נשק? מה זה טיל?  ראית פעם תוצאה של נשק?

ואהרון שמעז ומכריז כי כי לישראל העוז  . . . "
מה אתה יודע בכלל על מלחמה?
אם תהיה מלחמה עם סוריה , אתה תשב איתי בשוחה על תל חזקה? או תיסע איתי בנגמ"ש
ותעזור לי לחלץ את הנהג  כשיפגע בנו טיל נ"ט?
מי מאתה בכלל ואיך אתה מעז לכתוב כאלו דברים?

Aaron:

--- ציטוט של: יובל ב על אפריל 19, 2007, 15:14:10 ---ואהרון שמעז ומכריז כי כי לישראל העוז  . . . "
מה אתה יודע בכלל על מלחמה?
אם תהיה מלחמה עם סוריה , אתה תשב איתי בשוחה על תל חזקה? או תיסע איתי בנגמ"ש
ותעזור לי לחלץ את הנהג  כשיפגע בנו טיל נ"ט?
מי מאתה בכלל ואיך אתה מעז לכתוב כאלו דברים?

--- סוף ציטוט ---
אין גבול לזלזול שלך.
מה אני יודע על מלחמות? אני לא מומחה צבאי, אבל אני מכיר באופן כללי את כל מלחמות ישראל.
אם תיהיה מלחמה שאולמרט ינהל אני אאלץ לשבת במקלט בגלל האסטרטגיה המעפנה של עמיר שרץ ושמאלמרט, שרוצחים חיילים במו ידיהם. במלחמה נכונה לא הייתי צריך לעזור לך לחלץ נהג שיפגע מטיל נ"ט כי אין צורך בטנקים. אפשר לעשות ניקיון יסודי לשטח ע"י ארטילריה, טילים, מטוסים, כדי להיות בטוחים שהוא ריק ממחבלים, אחר כך להכניס טנקים וחי"ר ולספח את השטח.
מי אני בכלל שאני מעז לכתוב דברים כאלו? אני בנאדם פשוט וזכותי להביע את דעתי, מי שואל אותך בכלל?

יובל ב:
שמע , אתה באמת אסטרטג גאון
חבל שלא היית שותף לקבלת ההחלטות בזמן המלחמה .
אולי דברים שרואים מהמקלט לא רואים מפיקוד צפון במחילה מכבודך , אני פשוט הייתי קצת יותר קרוב לחזית.
דבר שני כדאי שתעצור קצת ותחשוב על מה שאתה כותב . עמיר פרץ  . . . שוחט . . . אולמרט . . . רוצחים חיילים
מה יש לך?! מה זה הדיבור הזה ?
לרגע אתה חושב שראש ממשלת ישראל עשה עושה ויעשה משהו בכוונה לרעת המדינה? שהוא לא מתייסר על כל חייל שנהרג? מה זה צריך להיות?
יש מי שהיה צריך לקבל החלטות ולקחת אחריות במלחמה הזו , והיו עליו "כמה" לחצים . 
 תתבטא בצורה קצת יותר מאופקת , גם אם ליבך האפל רוחש שנאה איומה לראש הממשלה ושר הבטחון

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה