עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

מה עושים עם סוריה בזמן הקרוב?

<< < (5/9) > >>

אֵיתָן:
יובל גם טענת שאין לנו מושג ולא קראנו תקוראן?
ושניתן לו כבוד?
על מה אתה מדבר
אני  אישית  קצת קורא  תקוראן  לא קראתי את כולו

אני  מבקש  לפני  שאתה מבקר פה אנשים ואומר עליהם דברים
תחקור  קצת בפורום

אני  חושב שאתה לא קראת

באמת אני  מסכים עם דבריו של נץ

יובל ב:
חוץ מזה , לגבי הלהיטות וכו'. . . "
כמו שאמרתי אני אחזור ואומר
ממרום שנותייך (כמה 20 , 22?)
אני מניח שיש כמה דברים שהם יודעים ואתה לא . אל תיעלב .
עוד משהו מצחיק . אהרון קורא לאולמרט ופרץ רוצחי חיילים . ואילו אתה יקירי לא מהסס בטרם תפתח במלחמה .
מלחמה זה לא עסק פשוט , את זה היית אמור להבין מכל מה שקראת , (מניח שיותר ממני)
דוגמא בנאלית אחת היא פריצת מלה"ע I שהתחילה בשירה אדירה של חיילים צרפים ביציאה לקרב שתוך חודש הם יביאו את הנצחון  ויהיו בברלין , מה שנגמר במליוני  הרוגים  . ילדי היקר, הייתה לי מורה מופלאה להיסטורייה , ולמדתי ממנה משפט . זה הולך ככה . "ללמוד הסטורייה זה מאוד פשוט . אבל ללמוד מההיסטורייה זה קצת יותר מסובך ."
עברתי היום באמת על די הרבה מתוך האתר הזה , על הודעות השטנה השנאה וחוסר הסבלנות .
אני מקווה שיום אחדתראה את העולם בצורה קצת יותר בוגרת ופחות שחור/לבן .
בבקשה תבין שזה לא נאמר מתוך התנשאות  . אולי מתמימות שלי .
יובל

יובל ב:
ילד , איך קוראים לך ?
אני לא מבין (האמת שאני מבין בדיוק)
למה אתה כל הזמן תוקף כביכול את חוסר הידע שלי , או את האמינות שלי .
הנ"ל הם קברניטי המדינה כי הם נבחרו ע"י העם . פה זה עדיין דמוקרטייה , וכל זמן שזה כך הרוב יקבע מי יהיה  ראש הממשלה .
אני באמת שמח שסבא שלך ואבא שלך יצאו ללא פגע ממלחמות ישראל אבל הם לא היחידים . כמעט כל מי שנמצא פה , ההורים שלו היו פה ושם באיזו מלחמה . תעצור לרגע ותחשוב על איך שאתה מציג את עצמך :
"נץ וגאה בזה"
"מחסל ממרומים . . "
אחי , לי קוראים יובל אני מחיפה בן 24 . אני לא סוגד לאף אחד כי זה לא נכון , כי אני מנסה להקשיב ללמוד להתפתח . אתה סוגד לכהנא , לחיים בן פסח.
אני לא אוטם את עצמי כמו שלצערי הרב אתה עושה .
גם בהזדמנות זו אני רוצה להגיב לקצין במי"ל בן 29 שטען שעברתי שטיפת מוח חילונית .
תראה את הילד הזה ה"נץ" אם זו לא דוגמא לשטיפת מוח אז מה כן?

אֵיתָן:

--- ציטוט של: יובל ב על אפריל 19, 2007, 23:33:26 ---חוץ מזה , לגבי הלהיטות וכו'. . . "
כמו שאמרתי אני אחזור ואומר
ממרום שנותייך (כמה 20 , 22?)
אני מניח שיש כמה דברים שהם יודעים ואתה לא . אל תיעלב .
עוד משהו מצחיק . אהרון קורא לאולמרט ופרץ רוצחי חיילים . ואילו אתה יקירי לא מהסס בטרם תפתח במלחמה .
מלחמה זה לא עסק פשוט , את זה היית אמור להבין מכל מה שקראת , (מניח שיותר ממני)
דוגמא בנאלית אחת היא פריצת מלה"ע I שהתחילה בשירה אדירה של חיילים צרפים ביציאה לקרב שתוך חודש הם יביאו את הנצחון  ויהיו בברלין , מה שנגמר במליוני  הרוגים  . ילדי היקר, הייתה לי מורה מופלאה להיסטורייה , ולמדתי ממנה משפט . זה הולך ככה . "ללמוד הסטורייה זה מאוד פשוט . אבל ללמוד מההיסטורייה זה קצת יותר מסובך ."
עברתי היום באמת על די הרבה מתוך האתר הזה , על הודעות השטנה השנאה וחוסר הסבלנות .
אני מקווה שיום אחדתראה את העולם בצורה קצת יותר בוגרת ופחות שחור/לבן .
בבקשה תבין שזה לא נאמר מתוך התנשאות  . אולי מתמימות שלי .
יובל

--- סוף ציטוט ---
נכון ויש  לנו ממשל שלא  למד  מהיסטוריה
בן אדם שמאיים על ישראל  על שואה  נוספת
והממשלה   לא עושה כלום נגד  זה וגם העולם שותק
ולבינתיים איראן הנאצית(בונה  ומפתחת) ורק  סנקציות  עושים עליה
הסנקציות לא  יעזרו   רק  יגבירו
ראינו מה קרה לעם שלנו בשואה
אז  כן אולמארט  ועמיר  שרץ מוליכים אותנו  להתאבדות
שום דיפלומטיה ולא  סנקציות יעזרו
מנחם בגין ז"ל  שבסופו של דבר  בגד  אבל  הוא לא היה  מוכן לשואה נוספת תקף
וכל העולם גינה אותו  כולל הממסד  הישראלי
וראינו במלחמת המפרץ הראשונה  (סקאדים) תאר  לך מה היה  קורה  אם לא היינו משמידים את הכור  בעירק
וכשמוסלמים אומרים שהם ישמידו אותנו אני  מאמין להם!!!!לתקשורת הישראלית אני  לא  מאמין
כי זה  המטרה  שלהם

נץ וגאה בזה:
תגובתך מראה לי שאינך יכול באמת ובתמים להתמודד אינטלקטואלית איתי, כמה חבל.
אני בן 21, אבל אימתי הגיל הוא הקובע? האם את JFK הרחיקו מהבית הלבן בגלל גילו הצעיר? מה קרה? מאימתי פז"ם של שנות חיים קובעים למי יש יותר ידע ומי יכול ללמד? מה זה השטויות האלה, לא חסרים צעירים גאונים ובעלי ידע אדיר ולעומת זאת זקנים עם מוח של ציפור ותפיסת עולם של נמלה.
דברים שהם יודעים??? תספר את זה לבן לאדן או לחלופין למוחמד, או למשפחת עבד אל וואהב, חסן אל בנא או פאוזי אל קאוקג'י, מה לעשות אבל כנראה ישנם דברים שברנרד לואיס (פרופסור למזרחנות בעל שם עולמי ואיש שחקר את האיסלם במשך 70 שנה ויודע דבר אחד או שניים יותר משרון ורבין ביחד, קראתי הרבה מספריו, האיש גאון ועם היה להם את טיפת היושר והאינטלגנציה המנהיגותית הם גם היו לומדים על האיסלם ומההיסטוריה, כמה חבל, הרי שרון בעצמו והנה אני מרענן את זכרונך, נשא  את נאום "צ'כוסלובקיה" המפורסם מעט אחרי שהתספרסם "חזון" הנשיא בוש) יודע ושרון ורבין לא יודעים.
"מלחמה זה לא עסק פשוט"- גילית את אמריקה, אתה מפיץ פה מנטרות על ימין ועל שמאל, נשמע כאילו אתה הסטיקראי של "שלום עכשיו".
זה שהצרפתים אווילים גמורים, היו ונשארו כאלו, מאז ימי נאפוליון בונפרטה הסטאטוס הזה נשאר באיבו, זה עובדה גמורה, אז אם היה לי מינימום אינטלגנציה לא הייתי מעז להביא את הצרפתים של אחרי נאפוליון בתור דוגמא טובה בפיתוח מלחמה (ושוב, אם היה לך מינימום ידע בהסטוריה של צרפת, ממילא לא היית מעז להביא מהם דוגמא).
"תראה את העולם"??? מזווית ראיה של נמלה (כנראה) יש הרבה גוונים של אפור.
נכון, יש אנשים שחדרו לפורום ומורידים את רמתו, אני לא אחד מהם, חבל שאתה שופט את הפורום הזה על פיהם, ומה אני מלין?, כנראה שאתה עצמך איננו ראוי לפורום, כי לעמוד ולשגר מנטרות "בוגרות" ושדה ראיה שאיננו "שחור/לבן" זה כנראה מאוד נוח, כמה חבל.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה