עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

כהנא צדק?

<< < (9/10) > >>

נדב:
שלום נץ, לפני שאני פותח טופיק חדש יש עניין שהייתי רוצה לסגור אתך, אבל משום מה אני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות. תן לי בבקשה דרך ליצור אתך קשר.

בייקר:
נדב זה פורום אקטואליה ולא צ'ט,המטרה שכולם ישתתפו בדיון ולא שאתה תדבר עם נץ במסר פרטי,כי לא מדובר בעניין אישי.
מקום הדיונים בפורום.יש לך תנאים כאילו שאתה מועמד לראשות ממשלה ומתראיין בטלביזיה.

Aaron:

--- ציטוט של: נדב על אפריל 17, 2007, 02:34:07 ---שלום נץ, לפני שאני פותח טופיק חדש יש עניין שהייתי רוצה לסגור אתך, אבל משום מה אני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות. תן לי בבקשה דרך ליצור אתך קשר.

--- סוף ציטוט ---
ניתן לשלוח הודעות פרטיות לאחר 15 או 20 הודעות בפורום מטעמי אבטחת הפורום מטרולים.

נדב:
איזה תנאים? מה סה"כ ביקשתי? אני צריך לסגור עם נץ עניין כלשהו שקשור לפורום, העניין הזה לא שייך לפוליטיקה. האם יש דרך כלשהי ליצור איתו קשר אולי דרך אי מייל או אפילו מסנג'ר או איי סי קיו?

נץ וגאה בזה:
נדב, שלחתי לך מסר אישי עם כתובת המייל שלי, אם יש משהו שאתה רוצה לסגור איתי, כולי אוזן, אבל זה חייב להתמצא במייל אחד קצר ולעניין, מעבר לזה כל השאר יהיה גלוי בפורום, וכן אני שומר לעצמי את הזכות לפרסם את תוכן מכתבך באם הוא יהיה בעל נימה מזלזלת/פוגענית בי או בכל אחד אחר מחברי הפורום שאני רואה לנכון שלא "מגיע להם" תוכנו של המכתב.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה