עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
כהנא צדק?
נץ וגאה בזה:
נדב, אני דווקא רוצה שזה יקרה בפורום בכדי שכולם יוכלו לראות, דיון דו-שיח בינך וביני, ללא משתתפים אחרים, אלא רק על תקן צופים בטריבונה,
אני מזמין אותך לפתוח אשכול חדש, נושא חדש בתת פורום זה, שבו זכות התגובה תהיה שמורה אך ורק לי, דיון קולח, ללא שום טיעונים דתיים, אלא הסטוריים, בטחוניים ופילוסופיים/לוגיים נטו, קדימה, פרוס לי את טענותך, כולי אוזן.
Aaron:
נדב, יש הסבר חילוני לגבולות ההבטחה. נשים רגע את גבולות ההבטחה בצד, איך נראה לך שטח מדינת ישראל כרגע? שטח מדינת ישראל הוא בדיחה!. תראה כמה אוייבים מקיפים אותנו ותראה איזה קטנים אנחנו. אין לנו נפט ומשאבי טבע אחרים (בסיני יש הרבה נפט). למה לא להרחיב את שטח המדינה? ההגיון אומר שצריך להתרחב, אפילו בלי "גבולות ההבטחה". שטח ישראל צריך לגדול מסיבות בטחוניות, כלכליות ולא רק דתיות.
בייקר:
מבחינה בטחונית בטוח יותר ליהודי לחיות בשוויץ או בניו זילנד מאשר בישראל.השוקולד בשוויץ טעים יותר,השעונים מדוייקים יותר ובניו זילנד הפרות שמנות יותר ויש שם פסטורליה,נוף,שקט ושלווה.
דוקא_כך:
--- ציטוט של: בייקר על אפריל 12, 2007, 22:36:32 ---מבחינה בטחונית בטוח יותר ליהודי לחיות בשוויץ או בניו זילנד מאשר בישראל.השוקולד בשוויץ טעים יותר,השעונים מדוייקים יותר ובניו זילנד הפרות שמנות יותר ויש שם פסטורליה,נוף,שקט ושלווה.
--- סוף ציטוט ---
אפרופו שוויץ---מדינה זו אסרה על שחיטה כשרה, כך שיהודים שגרים שם ושומרים כשרות יצטרכו לשלם יותר עבור בשר כשר שמיובא ממקומות אחרים.
נץ וגאה בזה:
יש לי חבר טוב שלמד איתי בישיבה והוא חלק מקהילה היהודית בציריך, הוא סיפר אצלנו בישיבה שיש להם בעיה עם שחיטות שם.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה