עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

כהנא צדק?

(1/10) > >>

נדב:
שלום, אפתח ואומר שאני מאד שמח שהתוודעתי לאתר הזה ולתנועה הזאת דרך אתר יוטיוב (דרך הסרטון המעולה "האסלאם האמיתי מתגלה").

אבל ברשותכם הייתי רוצה לדבר על מס' נושאים שמונעים ממני מלתמוך בכם בגלוי. מאד אשמח אם חיים בעצמו יענה לי.

ראשית, אני באמת לא מבין איך אתם יכולים להצהיר שאתם דמוקרטים ובו - בזמן לתמוך בכהנא. אולי אני מפספס משהו, אבל כהנא לא היה  זה שהציע להוציא מחוץ לחוק מדע מיני בין יהודיה לערבי או להפך? זה נשמע לכם כמו דמוקרטיה? לא יודע מה אתכם, לי זה לא מזכיר דמוקרטיה, זה מזכיר לי משהו אחר שאותו אני לא אגיד, פשוט בגלל שהוא נורא מכדי לבטא במילים. איך תסבירו את זה? בנוסף, כהנא ביקש לגרש ערבים מישראל, זה פשע מלחמה, חיים לעומת זאת מדבר על רעיון הגיוני הרבה יותר, עידוד ההגירה. איך זה מתיישב?

שנית, אותו כנ"ל לגבי תמיכה ביגאל עמיר. אמנם לא מצאתי התייחסות של חיים כלפי האיש הזה, אבל מעיון קצר בפורום אני מסיק שאתם תומכים בו. האם הארגון שלכם תומך ברוצחים?

שלישית, אתם חייבים להתנער מכל מסר גזעני כלפי ערבים. הם בני אדם בדיוק כמונו. בני אדם עם מנטליות אלימה ודת רצחנית, אבל עדיין בני אדם. אני אישית מדגיש בכל הזדמנות את העובדה שאין לי שום דבר נגדם כאנשים, לדעתי עליכם לנהוג כמוני.

התחושה שמתקבלת מעיון בפורום ("אני שונא ערבים!!!111 שימותו!!!") היא די עכורה. המסר שאנשים מקבלים עלול להיות לא נכון.

בתור קיצונים, תפיסת המציאות שלכם מעוותת. הכל שחור או לבן, כל מי שאינו ימני קיצוני הוא "שמאלני קיצוני בולשביקי בוגד מטונף", מי שרואה רק שחור ולבן הוא מסכן, תאמינו לי שבדרך יש עוד הרבה גוונים של אפור.

לסיכום, אם וכאשר אחליט בעתיד לתמוך בכם, זה יהיה רק מהטעמים שבתור אחד שרוצה לקחת את המערכת ימינה, אני אשפיע יותר אם אלך לקצה של הקשת. ואני באמת חושב שהילדים שלנו לא יסלחו לנו אם לא נעיר את האנשים מייד.

חג שמח וכשר.

נדב:
התכוונתי כמובן ל"מגע מיני" ולא ל "מדע מיני"...

בייקר:
עירבבת כאן מושגים,הנחת מספר הנחות,שאלת שאלות וענית עליהן בעצמך,הסקת מסקנות ואחר כך אחרי שכביכול תבעת אותנו,שפטת אותנו,הרשעת אותנו אתה שואל לדעתנו?
אז בוא נתחיל דבר דבר.
לא ביקשנו את תמיכתך ואין אנחנו.
כאן זה פורום אקטואליה עם מגוון דעות ולא קולקטיב.
עשית סלט בהרבה נושאים.
מדינת ישראל המתיימרת להיות מדינה דמוקרטית הוציאה מחוץ לחוק את תנועת כ"ך והאשימה את הרב כהנא זצ"ל בגזענות וכלאה את תומכיו במעצר מנהלי.
הרב כהנא זצ"ל פעל במסגרת הדמוקרטיה הישראלית והיה חבר בכנסת ישראל והציע לחוקק חוקים חדשים.
הרב כהנא נאמן להלכה היהודית.
יש מושג הנקרא דמוקרטיה מתגוננת.ראינו כיצד רפובליקת ויימאר הושמדה בדרכים דמוקרטיות.במגילת העצמאות כתוב מדינה יהודית...
הערבים בני אדם אבל דת האיסלם הקוראן,החדית' מצווים על מצוות הג'יהאד והשמדת הכופרים(כולל היהודים)או התאסלמות.
חוק פינוי פיצוי הוא חוק שעבר בכנסת לגבי יהודים וועדת הבחירות המרכזית אישרה את מצעו של קליינר בנוגע לחוק פינוי פיצוי לערבים שרוצים להשמידנו.אם דורית בייניש נתנה חותמת כשרות אז גם אתה יכול...
העלת מגוון כה נרחב של נושאים שצריך לכתוב לך ספר תשובה.
אם תרצה תשאר כאן עימנו ותעלה בצורה מסודרת נושא נושא לדיון בכדי שנוכל לענות לך כמו שמקובל בפורום.
גם אני יכול לשאול אותך אלף שאלות במכה ולבקש תשובה קצרה....
לגבי עמיר יש התומכים ויש המתנגדים,זהו נושא רחב מאד,לפי סקר שמאלני שליש מהעם תומך בשחרורו.
לגבי גזענות:האיסלם הוא הקיצוני דין מוחמד בסיף.להרוג כל לא מוסלמי.
לגבי הטרמינולוגיה קיצוני משמעו אדם שאינו מסכים איתך...אתה כמובן מתון ודמוקרט,הומניסט אנשים כמוך תומכים בפשע שלום של גירוש מגוש קטיף...
אתה תומך ביחסי מין עם ערביות?תזהר שלא ירצחו אותך עקב "כבוד המשפחה..."
לא עדיף שיהודי יתחתן עם יהודיה וערבי יתחתן עם ערביה?
אתה רוצה שהעם יזוז ימינה?תגדיר לעצמך מה זה ימין?
לפי מה שכתבת עזמי בישארה הוא ימין כך שאני מבולבל,כי הוא לאומן ערבי נוצרי ואפילו הוא עוזב אותנו...
גם האיסלם אוסר על מוסלמית להתחתן עם יהודי.
לגבי חיים בן פסח יש אשכול שאלות שאלו את הימין האמיתי ובו שואלים שתי שאלות בכל פעם ולא מאתיים שאלות כמו ששאלת.

Aaron:
שלום,
קודם כל, מה זה הנושא שבחרת? אתה שואל אותנו "כהנא צדק?". התנועה שלנו מתבססת על רעיונו של גדול דורינו הרב כהנא זצ"ל הי"ד, איזה מן שאלה זאת.

אתה טוען שאנחנו לא דמוקרטים. אנחנו סופר דמוקרטים. כל דיעה וכל ביקורת עלינו מתקבלת בברכה בלי מחיקה וחסימה, התנועה שלנו דתית אך יש בה גם הרבה חילונים, ורוב החברים בפורום הם חילונים, גם אני חילוני וחיים בן פסח הבהיר שהתנועה שלנו לא מכריחה אף אחד לשמור מצוות, כל אחד יכל לעשות מה שהוא רוצה - דמוקרטיה לשמה.

הרב כהנא זצ"ל הציע להוציא מחוץ לחוק מגע מיני בין יהודיה ולערבי ולהפך וזה טוב מאוד, מה פסול בזה? הרב כהנא רצה שהחוקים במדינה יהיו מבוססים על ההלכה. מה אתה כל כך רוצה להתחתן עם ערביה? זה חוק מצויין וחבל שהוא לא עבר. והוא לא פוגע בדמוקרטיה, הוא מציל את העם היהודי מפני התבוללות עם החיות האלה.

בעיניין יגאל עמיר- יגאל עמיר לא רצח, הוא הרג את רבין, מפני שרבין רצח 17 יהודים בגלל הרפתקאות הסכמי אוסלו, שהביאו אסון וגרמו לרציחתם של עשרות יהודים. אני כן תומך בלהרוג רוצחים. וזה מה שעשה יגאל עמיר הוא הרג רוצח וכל הכבוד לו. - זאת דעתי, אני לא מדבר בשם כל התנועה.

אמרת שהערבים הם בני אדם כמונו ושאנחנו צריכים להתנער מכל מסר גזעני כלפי ערבים. דת האסלאם מתבססת על רצח, עריפות ראשים, פדופיליה, אונס וגזענות. - זה מה שמוחמד היה וזה מה שהוא עשה. והערבים תומכים במעשים שלו והולכים בדרכו. אנחנו רק שונאים את האוייבים שלנו שרוצה להשמיד את כל מי שלא מוסלמי, ואתה קורא לנו גזענים? זה שקר, אתה מדבר לא לעיניין. אני גזען כי אני לא רוצה שאנשים שהולכים בדרכו של פדופיל, רוצח, אנס ועורף ראשים סדרתי (מוחמד) יחיו במדינה שלי??.

אם התחושה שמתקבלת אצלך מעיון בפורום היא די עכורה, כנראה שאתה לא מזדהה איתנו ואין לך מה לחפש בתנועה שלנו. אני לא מגרש אותך חס וחלילה, אתה יכל להמשיך לכתוב ולשאול שאלות אבל אל תבוא בטענות שאנחנו לא בסדר, כי אנחנו לא מתכוונים להתאים את עצמנו לדעות שלך.

אתה קורא לנו קיצונים ואומר שתפיסת המציאות שלנו מעוותת. אני חושב שזה הפוך, אתה קיצוני והתפיסה שלך מעוותת. מי שאומר שלשנוא ערבים זאת גזענות, יש לא תפיסה מעוותת מאוד. אתה גם אומר שאצלינו הכל שחור ולבן. איזה גוונים אחרין יכולים להיות בקשר לערבים ולדת האסלאם? תקרא את הקוראן והחדית' ותבין שהכל שחור. צריך לשנוא ולהלחם עם מי שרוצה להשמיד אותך ודתו מתבססת על רצח, אונס, פדופיליה ועריפת ראשים.

חג שמח וכשר.

דוקא_כך:

--- ציטוט ---הרב כהנא נאמן להלכה הישראלית.
--- סוף ציטוט ---
בייקר, אין כזה דבר "הלכה ישראלית", אבל יש "הלכה יהודית".  ;)

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה