כתב נושא: שאלה מעניינת אל כולם  (נקרא 5220 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
שאלה מעניינת אל כולם
« ב- : אוקטובר 28, 2013, 20:54:42 »
במידה וחס ושלום ערבים נאצים היו שוחטים את משפחתכם כמו משפחת פוגל הי״ד והיו תופסים את המחבלים בחיים וכולאים אותם האם הייתם נוקמים בלי להפסיד כלום? קרי מחפשים את בני משפחתם של הנאצים והולכים בידיעה שתאבדו את חייכם? או שהייתם מסתפקים במעצרם של המחבלים והענשתם של מתכנני הרצח או שהייתם מחכים לתזמון הנכון כדי לנקום באותה האכזריות? כמובן שאני לא קורה לאף אחד לפגוע בערבים כי זה לא חוקי ואנו שומרי חוק.רק מעניין אותי תאורתית לדעת מה הייתם עושים במקום בני משפחת פוגל ושאר הנרצחים שנשחטו על ידי ערבים ארורים.ודרך אגב איך לא קרו מקרים שבאמת נקמו במשפחות המחבלים ובמחבלים הנאצים? הכוונה לבני משפחות הנרצחים.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק דודו89

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
בעניין: שאלה מעניינת אל כולם
« להגיב #1 ב- : אוקטובר 29, 2013, 00:38:39 »
אני חושב שאנשים פשוט מפחדים לנקום במחבלים שמא הם גם כן ירצחו על ידי אותם מחבלים

מנותק סוף העולם ימינה

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • יש רק אמת אחת והיא הימין האמיתי!
« להגיב #2 ב- : אוקטובר 29, 2013, 08:51:39 »
אם הייתה נופלת לידי האפשרות למצוא את אלו שעשו זאת למשפחה שלי ויש בידיי את הכלים (קרי נשקים) המתאימים והיכולת אני אצוד אותם למוות ללא עוררין, ולא יהיה לי אכפת מהתוצאה אח"כ תהיה אשר תהיה.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #3 ב- : אוקטובר 29, 2013, 11:25:16 »
אנחנו לא שאהידים. אנחנו לא מתים רק כדי להרגיש שנקמנו.
התורה מכירה במושג של נקמה והתנך מדבר על זה המון. אבל תמיד הנקמה מתבצעת ממקום בטוח.

נאמר: ונשמרתם מאוד לנפשותיכם.
מוכנים לההרג במקרים שאין ברירה. כשחייבים. כשזו מלחמה. אבל לא חושב שמותר להיהרג בשביל נקמה נקודתית. אולי חיילים שמתים במלחמת נקמה... זה משהו אחר.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #4 ב- : אוקטובר 29, 2013, 22:24:40 »
אנחנו לא שאהידים. אנחנו לא מתים רק כדי להרגיש שנקמנו.
התורה מכירה במושג של נקמה והתנך מדבר על זה המון. אבל תמיד הנקמה מתבצעת ממקום בטוח.

נאמר: ונשמרתם מאוד לנפשותיכם.
מוכנים לההרג במקרים שאין ברירה. כשחייבים. כשזו מלחמה. אבל לא חושב שמותר להיהרג בשביל נקמה נקודתית. אולי חיילים שמתים במלחמת נקמה... זה משהו אחר.
אם הממשלה משחררת את שוחטי ילדינו ולא תוקעת להם כדור בין העיניים לא מחובתנו לצוד אותם ולסגור חשבון? נקמה ברשעים זה דבר גדול קידוש השם.ביבי משחרר נאצים כל עת "כמחווה" לערבים הנאצים.לא הגיע הזמן שמישהו יהפוך שולחנות ויעשה את מה שהמדינה ממזמן לא עושה קרי ישחט מחבלים? אתה יודע איך זה אחד מתחיל כל העם אחריו..כמו נחשון בן עמינדב קפץ ראשון למים.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #5 ב- : אוקטובר 30, 2013, 00:37:46 »
נקמה טובה ברשעים זה קידוש ה'. אבל למות בשביל נקמה, מה הרווחת בזה? יצא שכרך בהפסדך. או אפילו, לא הרווחת כלום ורק הפסדת.
נחשון בן עמינדב קפץ כשהנביא אמר לו. וזה דבר אחר לגמרי.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #6 ב- : נובמבר 10, 2013, 06:08:16 »
איך זה שהקרובים הערסים של הנרצחים(בטוח יש) לא מחפשים את המחבלים ששחטו את קרוביהם ועכשיו שוחררו? כי הם כן מסוגלים לנקום בהם ולצאת מתים ביחד העיקר לנקום(ערסים הכבוד משחק אצלם תפקיד ובמיוחד אם ערבי שפל פגע במישהו קרוב אליהם).תקנו אותי אם אני טועה.

מנותק דמי אחיך

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : נובמבר 10, 2013, 06:26:28 »
במידה וחס ושלום ערבים נאצים היו שוחטים את משפחתכם כמו משפחת פוגל הי״ד והיו תופסים את המחבלים בחיים וכולאים אותם האם הייתם נוקמים בלי להפסיד כלום? קרי מחפשים את בני משפחתם של הנאצים והולכים בידיעה שתאבדו את חייכם? או שהייתם מסתפקים במעצרם של המחבלים והענשתם של מתכנני הרצח או שהייתם מחכים לתזמון הנכון כדי לנקום באותה האכזריות? כמובן שאני לא קורה לאף אחד לפגוע בערבים כי זה לא חוקי ואנו שומרי חוק.רק מעניין אותי תאורתית לדעת מה הייתם עושים במקום בני משפחת פוגל ושאר הנרצחים שנשחטו על ידי ערבים ארורים.ודרך אגב איך לא קרו מקרים שבאמת נקמו במשפחות המחבלים ובמחבלים הנאצים? הכוונה לבני משפחות הנרצחים.
אני לא חושב שאף אחד יכול לענות על שאלה כזו, עד שהוא יהיה במצב כזה (חס וחלילה).
ראוי לציין שעד היום יהודים מעטים, אם בכלל, נהגו כפי שתיארת.

לפני כמה ימים ראיתי את השידור מועדת הפנים של הכנסת, שם היה דיון על שיחרור הרוצחים השפלים ע"י ממשלת הבוגדים.
כמובן שח"כ תמר זנדברג ממפלגת היודנראט מרצ היתה שם כדי לתמוך בשיחרור הרוצחים (אין מילים לשפלות של השמאל הבוגדני). הביאו לועדה גם את אחד ההורים השכולים, שבנו נרצח ע"י אחת הבהמות המוסלמיות שעמדו להשתחרר. ואני זוכר אותו בשלב מסוים פונה את זנדברג האנטישמית ואת הזעם העצור בתוכו תוך כדי שהוא מדבר על רצח בנו. בלתי אפשרי לשים את עצמי במצב כזה, אבל אני מתאר לעצמי שהייתי מוכן לזרוק עליה כיסא או משהו כזה. זונה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #8 ב- : נובמבר 10, 2013, 08:54:15 »
במקום להפנות את האלימות של העבריניים כלפי יהודים מדוע שלא יפנו אותה נגד שונאי ישראל הערבים?

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #9 ב- : נובמבר 10, 2013, 14:01:24 »
כי העבריינים משתמשים באלימות כדי להשיג רווחים, לא בגלל סיבות אידאולוגיות.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק ההוא והזה

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #10 ב- : נובמבר 10, 2013, 17:03:49 »
אני הייתי רוצה אבל כנראה בזמן אמת הייתי משתתק מפחד

« עריכה אחרונה: דצמבר 06, 2017, 20:43:10 על ידי ההוא והזה »
כהנא צדק!
די לכיבוש!!! גם לי נמאס מהכיבוש הערבי בארץ ישראל.             جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

המלחמה נגד הטרור הערבי והמוסלמי תיגמר ברגע שיגמרו המוסלמים.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #11 ב- : נובמבר 10, 2013, 20:49:49 »
אני הייתי רוצה אבל כנראה בזמן אמת הייתי משתתק מפחד

באופן כללי צריך לחסל את כל האורקים האלה
אז איך לה פמיליה כן מעיזים וכן היה להם אומץ ותעוזה במידת הצורך לחפש את אותו הנאצי ולטפל בו? הרי הם לא סופרים את השמאלנים והערבים בלשון המעטה.היה מקרה בירושלים לפני שנתיים שכמה נערים מלה פמיליה לא החברה הכבדים הבוגרים(שהם בכלל לא כדאי לערבי להביט להם בעיניים) חיסלו במדרחוב בירושלים ערבי בדקירות סכין נראה לי אחרי משחק של בית״ר.מישהו זוכר את המקרה? בתקשורת לא אמרו בריש גלי שאלו בית״רים אך אני זוכר שאמרו שהם היו עם צעיפים או חולצות משהו כזה.

מנותק דמי אחיך

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #12 ב- : נובמבר 10, 2013, 21:46:44 »
במקום להפנות את האלימות של העבריניים כלפי יהודים מדוע שלא יפנו אותה נגד שונאי ישראל הערבים?
אם ניקח לדוגמא את האורקים הבדואים, קראתי (ואני מזהיר מראש - קראתי זאת באתר האיסלאמי מאקו, כך שיש לקחת בערבון מוגבל) שהעבריינים היהודים מפחדים מהם פחד מוות.

הנה הכתבה - http://www.mako.co.il/weekend-articles/Article-7b9e3defb793041006.htm

הערבים בכל הקשור בעבריינות ובפשע אוכלים את העבריינים היהודים בלי מלח, כי זה פשוט הטבע שלהם.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #13 ב- : נובמבר 10, 2013, 21:56:23 »
אם ניקח לדוגמא את האורקים הבדואים, קראתי (ואני מזהיר מראש - קראתי זאת באתר האיסלאמי מאקו, כך שיש לקחת בערבון מוגבל) שהעבריינים היהודים מפחדים מהם פחד מוות.

הנה הכתבה - http://www.mako.co.il/weekend-articles/Article-7b9e3defb793041006.htm

הערבים בכל הקשור לעבריינות ובפשע אוכלים את העבריינים היהודים בלי מלח, כי זה פשוט הטבע שלהם.
אני לא באמת חושב שהחברים הכבדים הבגירים של הלה פמיליה סופרים אותם שהם גם בעלי רקע כמותם.כל אחד זה רולה כמעט 2 מטר עם עבר עשיר בפלילים+לאומנות יותר משלי אפילו אז...והיו מקרים גם מפורסמים על ערבים שאכלו מנחת זרועם היה את המקרה שנראה לי זה בדואי גם שהתחיל איתם אז הם שרפו לו את האוטו כנקמה(אם הוא היה בפנים אז גם אותו היו שורפים).זה הדדי אתה מבין?