עם כל הכבוד חיים,אתה מצד אחד טוען וכועס על אנשים במערכת הפוליטית שלעגו לך ולא התייחסו אליך בכבוד.
הביטוי פיפי לראש ממשלה מכהן ונבחר לא מוסיף לכבודך.זה כמובן הפורום שלך וזכותך לנהוג כרצונך.
בגדול אתה צודק לגבי כל האיומים.מה עלינו לעשות לגבי ריבוי טבעי גדול מאד במצרים?האם עלינו לסרס את המצרים?לפתוח במלחמה לא רק נגד אירן,סוריה,חיזבאללה,חמאס אלא גם מול מצרים?
בעבר טענת שאין לעם הישראלי "בטן" מלשון גטס באנגלית להרוג את הערבים,לכן הרב כהנא זצ"ל הציע גירוש.
כרגע בישראל לא מעונינים במלחמה,אנחנו לא סורים שהורגים אחד את השני כמעשה שגרה.
לישראל פצצות אטום ומימן ויכולה להשמיד את אירן,לאירן יהיו שתי פצצות בלבד.
כאמור ישראל הרגה מדענים אירנים,חיבלה בכור באמצעות וירוסים וחבלה באמצעות פצצות.
אני לא סומך על נתניהו והליכוד,אגב קדנציה שלישית שלו ועדיין אין מדינה פלשתינית,אין פרטנר.
נתניהו לפיד קיצצו בתקציב ומטפלים בגרעון.
היכן חוסר הערכים?בהתנחלויות?לא.אצל החרדים?לא.
האמת הדתית שלך שונה מהאמת של עם ישראל שמביע את רצונו בבחירות חופשיות ודמוקרטיות.
עם ישראל גולש באינטרנט ונחשף לאמת,אין לך מונופול על האמת או על החוכמה,יש מליוני יהודים עם דעות משלהם,ערכים משלהם,אמצעי תקשורת משלהם,דרך חיים משלהם.
היהודי שאני מכיר,עובד,משלם מיסים,משרת בצבא,בעל משפחה,אישה,ילדים,עוזר להוריו אלו ערכים.
יש מגוון דרכים להגיע לאמת,אחד לומד בישיבה,השני קורא ספר,השלישי ניזון מהתקשורת,אנחנו מדברים איש עם רעהו,אנשים שחיים כאן בארץ ישראל.
נאמר וארצה לדעת מה המצב בירושלים או בחיפה אני אדבר עם חברי בפורום ובעבודה.אני מסתובב ברחוב,אני מגיע לסופרמרקט,מסעדה,קולנוע,בריכה,ים,אני מדבר עם אנשים ואני רואה מצב כלכלי מעולה.
ג'יפים על הכביש,מסעדות מלאות,עגלות מלאות בסופר,חופי ים מלאים,בריכות שחיה מלאות וזה רק בת ים אפילו לא צפון ת"א,הרצליה פיתוח או כפר שמריהו.
אני רואה תנופת בנייה בת"א,רמת גן.אני רואה תהליך של יהוד יפו,הערבים עוזבים אותה ויהודים קונים את בתיהם,טרנספר כלכלי שקט,טיילת בת ים התרחבה ליפו,העיר ת"א שולטת ביפו ובונים שם מגדלים במקום החורבות של הערבים.