כתב נושא: שמגיע לביבי פרגון - אז נפגרן לו. היקף הבנייה ביו"ש עלה ב 175%  (נקרא 4430 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
http://www.mako.co.il/news-channel2/Channel-2-Newscast/Article-eaa1bdac9f92f31004.htm&Partner=rss

על פי אתר העמולה "מאקו"

כל הכבוד לביבי, שבשקט בשקט, מאחורי הקלעים בונה לנו תשתית יהודית יציבה ביהודה ושומרון.

אז נכון, תמיד יש מקום לשיפור, כי ביבי גם מאשר בנייה ערבית מאסיבית, ויכול לאשר עוד בנייה יהודית ביו"ש.

אבל על הסטטיסטיקה אי אפשר להתווכח.
ולפני שחיים מתריס - תקרא טוב - עליה של  ***175%*****

ביבי - יישר כוח על הפעולות החיוביות שאתה עושה.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אחרי שהוא הקפיא את הבנייה כמעט לחלוטין אז כל בנייה קטנה מקפיצה באחוזים רבים ביחס לרמה האפסית שהייתה קודם לכן.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
זו סתם זריקת עצם להמונים הנבערים בדיוק כמו חיסול ג׳עברי.ומדוע? במידה ולא היה נוהג כך אז היה סיכוי שהעם האדיש בכל זאת היה קולט שמרמים אותו.וזריקת עצם להמונים הנבערים עשויה לגרום להם לחשוב שהוא לא כזה גרוע כמו שחשבנו.לכן אף פעם אל תאמינו להם בשום פנים ואופן! אל תיפלו בפח הזה שוב ושוב כמו יהודונים.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אחרי שהוא הקפיא את הבנייה כמעט לחלוטין אז כל בנייה קטנה מקפיצה באחוזים רבים ביחס לרמה האפסית שהייתה קודם לכן.

לדעתי זה לא נכון.

אני עוקב אחרי העיתונים, בזמן האחרון יש מלא מודעות על בנייה רחבה בכל מיני ישוב ביו"ש.
רבבה פורחת, אלקנה צומחת, לא מוותרים לאמריקאים על E1, או על מקומות שהם בוכים עליהם צפונית לי-ם וכו' וכו'.

צריך להגיד את האמת - עם כל השטויות שביבי עושה, הוא גם עוזר לקבוע עובדות בשטח - יהודים לא יעזבו את יו"ש.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
חצי מליון מתנחלים.היתרון של נתניהו על יחימוביץ שהוא הציל את כלכלת ישראל ממצב של יוון.הבעיה שלו הלחיצות ושהוא מתקפל ומכריז על מדינה פלשתינית.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
חצי מליון מתנחלים.היתרון של נתניהו על יחימוביץ שהוא הציל את כלכלת ישראל ממצב של יוון.הבעיה שלו הלחיצות ושהוא מתקפל ומכריז על מדינה פלשתינית.

יש חשיבות להצהרות, אני לא אומר שלא. ההצהרה על הסכמה למדינה פלסטינית הייתה מיותרת ומכאיבה.
אבל יותר חשוב זה מה שקורה בשטח, ובשטח אין מדינה ערבית (ואפילו לא קרוב לזה), והבנייה ביו"ש במצב טוב יחסית ב"ה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אפילו מועצת פשע אומרת באותה כתבה שהבנייה תחת נתניהו הרבה יותר פחות מאשר מה שהיה תחת אהוד שמאלמרט ועוד ממשלות השמאל המוצהר. מה שאתה מביא לנו זו התעמולה של התשקורת ו"שלום עכשיו". כמה מאות התחלות בגושים הגדולים זה כלום. לא מתכוונים לוותר על הגושים הגדולים שהם נמצאים בשלושה עד חמישה אחוז מיו''ש. מה שכן מתכוונים לעשות זה לוותר על כל הישובים שבצד הלא נכון של החומה - שזה 95 עד 97 אחוז מיו''ש. אם יעשו את זה, ישראל בגבולות אושוויץ ח''ו, גבולות של עשרה קילומטרים, התאבדות לאומית. פיפי כמעט ולא בונה מעבר לחומה אלא ההפך - הוא כבר גירש מאות יהודים מכמה מאחזים עיקריים שאפילו ממשלות השמאל לא נגעו בהם.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס''ד

אפילו מועצת פשע אומרת באותה כתבה שהבנייה תחת נתניהו הרבה יותר פחות מאשר מה שהיה תחת אהוד שמאלמרט ועוד ממשלות השמאל המוצהר. מה שאתה מביא לנו זו התעמולה של התשקורת ו"שלום עכשיו". כמה מאות התחלות בגושים הגדולים זה כלום. לא מתכוונים לוותר על הגושים הגדולים שהם נמצאים בשלושה עד חמישה אחוז מיו''ש. מה שכן מתכוונים לעשות זה לוותר על כל הישובים שבצד הלא נכון של החומה - שזה 95 עד 97 אחוז מיו''ש. אם יעשו את זה, ישראל בגבולות אושוויץ ח''ו, גבולות של עשרה קילומטרים, התאבדות לאומית. פיפי כמעט ולא בונה מעבר לחומה אלא ההפך - הוא כבר גירש מאות יהודים מכמה מאחזים עיקריים שאפילו ממשלות השמאל לא נגעו בהם.

כן, אבל לבנות בתקופת שמאלמרט זו לא חכמה גדולה, בגלל שאז בוש היה בשלטון.
לבנות תחת אוסומבו וקרי - זו החכמה הגדולה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
בגדול חיים המצב בארץ בכלל טוב בהרבה ממה שמצטייר בתשקורת השמאלנית.טוב כלכלית,טוב מבחינת רמת חיים,טוב מבחינת מצב בטחוני.אני לא זוכר מצב טוב יותר של מדינת ישראל.
אני מדבר על כל מדינת ישראל ולא ספציפית על גבעה בשומרון.
מוזר חיים שאתה בוחר להאמין לתקשורת שמאלנית או למועצת פש"ע או לבוגדים או לכל מי ששואף לזרוע דמורליזציה בעם.
אין שום סיבה לקטר או להכנס לדיכאון או למרה שחורה,כמו שאמר רבנו נחמן מברסלב מצוה שאדם יהיה בשמחה תמיד.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בגדול חיים המצב בארץ בכלל טוב בהרבה ממה שמצטייר בתשקורת השמאלנית.טוב כלכלית,טוב מבחינת רמת חיים,טוב מבחינת מצב בטחוני.אני לא זוכר מצב טוב יותר של מדינת ישראל.
אני מדבר על כל מדינת ישראל ולא ספציפית על גבעה בשומרון.
מוזר חיים שאתה בוחר להאמין לתקשורת שמאלנית או למועצת פש"ע או לבוגדים או לכל מי ששואף לזרוע דמורליזציה בעם.
אין שום סיבה לקטר או להכנס לדיכאון או למרה שחורה,כמו שאמר רבנו נחמן מברסלב מצוה שאדם יהיה בשמחה תמיד.

בס''ד

א. איראן הנאצית עוד מעט תשלים פיתוח פצצות גרעיניות אם ישראל לא תשמיד את התוכנית מהר. פיפי בעצמו אומר לנו שזה איום קיומי ואסור לתת לאיראן להשיג את היכולת לבצע שואה גרעינית. אך כרגיל פיפי לא עושה כלום.

ב. פיפי הסכים להקמת מדינה "פלסטינית" - פירושה התאבדות לאומית. ושוב אנשים אומרים שפיפי לא מתכוון. כמו שאמרו שמנחם בגין לא מתכוון למסור את כל סיני למצרים הנאצים ולא מתכוון לגרש אלפי יהודים מימית. או כמו שאמרו שיצחק רבין לא מתכוון למסור את יש''ע להיטלר הערבי יאסר ערפאת ומחבלי פת''ח בהסכמי אוסלו. או כמו שאמרו שאריק שרון לא מתכוון לגרש אלפי יהודים מגוש קטיף. כן כן פיפי לא מתכוון - הוא יהיה חזק כשאובמה וקרי והאירופאים וכל העולם ילחצו עליו לבצע מה הוא בעצמו כבר הבטיח לעשות. אין שום סכנה - אפשר לסמוך על נתניהו והליכוד.

ג. יש בישראל גירעונות שגדלים והולכים ובכלל לא מטפלים במשבר שעוד יבוא. ויש מיסים נוראיים. אילו היה שוק חופשי עם שכל יהודי, ישראל הייתה גן עדן כלכלי.

ד. אוכלוסיית מדינה ערבית אחת, מצרים, גדלה ב-2012 ב-2.5 מיליון! רק בשנה אחת. זה כמעט חצי מהאוכלוסייה היהודית של מדינת ישראל. האחים המוסלמים הנאצים שולטים במצרים - גם זה לא איום רציני? יש במצרים מעל 85 מיליון אנשים כבר.

ה. יש חוסר ערכים יהודיים כמעט מוחלט בישראל. אף אחד לא אומר אמת לעם. היהודים בישראל כל כך ריקניים.

וכל זה רק חלק מהבעיות המתרבות בארץ הקודש. אם העם לא יתעורר, אוי ואבוי לנו.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
עם כל הכבוד חיים,אתה מצד אחד טוען וכועס על אנשים במערכת הפוליטית שלעגו לך ולא התייחסו אליך בכבוד.
הביטוי פיפי לראש ממשלה מכהן ונבחר לא מוסיף לכבודך.זה כמובן הפורום שלך וזכותך לנהוג כרצונך.
בגדול אתה צודק לגבי כל האיומים.מה עלינו לעשות לגבי ריבוי טבעי גדול מאד במצרים?האם עלינו לסרס את המצרים?לפתוח במלחמה לא רק נגד אירן,סוריה,חיזבאללה,חמאס אלא גם מול מצרים?
בעבר טענת שאין לעם הישראלי "בטן" מלשון גטס באנגלית להרוג את הערבים,לכן הרב כהנא זצ"ל הציע גירוש.
כרגע בישראל לא מעונינים במלחמה,אנחנו לא סורים שהורגים אחד את השני כמעשה שגרה.
לישראל פצצות אטום ומימן ויכולה להשמיד את אירן,לאירן יהיו שתי פצצות בלבד.
כאמור ישראל הרגה מדענים אירנים,חיבלה בכור באמצעות וירוסים וחבלה באמצעות פצצות.
אני לא סומך על נתניהו והליכוד,אגב קדנציה שלישית שלו ועדיין אין מדינה פלשתינית,אין פרטנר.
נתניהו לפיד קיצצו בתקציב ומטפלים בגרעון.
היכן חוסר הערכים?בהתנחלויות?לא.אצל החרדים?לא.
האמת הדתית שלך שונה מהאמת של עם ישראל שמביע את רצונו בבחירות חופשיות ודמוקרטיות.
עם ישראל גולש באינטרנט ונחשף לאמת,אין לך מונופול על האמת או על החוכמה,יש מליוני יהודים עם דעות משלהם,ערכים משלהם,אמצעי תקשורת משלהם,דרך חיים משלהם.
היהודי שאני מכיר,עובד,משלם מיסים,משרת בצבא,בעל משפחה,אישה,ילדים,עוזר להוריו אלו ערכים.
יש מגוון דרכים להגיע לאמת,אחד לומד בישיבה,השני קורא ספר,השלישי ניזון מהתקשורת,אנחנו מדברים איש עם רעהו,אנשים שחיים כאן בארץ ישראל.
נאמר וארצה לדעת מה המצב בירושלים או בחיפה אני אדבר עם חברי בפורום ובעבודה.אני מסתובב ברחוב,אני מגיע לסופרמרקט,מסעדה,קולנוע,בריכה,ים,אני מדבר עם אנשים ואני רואה מצב כלכלי מעולה.
ג'יפים על הכביש,מסעדות מלאות,עגלות מלאות בסופר,חופי ים מלאים,בריכות שחיה מלאות וזה רק בת ים אפילו לא צפון ת"א,הרצליה פיתוח או כפר שמריהו.
אני רואה תנופת בנייה בת"א,רמת גן.אני רואה תהליך של יהוד יפו,הערבים עוזבים אותה ויהודים קונים את בתיהם,טרנספר כלכלי שקט,טיילת בת ים התרחבה ליפו,העיר ת"א שולטת ביפו ובונים שם מגדלים במקום החורבות של הערבים.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

ציטוט
לישראל פצצות אטום ומימן ויכולה להשמיד את אירן,לאירן יהיו שתי פצצות בלבד.

לאיראן תהיינה עשרות פצצות גרעיניות לא שתיים. התוכנית שלהם תאפשר להם לבנות כמה פצצות כל שנה. ואם תהיינה לאיראן פצצות גרעיניות, כל מדינה מוסלמית אחרת גם תשיג פצצות גרעיניות כתגובה. גם תהיינה פצצות גרעיניות למצרים, לערב הסעודית, לסוריה, לירדן, לטורקיה וכו'. יהיה מירוץ חימוש גרעיני בין כל המדינות המוסלמיות. לא רק נתניהו ומשה יעלון אומרים לנו שזה איום קיומי אלא אפילו שמאלנים כמו אהוד ברק מזהירים שאיראן גרעינית פירושה איום של עוד שואה.

אבל אתה ממעיט באיום כאילו אפשר להסתדר ולקבל מציאות חדשה כזאת. מי שלא מבין שצריך להשמיד את האיום הגרעיני מאיראן לא למד כלום מהשואה.

ציטוט
אני לא סומך על נתניהו והליכוד,אגב קדנציה שלישית שלו ועדיין אין מדינה פלשתינית,אין פרטנר.

זה נס מהקב''ה שיש לנו אויבים כל כך טיפשיים. אבל זה לא אומר שהמצב הזה ימשך כך. תמיד היו לישראל אויבים טיפשיים מהעולם הערבי מ1948 עד 1977. אז הופיע אויב חכם אחד ששמו אנואר אל סאדאת יש''ו, הרודן הנאצי של מצרים. סאדאת אמר באנגלית שהוא בעד שלום ומוכן לחתום על חוזה שלום. בערבית סאדאת המשיך לדבר על השמדת ישראל והיאהודים "בשלבים". מאחר שאין לעם ישראל המודרני ערכים יהודים או שכל ישר, כמעט כל העם נפל לפח והיה מוכן למסור לסאדאת את כל סיני וזה התחיל את הסיוט של "תהליך השלום". אם יקום עוד סאדאת ח''ו, אותו הדבר יקרה לצערי. 

לא רק זה. אפילו בלי עוד סאדאת, האיום של התאבדות לאומית מרחפת עלינו כל הזמן. כשאובמה יגלה את תוכניתו ל"שלום" וכל העולם ידרוש שישראל תקבל אותה, אתה באמת מאמין שפיפי יעמוד מול כל העולם וכל הלחץ החזק? וזה לא יהיה לחץ רק מאומות העולם אלא גם לחץ ברוטלי מהתשקורת הישראלית, מהמיליארדרים ובעלי העסקים שרוצים קשר כלכלי עם אירופה ועם העולם כולו, מאלופי צה''ל ומראשי המוסד שיאמרו שאין לנו ברירה, מהדיפלומטים הישראלים וכו'. כולם יאמרו שצריך "פשרה" - ישראל תחזיק בגושי ההתנחלויות ותמסור "רק" 95% עד 97% מיו''ש למחבלי פת''ח. ונמסור "רק" את השכונות הערביות של ירושלים לערבים הנאצים. כי אין לנו ברירה.

יוסי, התשקורת וה"מומחים" אומרים לנו שזה כן יקרה, שזה בלתי נמנע. שזה רק עניין של זמן. ואתה לא רואה את הסכנה?

לצערי, למרות שיש לך כוונות טובות, אתה מרדים את עצמך ואתה מנסה גם להרדים את חברי הפורום. הרדמה זה הדבר הגרוע ביותר לעם ישראל. צריך התעוררות לא הרדמה.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
ברור שהסכנה לנסיגות קיימת כל הזמן, ואלה דברים שלאחר שהם מתבצעים כבר אי אפשר לתקן, לפחות כל עוד יש ממשלות שמאל או ימין מזוייף.