כתב נושא: הומואים הורגים הומואים ומאשימים דתיים - האם הסוטים יתנצלו על כל הדיבה שלהם?  (נקרא 4100 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

האם אתם זוכרים כשזה קרה בקיץ 2009 שעשרות הומואים הצטרפו לפורום שלנו כדי להאשים אותנו? בסוף מתברר שהומואים הרגו עוד הומואים כי זה מה שקורה כשיש סוטים בלי שום מוסר.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4389088,00.html

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=982589
« עריכה אחרונה: יוני 06, 2013, 22:45:18 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
גם אז חשבתי שיותר סביר שזה רצח שבוצע על ידי מישהו מה"קהילה". כרגע לא ברור מה היה המניע של הרוצח אבל נראה שההומו הבכיר שנעצר הכיר את החשודים ושיבש את החקירה וחיסל ראיות כדי להסית מהם את החקירה.

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
״הבכיר שנעצר הוא מנהל הבר נוער שאול גנון. הוא חשוד באונס קטין בן 15. מה שהוביל לטבח, זאת נקמתו של שניים מבני משפחתו של הקטין שנאנס. הם באו למועדון ואחד מהם ריסס בנשק חם את המקום. שני האחים העצורים הם מבני ברק: חגי ( בן 23) ובנימין ( בן 20) פליסיאן. המידע באדיבות דוברות מחוז תל אביב״.

מתוך פורום "הקפה" (עיינו בתמונה).

וגם: http://www.news1.co.il/Archive/001-D-212691-00.html?tag=13-04-20
« עריכה אחרונה: יוני 07, 2013, 15:38:46 על ידי Rafoe »

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אינוס קטין בבר נוער ?! לא יכול להיות. חשבתי שיש לו לב בגודל של מסגד אל אקצה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
גם בעבר האשימו מתנחלים ברצח כשערבים רצחו ערבים.אם כי מקרי רצח קיימים לא רק אצל הומואים.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק TopTop

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אין דבר יותר קל מלהשתלח בדתיים כמה שרק אפשר. התנצלות? הצחקת אותם! הם עסוקים בלעשות מצעדים ופרובוקציות. הם כ''כ משובשים בנפשם שהם עד עכשיו מאשימים את כל העולם ואשתו ברצח שנעשה על-ידי 'בכיר' בקהילה שלהם.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מי זה "חד כתער" ?
israel patriot ?

בכל מקרה, ברוך שובך לפורום יהודי יקר!
נשמח לראות אותך מרים אותו בחזרה למעלה

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מי זה "חד כתער" ?
israel patriot ?

בכל מקרה, ברוך שובך לפורום יהודי יקר!
נשמח לראות אותך מרים אותו בחזרה למעלה
כן.
אין אפשרות להתחבר לגרסא העדכנית של הפורום דרך ה-ipad, אז אני נמצא בעיקר בדף הפייסבוק שלנו.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
בס"ד
אנו מזמינים כל מאן דבעי לראות את התגובה שלנו מיום ההשתלחות של בני העוולה באחינו היהודים היקרים הי"ו  הנאמנים לה' יתברך ולתורתו! אנו הודענו שאין שום ראיות לקשר של יהודים נאמנים לביצוע המעשה הזה ,ואז הלעיגו עלינו בכל מקום ואתר - האמ'ת היא חותמו של הבורא יתברך ויתעלה שמו ולבסוף עלי'ה להתגלות , אלא שהנשענים על משענת הקנה הרצוץ של התשקורת השבוי'ה בידי קלגסי השמאל האוחזים בהון הגזול שבא לידיהם הטמאות במחיר דם אחינו הי"ד , ונופלים שוב ושוב במלכודת ההטעי'ה של השנאה לאחיהם הנאמנים הי"ו ובכך בחרו את יאיר לפיד שר"י שבגד בהם ביחד עם המנוול בנט שר"י ששניהם באו בברית העוולה עם ביבי נחשייהו הנוכל הסדרתי מנהיג הימין המזוייף ! -- התחננו לפניכם לתמוך בתנועת "עוצמה לישרא'ל " שלא תמכור דם יהודי ח"ו ומכורח זאת גם לא תמכור אף שעל מאדמת ארץ-הקודש תובב"א , אלא שזעקותנו נפלו על אזנים ערלות המכורות לשטיפת-המוח של התשקורת השבוי'ה בידי בני העוולה מוכרי דם אחינו הי"ד ואדמת ארץ-הקודש תובב"א !  :old_cry: -- אנו שוב קוראים לחזק את הימין האמיתי ולתמוך באחינו היהודים היקרים בתנועת "עוצמה לישרא'ל" - השלטון הקלוקל הזה לא יחזיק מעמד והוא נוטה להתפרק כל רגע ! הוא מחזיק מעמד באמצעות מעשי שוחד ושלמונים שלא יחזיקו זמן רב -- היכונו לבחירות הקרובות ותימכו בימין אמיתי שלא עושה שום פשרות בהקשר לדם אחינו הי"ד וארץ-הקודש תובב"א - מוות לאוייב הערבי הנאצי ותומכיו יש"ו שר"י !! :old_Angry2:

הגולה בארץ  :)
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אנו לא תומכים ב"ימניים" שרוצים להציל את התשקורת הבוגדנית:

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

ואנו לא תומכים במפלגה שבוגדת באסירי ציון:

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
ראשית תודה על הברכות ועל המברכים יהודים יקרים.
אתה חיים בן פסח המכובד מביא לכאן לינקים של מעריב,הארץ,ידיעות ותקשורת ומתייחס למה שנאמר ונכתב שם כאל תורה מסיני,למרות שמטרת התשקורת השמאלנית והבוגדנית היא לעזור לאויב המוסלמי.
פעמים רבות הגבתי ואמרתי לך שהמצב האמיתי בארץ שונה ממה שהתשקורת השמאלנית מספרת.הלוואי והייתי יכול להזמינך לביתי בבת ים ולהראות לך את המצב לאשורו.
שנית אלדד,בן ארי אינם חברי כנסת.אני לא מצטער שהצבעתי לעוצמה לישראל כי הם היו הכי ימנים יחסית והיינו קרובים להכנס.
כרגע תמיכתי עברה לבנט,פייגלין,דני דנון,ציפי חוטבלי וכל מי שבלובי למען ארץ ישראל.
ברור שקל להביא ציטוט  שלילי שלהם.אני אינני פעיל מפלגה אלא אזרח שמקיים את מצוות ישוב ארץ ישראל,אדם עובד שלא מתפרנס מפוליטיקה ותורם לצדקה.
אני לא יכול להצדיק כל דבר שאלדד או בן ארי עשו.אין אנשים מושלמים,רק מלאכים מושלמים.
אני עצמי קטונתי,לי יש דברים חשובים יותר לעשות כמו לטפל באבא חולה.
למדתי בחיים ללכת לפי עקרונות ולא להאחז באנשים כי אנשים ימותו או יפרשו.מה אני יכול לעשות אם אחוז החסימה עולה?להצביע למי שהכי ימני.
עדיין אלדד טוב משלי יחימוביץ ובן ארי טוב מזהבה גלאון.
אם אני רעב ואין באפשרותי להרשות לעצמי סטייק עסיסי אסתפק בפרוסת טונה כשרה.החיים שלי הם פשרה.אני לא גר בוילה אלא בדירה,אין לי מכונית אז אני נוסע באוטובוס או במונית(לא בשבת).
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
דוגמא טובה להצדקת הטיעון שלי היא חבר כנסת לשעבר משה כחלון שעזר לעם ישראל והפחית משמעותית את חשבון הטלפון הכבלים של עניים,מעוטי יכולת ושל כולנו.הוא עזר לנו כלכלית לאזרח הקטן.בודאי אם תתאמץ תמצא ציטוט שלילי שלו.
והנה הוא עצמו עזב מרצונו משרת שר בממשלה!מה אני הקטן יכול לעשות?!אני יכול לזכור לו חסד נעוריו ושאני מביט בחשבון הפלאפון המצומצם שלי אני אומר תודה כחלון!
אני לא אומר לך במי לתמוך.בעוצמה לישראל תמכו גולשים נוספים כאן,אתה לא מצביע כאן ואינני יודע מי הם ה"אנחנו"?או האנו?
כאמור עם העלאת אחוז החסימה נאלץ שוב להתפשר ולהצביע למי שהכי ימני שוב.כרגע זה בנט.
שיקול נוסף שלי הוא כלכלי,עדיין בנט,לפיד,נתניהו הם קפטיליסטים ועדיפים בעיני על יחימוביץ הקומוניסטית.
כאמור כוחו של הפורום הזה בחופש הביטוי ובפלורליזם שלו.גולשים כאן תומכי ש"ס,תומכי עוצמה לישראל.ה"אנו" או ה"אנחנו" לא מוגדר,האם מדובר בכהניסטים?אם כן אין להם ביטוי מאז רצח הרב ובנו!
האם מדובר בתומכי פדרמן שקורא לא להצביע?יש כאן מגוון דעות.
אני תמיד מצביע,תמיד בבת ים הצבעתי לחיאני שהוא ראש עיר מעולה למרות שתמך בברק ובקדימה כי אלו בחירות מוניציפאליות.
אין פוליטיקאי מושלם,אין אישה מושלמת,אין עבודה מושלמת,אין דירה מושלמת,אין מכונית מושלמת,אין אוכל מושלם.בכל זאת אדם רעב אוכל.בן אדם מתחתן,בן אדם גר בבית,נוסע במכונית למרות שכאמור אינם מושלמים.
אני מעדיף לדון אדם לכף זכות ולזכור לו את מעשיו החיוביים.הכי קל לבקר,לתקוף לשלול.
במציאות ולא בוירטואליה מתמודדים,חיים,ממשיכים ולא שוברים את הכלים.אם אישתך אמרה לך משפט שאיננו מוצא חן בעינך לא תתגרש ממנה.אם יש לך פנצ'ר במכונית לא תמכור את האוטו אלא תחליף גלגל.
אם הדירה שלך דורשת שיפוץ קל,לא תמכור אותה ובודאי שלא תגור באוהל על חוף הים.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
ועוד שתי הערות קטנות.מעריב החליף בעלים כמה פעמים מאז שנות ה80.נמרודי מכר אותו.כרגע הבעלים של מעריב הוא הבעלים של מקור ראשון עיתון ימני יחסית.
אלדד מתנגד עקרונית לשחרור כל מי שרצח אם הוא יהודי או ערבי.הרי אם היה עונש מוות למחבלים ערבים אותו עונש היה חל גם על יהודים שרצחו ראש ממשלה או יהודים שרצחו ערבים בשל השיוויון בפני החוק ואז לא היה את מי לשחרר.
אבל כאמור כרגע אלדד ובן ארי אינם חברי כנסת.
אגב למי אתה תצטרף חיים?לאיזה גוש?אתה אומר שאחוז החסימה יעלה ואתה תרצה להצטרף לגוש.אתה טוען שהשמאל טוב מהימין.האם תקרא להצביע ליחימוביץ או לגלאון?לניצן הורוביץ ההומו?או שנצביע לטיבי או לחנין זועבי שהם לדבריך טובים מאלדד,בן ארי שאינם כהניסטים.
מעולם אלדד לא טען שהוא כהניסט.
לכן לדעתי נתניהו,בנט,לפיד עדיפים על הורוביץ,הרי התורה הקדושה אוסרת על משכב זכר.הם ימין כלכלי וטובים מהשמאל הסוציאליסטי מרקסיסטי,קומוניסטי.הם עדיפים כציונים על מי שתומך במדינת כל אזרחיה.
הפרקליטות לא זקוקה לאלדד לגזור על עמיר מאסר עולם.וברגע שהודה,לא הביע חרטה בודאי שלא ישתחרר.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
הם בחיים לא יתחרטו.רשעים אפילו על פיתחה של גהנום לא יעשו תשובה בגלל הגאווה שלהם תרתי משמע :old_tongue:
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!