דוגמא טובה להצדקת הטיעון שלי היא חבר כנסת לשעבר משה כחלון שעזר לעם ישראל והפחית משמעותית את חשבון הטלפון הכבלים של עניים,מעוטי יכולת ושל כולנו.הוא עזר לנו כלכלית לאזרח הקטן.בודאי אם תתאמץ תמצא ציטוט שלילי שלו.
והנה הוא עצמו עזב מרצונו משרת שר בממשלה!מה אני הקטן יכול לעשות?!אני יכול לזכור לו חסד נעוריו ושאני מביט בחשבון הפלאפון המצומצם שלי אני אומר תודה כחלון!
אני לא אומר לך במי לתמוך.בעוצמה לישראל תמכו גולשים נוספים כאן,אתה לא מצביע כאן ואינני יודע מי הם ה"אנחנו"?או האנו?
כאמור עם העלאת אחוז החסימה נאלץ שוב להתפשר ולהצביע למי שהכי ימני שוב.כרגע זה בנט.
שיקול נוסף שלי הוא כלכלי,עדיין בנט,לפיד,נתניהו הם קפטיליסטים ועדיפים בעיני על יחימוביץ הקומוניסטית.
כאמור כוחו של הפורום הזה בחופש הביטוי ובפלורליזם שלו.גולשים כאן תומכי ש"ס,תומכי עוצמה לישראל.ה"אנו" או ה"אנחנו" לא מוגדר,האם מדובר בכהניסטים?אם כן אין להם ביטוי מאז רצח הרב ובנו!
האם מדובר בתומכי פדרמן שקורא לא להצביע?יש כאן מגוון דעות.
אני תמיד מצביע,תמיד בבת ים הצבעתי לחיאני שהוא ראש עיר מעולה למרות שתמך בברק ובקדימה כי אלו בחירות מוניציפאליות.
אין פוליטיקאי מושלם,אין אישה מושלמת,אין עבודה מושלמת,אין דירה מושלמת,אין מכונית מושלמת,אין אוכל מושלם.בכל זאת אדם רעב אוכל.בן אדם מתחתן,בן אדם גר בבית,נוסע במכונית למרות שכאמור אינם מושלמים.
אני מעדיף לדון אדם לכף זכות ולזכור לו את מעשיו החיוביים.הכי קל לבקר,לתקוף לשלול.
במציאות ולא בוירטואליה מתמודדים,חיים,ממשיכים ולא שוברים את הכלים.אם אישתך אמרה לך משפט שאיננו מוצא חן בעינך לא תתגרש ממנה.אם יש לך פנצ'ר במכונית לא תמכור את האוטו אלא תחליף גלגל.
אם הדירה שלך דורשת שיפוץ קל,לא תמכור אותה ובודאי שלא תגור באוהל על חוף הים.