כתב נושא: גרפיטי בגטו אתיופי "כל שחור נשמה כל לבן בן זונה"  (נקרא 11311 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אקליפטוס

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *

כמובן שזה בסדר וזה לא מעניין את התקשורת.. מעניין אם הגרפיטי היה הפוך.. גם אז התקשורת היתה שותקת ?  :old_rolleyes:

"השמאל שכח מה זה להיות יהודים, הם חושבים שהם יתנו נשק לערבים, והערבים ישמרו עלינו." -- בנימין נתניהו.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
חחח היום הייתי בראשון 3 אתיופים גבוהים חוזרים אחרי משחק כדורסל אני עובר לידם והאתיופי שהכי קרוב אליי זז הצידה מפיל את שני החברים שלו חחחח

מנותק יפתח שם טוב (משמיד השמאלנים)

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מעניין אותי על מה הם חשבו כשהם רשמו את זה
שפוך חמתך על הגויים לא ידעוך ועל משפחות אשר בשמך לא קראו

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
גטו אתיופי? אימצת את הבכיינות של הכושים?
הכושים מבלבלים את המוח על גטו, אבל מעולם הם לא חיו בגטאות כמו יהודים. זה הכל בכיינות כושית אופיינית.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
גטו אתיופי? אימצת את הבכיינות של הכושים?
הכושים מבלבלים את המוח על גטו, אבל מעולם הם לא חיו בגטאות כמו יהודים. זה הכל בכיינות כושית אופיינית.
בלבלתי אותי פעם אחת אתה אומר שהאתיופים יהודים ופעם אחרת שהם כושונים שורה תחתונה מה הם?

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
חלק מהם יהודים, חלק סתם כושונים.
את הביטוי "גטו" הם אימצו מתרבות הכושים לקרוא למאורות שלהם ככה.
תמיד בסרטים, בתקשורת, בכל מקום במדיה, כשאתה רואה כושון שמספר לך איך כושון אחר גדל בתוך כל הסמים והזנות והפשיעה, או סתם גדל בשכונה של כושים, אז הוא אומר "הוא גדל בגטו... הוא בא מהגטו"...

בגטאות לא היו סמים ופשיעה!
בגטאות לא היו קבוצות של בטלנים שישבו כל היום וספרו זבובים בין ג'וינט לבאנג.
בגטאות האמיתיים, היו יהודים שעבדו קשה למחייתם. הם לא התבטלו, הם לא צרכו סמים, הם לא עסקו וסרסרו בזנות כל הזמן, והם פשוט לא יכלו לגור במקום אחר.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק NATALI

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
חלק מהם יהודים, חלק סתם כושונים.
את הביטוי "גטו" הם אימצו מתרבות הכושים לקרוא למאורות שלהם ככה.
תמיד בסרטים, בתקשורת, בכל מקום במדיה, כשאתה רואה כושון שמספר לך איך כושון אחר גדל בתוך כל הסמים והזנות והפשיעה, או סתם גדל בשכונה של כושים, אז הוא אומר "הוא גדל בגטו... הוא בא מהגטו"...

בגטאות לא היו סמים ופשיעה!
בגטאות לא היו קבוצות של בטלנים שישבו כל היום וספרו זבובים בין ג'וינט לבאנג.
בגטאות האמיתיים, היו יהודים שעבדו קשה למחייתם. הם לא התבטלו, הם לא צרכו סמים, הם לא עסקו וסרסרו בזנות כל הזמן, והם פשוט לא יכלו לגור במקום אחר.
אביר אלה דברים מזעזעים מה שאתם אומרים.
איך בדיוק אתה יודע מי "כושון" ומי יהודי?

מנותק NATALI

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
ואל תגיד מי שדתי הוא יהודי ומי שלא לא כי אם ככה סודני שיקיים מצוות הוא יהודי?או אם אני לא מקיימת מצוות אני לא יהודיה?

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
לא... זה בכלל לא ככה.
את לא יכולה לברוח מהיהדות שלך גם אם תרצי.
אבל אם יהודי מתחתן עם גויה, הילדים שלו גויים.

חלק מהאתיופים שעלו ארצה, הם גויים גמורים. הפלאשמורה.
קהילת ביתא ישראל, היו ספקות לגביהם, ולכן פסקו שהם צריכים לעבור גיור לחומרא. מי שעבר גיור לחומרא וחי כיהודי שומר מצוות, אין ספק שהוא יהודי.
פלאשמורה, אין ספק שהוא גוי.
ביתא ישראל שלא עבר גיור לחומרא ולא שומר מצוות, בעייתי. זה ספק.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק NATALI

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
לא... זה בכלל לא ככה.
את לא יכולה לברוח מהיהדות שלך גם אם תרצי.
אבל אם יהודי מתחתן עם גויה, הילדים שלו גויים.

חלק מהאתיופים שעלו ארצה, הם גויים גמורים. הפלאשמורה.
קהילת ביתא ישראל, היו ספקות לגביהם, ולכן פסקו שהם צריכים לעבור גיור לחומרא. מי שעבר גיור לחומרא וחי כיהודי שומר מצוות, אין ספק שהוא יהודי.
פלאשמורה, אין ספק שהוא גוי.
ביתא ישראל שלא עבר גיור לחומרא ולא שומר מצוות, בעייתי. זה ספק.
מה זה ספק? לפי מה שאמרתם יהודי זה מושג אבסולוטי או שאתה לא יהודי או שאתה לא יהודי, לא?
אז אם הם לא עברו גיור הם יהודים או לא?

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אין כזה דבר יהודי שחור לא מאמין בזה ולא אאמין בזה

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אבל זו המשמעות של ספק. שלא יודעים.
יש בעייתיות עם המסורת שלהם. היא חסרה. נדמה לי שהסברתי לך את זה בשרשור אחר.
בגלל זה ובגלל עוד סיבות, לא בטוחים אם הם יהודים באמת, או שזו קהילה כמו הסובוטניקים. קהילה שאימצה מספר מאפיינים יהודיים, אבל בפועל הם לא יהודים.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק NATALI

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אבל זו המשמעות של ספק. שלא יודעים.
יש בעייתיות עם המסורת שלהם. היא חסרה. נדמה לי שהסברתי לך את זה בשרשור אחר.
בגלל זה ובגלל עוד סיבות, לא בטוחים אם הם יהודים באמת, או שזו קהילה כמו הסובוטניקים. קהילה שאימצה מספר מאפיינים יהודיים, אבל בפועל הם לא יהודים.
אם לא יודעים אז למה יש רבנים שקבעו שהם יהודים ולא ציכים לעבור גיור?

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אותם רבנים גם קבעו שכל מי שעבר גיור של צה"ל הוא יהודי... ככה שזו לא חוכמה. לא הייתי סומך על זה.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק NATALI

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אותם רבנים גם קבעו שכל מי שעבר גיור של צה"ל הוא יהודי... ככה שזו לא חוכמה. לא הייתי סומך על זה.
מה אתה לא מקשיב לרבנים? לא הם אלה שקובעים מה מותר ומה אסור?מה אתה קובע לבד?

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אם נקשיב לרבנים של היום עדיף להיות כבר מוסלמי כל הרבנים היום לא מבינים מימינם ומשמאלם

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
ומי קובע מיהו רב?

בעיקר כשרבנים אחרים ערערו על רבנותם של אותם אנשים, ובמיוחד מהסיבה הזו. לא מערבבים גויים בעם ישראל!

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק NATALI

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
ומי קובע מיהו רב?

בעיקר כשרבנים אחרים ערערו על רבנותם של אותם אנשים, ובמיוחד מהסיבה הזו. לא מערבבים גויים בעם ישראל!
אני חושבת שיש כאן סתירה "רבנים שערערו על רבנותם של אותם אנשים" ואם הרבנים מהצד השני יערערו על רבנותם של הראשונים אז אתתה גם תערער?
איך אתה בוחר למי להקשיב?
וגם לשמוע את יפתח שם טוב "לא מאמין שיש יהודים שחורים וגם לא אאמין" זה טיעון מטומטם כאילו רק בגלל שהם שחורים אז הם לא יהודים

מנותק NATALI

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
או שאתה חושב שהטיעון של יפתח הוא טיעון טוב?

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מה ימפגרת נראה לך שהיהודים פעם היו נראים אפריקאים?
הטיעון שלי לא רק טוב הוא מעולה.

מנותק NATALI

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
מה ימפגרת נראה לך שהיהודים פעם היו נראים אפריקאים?
הטיעון שלי לא רק טוב הוא מעולה.
אתה היית פה באותה תקופה? אתה יודע איך נראו היהודים פעם?

מנותק NATALI

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
וחוץ מזה תסתכל על מה שאביר אמר לי בעבר שכל יהודי השתנה לפי האקלים שהיה באותה הארץ אז הם היו באפריקה אז הם תפסו צבע של אפריקה

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
לא. אני לא חושב שהטיעון שלו הוא טיעון טוב. כי זה לא טיעון. זו התחפרות באמונה שנובעת מתוך רצון.
ואם כושי יתגייר? אז הוא יהודי. והילדים שלו יהיו יהודים וכו'.
אז זה לא טיעון.

בקשר לרבנים, העניין הוא כזה.
אני יכול לומר לך ברורות שרוב הרבנים יצאו בחריפות נגד הפסק הזה שעושה מגויים גמורים "יהודים". אבל העניין הוא שגם אנשים שהולכים אל הרב ללמוד ממנו תורה, ברגע שהם למדו, הם יכולים לראות מקרה שבו הרב הולך עקום. לא פעם ראשונה שזה קורה.
במשנה מופיעים מקרים שבהם תלמידים באו אל רבותיהם וטענו בפניהם שהם לא נוהגים לפי ההלכה. ברוב המקרים הרב הסביר לתלמידיו למה נהג ככה. במקרים שגילה הרב שטעה, חזר בו. במקרים שגילו שהוא פשוט שובר את ההלכה כי בא לו, נידו אותו. אחד המקרים המפורסמים הוא של אלישע בן אבויה.

הנקודה היא כזו. בספרות ההלכה יש גדרים ברורים מי נקרא יהודי ומי לא. מי נקרא גר צדק ואיפה גיור לא תופס.
אם יש רב שאומר שמישהו התגייר, למרות שבכלל לא התגייר ולפי כל מקור הלכתי הוא סתם גוי עלוב, אז אני לא יכול ללכת לפי הרב הזה.
על אחת כמה וכמה אם אני לא סתם צוציק שמתווכח עם רב גדול, אלא שכל גדולי הדור יוצאים בחריפות נגד הפסק המגוחך הזה. יש לי על מי להסתמך.

צבא יהושע עוד יחזור!

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
לא. אני לא חושב שהטיעון שלו הוא טיעון טוב. כי זה לא טיעון. זו התחפרות באמונה שנובעת מתוך רצון.
ואם כושי יתגייר? אז הוא יהודי. והילדים שלו יהיו יהודים וכו'.
אז זה לא טיעון.

בקשר לרבנים, העניין הוא כזה.
אני יכול לומר לך ברורות שרוב הרבנים יצאו בחריפות נגד הפסק הזה שעושה מגויים גמורים "יהודים". אבל העניין הוא שגם אנשים שהולכים אל הרב ללמוד ממנו תורה, ברגע שהם למדו, הם יכולים לראות מקרה שבו הרב הולך עקום. לא פעם ראשונה שזה קורה.
במשנה מופיעים מקרים שבהם תלמידים באו אל רבותיהם וטענו בפניהם שהם לא נוהגים לפי ההלכה. ברוב המקרים הרב הסביר לתלמידיו למה נהג ככה. במקרים שגילה הרב שטעה, חזר בו. במקרים שגילו שהוא פשוט שובר את ההלכה כי בא לו, נידו אותו. אחד המקרים המפורסמים הוא של אלישע בן אבויה.

הנקודה היא כזו. בספרות ההלכה יש גדרים ברורים מי נקרא יהודי ומי לא. מי נקרא גר צדק ואיפה גיור לא תופס.
אם יש רב שאומר שמישהו התגייר, למרות שבכלל לא התגייר ולפי כל מקור הלכתי הוא סתם גוי עלוב, אז אני לא יכול ללכת לפי הרב הזה.
על אחת כמה וכמה אם אני לא סתם צוציק שמתווכח עם רב גדול, אלא שכל גדולי הדור יוצאים בחריפות נגד הפסק המגוחך הזה. יש לי על מי להסתמך.
אני לא דיברתי על מתגיירים אני דיברתי על מלכתחילה שהם לא יהודים אלא אם הם עברו גיור אבל הם לא צאצאי היהודים

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
נו... גם קהילת ביתא ישראל, אני מאמין שהם יותר צאצאי גרים או משהו כזה מאשר קהילה של יהודים מקוריים מאחד משבטי ישראל.

צבא יהושע עוד יחזור!