כתב נושא: בקשה  (נקרא 2832 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בקשה
« ב- : דצמבר 27, 2012, 02:12:01 »
היזהרו בכבודם של תלמידי חכמים באשר הם! במיוחד בכבודו של הרב עובדיה יוסף שליט״א! למרות שאני בכלל לא אוהב את ש״ס ומצדד בדרכם לא יכולתי להבליג על בזיון הרב עובדיה כמה שאני לא מסכים איתו! אסור לנו ח״ו לבזות אף רב.גם אם לא מסכימים חייבים לכבד ולהימנע מלדבר בגנותם.מותר לא להסכים אבל רק לא לבזות כי הם לא חברים שלנו או משהו כזה.מי שמבזה תלמידי חכמים אין רפואה למכתו.אני אישית מתעלם מכל הרבנים שאני לא מסכים לדעתם ואלו רוב רובם המוחץ כמעט למעט מורנו ורבנו הרב מאיר כהנא זצוק״ל הי״ד ועוד מספר מצומצם של רבנים גאונים.אבל אני בשום פנים לא מדבר בגנותם או מדבר עליהם בזלזול חס ושלום.אני גם לא מסכים איתם בלשון המעטה בהרבה דברים ואני גם חושב שרוב רובו של העם לא הולך על פי הרעיון היהודי המקורי אבל מפה ועד לבזות ולדבר בגנותם של יהודים וקל וחומר של רבנים הפער הוא עצום.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק יפתח שם טוב (משמיד השמאלנים)

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
בעניין: בקשה
« להגיב #1 ב- : דצמבר 27, 2012, 02:16:43 »
רק אם תענה לי מי קבע בכלל שהוא גדול הדור מספיק לראות את חסידיו השוטים והתנהגותם כדי להבין מי הוא
זה שחסידיו מקרקרים סביבו לא אומר שאני צריך לכבד אותו ויש לי הוכחות שראיתי בעיניי!
אז מבחינתי הוא לא גדול הדור ועדיף שיפטור אותנו מנוכחותו ביחד עם מפלגתו הבזויה
ואם תרצה הוכחות אוכל להביא לך
שפוך חמתך על הגויים לא ידעוך ועל משפחות אשר בשמך לא קראו

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #2 ב- : דצמבר 27, 2012, 15:05:42 »
"חכמים הזהרו בדבריכם... וישתו התלמידים הבאים אחריכם וימותו, ונמצא שם שמיים מתחלל על ידיכם".
לכל רב יש אחריות על התלמידים שלו. והוא צריך לדעת ולנהל אותם כמו שצריך. ואם הוא נותן להם לנהל אותו, הרי שרק רע יוצא מזה.

לכן אני מאשים את האדמו"ר מגור בהתנהלות הדורסנית שלו, שבכל מקום שהוא עובר החסידים שלו מכים ודוחפים אנשים כדי שיהיה סביבו שטח "נקי". על זה שהוא לא מרסן מספיק את החסידים שלו שידועים כחסידות האלימה ביותר. על התקנות של גור שמבטלות מצוות דאורייתא שבינו לבינה, ועל עוד הרבה צרות וצער של אנשים שנגרמים בכלל ההתנהלות של גור.

אני מאשים את הרב שטיינמן והרב קנייבסקי שמסתגרים בד' אמות של הלכה במצב שנוצר שהם מנהיגי הדור והם צריכים לקום ולהנהיג ביד רמה ולא לשבת במרתף ולכרות חצי אוזן ללחישות של כל מיני גבאים ועסקנים שמנווטים אותם ויוצרים מהומות.

אני מאשים את כל מי שמכר את עצמו לטובת הרבנות מטעם. הרבנות הראשית והצבאית. אני מאשים את כל הרבנים שפורצים פרצות בכרם ישראל ומעודדים התבוללות, רפורמה ובקיצור, לבטל את התורה ולעשות מה שבא...
ביניהם שמות כמו אבינר ושרלו

אני מאשים את הרבובדיה שגם הוא מסתגר, מקשיב לגבאים, מתלהם ויוצר מהומות תקשורתיות, נתן חותמת כשרות לגיורים פיקטיביים של המדינה וצה"ל ומתעקש בכוח לקדם פושעים עוכרי ישראל כמו דרעי. דרעי שכבר בגד ברב הראשון שלו (הרב שך) ועמד לבגוד גם ברבובדיה ולהקים מפלגה משלו... בסוף הוא חזר לש"ס והמהומות חוגגות. אני גם מאשים את הרבובדיה באחוז הגבוה של אנשים שהולכים לכלא משורות ש"ס. זה חילול ה' והוא צריך לדאוג למנות אנשים יותר נקיי כפיים וטהורי לב. לא אנשים כמו דרעי ואמסלם.

אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : דצמבר 27, 2012, 21:38:04 »
איפה אתה שם את הגבול שלחך איירון מן ?

האם אבינר הוא ת"ח ? האם פרומן שכל הזמן מתחנף לשייכים של חמאס הוא ת"ח ? האם ה"רב" ההומו שתובע מצה"ל שייתנו לו להרצות בפני חיילים הוא ת"ח ?

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #4 ב- : דצמבר 27, 2012, 21:55:18 »
ברור שהם לא רבנים.
אפילו נביא שבא לעקור דבר אחד מן התורה, מכריזים עליו כנביא שקר וממיתים אותו.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #5 ב- : דצמבר 29, 2012, 19:49:13 »
אני מסכים עם אביר לגבי דבריו אבל בכל זאת אני מעדיף שלא לכנות אותם בשמות גנאי.

יש לפרסם ברבים את כל המעשים שלהם שנוגדים את תורת ישראל אך לא לכנות בשמות גנאי.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!