"חכמים הזהרו בדבריכם... וישתו התלמידים הבאים אחריכם וימותו, ונמצא שם שמיים מתחלל על ידיכם".
לכל רב יש אחריות על התלמידים שלו. והוא צריך לדעת ולנהל אותם כמו שצריך. ואם הוא נותן להם לנהל אותו, הרי שרק רע יוצא מזה.
לכן אני מאשים את האדמו"ר מגור בהתנהלות הדורסנית שלו, שבכל מקום שהוא עובר החסידים שלו מכים ודוחפים אנשים כדי שיהיה סביבו שטח "נקי". על זה שהוא לא מרסן מספיק את החסידים שלו שידועים כחסידות האלימה ביותר. על התקנות של גור שמבטלות מצוות דאורייתא שבינו לבינה, ועל עוד הרבה צרות וצער של אנשים שנגרמים בכלל ההתנהלות של גור.
אני מאשים את הרב שטיינמן והרב קנייבסקי שמסתגרים בד' אמות של הלכה במצב שנוצר שהם מנהיגי הדור והם צריכים לקום ולהנהיג ביד רמה ולא לשבת במרתף ולכרות חצי אוזן ללחישות של כל מיני גבאים ועסקנים שמנווטים אותם ויוצרים מהומות.
אני מאשים את כל מי שמכר את עצמו לטובת הרבנות מטעם. הרבנות הראשית והצבאית. אני מאשים את כל הרבנים שפורצים פרצות בכרם ישראל ומעודדים התבוללות, רפורמה ובקיצור, לבטל את התורה ולעשות מה שבא...
ביניהם שמות כמו אבינר ושרלו
אני מאשים את הרבובדיה שגם הוא מסתגר, מקשיב לגבאים, מתלהם ויוצר מהומות תקשורתיות, נתן חותמת כשרות לגיורים פיקטיביים של המדינה וצה"ל ומתעקש בכוח לקדם פושעים עוכרי ישראל כמו דרעי. דרעי שכבר בגד ברב הראשון שלו (הרב שך) ועמד לבגוד גם ברבובדיה ולהקים מפלגה משלו... בסוף הוא חזר לש"ס והמהומות חוגגות. אני גם מאשים את הרבובדיה באחוז הגבוה של אנשים שהולכים לכלא משורות ש"ס. זה חילול ה' והוא צריך לדאוג למנות אנשים יותר נקיי כפיים וטהורי לב. לא אנשים כמו דרעי ואמסלם.