כתב נושא: בקצב הזה  (נקרא 8106 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בקצב הזה
« ב- : דצמבר 24, 2012, 16:18:54 »
רק השמאלניות המוצהרות ישארו עם יהודים... רק הן חושבות שהם גזענים ששולטים בעולם

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בעניין: בקצב הזה
« להגיב #1 ב- : דצמבר 24, 2012, 17:03:42 »
אני לא מבין את הרציונל שלך.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : דצמבר 24, 2012, 17:09:21 »
בריוויק: "מין הוא כלי התעמולה הטוב ביותר, שהפיל את השטח מספרד ומרוקו עד אפגניסטן לרגלי המוסלמים". וזאת גם האמת: יהודיות רואות ביהודים הומואים חלשים ונחותים, הולכות לגויים. היחידות שישארו להם הן השמאלניות המוצהרות שרואות בהם חיות

http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-4061631,00.html

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : דצמבר 24, 2012, 17:39:14 »
בריוויק הוא לא בדיוק פילוסוף דגול. וגם מרינה הפרוצה המופקרת בכתבה היא בוגדת (או שהיא סתם עמלק שהיא הסתנן לכאן). היא מזדהה עם האויב.

האם אתה רוצה שגברים יהודים יחקו את האספסוף הערבושי ? שנתחיל ללכת עם סכין קפיצי בכיס, לשדוד, לאנוס, ולהכות נשים ?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : דצמבר 24, 2012, 17:40:15 »
לעעעע... ולמה היא/כל אחת אחרת הולכות איתם? כי יש להם תואר חמישי ועבודה בתור סמנכ"ל בחברה בינלאומית?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : דצמבר 24, 2012, 17:43:02 »
מאמר בנושא

אפשר היה לצפות, איפוא, שדווקא מנהיגות הנשים היהודיות יעמדו בראש המחנה הדורש לנהוג בתקיפות כלפי ערביי ישראל והפלשתינים. לכאורה, יש לפמיניסטיות הרבה מה לשנוא בקרב החברה הערבית הדתית והפטריארכלית, האלימה והטריטוריאלית. אבל הרושם שמתעורר הוא הפוך: נדמה שדווקא בשנים האחרונות, ככל שהאלימות במגזר הפלשתיני והערבי-ישראלי הפכה בוטה יותר, כך גדלה האהדה שמקרינות כלפיהם הנשים המתיימרות להנהיג את ציבור הנשים בישראל. בקציר, למשל, תגובתה של קבוצת נשים פמיניסטיות למאורעות אוקטובר 2000, שכללו שבוע של התפרעויות אלימות קשות ביותר של גברים ערבים בוואדי ערה, היתה הקמתו של בית ספר יסודי יהודי-ערבי בכפר קרע (''גשר מעל הוואדי''), ושיגור בניהן ובנותיהן ללימודים משותפים עם השכנים הערבים. כאשר שאלתי אחת מהנשים הללו אם אין בה חשש לשלוח את בתה לכפר ערבי שיש בו, מן הסתם, גם פנאטים ותומכי טרור, היא ענתה שהיא חוששת יותר מכך שבתה תתחתן עם גבר ישראלי אלים. ובמילים אחרות: ''אתה האויב, לא הערבים''.

המסקנה שאני מגיע אליה היא שצריך לקרוא חלק מאמירותיהן של נשים ברמה הפרטית – ושל פמיניסטיות ברמות החברתיות ופוליטיות – בצורה המזכירה את ההתייחסות לרבדי השטח ורבדי העומק בבלשנות החומסקיאנית: כמו שאשה שאומרת ''די'' למחזרה מתכוונת לפעמים ל''מממ... תמשיך ככה ותגיע רחוק'', כאשר הפמיניסטיות תוקפות את הגברים הישראליים על שום ''האלימות'' שלהם, כביכול, הן בעצם תוקפות אותם – ברובד העומק – דווקא בשל רפיסותם. כאשר הן דורשות ליטול את נשקם של המאבטחים היהודיים שמגינים עליהן בעת שהן עורכות סיבובי שופינג בקניונים (בגלל שאיזה מחקר מופרך שהומצא ע''י קבוצת ''חוקרות'' פמיניסטיות משועממות ''הוכיח'' שנשקו האישי של המאבטח הישראלי מהווה איום נורא על אשתו), כאשר הן נצמדות לחיילי צה''ל במחסומים ומציקות להם בעת מילוי תפקידם במסגרת פעילות ''מחסום ווטש'' המתועב, כאשר הן מתאהבות ומשתפות פעולה עם מנהיגי כנופיות של ביריונים-רוצחים כמו זכריה זביידי – הן בעצם אומרות לנו, הגברים הישראליים, באופן קולקטיבי ובלתי מודע, שאנחנו לא מספיק חזקים ותקיפים, לא אלימים ולא מסוכנים די הצורך, וכי במצב העניינים הזה, הן עשויות להעדיף את בני דודינו.

http://www.aplaton.co.il/story_164

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : דצמבר 24, 2012, 17:45:23 »
לעעעע... ולמה היא/כל אחת אחרת הולכות איתם? כי יש להם תואר חמישי ועבודה בתור סמנכ"ל בחברה בינלאומית?
בדרך כלל המופקרות הזבל'ה הולכות עם הערבושים. על הסמנכ"ליפם יהיו הרבה יותר קופצות אבל כמובן שרובן קלפטעס שימררו לו את החיים.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : דצמבר 24, 2012, 17:47:03 »
למה הן לא הולכות עם יהודים? יש רוב יהודי בכל מקום שבהן הן הולכות איתם

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : דצמבר 24, 2012, 17:56:57 »
אני מעדיף שהפינאציות יתחתנו עם ערבושים ושהגורים שלהם יהיו מחבלים מאשר שהן יחיו בתוך החברה היהודית ויחתרו תחת היסודות שלה. רוב הנשים הן לא פמינאציות. רוב הנשים גם לא נמשכות לערבושים. רק הבררה של החברה שלנו מוכן להתבולל עם ערבושים. אני חושב שגם גם רוב השמאלנים נגעלים מהערבושים. הם עוזרים לערבים כדי להרגיש טוב עם עצמם או כדי לקצור שבחים מבני הגזע הארי שהם סוגדים להם.

יש המון התבוללות של ישראלים עם הגויים המתורבתים מארצות המערב (כולל כמובן סינים יפנים וכד' שחיים שם). ההתבוללות אתם נתפסת בחברה החילונית כלגיטימית. עם ערבים וכושים הרבה פחות מכך.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : דצמבר 24, 2012, 18:00:19 »
גם הגויים המתורבתים מהמערב נחשבים יותר גבריים (רגשי נחיתות כתוצאה מהשואה ו-2,000 שנות אונס ושחיטה בידי הגויים). אני מכיר ילדה שמפנטזת על חיילים נאצים מאז ילדותה. ואתה לא עונה. למה השרמוטות האלו לא הולכות עם יהודים? זה לא המראה (הם די דומים למזרחים במראה)

מנותק מציאותי

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #10 ב- : דצמבר 24, 2012, 18:01:42 »
רון אתה טועה, אתה לוקח בחורה שהחיים שלה לא היו הכי טובים בלשון המעטה ומכליל על כל הבחורות.
היא כמו זונה, רק של תשומת לב.
אם תתן לה קצת תשומת לב אתה תקנה אותה, לא מעניין אותה אפילו אם אתה תרצח את ההורים שלה.
בנות כאלו מסכנות, בלי קשר לזה שהן הולכות עם ערבים.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : דצמבר 24, 2012, 18:03:23 »
רון אתה טועה, אתה לוקח בחורה שהחיים שלה לא היו הכי טובים בלשון המעטה ומכליל על כל הבחורות.
היא כמו זונה, רק של תשומת לב.
אם תתן לה קצת תשומת לב אתה תקנה אותה, לא מעניין אותה אפילו אם אתה תרצח את ההורים שלה.
בנות כאלו מסכנות, בלי קשר לזה שהן הולכות עם ערבים.

מתי יצאת מהקיבוץ פעם אחרונה? יהודונאציות מכל שכבה, מכל מעמד ומכל עדה הולכות איתם.

מנותק מציאותי

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #12 ב- : דצמבר 24, 2012, 18:05:19 »
מתי יצאת מהקיבוץ פעם אחרונה? יהודונאציות מכל שכבה, מכל מעמד ומכל עדה הולכות איתם.

אני כבר לא בקיבוץ, אני גר במעונות.
ואף אחד אצלנו לא הולכת עם הערבים הנאצים.
יש מוכרת בחנות שראיתי שישבה ודיברה עם כמה אורקים שישבו לאכול בחנות שלה, אבל היא מהר מאוד קמה והלכה משם.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : דצמבר 24, 2012, 18:10:05 »
אתה יעני אומר שאין הרים של יהודיות עם ערבים? אתה מהצפון? תן גז לעכו/חיפה או לקריות

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #14 ב- : דצמבר 24, 2012, 18:13:38 »
גם הגויים המתורבתים מהמערב נחשבים יותר גבריים (רגשי נחיתות כתוצאה מהשואה ו-2,000 שנות אונס ושחיטה בידי הגויים). אני מכיר ילדה שמפנטזת על חיילים נאצים מאז ילדותה. ואתה לא עונה. למה השרמוטות האלו לא הולכות עם יהודים? זה לא המראה (הם די דומים למזרחים במראה)
כנראה שיש קבוצה מסויימת של מופקרות שאורקים "עושים להן את זה". אם תחפש אני בטוח שקיימות גם נשים שהטיפוס המועדף עליהן הוא גיבן פיסח עם צמות שיורדות לו מהנחיריים. אבל הרוב הגדול של הנשים בארץ לא מחפשות אורקים אלא נגעלות מהם.

מנותק מציאותי

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #15 ב- : דצמבר 24, 2012, 18:18:39 »
אתה יעני אומר שאין הרים של יהודיות עם ערבים? אתה מהצפון? תן גז לעכו/חיפה או לקריות

ראיתי כמה, אבל זה יחסית נדיר בסביבה שאני גר.
עכו יחסית רחוקה ממני, לא הגעתי לשם.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #16 ב- : דצמבר 24, 2012, 18:23:08 »
40 אלף בשנת 2006 (עיין המאמר של טירן פולק בנושא), בסביבות 40 אלף ב-2011 (לפי הנתונים של הכנסת), בכמעט כל בניין ביפו (לפי ראש הגרעין העלק תורני ביפו), רוב הצעירות במצפה רמון (לפי פעילי להב"ה באיזור) ואוקיינוסים לפי כל אחד עם עיניים שגר באיזור עם ערבים זה לא "קבוצה מסויימת"

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #17 ב- : דצמבר 24, 2012, 18:36:24 »
כנראה שיש הרבה פוסטמות נחותות. מישהו כאן מכיר בחורה מקרה של בחורה איכותית שזנתה עם ערבים ?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #18 ב- : דצמבר 24, 2012, 18:38:27 »
ברור. גם באופן אישי

מנותק מציאותי

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #19 ב- : דצמבר 24, 2012, 19:20:17 »
רון זה לא בסביבה שלי...ומאוד מצער אותי לשמוע נתונים כאלו :\

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #20 ב- : דצמבר 24, 2012, 21:53:25 »
הכרתי פעם מישהי מאוד איכותית, שכשהייתה בת 14 פותתה על ידי אורק שעבד אצל אבא שלה. מקרה מקומם מאוד.

ואין ספק שיש בעיה רצינית מאוד אצל הרבה נקבות. אנשים לא מפנימים שאורקים זה האויב, אז זה מתחיל ב"יש לי חברים ערבים" ונגמר בזה שלבת שלו יש חברים אורקים... ככה זה. אם ילדה גדלה ולומדת שאורקים זה איכס, זה אויב, זה סוף העולם, היא לא תלך עם אורק.
כמובן שכל הקשקושים שהשמאל מנסה להכניס לנו לראש שכולם שווים וכולנו בני אדם, גם מזיקים. בלי ספק.
נתון נוסף הוא שנשים דעתן קלות.
יש פי אלף נקבות שהולכות עם אורקים, מגברים שמתעסקים עם אורקיות. ככה זה.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #21 ב- : דצמבר 24, 2012, 23:16:15 »
לא נשאר? חשבתי שכל בדואי מתחתן עם שלוש נקבות, עז וגמל...
בכל מקרה, אם אבא שלהן יוזיל את המחיר שהוא רוצה לקבל עליהן, אני בטוח שמישהו יקנה אותן.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #22 ב- : דצמבר 25, 2012, 09:01:58 »
יש מלאאאאא ערביות עם יהודים

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #23 ב- : דצמבר 25, 2012, 13:07:41 »
מתות על ערבים

5. דעתי על יהודי שמותקף
לדעתי כל יהודי שיותקף עי פלסטינאי או ערבי יגורש מישראל כך יחשבו פעמים אם לתקוף יהודי או לא. .
אסתר הודיה כהן, (25/12/12)

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #24 ב- : דצמבר 25, 2012, 15:20:45 »

אשכרה חיילים נאצים של 1940?
  :old_lipsrsealed:
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!