כתב נושא: מוח יהודונאצי  (נקרא 4329 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מוח יהודונאצי
« ב- : דצמבר 13, 2012, 19:05:15 »
להחזיק רובים יגרום לאלימות, להתלבש כמו שרמוטה לא גורם לאונס...

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
בעניין: מוח יהודונאצי
« להגיב #1 ב- : דצמבר 13, 2012, 21:47:42 »
 O0
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : דצמבר 14, 2012, 23:55:36 »
להחזיק רובים יגרום לאלימות, להתלבש כמו שרמוטה לא גורם לאונס...
תקשיב נושא הלבוש ממש מרגיז אותי,אני אישית לא דתי כך כל ואין לי בעיה שנשים מתלבשות יפה ולא הכי צנוע.

אבל בשנים האחרונות הן ממש מתלבשות בצורה זנותית,ואחרי זה הן באות ובוכות שאונסים אותן.

אני לא בעד אונס בכלל לא ,אבל זה כמו שיהודי יכנס לתוך שטח של נאיו נאצים באירופה,עם דגל ישראל,ואחרי זה התקשורת תצא ותגן על

זה שהוא לא "הזמין את המכות".

אבל אסור לשכוח את הדבר החשוב ביותר,מי שאשם במצב הזה הן תנועות הפמנאציות,שאת רוב הסיוע מקבלות מהקרן החדשה

לישראל,ומשודלת הנשים בכנסת שהוקמה על ידיי אווה (שולמית אלוני) בראון וחברותיה יעל דיין ועוד זונות.

ושוב מטרתן העיקרית למחוק את כל מה שקשור לדת,הדרך היא לגרום לנשים להרגיש שמותר להן הכל,ואישה שמרגישה חופש מדיי

מתנהגת בצורה זנותית.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק Dudi

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : דצמבר 15, 2012, 08:25:23 »
אני חושב ככה. זה סיבה לקרוא לי יהודונאצי?

כן- נשק זה לא צעצוע ויש אנשים מטורפים בעולם הזה שיכולים להשתגע איתו, כמו מה שקרה אתמול באמריקה. זה *עובדה* שזה יעלה את האלימות. אתה שוכח גם שיש פה גם משתפ''ים של האויב שיכולים למסור להם את הנשק הזה ומה אתה חושב שהערבים יעשו איתו? תנחש, המוח שלך מסוגל לזה...
ולא, להתלבש כמו ''שרמוטה'' לא יגרום לאונס. עובדה שבארצות ערב לנשים לא רואים כלום מלבד עיניים ובכל זאת אונסים שם, כי לאנסים יש משהו דפוק בראש. אם להסתכל על משהי שמתלבשת נורמלי יגרום לך לרצות לאנוס אותך- לך לטיפול ידידי.
די לכיבוש!!!
גם לי נמאס מהכיבוש הערבי בארץ ישראל.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #4 ב- : דצמבר 15, 2012, 23:26:58 »
שתי נקודות.
נקודה ראשונה, האורקים משיגים ממילא נשק בכמויות. עניין הרישוי יאזן מעט את המצב. אם כרגע רק לאורקים יש נשק, במצב של רישוי נוח יותר, יהיה גם ליהודים נשק. איזון.

נקודה שניה. ואני מבקש לקרוא את מה שאני כותב פה בתשומת לב. מי שמתעצבן ורוצה לסקול אותי, לפני שכותב תגובה, שיקרא שנית. אני לא מצדיק אונס. אני רק מצטט אמרה מפורסמת: פרצה קוראת לגנב.
אם אני אומר שפרצה קוראת לגנב, אני מצדיק גנבה? אני אומר שלא צריך להעניש גנבים כמו שמגיע להם? -בוודאי שגנבים הם אנשים רעים ומגעילים שחושבים שהם יכולים לקחת מה שבא להם ולהרוס לאחרים. ברור שצריך להעניש אותם. אבל מי שמשאיר פרצה, שלא יתפלא שבא גנב. הוא יוכל להתלונן במשטרה ואפילו לתבוע שיענישו את הגנב. אבל בסך הכל, הוא הביא את זה על עצמו.

מי שעושה ביטוח נגד גניבות, יראה שחברות הביטוח דורשות תנאים מסויימים. חברות הביטוח דורשות למנוע את הפרצות הקוראות לגנב. מערכות אזעקה ואבטחה וכו'. אם עשית ביטוח ויתברר שהותרת פרצה הקוראת לגנב, הביטוח לא יכסה את הנזק. זו אשמתך ורשלנותך שלא שמרת על רכושך.
נכון. עם כל האבטחה עדיין נגנבים חפצי ערך ברחבי העולם. אבל זה מוריד את הסיכויים. הביטוח ישלם וכו'.

אז למה אנשים לא מבינים שפרצה קוראת לגנב ופריצות קוראת לאנס? נכון. צריך להעניש אנסים ולגרום להרתעה חזקה. ועדיין, פרצה קוראת לגנב. אדם לא צריך לשים את עצמו במצב של סכנה. נקבה לא צריכה להסתובב לבד במקומות מפוקפקים בשעות מאוחרות או באופן כללי להיות חסרת זהירות.
האנסים הם אנשים נתעבים וראויים לעונש חמור. ומי שלא שומרת על עצמה, מזמינה אותם.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק Dudi

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #5 ב- : דצמבר 16, 2012, 21:33:10 »
שתי נקודות.
נקודה ראשונה, האורקים משיגים ממילא נשק בכמויות. עניין הרישוי יאזן מעט את המצב. אם כרגע רק לאורקים יש נשק, במצב של רישוי נוח יותר, יהיה גם ליהודים נשק. איזון.

נקודה שניה. ואני מבקש לקרוא את מה שאני כותב פה בתשומת לב. מי שמתעצבן ורוצה לסקול אותי, לפני שכותב תגובה, שיקרא שנית. אני לא מצדיק אונס. אני רק מצטט אמרה מפורסמת: פרצה קוראת לגנב.
אם אני אומר שפרצה קוראת לגנב, אני מצדיק גנבה? אני אומר שלא צריך להעניש גנבים כמו שמגיע להם? -בוודאי שגנבים הם אנשים רעים ומגעילים שחושבים שהם יכולים לקחת מה שבא להם ולהרוס לאחרים. ברור שצריך להעניש אותם. אבל מי שמשאיר פרצה, שלא יתפלא שבא גנב. הוא יוכל להתלונן במשטרה ואפילו לתבוע שיענישו את הגנב. אבל בסך הכל, הוא הביא את זה על עצמו.

מי שעושה ביטוח נגד גניבות, יראה שחברות הביטוח דורשות תנאים מסויימים. חברות הביטוח דורשות למנוע את הפרצות הקוראות לגנב. מערכות אזעקה ואבטחה וכו'. אם עשית ביטוח ויתברר שהותרת פרצה הקוראת לגנב, הביטוח לא יכסה את הנזק. זו אשמתך ורשלנותך שלא שמרת על רכושך.
נכון. עם כל האבטחה עדיין נגנבים חפצי ערך ברחבי העולם. אבל זה מוריד את הסיכויים. הביטוח ישלם וכו'.

אז למה אנשים לא מבינים שפרצה קוראת לגנב ופריצות קוראת לאנס? נכון. צריך להעניש אנסים ולגרום להרתעה חזקה. ועדיין, פרצה קוראת לגנב. אדם לא צריך לשים את עצמו במצב של סכנה. נקבה לא צריכה להסתובב לבד במקומות מפוקפקים בשעות מאוחרות או באופן כללי להיות חסרת זהירות.
האנסים הם אנשים נתעבים וראויים לעונש חמור. ומי שלא שומרת על עצמה, מזמינה אותם.
אבל אז כל ערבי יוכל להשיג נשק והם יוכלו להתחמש יותר. ערבי שרוצה לעשות טרור ואין לו נשק- ישיג בלי בעיה ככה.

מה זה קשור.
כבר שמעתי על אנסים שאנסו נשים זקנות.
צריך לטפל באנסים, זה לא סיבה שבגללם הנשים יסבלו כל הזמן מהטרדה במוח שאולי יאנסו אותן.
את רוב הנשים גם לא אונסים.
די לכיבוש!!!
גם לי נמאס מהכיבוש הערבי בארץ ישראל.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #6 ב- : דצמבר 16, 2012, 21:39:03 »
כבר ענו לך שכל ערבי שרוצה להשיג נשק, משיג אותו גם בלי רישוי. זה המצב.

וכמו שיש אנשים ששוכבים עם זקנות, יש אנשים שאונסים זקנות. זה עדיין לא סותר שאנס הוא אחד שלוקח בכוח מה שבא לו, כמו שגנב או שודד לוקח בכוח מה שבא לו.
וכמו שאדם חכם לא ילך בשכונת פשע וינפנף לכל העבריינים מול העיניים ביהלום ששווה מליונים, ככה נקבות לא צריכות להסתובב עם כל הסחורה בחוץ כמו באסטה מהלכת לממכר שירותי מין.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : דצמבר 18, 2012, 05:24:38 »
אני חושב ככה. זה סיבה לקרוא לי יהודונאצי?

כן- נשק זה לא צעצוע ויש אנשים מטורפים בעולם הזה שיכולים להשתגע איתו, כמו מה שקרה אתמול באמריקה. זה *עובדה* שזה יעלה את האלימות. אתה שוכח גם שיש פה גם משתפ''ים של האויב שיכולים למסור להם את הנשק הזה ומה אתה חושב שהערבים יעשו איתו? תנחש, המוח שלך מסוגל לזה...

בקיצור - לחיילי המשטר (צה"ל והמשטרה) מותר להחזיק נשק ולעשות מה שירצו באזרחים (כולל הדוגמה שנתת - לאמן ולחמש את הערבים, כמו שהם עשו מאז אוסלו ועד היום), לאזרחים אסור להגן על עצמם.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : דצמבר 18, 2012, 05:27:10 »
אבל אז כל ערבי יוכל להשיג נשק והם יוכלו להתחמש יותר. ערבי שרוצה לעשות טרור ואין לו נשק- ישיג בלי בעיה ככה.

הם גם נושמים את אותו האוויר. זה אומר שצריך שלא יהיה אוויר בכלל?