יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

סתירות בתנך

<< < (2/15) > >>

NATALI:
אני לא צריכה להאמין לאף אחד אני פשוט קוראת לא בקטע אינטרפרטיבי אלא בפשטות וזה רשום שם שחור על גבי לבן
ולאביר צודק זה לא סתירה הדוגמה שהבאתי היא רק אחת אבל יש גם סתירות והכי נוח להגיד אלוהים דאג אבל מי אמר בגלל שרשום בתנך?
יש הרבה ספרים שאומרים הרבה דברים זה לא אומר שאלוהים רשם את התנך גם אני יכולה לרשום ספר ולהגיד אלוהים רשם אותו מקווה שהבנת.

NATALI:
ודרך אגב לא רשום שם שאלוהים דאג לו לזה

אביר הקרנפים:
אז זו הנקודה שניסיתי להבהיר.
את לא יכולה להאמין לרבע מהספר ולקחת רק מה שבא לך. אם את מאמינה שה' ברא את העולם, וזה כתוב בתחילת הספר, אז ממילא מה שכתוב בפרשת נח זה פשוט.

גם לא צריך להיות כתוב.
ה' אמר לו להכניס את כל החיות. אז הוא הכניס. ה' לא ידע שזה בלתי אפשרי ? אין כזה דבר בלתי אפשרי בשביל ה'...

בקשר לשאלה האם אלוהים רשם את התנ"ך, אני חושב שכבר עניתי לך על זה בשרשור אחר... לא ?

NATALI:
אני מאמינה שיש אלוהים שברא את העולם אני פשוט לא חושבת שהוא כתב את התנך ולא לי הסברת אולי אתה מתבלבל עם מישהי אחרת אבל קראתי את זה בהנחה שהוא כתב את התנך אם כן למה הוא לא מסביר איך מה אנחנו צריכים לנחש?

NATALI:
הסברת לי איך זה שכולנו יהודים אז סבבה קיבלתי את זה

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה