יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

סתירות בתנך

<< < (9/15) > >>

אביר הקרנפים:
נטלי, את חושבת שזה קשור לדתי או לא דתי?
קראתי את ההודעה הזו וגיחכתי.
נכון שאני מגחך גם מול אלה שחושבים שחום זה יפה. אבל לומר שזה לכלוכים בעור... :laugh:

אני רק לא מבין למה את חושבת שהדבר הזה  הוא מאפיין של החברה החרדית. כאילו זה כתוב בדת או במנהגים.
להזכיר לכולם איך בסרט המפורסם "אלכס חולה אהבה", כשפארוק הפרענק משתטה, אמא של אלכס מייחסת את זה לעובדה שהוא (כלשונה): פרענק פארעח.
אני רוצה לספר לך שלפני כשבוע כתבה לי איזו ילדה שמאלנית אידיוטית באיזה פורום, בגלל שהתרגזה על הדעות שלי וטענה שאני טפש וכו': אתה בטח ימני מסורתי מזרחי.

כלומר, יש אנשים, בלי קשר לשאלה אם הם דתיים או לא, שרואים בפרענקים דבר מכוער, טפש, לא תרבותי, אלים וכו'.

לטעון ש90 אחוז מהמזרחים פושעים ואלימים, זו שטות מופרכת. אולי ההיפך. אולי 90 אחוז מהפושעים המוצהרים הם מזרחים. זה כבר משהו אחר.

וכן. הוא צודק בשאלה שלו, למה אותם מזרחים לא מקימים בתי ספר משלהם ונדחפים לבית ספר של אשכנזים? ואחרי זה עוד צועקים על אפליה?
אבל את הסיפור הזה כבר הסברתי בהודעה קודמת.

אגב, יפתח, למה בחרת כינוי שנשמע מזרחי, אם אתה כל כך מתעב אותם?

יפתח שם טוב (משמיד השמאלנים):
למה כינוי שנשמע מזרחי?
יפתח זה השם הפרטי שלי ושם טוב זה השם משפחה שלי מעוברת
ואני לא מתעב אותם אני חושב שצריך להפריד בינינו לבינם כדי שלא יורידו אותנו לרמה שלהם ואני שמח שאתה חושב כמוני גם ולא פוחד להגיד את האמת
אז נטלי תמצאי לך בית ספר דתי אחר כי לא רוצים להתערבב איתכם

NATALI:
אוי הצביעות שלכם הדתיים זה משהו מדברים על אהבת חינם וכל הבולשיט הזה כשאין לכם דרך ארץ ומשקרים בפנים

מתי אמרתי לך שאני רוצה ללמוד בבית ספר דתי של אשכנזים
אני בכלל לא רוצה להיות דתיה הכל אצלכם רקוב ואתה רק מוכיח את זה
אז תדחף את בתי הספר שלכם אתה יודע לאן ותעזבו אותנן החילונים בשקט איכס ברור שאבא שלי צדק איך בכלל יכולתי לפקפק בו
ואם אתם כל כך שונאים תימנים אז תעזבו את כולם בשקט גם את אלה שדתיים ורוצים להיות חילונים אם הם כאלה גרועים אני אראה את זה לילדים מהמשפחה המורחבת שלי לפחות הם יחזרו בשאלה
הדיון הזה הסתיים

hebraic:

--- ציטוט של: יפתח שם טוב על דצמבר 17, 2012, 09:02:23 ---ההפרדה בין מזרחיות לאשכנזיות זה דבר שחייב לעשות.
מה את רוצה ש90% מהמזרחים הם באמת פושעים ואלימים ובלי יותר מדי שכל וה10% הנותרים הם עם פוטנציאל כזה
למה שיכניסו אותם לכיתה של אשכנזיות ויורידו להם את הרמה?
תחשבי על זה אולי יש כמה בודדים שהם באמת שווים את זה למרות שגם הם לא כמו האשכנזים מה נעשה?
זה הגנטיקה לרוב באמת מזרחים ותימנים ואתיופים עדיף שלא יורידו ת'רמה של הבית ספר
למה הם לא מקימים בית ספר משלהם ונדחפים לבית ספר של האשכנזים?
כי הם בעצמם יודעים שהאשכנזים יותר טובים ואם זה יהיה בית ספר רק של מזרחים הרמה תהיה נמוכה
כושית את לא אבל עור כהה גורם לריח מסריח תשימי לב לזה זה כנראה כל מיני לכלוכים בעור בגלל זה קוראים לך מלוכלכת לא בשביל להעליב אותך אלא כדי לציין את הלכלוך שבעור
בגלל זה גם התימנים הכי גרועים ואצלהם יש הכי הרבה פשע בגלל זה הפרידו דווקא את התימניות וכל זה הבנת עכשיו את הסיבה?

--- סוף ציטוט ---

מאחל לך לחזור בתשובה שלמה . כמות של שטויות כאלה לא קראתי מאז שחסמו אותי מפורום מר"צ ...

hebraic:

--- ציטוט של: NATALI על דצמבר 12, 2012, 20:53:44 ---שמעו אני לומדת תנך ואין לי מושג איך אתם מאמינים לזה כל כך הרבה בולשיט אני יתן לכם דוגמה תיבת נוח איך הוא הכניס את כל החיות+אוכל לתיבה אתם מבינים באמת שניסיתי להאמין באלוהים ובתנך אבל זה פשוט לא אמין לי.

--- סוף ציטוט ---

הסיבה היחידה שזה לא נשמע לך אמין,זה משום שאת לא מאמינה מלכתחילה... האירוע כולו (המבול,התיבה,הסגירה על התיבה,עצם זה שהחיות והמזון בתוכה יכלו להיות מוכלים על ידה) היה ניסי , הקב"ה סגר בעד התיבה וגונן על שוכניה מפני המבול ... לא תיבה אחת כזאת ולא עשר כמוה ((וכך כתב הרמב"ן זצוק"ל .. ))יכלו להכיל את כמות החיות והמזון - זה נעשה בנס !
מה הבעייה להאמין שמי שברא את העולם יכול לעשות בו כרצונו?  כיצד "נס(= אירוע שקורה בניגוד לדרכי ההגיון והטבע) " מפריע לאמונה שלך - משום אי אפשרויותו ?  אם זה היה אפשרי ,אף אחד לא היה מחשיב את זה כנס , נכון?... הסיבה שהיהדות שרדה שורדת ומקובלת על רוב העולם (גם על מתנגדיה,ז"א,אפילו הנצרות והאיסלם משתמשים בניסים המפורסמים של היהדות להוכיח את אמיתות קיום הבורא,כדי למשוך מאמינים מקרב העובדי אלילים) זה בדיוק הניסים הלא הגיוניים האלה שקרו לעיני מליוני אנשים... גם בזמננו ... מלחמת ששת הימים למשל,זה נס,זה לא אמור להיות הגיוני על פי הטבע,ובכל זאת,זה מה שקרה, כי זה מה שהקב"ה רוצה.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה