אתה מצטרף למועדון הנשים המוכות ומתבכיין שיש לך פנס בעין? אם היית הלהם "רוח לחימה" הם לא היו מתגייסים לצבא הזה, קל וחומר לא נכנסים למלחמה במצב בו אסור להם להילחם ועכשיו אתה גם משווה בין העי לחזבאללה בליאט...
רואים שהיית בצה"ל... "אי אפשר לנצח גרילה". המאסטרים החזבאללונים מובאים באלפי ארונות חזרה ללבנון אחרי שנשחטו ע"י צבא שאין לו שום דבר חוץ מ"ראש של כדורגל", צה"ל על עשרות אלפי לוחמיו ושיא הטכנולוגיה הובס (אפילו בקרבות מול הגבול) ע"י 500 מהם. צריך להיות נחות במיוחד בשביל לקבל בתחת מחזבאללה
כל מה שכתבת מסתכם במילה אחת: קשקוש!
אתה מצטרף למועדון הנשים המוכות ומתבכיין שיש לך פנס בעין? אם היית הלהם "רוח לחימה" הם לא היו מתגייסים לצבא הזה, קל וחומר לא נכנסים למלחמה במצב בו אסור להם להילחם ועכשיו אתה גם משווה בין העי לחזבאללה בליאט
נהדר! והנה בשם רוח הלחימה אתה משתמט מיציאה לקרב...
ואתה קורה לחיילים שיוצאים למלחמה פחדנים. אתה פחדן מוג לב שחושב שדמך אדום משל אחרים ולא מוכן לצאת למלחמה כשהיא מסוכנת..
רואים שהיית בצה"ל... "אי אפשר לנצח גרילה". המאסטרים החזבאללונים מובאים באלפי ארונות חזרה ללבנון אחרי שנשחטו ע"י צבא שאין לו שום דבר חוץ מ"ראש של כדורגל", צה"ל על עשרות אלפי לוחמיו ושיא הטכנולוגיה הובס (אפילו בקרבות מול הגבול) ע"י 500 מהם. צריך להיות נחות במיוחד בשביל לקבל בתחת מחזבאללה
אתה משקר במצח נחושה, מעולם לא טענתי שאי אפשר לנצח את חיזבאללה.
אתה כנראה לא מבין את ההבדל בין לוחמים חזקים ומקצועיים לבין לוחמים בלתי מנוצחים. ניתן ועוד איך ע"י יציאה לקרב. אתה לעולם לא תנצח את חיזבאללה
כיוון שאתה מפחד בכלל להכנס ללבנון או אפילו לאחוז בנשק.
צה"ל בקרבות לא הובס! תלמד את הקרבות ואחר כך תדבר! בכל הקרבות גם כשמחלקה נתקלה ב100 מחבלים צה"ל ניצח, בקרבות תבדוק אחד לאחד.
אני למדתי את כל קרבות מלחמת לבנון השניה כולל הקרב שנחשב לפשלה הכי גדולה בבינת ג'בל.
מי שהובסה היא מדינת ישראל, שבכל פעם שכח כבש כפר, הוא קיבל פקודה לסגת ממנו לאחר שלושה ימים כך שלא הושג שום הישג.
ובנקודה הזאת אתה צודק שזו הייתה טרגדיה, ולהיפך מלחמת לבנון השניה הוכיחה שניתן לנצח לוחמי גרילה ע"י בידוד הסבך מהמתחם הכפרי
וזה מה שצה"ל עשה.
בעבר אתה צודק הייתה תפיסה שרק לוחם גרילה ינצח לוחם גרילה ולכן הקימו את יחידת אגוז, במלחמת לבנון השניה עקב ההתקלות בבעית "שמורות
בטבע" ("שטח סבוך מבוצר") התברר שלוחמי חי"ר יכולים כשעובדים בצורה מסודרת "לנקות" שטח סבוך.
סליחה שאני מדבר כמו שאני מדבר, אבל אתה מנותק מהמציאות, אתה משתמש בלעג כטיעון זוהי דרכם של השמאלנים זו אינה דרכינו!
חסרה לך ענווה, תלמד תעמיק תעיין ותסיק מסקנות בכובד ראש.
אגב אני לא משווה את חיזבאללה לעי, אני משווה אותך לבני העי! אתה כמותם מזלזל באוייבך.
אני רוצה לספר לך סיפור הפוך: קרב עמק הבכה.
בקרב זה, הסורים נעו בטורי שריון בהסתערות דרומה שמבחינתם דבר לא יעצור אותם בדרכם אל הכנרת. הם לא שמו ליבם ל15 טנקים(עוז 77) שנעו על הרכס
כי היו בטוחים ש15 טנקים לא מהווים איום לדיווזית שריון. אני לא ילאה אותך אבל סוף הסיפור: הדיוויזיה הסורית הושמדה.
זה המחיר של זלזול באוייב.
רון אני אומר לך את זה מאהבה לא משנאה חלילה: "מי שאינו לומד מן ההסטוריה נידון לחיות אותה מחדש"