כתב נושא: לא מאמין דוקא אני לא מקבל צו 8...  (נקרא 7125 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
לא מאמין דוקא אני לא מקבל צו 8...
« ב- : נובמבר 18, 2012, 13:45:32 »
מי כמונו יודעים כמה כוחות צריך כדי לטהר שטח בנוי, אני מאד מקווה שמישהו יתעורר בממשלה ויגייסו גיוס מלא למלחמה כוללת על האוייב
ולא "מבצעים" שבאמת מזכירים לנו מבצעים בסופר שהכל בחצי מחיר...  :old_WTF_Aza:

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בעניין: לא מאמין דוקא אני לא מקבל צו 8...
« להגיב #1 ב- : נובמבר 18, 2012, 14:10:28 »
עדיף לא ללכת לשם במידה אם אכן יהיה מבצע קרקעי.סתם יקיזו את דמם של חיילינו לשווא בכדי שחלילה לא יפגעו ״אזרחים חפים מפשע״....וגרוע מכך שאחרי זה ימסרו את עזה לנאצים מהפת״ח.תמשיכו להיות פראיירים ולהוות בשר תותחים של אליטת השמאל.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : נובמבר 18, 2012, 14:22:46 »
עדיף לא ללכת לשם במידה אם אכן יהיה מבצע קרקעי.סתם יקיזו את דמם של חיילינו לשווא בכדי שחלילה לא יפגעו ״אזרחים חפים מפשע״....וגרוע מכך שאחרי זה ימסרו את עזה לנאצים מהפת״ח.תמשיכו להיות פראיירים ולהוות בשר תותחים של אליטת השמאל.
עם כל הביקורת שיש לי על צה"ל חיילים הולכים להפגע שם בכל מקרה והדם שלהם לא פחות אדום משלי.
האחינו יצאו למלחמה ואנחנו נישב פה? וכן אני מעדיף ליהיות בשר תותחים במלחמה בשר שומנים על דם אחינו.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : נובמבר 18, 2012, 14:24:45 »
אם כולם היו קופצים הגג גם אתה היית קופץ?

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : נובמבר 18, 2012, 14:28:38 »
אם כולם היו קופצים הגג גם אתה היית קופץ?
הם לא קופצים מהגג, הם שוכבים על הגדר כדי להגן עליך למרות שהממשלה לא נותנת להם חיפוי מלא עקב טמטום יתר.
אם אתה לא מבין את ההבדל בין לקפוץ מהגג ולקפוץ על רימון יש לך בעיה מובנית ברעיון היהודי האמיתי, אגב באינטפדה צה"ל היה גרוע
כמו היום ומוה"ר מאיר כהנא זצ"ל הי"ד התנדב מרצונו לשרת בצה"ל (למרות שעלה בגיל יחסית מתקדם) ועשה מילואים מרצונו ברמאלה
ואף יצא פעם אחת בגפו לדכא התפרעות. (השמועה על בואו נפוצה וזה ורמאללה הייתה העיר היחידה שההתפרעות פונתה ללא הרוגים...)

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : נובמבר 18, 2012, 14:33:10 »
הם הולכים לקבל פאג'ר בתחת בתקווה להינצל ולהתקדם בדרגות

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : נובמבר 18, 2012, 14:36:03 »
הם הולכים לקבל פאג'ר בתחת בתקווה להינצל ולהתקדם בדרגות
לצערי זה נשמע שאתה מקווה שחיילים יהודים יהרגו!

מדובר באנשים שמוסרים את נפשם למענך גם אם אתה לא מכבד אותם, בעופרת יצוקה צה"ל למעשה ניצח מבחינת הקרבות אך וויתר על הניצחון בכך
שיצא מעזה כלעומת שנכנס.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #7 ב- : נובמבר 18, 2012, 14:36:30 »
מה זה שווה אם תילך לשם להילחם? הרי לא יתנו לך לעשות את העבודה ויכבלו לכם את הידיים! רק שחלילה לא תפגעו בשערה של ערבוש ״חף מפשע״.ואם כבר אז צריכים לתת לחיילים גיבוי מהאוויר ולא לשלוח אותם כצאן לטבח.הממסד משתמש בך ואתה משתף איתו פעולה ומוכן להירצח על שטויות? מילא אם המטרה הייתה לטהר את עזה ולגרש את הערבים למצרים ולחזור לשם אז הייתי תומך. 

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : נובמבר 18, 2012, 14:43:11 »
מה זה שווה אם תילך לשם להילחם? הרי לא יתנו לך לעשות את העבודה ויכבלו לכם את הידיים! רק שחלילה לא תפגעו בשערה של ערבוש ״חף מפשע״.ואם כבר אז צריכים לתת לחיילים גיבוי מהאוויר ולא לשלוח אותם כצאן לטבח.הממסד משתמש בך ואתה משתף איתו פעולה ומוכן להירצח על שטויות? מילא אם המטרה הייתה לטהר את עזה ולגרש את הערבים למצרים ולחזור לשם אז הייתי תומך.
אתה כנראה לא מבין את ההבדל בין רצוי ולמצוי, ראשית כל חיילים כן הורגים אזרחים כשהם מסכנים אותם עם כל הביקורת שיש
לי על הזהירות שכבר קיימת. אני יודע שקשה לך להאמין אבל יש אנשים בצבא שבאמת אכפת להם אך ורק ומהבטחון שלך.

אני מודע לכך ששום דבר לא יפתור את הבעיה ללא גירוש האוייב, אבל זה לא אומר שאין צורך לפגוע באוייב עד שאנחנו ניהיה בממשלה.
הרב כהנא הבין את זה והתגייס לצבא הזה, כל תלמידיו הלכו לצבא מלבד אלה שהצבא לא רצה לקבל אותם.
עם כל הכבוד להרוג מחבלים ומניעת החרמת אמצעי לחימה זוהי מטרה שמספיק כדאי לסכן את חיי למענה, בסדיר סיכנתי את חיי גם על פחות
כולל מבצעי החרמת כסף של טרור, או מעצרי דרושי חקריה.

לצערי חלקכם איבדתם את הגבול שבין ביקורת להתנתקות, עם ישראל הוא עדיין עמינו, וההגנה על העם היא מטרה מספיק טובה גם אם היא חלקית
וגם אם ידוע בודאות שניצטרך להכנס שוב בעוד כמה שנים.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #9 ב- : נובמבר 18, 2012, 14:51:11 »
אם כל החיילים היו עושים יד אחת ואומרים למפקדים שהם לא מוכנים לצאת למבצא או להתגייס בכלל כל עוד לא משנים את הוראות הפתיחה באש ומספקים הגנה מערבית לחייהם אז אני חושב שהיו משנים את ההוראות הלא מוסריות הללו שבהם מעדיפים את חיי האויב על פני מיטב בנינו.אם על קוטג׳ הצליחו לשנות ולהוציא המונים לרחובות אז על אחת כמה וכמה בדברים מהותיים כאלו.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #10 ב- : נובמבר 18, 2012, 14:52:07 »
מי כמונו יודעים כמה כוחות צריך כדי לטהר שטח בנוי, אני מאד מקווה שמישהו יתעורר בממשלה ויגייסו גיוס מלא למלחמה כוללת על האוייב
ולא "מבצעים" שבאמת מזכירים לנו מבצעים בסופר שהכל בחצי מחיר...  :old_WTF_Aza:
בשביל לטהר שטח בנוי, צריך לדאוג קודם כל שהשטח לא יהיה בנוי. אחרי זה הכל קל ופשוט יותר וחוסך 90 אחוז מהקורבנות בצד שלנו.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : נובמבר 18, 2012, 15:08:12 »
אם כל החיילים היו עושים יד אחת ואומרים למפקדים שהם לא מוכנים לצאת למבצא או להתגייס בכלל כל עוד לא משנים את הוראות הפתיחה באש ומספקים הגנה מערבית לחייהם אז אני חושב שהיו משנים את ההוראות הלא מוסריות הללו שבהם מעדיפים את חיי האויב על פני מיטב בנינו.אם על קוטג׳ הצליחו לשנות ולהוציא המונים לרחובות אז על אחת כמה וכמה בדברים מהותיים כאלו.
קודם כל, רוח הלחימה הישראלית לא תתן לדבר כזה לקרות. אתה צריך לראות את אותם אזרחים שמבקרים את הממשלה
משגעים את הקצינות קישור שהם רוצים לבוא לצו 8 עד שהן צריכות להתמודד עם "גירוש" אלה שרוצים לבוא ולא עם רדיפה אחרי אלה שצריכים.

שנית, הדבר היחיד שהתקוומות כזאת תשיג היא מלחמת אזרחים נוסח סוריה. וגרוע מכך מה יעשו אוייבי ישראל ברגע שהם יראו התמרדות בצבא?
מה ימנע מכל ארצות ערב לתקוף אותנו יחד כפי שעשו בעבר, כרגע הם חוששים ברגע שיראו שאין לנו צבא מה ימנע את זה?
כמה יהרגו אז יש לך מושג? כמה קל לפתור את עצמך מללכת לקרב באמצעים "אידיאולוגיים" אשר מנוגדים לאידאולוגיה שאתה מתיימר לייצג.
נחמד לדבר באינטרנט על "מה שבא לי לעשות לערבים" אבל לא לצאת לקרב כשזה הופך לאמיתי בכל מיני תירוצים.

אגב גם שאול פחד למגר את הפלישתים, אבל דוד במקום לשבת בבית ולהתלונן הצטרף לשאול וקפץ לבדו מול גוליית ללא כל עזרה וחירף נפשו למות.
אם הרב כהנא זצ"ל היה בחיים הוא מסביר לך מדוע בחר ללכת לרמאללה לבדו לדכא הפגנה גם כשידע שיתכן שלא יהרגו "אזרחים" כדי להציל אותו.
אני באמת מקווה שתתגייס לצבא ולא כי הכריחו אותך, אלא כדי להגן על חיי יהודים.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #12 ב- : נובמבר 18, 2012, 15:24:00 »
למה על מחירי הקוטג׳ כן מצליחים לעורר מחאה המונית ועל דברים מהותיים כאלו לא? ודרך אגב לגבי מה שאמרת,אתה לא יכול לירות באזרחים ״חפים מפשע״ כי יש לך ארגוני שמאל כמו שוברים שתיקה ובצלם שעתידים לתבוע אותך ולבקש את כליאתך.אז גם תאכל את הדגים המסריחים וגם תקבל בעיטה בישבן מכל הבוגדים...חומר למחשבה.יש מקרים מעופרת יצוקה שהמדינה בלחץ ארגוני שמאל כלאו חיילים או הורידו אותם מהדרגות בגלל שהם העדיפו את חייהם על פני אזרחי האויב.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : נובמבר 18, 2012, 15:35:42 »
למה על מחירי הקוטג׳ כן מצליחים לעורר מחאה המונית ועל דברים מהותיים כאלו לא? ודרך אגב לגבי מה שאמרת,אתה לא יכול לירות באזרחים ״חפים מפשע״ כי יש לך ארגוני שמאל כמו שוברים שתיקה ובצלם שעתידים לתבוע אותך ולבקש את כליאתך.אז גם תאכל את הדגים המסריחים וגם תקבל בעיטה בישבן מכל הבוגדים...חומר למחשבה.יש מקרים מעופרת יצוקה שהמדינה בלחץ ארגוני שמאל כלאו חיילים או הורידו אותם מהדרגות בגלל שהם העדיפו את חייהם על פני אזרחי האויב.
עצרו חיילים שביקשו מילדים לפתוח תיקים חשודים במקום לפוצץ אותם, יש הבדל בין לירות באזרח תוך כדי קרב לבין לקחת אזרח
ולהרוג אותו "בדם קר".

אני מכיר את פקודות הצבא הרגע השתחררתי, הפקודה בכללי היא שבכניסה לבית למשל יורים אפילו בחתולים מכיוון שאתה מחסה שטח בחדר באש
ו\או זורק רימון כך שאין כל כך הבחנה לגבי מי שנפגע. השיטה שצה"ל כן נוקט זה להפחיד את התושבים כדי שיברחו וכן אני חושב שזה מיותר.

עובדה שבעופרת יצוקה כמו הלא חמושים שנהרגו עלתה על פי 5 מכמות החמושים שנהרגו במלחמת לבנון השניה פי 3. כיוון שלוחמה בשטח בנוי מכסים שטח
ולא מטרות. אגב אותו כנ"ל בשטח פתוח רק ששם לרוב תמצא רק חמושים.

אני לא אומר שלא צריך לארגן הפגנה נגד מדיניות הממשלה אני רק אומר שצריך לעשות את זה בין המלחמות ולא תוך כדי ובקרב יש להרתם אפילו "כבשר תותחים"
כלשונך. דרך אגב הרב אליהו גורן זצ"ל היה מכנה את חיל התותחנים הורגים ואינם נהרגים, לא שיש עניין להיהרג אבל צריך להבין שיש עניין גדול לצאת
למלחמה ביחד עם האחים שלך ולהסתכל לאוייב "בלבן של העניים".

תשאל אותי, זהו פשע לא לתת חיפוי ארטילרי ללוחם שנכנס לכפר, אך פשע גדול יותר הוא לא להכנס לאותו כפר ולתת לאחרים למות במקומך.

אגב מאחר ואתה אינך לוחם אתה כן יכול להפגין נגד מדיניות הממשלה מבלי לסכן את בטחון המדינה, אתה כן יכול להפגין ולארגן הפגנות על מנת לגרום
לממשלה לחדול מזהירות על אזחרחים מהחפים על פשע.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #14 ב- : נובמבר 18, 2012, 17:03:09 »
ראינו בלבנון מה זה רוח הלחימה הישראלית

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #15 ב- : נובמבר 18, 2012, 20:09:53 »
ראינו בלבנון מה זה רוח הלחימה הישראלית
דוקא בלבנון ראיתך מהי רוח לחימה אמיתית גם כשהממשלה הייתה נטולת יעדים ורוח כלל.
בלבנון ראית סמג"ד שהשתטח על רימון כדי להציל את חייליו ואז כשהוא פצוע אנוש בשארית כוחותיו הוא נופף לקמב"ץ
כדי לתת לו טלפון סלולרי מוצפן כדי שסודות מדינה לא יפלו בידי חיזבללה, לא ביקש למסור מילה אחרונה למשפחה או כלום שני דברים עשה לפני מותו,
"שמע ישראל" ומסירת הטלפון לקמב"ץ..(רועי קליין, אגב שמעתי את הסיפור ישירות מהקמב"ץ)

שמענו על חיילים שצעדו בתוך שדה מוקשים כדי לכבוש כפר מנקודה שמחבלים לא יחשבו עליה(חיילי חטיבת הנח"ל)

רוח הלחימה של היהודי-ישראלי היא מהמפורסמות, כל מלחמות ישראל מאופיינות בגבורה יוצאת מגדר הרגיל בקנה מידה עולמי בדרגי השטח,
גם אם ההנהגה רופסת, פחדנית, כושלת ושאר מרעין בישין החלוחמים היהודים בשטח הם מן המפורסמים ואתה יכול לראות מה אומרים עלינו
אנשי צבא מצבאות זרים בעניין.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #16 ב- : נובמבר 18, 2012, 20:44:59 »
חחח עוד מורעל... הנה רוח הלחימה הישראלית (דקה 2:12)

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #17 ב- : נובמבר 18, 2012, 20:56:56 »
חחח עוד מורעל... הנה רוח הלחימה הישראלית (דקה 2:12)

מה לדעתך הוכחת פה?

הוכחת בדיוק את מה שאני טענתי: פיקוד כושל וחיילים גיבורים.

אם אתה מתכוון לחייל שאמר "הם חיילים" הוא צודק, חיזבאללה הם לוחמי גרילה מעולים בעלי ידע ואימוני שדאות ברמה גבוהה.
רוח לחימה אין פירושה זלזול באוייב, משום מה נדמה לי שאתה מבלבל בין מוטיבציית קרב למוטיבציה של אוהדי כדורגל ביציע המזרחי של טדי...

הכח היה אם תאזין למה שהלוחמים אומרים תשמע, הכח לא הוטל! ולא חידשת כלום זה ידוע הסיבה לכשלונות בלבנון הייתה חוסר הטלת כוחות.

למשל בבינת ג'בל האסון קרא לאחר שהכפר כולו נכבש בידי חטיבת גולני אך הדרג המדיני פקד עליהם לסגת מהכפר, לאחר שהמחבלים התארגנו בכפר
מחדש נתקבלה הוראה לכבוש מחדש ואז התרחש מה שהתרחש.

גבורה, אין פירושה לוחמה ללא מח ואין פירושה צעקות "אללה ווואכבר" בגרסה עברית. עם כל הכבוד לבית"ר ירושלים, בלחימה זה קצת שונה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #18 ב- : נובמבר 18, 2012, 21:14:24 »
מה שאנחנו אוהבים אצל אוהדי בית״ר זה שהם לא עושים הבחנה בין ילד וילדה או זקן וזקנה ערבים.מבחינתם כולם הם אויב שיש להשמיד.וכן מבחינתם המילה שמאלני זה בוגד שיש לתלות.אני אישית מעריך את ההגיון והעמידה על העקרונות שלהם למרות כל הלינצ׳ים התקשורתיים שעושים להם בגלל זה.להבדיל מאנשי ״ימין״ שטוענים ״אני מזועזע מבית״ר וההתנהגות שלהם״ אותם ״ימניים״ יותר גרועים מכל השמאל.הם מגנים יהודים טובים רק בכדי להחניף ולמצוא חן בעייני הערב רב.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #19 ב- : נובמבר 18, 2012, 22:16:34 »
עכשיו "המשימה שלהם זה לתקוע אותנו והם יודעים לשעות את זה יפה מאוד" זה רוח לחימה חחחחחחחח

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #20 ב- : נובמבר 18, 2012, 22:18:50 »
מה שאנחנו אוהבים אצל אוהדי בית״ר זה שהם לא עושים הבחנה בין ילד וילדה או זקן וזקנה ערבים.מבחינתם כולם הם אויב שיש להשמיד.וכן מבחינתם המילה שמאלני זה בוגד שיש לתלות.אני אישית מעריך את ההגיון והעמידה על העקרונות שלהם למרות כל הלינצ׳ים התקשורתיים שעושים להם בגלל זה.להבדיל מאנשי ״ימין״ שטוענים ״אני מזועזע מבית״ר וההתנהגות שלהם״ אותם ״ימניים״ יותר גרועים מכל השמאל.הם מגנים יהודים טובים רק בכדי להחניף ולמצוא חן בעייני הערב רב.
ודאי, ברור שאת העניין שהאוייב הוא אוייב בין אוחז בנשק ובין לאו זה תפקידינו כתנועה להעביר לעם ישראל.
זה אחד המסרים החשובים שלנו, מה שאני התכוונתי היה להגיד שכשנלחמים לא צריך לעשות את זה בצעקות "יאלה צה"ל" ו"מוחמד ההומו"...
אלא להיפך תוך "כבוד" לאוייב והערכת היכולות שלו על מנת לא ליפול בשאננות.  לכן גם שכמפקד העברתי שיעורי מודיעין על חיזבאללה הייתי מדגיש
כי לא מדובר ב"פלאנגות" אלא בלוחמי גרילה מיומנים שהדרך לנצח אותם היא בין השאר ליהיות מיומנים יותר מהם. ישנו בסיס אימונים של צה"ל
שכולו מוקדש ללמידה ואימונים נגד חיזבאללה, שם אתה לומד בדיוק את מבנה הארגון, כמות הלוחמים איך נראת יחידת חיזבאללה עד רמת סוג הנשק
והרכב הפיקוד. כשאתה מעריך את האוייב שלך אתה מנצח אותו, כשאה מזלזל באוייב אתה מופתע ממנו, תמיד!

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #21 ב- : נובמבר 18, 2012, 22:22:34 »
עכשיו "המשימה שלהם זה לתקוע אותנו והם יודעים לשעות את זה יפה מאוד" זה רוח לחימה חחחחחחחח
כן זוהי רוח לחימה, הכרת האוייב! הערכת האוייב ועיין תגובתי הקודמת לירון.
 להגיד "אנחנו נכסח אותם" ו"הם לא יודעים להלחם" זו לא רוח לחימה זוהי רוח שטות, תלמד הסטוריה צבאית מימות יהושוע בן נון ועד היום
כל הצבאות שנהגו כך הובסו! כל הצבאות שלוחמיהם לא העריכו שהאוייב מסוגל "לדפוק אותם" קרסו.

רוח לחימה פירושה האוייב חזק, חזק מאד אפילו אבל אני נלחם עד הסוף עד טיפת דמי האחרונה.

שוב צאו מהראש של אוהדי כדורגל אם אתם מעוניינים לשרוד קרב ראשון.

מה יהיה כאשר בע"ה נעלה לשלטון? אתה חושב שלא יהיו מלחמות? שלא יהיו מדינות שלימות שירצו להשמיד אותנו?
אם תזלזל בהם אתה לא תיהיה גיבור, אתה תיהיה הרוג וטיפש.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #22 ב- : נובמבר 18, 2012, 22:45:33 »
אתה מצטרף למועדון הנשים המוכות ומתבכיין שיש לך פנס בעין? אם היית הלהם "רוח לחימה" הם לא היו מתגייסים לצבא הזה, קל וחומר לא נכנסים למלחמה במצב בו אסור להם להילחם. הם קיבלו בתחת, וזה בדיוק מה שנשים מוכות עושות. ואתה עוד משווה בין העי לחזבאללה בליאט...

ודאי, ברור שאת העניין שהאוייב הוא אוייב בין אוחז בנשק ובין לאו זה תפקידינו כתנועה להעביר לעם ישראל.
זה אחד המסרים החשובים שלנו, מה שאני התכוונתי היה להגיד שכשנלחמים לא צריך לעשות את זה בצעקות "יאלה צה"ל" ו"מוחמד ההומו"...
אלא להיפך תוך "כבוד" לאוייב והערכת היכולות שלו על מנת לא ליפול בשאננות.  לכן גם שכמפקד העברתי שיעורי מודיעין על חיזבאללה הייתי מדגיש
כי לא מדובר ב"פלאנגות" אלא בלוחמי גרילה מיומנים שהדרך לנצח אותם היא בין השאר ליהיות מיומנים יותר מהם. ישנו בסיס אימונים של צה"ל
שכולו מוקדש ללמידה ואימונים נגד חיזבאללה, שם אתה לומד בדיוק את מבנה הארגון, כמות הלוחמים איך נראת יחידת חיזבאללה עד רמת סוג הנשק
והרכב הפיקוד. כשאתה מעריך את האוייב שלך אתה מנצח אותו, כשאה מזלזל באוייב אתה מופתע ממנו, תמיד!

רואים שהיית בצה"ל... "אי אפשר לנצח גרילה". המאסטרים החזבאללונים מובאים באלפי ארונות חזרה ללבנון אחרי שנשחטו ע"י צבא שאין לו שום דבר חוץ מ"ראש של כדורגל", צה"ל על עשרות אלפי לוחמיו ושיא הטכנולוגיה הובס (אפילו בקרבות מול הגבול) ע"י 500 מהם. צריך להיות נחות במיוחד בשביל לקבל בתחת מחזבאללה
« עריכה אחרונה: נובמבר 18, 2012, 23:01:01 על ידי רון בן מיכאל »

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #23 ב- : נובמבר 18, 2012, 22:55:06 »

שנית, הדבר היחיד שהתקוומות כזאת תשיג היא מלחמת אזרחים נוסח סוריה.

תעמולה מזרוחניקית. כבר עכשיו הציונים נכנסים ביהודים והערבים משתמשים בזה (זאת הסיבה היחידה שהם עושים מה שבא להם בכל רחבי הארץ) - והסיבה היחידה שהם עדיין ממשיכים זה כי היהודים מקבלים את ההצלפות בהנאה.

ציטוט

וגרוע מכך מה יעשו אוייבי ישראל ברגע שהם יראו התמרדות בצבא?
מה ימנע מכל ארצות ערב לתקוף אותנו יחד כפי שעשו בעבר, כרגע הם חוששים ברגע שיראו שאין לנו צבא מה ימנע את זה?

כן - אם חמאס יורה טילים לכל הארץ, לכל מדינות ערב אין ביצים לעשות את זה. פחחחחחח. הדבר היחיד שמציל את ישראל ממלחמה כוללת והשמדה זה השק הגרעיני שהמוסלמים בנחיתותם חושבים שיש לה ביצים להשתמש בו

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #24 ב- : נובמבר 18, 2012, 23:00:18 »
אתה מצטרף למועדון הנשים המוכות ומתבכיין שיש לך פנס בעין? אם היית הלהם "רוח לחימה" הם לא היו מתגייסים לצבא הזה, קל וחומר לא נכנסים למלחמה במצב בו אסור להם להילחם  ועכשיו אתה גם משווה בין העי לחזבאללה בליאט...

רואים שהיית בצה"ל... "אי אפשר לנצח גרילה". המאסטרים החזבאללונים מובאים באלפי ארונות חזרה ללבנון אחרי שנשחטו ע"י צבא שאין לו שום דבר חוץ מ"ראש של כדורגל", צה"ל על עשרות אלפי לוחמיו ושיא הטכנולוגיה הובס (אפילו בקרבות מול הגבול) ע"י 500 מהם. צריך להיות נחות במיוחד בשביל לקבל בתחת מחזבאללה
כל מה שכתבת מסתכם במילה אחת: קשקוש!

ציטוט
אתה מצטרף למועדון הנשים המוכות ומתבכיין שיש לך פנס בעין? אם היית הלהם "רוח לחימה" הם לא היו מתגייסים לצבא הזה, קל וחומר לא נכנסים למלחמה במצב בו אסור להם להילחם  ועכשיו אתה גם משווה בין העי לחזבאללה בליאט
נהדר! והנה בשם רוח הלחימה אתה משתמט מיציאה לקרב...

ואתה קורה לחיילים שיוצאים למלחמה פחדנים. אתה פחדן מוג לב שחושב שדמך אדום משל אחרים ולא מוכן לצאת למלחמה כשהיא מסוכנת..

ציטוט
אתה משקר במצח נחושה, מעולם לא טענתי שאי אפשר לנצח את חיזבאללה.
אתה כנראה לא מבין את ההבדל בין לוחמים חזקים ומקצועיים לבין לוחמים בלתי מנוצחים. ניתן ועוד איך ע"י יציאה לקרב. אתה לעולם לא תנצח את חיזבאללה
כיוון שאתה מפחד בכלל להכנס ללבנון או אפילו לאחוז בנשק.

צה"ל בקרבות לא הובס! תלמד את הקרבות ואחר כך תדבר! בכל הקרבות גם כשמחלקה נתקלה ב100 מחבלים צה"ל ניצח, בקרבות תבדוק אחד לאחד.
אני למדתי את כל קרבות מלחמת לבנון השניה כולל הקרב שנחשב לפשלה הכי גדולה בבינת ג'בל.

מי שהובסה היא מדינת ישראל, שבכל פעם שכח כבש כפר, הוא קיבל פקודה לסגת ממנו לאחר שלושה ימים כך שלא הושג שום הישג.
ובנקודה הזאת אתה צודק שזו הייתה טרגדיה, ולהיפך מלחמת לבנון השניה הוכיחה שניתן לנצח לוחמי גרילה ע"י בידוד הסבך מהמתחם הכפרי
וזה מה שצה"ל עשה.

בעבר אתה צודק הייתה תפיסה שרק לוחם גרילה ינצח לוחם גרילה ולכן הקימו את יחידת אגוז, במלחמת לבנון השניה עקב ההתקלות בבעית "שמורות
בטבע" ("שטח סבוך מבוצר") התברר שלוחמי חי"ר יכולים כשעובדים בצורה מסודרת "לנקות" שטח סבוך.

סליחה שאני מדבר כמו שאני מדבר, אבל אתה מנותק מהמציאות, אתה משתמש בלעג כטיעון זוהי דרכם של השמאלנים זו אינה דרכינו!
חסרה לך ענווה, תלמד תעמיק תעיין ותסיק מסקנות בכובד ראש.

אגב אני לא משווה את חיזבאללה לעי, אני משווה אותך לבני העי! אתה כמותם מזלזל באוייבך.

אני רוצה לספר לך סיפור הפוך: קרב עמק הבכה.
בקרב זה, הסורים נעו בטורי שריון בהסתערות דרומה שמבחינתם דבר לא יעצור אותם בדרכם אל הכנרת. הם לא שמו ליבם ל15 טנקים(עוז 77) שנעו על הרכס
כי היו בטוחים ש15 טנקים לא מהווים איום לדיווזית שריון. אני לא ילאה אותך אבל סוף הסיפור: הדיוויזיה הסורית הושמדה.
זה המחיר של זלזול באוייב.

רון אני אומר לך את זה מאהבה לא משנאה חלילה: "מי שאינו לומד מן ההסטוריה נידון לחיות אותה מחדש"