יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

כח התפילה

<< < (5/8) > >>

jewlover and arabhater:

--- ציטוט של: MAORO על אוגוסט 08, 2012, 21:20:47 ---אני גם לא בדיוק חסיד של ברסלב,אבל סחתיין על ההשוואה בין רבי נחמן ליש"ו,אתה כל פעם עובר את הרף שאתה מציב לעצמך.
וחוץ מזה מה רע באהבת חינם ?
זאת אומרת,לא לאהוב את השונאים שלך,אלא יותר בקטע של בינינו לבין עצמנו,לא להקפיד אחד על השני,להתנהג יפה,לכבד..
ממש לא "להפנות את הלחי השנייה" סטייל יש"ו.
אני לא מסכים איתם בגלל דברים כמו "רק הרבי ,תאמינו ברבי" וכאלה,זה מוביל אנשים טיפשים לדברים טיפשיים,כך יצא שאחד מחסידי ברסלב אמר באומן:"ימח שמם כל הרבנים חוץ מרבנו".
והנגזרת של זה ,הנסיעה לאומן,זה גם דבר לא מובן,יש מקום יותר קדוש מא"י וירושלים ?! חסרים צדיקים שקבורים בארץ ישראל שנוסעים עד לשם?!
אבל יש הבדל בין לא להסכים לבין לנבל את הפה כמו שאתה אוהב לעשות לגבי כל דבר שלא מתאים לך,בטח עכשיו גם תתחיל לקלל.

--- סוף ציטוט ---
בס"ד
סחתתין על ההשוואה ?! תגיד לי אתה בסדר רבי נחמן היה צדיק יסוד עולם!!1
ובקשר לאומן יש עניין לנסוע דווקא לאומן בראש השנה כי הבטחה של רבי נחמן זאת מעלה מאוד גבוהה להיות בקברו באומן בראש השנה

jewlover and arabhater:
בס"ד
הלשון "חינם" זה לשון יותר "עמך" שאנשים יותר יקחו את האהבה וכן את השנאה לתשומת ליבם וע"י ישתפרו יש כאלה שעוברים את גדרי ההלכה בזה

UM-96:
רון אני במקומך מתחיל לעשות מעכשיו תשובה לפני שישרפו אותך בצואה רותחת על השטויות ולשון הרע שאתה מדבר פה (עזוב אותנו או את הברסלובים אבל אתה מדבר על רבי נחמן?!? תגיד נדפק לך השכל אחי?? מהודעה להודעה בפורום פה אני רק מגלה כמה המח שלך מעוות),אני מאחל לך מכל הלב ובשיא הרצינות חזרה מהירה בתשובה ורפואה שלמה (בעיקר לנפש)...

MAORO:

--- ציטוט של: jewlover and arabhater על אוגוסט 08, 2012, 21:24:32 ---בס"ד
סחתתין על ההשוואה ?! תגיד לי אתה בסדר רבי נחמן היה צדיק יסוד עולם!!1
ובקשר לאומן יש עניין לנסוע דווקא לאומן בראש השנה כי הבטחה של רבי נחמן זאת מעלה מאוד גבוהה להיות בקברו באומן בראש השנה

--- סוף ציטוט ---
זה היה בציניות כלפיי הבחור פה שהכניס את רבי נחמן ויש"ו לאותה המשוואה.
ובקשר לאומן,מעלה מאוד גבוהה לשבת בבית עם אשתך והילדים,ולא לנטוש אותם כדי לפרנס כל מיני שונאי ישראל באוקראינה.
הבנתי מאנשים שהיו שם שיש בזה משהו,אבל לפי דעתי,עדיף להישאר עם המשפחה בראש השנה.

UM-96:
אגב רון, אני אשמח גם אם תרצה שתביא לי את שם האמא שלך (אפילו בפרטי שאף אחד לא יראה) ואני בלי נדר אתפלל עליך (לא שהתפילה שלי היא משהו מיוחד אבל בכל זאת...).

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה