יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

כח התפילה

<< < (4/8) > >>

MaorJudah:
ערבהייטר, אל תשנה נושא, הובסת - תודה בזה

El Blanco:

--- ציטוט של: אביר הקרנפים על אוגוסט 08, 2012, 19:47:53 ---למה לנבל את הפה?
כולה מנהלים דיון..

--- סוף ציטוט ---

למה הוא מנבל את הפה? למה הוא קורא לכל מי שלא סוגד לכיפת אפיפיור של ברסלב מטומטם?

jewlover and arabhater:

--- ציטוט של: רון בן מיכאל על אוגוסט 08, 2012, 21:14:08 ---למה הוא מנבל את הפה? למה הוא קורא לכל מי שלא סוגד לכיפת אפיפיור של ברסלב מטומטם?

--- סוף ציטוט ---
בס"ד
אני קראתי מטומטם לכל מי שלא שייך לחסידות ברסלב?!
אני חושב שיש לך בעיה בהבנת הנקרא
אני קראתי לך מטומטם כי אתה הוצאת דיבה על אנשי החסידות והכללת
אין לי בעיה עם מי שלא ברסלבר אני בעצמי לא ברסלבר
אני עוסק בכל מה שמקרב אותי לקב"ה בין אם זה תניא או ליקוטי מוה"רן או או הרעיון או מסילת ישרים הכל זה דברי אלוקים חיים
אני אוהב לשמוע הרצאות של רבנים של ברסלב כמו ההרצאה הזאת לדוגמה שאני מציע לך לשמוע אותה
ואתה עוד שואל את אביר הקרנפים עלי למה אני מנבל את פי?! באותה הודעה תראה מה אתה כותב על הכיפה של ברסלב....

אתה חוצפן!

MAORO:
אני גם לא בדיוק חסיד של ברסלב,אבל סחתיין על ההשוואה בין רבי נחמן ליש"ו,אתה כל פעם עובר את הרף שאתה מציב לעצמך.
וחוץ מזה מה רע באהבת חינם ?
זאת אומרת,לא לאהוב את השונאים שלך,אלא יותר בקטע של בינינו לבין עצמנו,לא להקפיד אחד על השני,להתנהג יפה,לכבד..
ממש לא "להפנות את הלחי השנייה" סטייל יש"ו.
אני לא מסכים איתם בגלל דברים כמו "רק הרבי ,תאמינו ברבי" וכאלה,זה מוביל אנשים טיפשים לדברים טיפשיים,כך יצא שאחד מחסידי ברסלב אמר באומן:"ימח שמם כל הרבנים חוץ מרבנו".
והנגזרת של זה ,הנסיעה לאומן,זה גם דבר לא מובן,יש מקום יותר קדוש מא"י וירושלים ?! חסרים צדיקים שקבורים בארץ ישראל שנוסעים עד לשם?!
אבל יש הבדל בין לא להסכים לבין לנבל את הפה כמו שאתה אוהב לעשות לגבי כל דבר שלא מתאים לך,בטח עכשיו גם תתחיל לקלל.

jewlover and arabhater:

--- ציטוט של: MaorJudah על אוגוסט 08, 2012, 21:05:19 ---ערבהייטר, אל תשנה נושא, הובסת - תודה בזה

--- סוף ציטוט ---
בס"ד
אני כבר הסברתי שיש מקרים בהלכה שמצווה לאהוב ומצווה ושנוא
אם יש יהודי שלא כופר אז וודאי שמצווה לאוהבו אז  אהבת חינם זה ביטוי יעני ככל שאתה יותר אוהב אז זה נקרא כאילו חינם וודאי שזה לא חינם כי אתה מקיים מצווה יותר בהידור פשוט ככה זה נקרא כדי שהעם יבין את הלשון "חינם" זאת לשון שהעם יותר מבין
לצערינו יש כאלה שמבינים את המושג של אהבת חינם כאהבה במקום שאינה צריכה דוגמה כלפי כופרים אז וודאי שזאת אהבהב אסורה

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה