יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

כח התפילה

<< < (6/8) > >>

jewlover and arabhater:

--- ציטוט של: UM-96 על אוגוסט 08, 2012, 22:51:20 --- (לא שהתפילה שלי היא משהו מיוחד אבל בכל זאת...).

--- סוף ציטוט ---
בס"ד
לא שהץפילה שלך זה משהו מיוחד?!
בגלל זה אתה צריך לשמוע את ההרצאה ולהבין מה זה תפילה של כל יהודי שיכולה לשנות הכל כי הקב"ה הוא כל יכול והנה שוב חזרנו לתחילת האשכול להרצאה חחח זה השגחה פרטית

UM-96:
אני יודע את כל זה ובכל זאת מי אני שאני אתפלל על חזרה בתשובה של מישהו אחר לפני שאני חזרתי בתשובה אמיתית...

jewlover and arabhater:

--- ציטוט של: UM-96 על אוגוסט 08, 2012, 23:08:42 ---אני יודע את כל זה ובכל זאת מי אני שאני אתפלל על חזרה בתשובה של מישהו אחר לפני שאני חזרתי בתשובה אמיתית...

--- סוף ציטוט ---
בס"ד
הקב"ה מתאווה לתפילתן של ישראל הקב"ה ממש מצפה לתפילתנו כי הרי כל אבא יצפה לבקשת בניו כי הוא אוהב אותם
אני באמת מציע לך אחי לצפות בהרצאה

חיים בן_פסח:
בס''ד

אני מבקש לא לקלל יהודים (אלא אם הם מלשינים, מינים או בוגדים).

הייתה מחלוקת בין חסידים ומתנגדים. לעניות דעתי, היום עלינו לעבוד ביחד עם כל היהודים האמוניים (חסידים כמתנגדים) כדי לנצח את האוייב העיקרי של עם ישראל - הערב רב ששולט על המדינה.

אביר הקרנפים:
אני מאוד מעוניין לדעת איפה המקור לפסיקה הזו שמותר לצאת בשביל קברי צדיקים. כי חז"ל ציינו מפורשות שאפשר לצאת מארץ ישראל רק כדי לשאת אשה, ללמוד תורה ולצורך פרנסה. יש מספיק קברי צדיקים בארץ ולא צריך לצאת. ומה שרבי נחמן אמר לעלות לקבר שלו, הוא אמר את זה כשכמעט כל היהודים היו בגולה. אז לנסוע מרוסיה לאוקראינה או מגליציה לאוקראינה בשביל הקבר שלו, זו מעלה גדולה. אבל לעזוב את ארץ ישראל בשביל הקבר שלו, זו עבירה.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה