יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי
שחיטה יהודית - מרתק ביותר !
מציאותי:
--- ציטוט של: Rafoe על מאי 25, 2012, 03:35:16 ---אני לא מרבה באכילת בשר ועוף, אבל בהחלט אוכל בחגים ובשבתות.
השמאלנים ה"נאורים" מעוותים כל דבר טבעי.
הרי אכילת בשר (במידה מסויימת כמובן) מועילה לאדם מבחינה בריאותית.
בני האדם הם בסך הכל ייצורים חיים והם חלק מהטבע.
אנו חלק ממעגל החיים.
כל ייצור חי (מהקטן ועד לגדול) ניזון מייצורים חיים אחרים. זהו הטבע.
הייתכן שמחר יקבעו ה"ליברלים" לאריה באפריקה שלא יאכל בשר? (הרי הוא לא יוכל להתקיים ללא בשר)
--- סוף ציטוט ---
כן אבל אנחנו לא טורפים כמו האריה, הגוף שלנו בנוי כמו גוף של "חיה" צמחונית ויש חיות צמחוניות.
ואביר הקרנפים, אני בהחלט אבדוק את העניין הזה.
Rafoe:
--- ציטוט של: מציאותי על מאי 25, 2012, 03:39:04 ---כן אבל אנחנו לא טורפים כמו האריה, הגוף שלנו בנוי כמו גוף של "חיה" צמחונית ויש חיות צמחוניות.
ואביר הקרנפים, אני בהחלט אבדוק את העניין הזה.
--- סוף ציטוט ---
אתה טועה.
האדם אינו חיה צמחונית.
יש רכיבים בבשר ובעוף החיוניים לגוף האדם.
אנשים צמחוניים מקבלים את אותם רכיבים באופן מלאכותי (ויטמינים למניהם וכו').
כמובן שצריכה מוגזמת גורמת גם היא לנזק, אך בשורה התחתונה האדם חייב לצרוך בשר ועוף.
מציאותי:
--- ציטוט של: Rafoe על מאי 25, 2012, 04:24:32 ---אתה טועה.
האדם אינו חיה צמחונית.
יש רכיבים בבשר ובעוף החיוניים לגוף האדם.
אנשים צמחוניים מקבלים את אותם רכיבים באופן מלאכותי (ויטמינים למניהם וכו').
כמובן שצריכה מוגזמת גורמת גם היא לנזק, אך בשורה התחתונה האדם חייב לצרוך בשר ועוף.
--- סוף ציטוט ---
אני לא יודע בקשר לזה, אבל כמו שאמרתי, אני אבדוק את זה.
וכמה אמרתם שצריך לצרוך? פעם בשבוע בשבת?
UM-96:
לא טוב לאכול כל יום בשר. צריך לאכול בשבת משום המצווה ובסך הכל אולי פעמיים-שלוש כל השבוע.
MAORO:
מי שלא אוכל בשר , לא משנה מאיזו סיבה , נחלש מבחינה פיזית כללית (כלומר יש לו פחות עוצמה וכוח) , הוא נעשה חיוור , המערכת החיסונית שלו נחלשת , עצמותיו נחלשות , ושיערו נושר , לא משנה באיזה גיל .
מאיפה אני יודע את זה ?
היה לי חבר שלא היה אוכל בשר , לא מטעמי צמחונות , אלא פשוט כי לא אהב בשר .
הוא התחיל להקריח (בגיל 16 !!!),הוא נפל במדרגות ונשברו לו עצמות , דבר שהוא לא נורמלי לנער בן 16,הוא היה נהיה כל יומיים חולה , בקיצור , אדם חלש .
איך פתר לו הרופא את הבעיה ? נתן לו כדורים של ויטמנים, ואמר לו במילים הבאות:"איך שאתה יוצא מכאן , לך תאכל איזה סטייק , ותהיה בן אדם" .
אז בבקשה ממך אחי , התורה היא ספר ההוראות שלנו , ואם היא אומרת לאכול בשר , אנחנו נאכל בשר , ואפילו , "ה' ישמור" נהנה מזה . :old_smiley:
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה