כתב נושא: סולן הדג נחש:אני אוהד בית״ר ומתנגד לגזענות של האוהדים נגד הערבים  (נקרא 10257 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
http://www.mako.co.il/video-blogs-shaanan-street/Article-0b854aa41a68531006.htm רופו הנה דווקא יש אוהדים שמתנגדים ללה פמיליה.
שים לב - כל הזמן מראיינים את אותם "אוהדי בית"ר".
אנשים מהסוג הזה והאוהד אולמרט.

עכשיו תסביר לי אתה - אין עוד אוהדי בית"ר שנגד גזענות? (למה צריך לראיין את אותם אנשים כל הזמן?)
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
זה כמו החבצקערים שכל הזמן טוענים שהרבי שלהם חי וקיים ושהוא המשיח.
ואני מגחך ושואל: אם הוא עדיין חי וקיים, למה אתם ממשיכים לנופף את התמונה הישנה שלו מלפני מאתיים שנה? אין תמונה מפסח האחרון ?
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
זה כמו החבצקערים שכל הזמן טוענים שהרבי שלהם חי וקיים ושהוא המשיח.
ואני מגחך ושואל: אם הוא עדיין חי וקיים, למה אתם ממשיכים לנופף את התמונה הישנה שלו מלפני מאתיים שנה? אין תמונה מפסח האחרון ?
כנראה שאין  ;D
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
הרבי עליו השלום היה קדוש עליון. חבל מאוד שחלק מהתלמידים המפגרים שלו הפכו אותו בעל כורחו ליש״ו 2.
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
כי הוא עודד אותם לעשות את זה. הוא בעצמו האמין שהוא מלך המסריח...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק פנחס נח

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
מלך המסריח....? לא הבנתי..

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
משחק מילים על הביטוי "מלך המשיח".
ידוע ולא סוד שהוא בעצמו האמין שהוא כזה.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
מלך המסריח....? לא הבנתי..
מלך המשיח...
אביר יש אצלך דפוס של ביזוי ודיבה נגד גדולי דור ואמרתי לך כבר, יתחשבנו איתך על זה למעלה.

מנותק פנחס נח

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
אנחנו חלוקים חלילה בנושא הכמיהה שאמורה לקנן בנו לביאתו של מלך ה' לגאול את עם ישראל?

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
אנחנו חלוקים חלילה בנושא הכמיהה שאמורה לקנן בנו לביאתו של מלך ה' לגאול את עם ישראל?
לא הוא פשוט ניסה להביע זלזול ברבי עליו השלום.

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "לדוד,ברוך ה׳ צורי,המלמד ידי לקרב,אצבעותי למלחמה"
לא זכור לי שהוא התבטא בצורה כזו .
חבל ללכלך בצורה כזו על הרב זצ"ל .
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .
"תכופות אנו נותנים בעצמנו לאויב את הכלים לכלותנו." - איזופוס.
"פייסן הוא אדם המאכיל תנין, בתקווה שהוא יאכל אותו אחרון." - וינסטון צ'רצ'יל
"קודם כל תהיינה העובדות בידיך, ואז תוכל לסלף אותן כאוות נפשך."- מרק טווין.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
לא.. אני פשוט טוען שמי שתפס עמדה שבה עשרות אלפי אנשים מאמינים בו, והצליח לשכנע רבים מהם שהוא המשיח ובסוף הלך קאפוט וקלונו התגלה, אז... למפרע, הוא קשקש.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
ציטוט
זו הארץ שלי.וההבדל היחיד הוא שאני אעשה זאת למחבלים שבאים לפגוע בבני עמי.ואילו הערבים רוצים לעשות זאת לכל מי שאיננו מוסלמי(גם אותך הם מתכננים לשחוט יהודון).יש לי הערכה מדוע יש לך דעות הפוכות וכפרניות.זה נכון שאתה מבלע אוכל לא כשר? כי אם כן זה מסביר הכל.ואין טעם להתווכח איתך מכיוון שאתה נמצא במצב של טמטום הלב אשר נגרם לך מאכילת מזון לא כשר.זה ממש גורם לאדם שכל הדעות שלו מתהפכות מהיסוד.עד כדי כך שהחושך נהפך לאור והאור לחושך.ידוע שמאכלות אסורות גורמות לטמטום הלב גדול.לכן אני שואל כי אולי עוד ניתן להציל אותך ולרחם על נשמתך.

למה אתה מלכלך? ברור שאני אוכל אוכל כשר פה ושם. זה לא שאני חי על חזירים ושרמפסים, אין לי בעיה לאכול מדיי פעם גם עוף ובקר. ולא תמיד אני מערבב חלב עם בשר, רק כשיוצא.

ציטוט
הנושא הראשון הוא שלטון החוק במדינה. למנוע אנרכיה ומעשי פראות זה דבר חשוב.
הנושא השני הוא התנגדות נחרצת למחבלים והרתעה חזקה.

בהנחה שלינץ' לא יגרום לשום הרתעה ממשית (אני מזכיר לך שמדובר באנשים שלא היססו ללבוש חגורות נפץ וללחוץ על הכפתור, מה גורם לך לחשוב שהם התחילו לפחד מהמוות?) ובהנחה שהמחיר הוא לחיות במדינה אנרכית שבה כל אחד חושב שיש לו זכות להוציא להורג ללא משפט, אז כן, המחיר גבוה מדיי.

ציטוט
דמוקרטיה משמעה שלטון העם , ואין לי מושג למה למען השם מישהו החליט להכניס לה ערכים מטומטמים כמו סגידה לכל ערבי באשר הוא .

יש לך חוסר הבנה בסיסי באשר למושג דמוקרטיה, המושג כולל בתוכו ערכים כמו חופש הפרט, חופש הביטוי, הזכות להפגין וכו', ממש לא מספיק שהולכים להצביע בקלפי כדי להקרא מדינה דמוקרטית אחרת גם המשטר הנאצי היה דמוקרטי. במדינה שבה יש 70% שחורים ו 30% לבנים השחורים יכולים להעביר החלטה שלבנים לא יכולים ללמוד באוניברסיטה, וזו תיהיה החלטה בלתי דמוקרטית אף שהיא משקפת את רצון העם, רצון העם במקרה זה הוא לא דמוקרטי.

ציטוט
נדב... אתה יודע מה הבעיה שלך? שאתה לא יהודי..

אכן, בעיה קשה, מחלה חשוכת מרפא

ציטוט
נדב - היית מגן עליו בגופך משום שגם אתה יודע שאף בית משפח לא יטיל על בן המוות גזר דין מוות.

זו הסיבה היחידה שבגינה היית מגן עליו בגופך.

הבנתי, כלומר, אתה יודע מה המניעים שלי יותר טוב ממני.  אז למה שאכתוב אחרת? אתם האנשים האחרונים עליי אדמות שהייתי מחפש להרשים. מה גורם לי לכתוב כאן שאני בעד עונש מוות למחבלים?

ציטוט
אביר יש אצלך דפוס של ביזוי ודיבה נגד גדולי דור ואמרתי לך כבר, יתחשבנו איתך על זה למעלה.

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

שמעת את זה? תאמין לי אנחנו בסוף נשב שם למטה ביחד, נעשה על האש ונדבר על הפורום...  :::D

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו

שמעת את זה? תאמין לי אנחנו בסוף נשב שם למטה ביחד, נעשה על האש ונדבר על הפורום...  :::D
אל תדאג, אני בספק אם דרכיכם תפגשנה שם. לרוע מזלך כמובן...

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
בהנחה שלינץ' לא יגרום לשום הרתעה ממשית (אני מזכיר לך שמדובר באנשים שלא היססו ללבוש חגורות נפץ וללחוץ על הכפתור, מה גורם לך לחשוב שהם התחילו לפחד מהמוות?) ובהנחה שהמחיר הוא לחיות במדינה אנרכית שבה כל אחד חושב שיש לו זכות להוציא להורג ללא משפט, אז כן, המחיר גבוה מדיי.
אתה מערבב כמה סוגי מחבלים. יש את השאהידים שהולכים להתפוצץ מתוך דעת. הם מקבלים את זה. רוב הערבושים לא כאלה. הם ידקרו אותך בגב כשתסתובב. הם יאנסו את אשתך ויחטפו את הבת שלך כשלא תהיה בסביבה, או כשהם יהיו עשרה מולך לבדך. הם ירוקנו לך את הבית כשלא תהיה שם.
הטיעון הנפוץ של השמאלנים שרוב הערבושים רוצים לחיות בשקט נכון חלקית. כי רוב הערבושים רוצים לאחוז במקל משני קצותיו. הם רוצים לחיות בשקט בלי שיתפסו אותם ויענישו אותם וגם רוצים לראות איך היאהוד אוכל אותה.
כל אותם אלה שלא רוצים לשבת בכלא ובוודאי שלא רוצים שיעשו בהם לינץ', גונבים בלילה. דוקרים ובורחים וכו'. לינץ' ירתיע אותם מאוד...

אתה מדבר על אנרכיה שבה כל אחד חושב שיש לו זכות להוציא להורג ללא משפט.אבל זה סילוף והקצנה. לא מדובר באנשים שחתכו אותם בכביש והתקבצו לעשות לינץ' בנבל שלא בא להם טוב בעין.
מדובר בעם שלם שסובל שנים רבות מידם האכזרית והזידונית של האורקים. אורקים שלפחות על פי הטענה, אתה מסכים שהם ראויים למות.
כשנתפס יצור כזה על חם, נכון שצריך להביא אותו למשפט. אבל תמיד כשנתפס פושע על חם, הצורה בה מתנהגים כלפיו יותר קשוחה והיחס כלפי התגובות יותר סלחני.

לחדד את הנקודה שהבעתי לעיל על שני הנושאים.
יש נהגים פרועים שנוסעים מהר. יש אנשים שחוצים את הכביש שלא במעבר חציה או ברמזור אדום. תחסום אותם בגופך? אני בטוח שלא. למה? כי שלטון החוק לא כל כך קדוש בעינך. מקסימום תשטנקר עליהם.
יש מחבל שדקר ילד יהודי. אם אתה מסכים שהוא ראוי למוות ויסורים, לא אמור לכאוב לך יותר מדי כשהוא מת. ואם הקנאות שלך היא לשלטון החוק, היית מקנא אותו דבר לכל עבירה אחרת על החוק ועוצר אותה בגופך.

היות ואף אחד לא מגן בגופו על שלטון החוק, נראה שהמניע היחיד במקרה הזה היה הגנה על המחבל ולא על החוק. דאגה לגופו היקר של המחבל שלא ישחת חס וחלילה בידי הצדק הפרוע.

וזו בדיוק הנקודה. אתה דואג למחבל. לא לסדר ולא לכבוד בית המשפט.

בקשר לעניין הדמוקרטיה, וכל קשקוש זכויות הפרט וההפגנה שציינת. בדמוקרטיה אמיתית אין זכות למחבלים ואין עדיפות ביחס הרשויות לאנשים שאינם תושבי המדינה וכל מה שהם עושים זה להזיק את תושבי המדינה בכל דרך שהיא. אפילו החמורות ביותר.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "לדוד,ברוך ה׳ צורי,המלמד ידי לקרב,אצבעותי למלחמה"
למה אתה מלכלך? ברור שאני אוכל אוכל כשר פה ושם. זה לא שאני חי על חזירים ושרמפסים, אין לי בעיה לאכול מדיי פעם גם עוף ובקר. ולא תמיד אני מערבב חלב עם בשר, רק כשיוצא.

יש לך חוסר הבנה בסיסי באשר למושג דמוקרטיה, המושג כולל בתוכו ערכים כמו חופש הפרט, חופש הביטוי, הזכות להפגין וכו', ממש לא מספיק שהולכים להצביע בקלפי כדי להקרא מדינה דמוקרטית אחרת גם המשטר הנאצי היה דמוקרטי. במדינה שבה יש 70% שחורים ו 30% לבנים השחורים יכולים להעביר החלטה שלבנים לא יכולים ללמוד באוניברסיטה, וזו תיהיה החלטה בלתי דמוקרטית אף שהיא משקפת את רצון העם, רצון העם במקרה זה הוא לא דמוקרטי.

אכן, בעיה קשה, מחלה חשוכת מרפא

הבנתי, כלומר, אתה יודע מה המניעים שלי יותר טוב ממני.  אז למה שאכתוב אחרת? אתם האנשים האחרונים עליי אדמות שהייתי מחפש להרשים. מה גורם לי לכתוב כאן שאני בעד עונש מוות למחבלים?

לא רוצים דמוקרטיה מתרפסת שנותנת למיעוט לדרוך על הרוב בשם ערכים מזויפים וזכויות אדם .
רוצים דמוקרטיה וממשלה שמיישמת את רצון הרוב נקודה .
ואתה יכול לצעוק נאצים כמה שאתה רוצה כמו שחברייך השמאלנים ההומו-לסבים אוהבים לעשות .
בשם זכויות ה(א)דם הרצחניות , אנו חיים כיום בדיקטטורת בג"ץ,שקובעת לנו כיצד לחיות בשם אותם תירוצים טיפשיים שלך, ומכריחים את הרוב לחיות על פי דעתם המתועבת . האם זו דמוקרטיה ? אם כן איננו חפצים בדמוקרטיה עקומה שכזו .
אנחנו חיים במדינה יהודית , עם רוב יהודי , והגיע הזמן שהמדינה הזו תתחיל לשים את הרוב בראש , ולא את הערבים המסריחים המטונפים והשרצים הנאלחים.
ארץ ישראל לעם ישראל !
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .
"תכופות אנו נותנים בעצמנו לאויב את הכלים לכלותנו." - איזופוס.
"פייסן הוא אדם המאכיל תנין, בתקווה שהוא יאכל אותו אחרון." - וינסטון צ'רצ'יל
"קודם כל תהיינה העובדות בידיך, ואז תוכל לסלף אותן כאוות נפשך."- מרק טווין.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
כמו שאמרה אחת הפוסטמות בכנסת, לא זוכר אם הייתה זו שלי יחימוביץ או זהבה גלאון "זו עריצות הרוב". כלומר, כשרוב הציבור הצביע ימין, ועוד חלק נכבד מן הציבור הצביע מרכז, ומתאגדות כל המפלגות מן המרכז וימינה כביכול כדי להנהיג את האג'נדה שלפיה נבחרו, אג'נדת מרכז-ימין, מתבכיינים השמאלנים שנשארו במיעוט זעום ואומרים שזו עריצות הרוב.
מה עריצות לכל הרוחות? אתם מיעוט. אתם חלק זניח. לעם נמאס ממכם! כל העם צריך להתכופף בגלל שפתאום גיליתם שנשארתם לבד?

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
שאלה שמסקרנת אותי:יש ערבים בטדי?
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
שאלה שמסקרנת אותי:יש ערבים בטדי?
מעט מאוד.