אני יודע שאתה נורא מוקסם מהנאצים בעיראק, שאתה רואה בהם מודל לחיקוי, שאתה מעריץ אותם, רק לא הבנתי מה משאיר אותך פה, למה שלא תעבור לעיראק? שם יש בני אדם נורמאליים בעליי סט ערכים זהה לשלך, שם מורידים לאנשים ראשים ברחובות ותולים הומוסקסואליים בכיכר, אוטופיה מבחינתך, מה אתה עוד עושה פה?
שם אונסים ורוצחים ושודדים חופשי. פה מלקקים לאורקים ולא נותנים ליהודים לחיות. אפשר למצוא את דרך המיצוע בה יהודים יוכלו לחיות וסדר ישלוט פה. וזה יקרה רק כשימגרו את האורקים.
אני לא יודע איך עוד להסביר את זה. המוות שלו לא רע - אני בעד המוות שלו. אבל על ידי שופט. אתה לא מבין שזה ההבדל בין לחיות במדינה מסודרת לבין לחיות בפלנגות? אתה לא מבין שאי אפשר לתת לאנשים לבצע גזרי דין מחמירים ללא משפט, סתם ככה, ברחוב? אני באמת צריך להסביר לך מה רע בזה?
אז בוא תסביר לי, אם אני חושב שמחבל זה לא כזה דבר רע, למה אני תומך בעונש מוות למחבלים?
מוות על ידי שופט זה המצב האידיאלי והמושלם. חותמת של הרשויות שמכריזה שאף אחד פה לא יסכים לתת יהודים למשיסה.
מאחר וזה לא קורה, ומאחר והמצב הנתון הוא שיהודים מותקפים כל יום על ידי האורקים, למה אתה כל כך מתנגד לזה שמחבל קיבל איכשהו חלק זעום ממה שמגיע לו ?
למה אתה תומך בעונש מוות? אולי בגלל שאף פעם לא מיישמים את זה ?
אתה צריך לחלק בין שני נושאים מאוד מהותיים.
הנושא הראשון הוא שלטון החוק במדינה. למנוע אנרכיה ומעשי פראות זה דבר חשוב.
הנושא השני הוא התנגדות נחרצת למחבלים והרתעה חזקה.
וכאן אבן הבוחן. מה יותר חשוב לך. וזה לא שאותם אנשים שבאו לכסח את המחבל הם פורעי חוק שכל יום גונבים ורוצחים ומוכרים סמים וכו'... זה יהודים טובים שלא מוכנים שירצחו את הילדים שלהם ברחובות. מה תעשה אם מישהו ירצח את הילד שלך ואיזה טמבל מלוקק יגן על הרוצח בגופו ?<