כתב נושא: סולן הדג נחש:אני אוהד בית״ר ומתנגד לגזענות של האוהדים נגד הערבים  (נקרא 9936 פעמים)

0 משתמשים ו- 3 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
נו בטח שיש אבל לא הרבה כמו שמציגים בתקשורת.
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בס״ד

ימני אמיתי לא משחק עם האויב כדורגל

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "לדוד,ברוך ה׳ צורי,המלמד ידי לקרב,אצבעותי למלחמה"
שאנן סטריט הוא בולשביק אדום מהסוג הנחות ביותר .
נרקומן שפל , שנתפס (לכאורה , לא רוצה כאן תביעות על הראש שלי ) עם כמויות גדולות של סמים בעבר ביחד עם להקתו.
האיש הזה הוא חלאת המין האנושי ,ואני בספק אם הוא לא אוהד בית"ר רק בשביל להראות שגם שמאלנים יכולים להיות אוהדי בית"ר .
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .
"תכופות אנו נותנים בעצמנו לאויב את הכלים לכלותנו." - איזופוס.
"פייסן הוא אדם המאכיל תנין, בתקווה שהוא יאכל אותו אחרון." - וינסטון צ'רצ'יל
"קודם כל תהיינה העובדות בידיך, ואז תוכל לסלף אותן כאוות נפשך."- מרק טווין.

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בס״ד

אגב, לדג נחש יש שיר על בלה ״בליסימה״ ( מילת שבח באיטלקית) שהגנה על מחבל שדקר ילד יהודי בירושלים.

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
חשוב שתסביר מה היא עשתה בדיוק .
ההמון היהודי הזועם החליט שהוא רוצה צדק ורדף אחריי מחבל שדקר יהודים והחל להכותו .
הגיע אותה מנוולת , ושכבה מעל למחבל , כביכול כדי שלא ירביצו לו (מי אמר שהיא לא חיפשה משהו אחר בזה ששכבה מעליו ?  ) .
אבל מה שאני עד היום לא הבנתי , מה מנע מהציבור לתת גם לה מכות ? הרי כולם יודעים שמגיע לה לקבל מכות יותר ממנו .
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בס״ד

חשוב שתסביר מה היא עשתה בדיוק .
ההמון היהודי הזועם החליט שהוא רוצה צדק ורדף אחריי מחבל שדקר יהודים והחל להכותו .
הגיע אותה מנוולת , ושכבה מעל למחבל , כביכול כדי שלא ירביצו לו (מי אמר שהיא לא חיפשה משהו אחר בזה ששכבה מעליו ?  ) .
אבל מה שאני עד היום לא הבנתי , מה מנע מהציבור לתת גם לה מכות ? הרי כולם יודעים שמגיע לה לקבל מכות יותר ממנו .
היא גם חטפה קצת אבל בגלל שהיא הייתה אישה ויהודייה הרבה הרגישו חמלה כלפיה

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
כולנו יודעים מה סופו של המרחם על אכזרים .

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
בס״ד
 היא גם חטפה קצת אבל בגלל שהיא הייתה אישה ויהודייה הרבה הרגישו חמלה כלפיה
איזה מפגרים. מי שמגן על מחבל בגופו, דינו כדין מחבל.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
כל הכבוד לאשה הזאת. אין לי בעיה עם עונש מוות למחבלים, אבל על ידי בית משפט, לא על ידי המון זועם ברחוב, זו התנהגות שמאפיינת קופים וכהניסטים בלבד (במחילה מכבודם של הקופים). זה דבר שעושים במדינות ערב, ואם אתם כל כך רוצים להדמות לערבים אולי הגיע הזמן לשקול מעבר לעזה, ותשאירו אותנו היהודים לחיות כאן בשקט.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
כל הכבוד לאשה הזאת. אין לי בעיה עם עונש מוות למחבלים, אבל על ידי בית משפט, לא על ידי המון זועם ברחוב, זו התנהגות שמאפיינת קופים וכהניסטים בלבד (במחילה מכבודם של הקופים). זה דבר שעושים במדינות ערב, ואם אתם כל כך רוצים להדמות לערבים אולי הגיע הזמן לשקול מעבר לעזה, ותשאירו אותנו היהודים לחיות כאן בשקט.

אתאיסט שתומך בשוחטי יהודים. מפתיע שהוא לא ניסה לדקור ילד יהודי (לא מבוגר, כמובן, לזה אין לו אומץ) בעצמו

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
חס וחלילה מלהעליב את הקופים, הרי אתה רוצים שלום ודו-קיום איתם לא? :P
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
נעזוב לרגע את העניין שבית משפט לא מעניש מחבלים כראוי. ננסה לשכוח מן העובדה שגם אם נגזר עליהם עונש מאסר ארוך, חוטפים איזה חייל ואז משחררים המוני אסירים בכמות בלתי פרופורציונאלית. בקיצור, נעזוב את זה שהמערכת לא מענישה וככה בעקיפין מעודדת טרור. אולי לא כל כך בעקיפין...

נניח שהמון זועם תוקף מחבל ברחוב. מחבל שזה עתה רצח ילד. אתה מגן עליו בגופך? אתה נורמלי? מה המרחק בין לצפות שהצדק יעשה בית המשפט לבין ההגנה בגוף על מחבל עם דם טרי על הידיים?

שנשאיר אתכם היהודים לחיות כאן בשקט?
א. כבר דיברנו על זה. אתם עצמכם לא מצדיקים את הקיום שלכם פה. היהדות שלכם קלושה ביותר ולא תחיו בשקט כל עוד לא יגרשו מכאן את כל האורקים ביד חזקה, בזרוע נטויה ובשפטים גדולים. ומי שיגן בגופו על מחבלים, מגיע לו גם כן שפטים גדולים.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
איזה חלק מ"אין לי בעיה עם עונש מוות למחבלים" לא הבנתם?

וכן, אביר, אני אגן עליו בגופי - לא עליו אני מגן, מבחינתי שבית המשפט יגזור עליו עונש כמו שגזרו על אייכמן, אני לא דואג לשלומו, אני מגן על החברה הישראלית, אנחנו לא נתנהג כמו חבורת צבועים מיוחמים, לא במשמרת שלי. זו מדינה דמוקרטית, לא אוסף של פלנגות ויש דרך לעשות דברים כאן.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
המקרה הנ״ל התרחש בשנת 1992 בשוק מחנה יהודה בירושלים.המחבל אגב חי וכמדומני שהוא אף שוחרר אבל אל תתפסו אותי במילה.אם אני הייתי שם לא הייתי מהסס לשלוף סכין ולהוריד לו את הראש כמו שהנאצים עושים בעיראק.לאחר מכן אפשר לתפוס את הראש ולהתראיין לתקשורת ולאמר ברישיון גלי שזה יהיה סופו של כל ערבי שרק ינסה להזיק ליהודים.אה כן ועדיף לשלוח למשפחתו של הכלב את הראש בארגז עם ראש חזיר וספר קוראן :P

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
איזה חלק מ"אין לי בעיה עם עונש מוות למחבלים" לא הבנתם?

לשחוט מילולית מטילי עונש מוות על מחבלים ולהשוות אותם למחבלים זה לא בדיוק "אין לי בעיה עם עונש מוות למחבלים".

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
קשה, הבנה זה דבר קשה. אני אסביר שוב:

אין לי בעיה, להיפך - אני בעד עונש מוות למחבלים, אבל כזה שניתן על ידי שופט, לא על ידי המון. ככה לא מתנהלת מדינה אלא ככה מתנהגים ברבריים. 

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
לשחוט מילולית מטילי עונש מוות על מחבלים ולהשוות אותם למחבלים זה לא בדיוק "אין לי בעיה עם עונש מוות למחבלים".
ולא זו בלבד.
יש רמות מסויימות של התנגדויות למעשים פסולים. יש מעשה שלא היית עשה מכל מיני סיבות, אבל כשאחרים עושים אתה שמח עד הגג. יש מקרים בהם אתה מתנגד עקרונית למעשה, אבל כשהוא נעשה, אתה עונה בעל כרחך אמן, מאחר ואתה יודע שזה לא כזה גרוע (למשל, לא כזה גרוע שמחבל מת על קידוש השד). ויש מעשים ממש ממש רעים. מעשים כל כך רעים שתתנגד להם בגופך ותתנדב לחטוף מכות או השד יודע מה, העיקר שלא יבוצעו.

לפי השקפתך, מוות של מחבל בצורה שתרתיע מחבלונים אחרים, כל כך רע שאתה מצהיר שאתה מוכן למנוע מעשה כזה בגופך ואפילו לשלם מחיר...
לפי השקפתי, זה משום שבעיניך מחבל הוא לא כזה דבר רע, המעשה שלו לא כזה חמור. ויותר חמור מבחינתך שרוצים להשמיד אורק, מאשר שיצור מטונף כזה הניח ידיים על ילד יהודי...

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
.אם אני הייתי שם לא הייתי מהסס לשלוף סכין ולהוריד לו את הראש כמו שהנאצים עושים בעיראק.

אני יודע שאתה נורא מוקסם מהנאצים בעיראק, שאתה רואה בהם מודל לחיקוי, שאתה מעריץ אותם, רק לא הבנתי מה משאיר אותך פה, למה שלא תעבור לעיראק? שם יש בני אדם נורמאליים בעליי סט ערכים זהה לשלך, שם מורידים לאנשים ראשים ברחובות ותולים הומוסקסואליים בכיכר, אוטופיה מבחינתך, מה אתה עוד עושה פה?

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
ציטוט
לפי השקפתך, מוות של מחבל בצורה שתרתיע מחבלונים אחרים, כל כך רע שאתה מצהיר שאתה מוכן למנוע מעשה כזה בגופך ואפילו לשלם מחיר...

אני לא יודע איך עוד להסביר את זה. המוות שלו לא רע - אני בעד המוות שלו. אבל על ידי שופט. אתה לא מבין שזה ההבדל בין לחיות במדינה מסודרת לבין לחיות בפלנגות? אתה לא מבין שאי אפשר לתת לאנשים לבצע גזרי דין מחמירים ללא משפט, סתם ככה, ברחוב? אני באמת צריך להסביר לך מה רע בזה?

ציטוט
לפי השקפתי, זה משום שבעיניך מחבל הוא לא כזה דבר רע, המעשה שלו לא כזה חמור.

אז בוא תסביר לי, אם אני חושב שמחבל זה לא כזה דבר רע, למה אני תומך בעונש מוות למחבלים?

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
זו הארץ שלי.וההבדל היחיד הוא שאני אעשה זאת למחבלים שבאים לפגוע בבני עמי.ואילו הערבים רוצים לעשות זאת לכל מי שאיננו מוסלמי(גם אותך הם מתכננים לשחוט יהודון).יש לי הערכה מדוע יש לך דעות הפוכות וכפרניות.זה נכון שאתה מבלע אוכל לא כשר? כי אם כן זה מסביר הכל.ואין טעם להתווכח איתך מכיוון שאתה נמצא במצב של טמטום הלב אשר נגרם לך מאכילת מזון לא כשר.זה ממש גורם לאדם שכל הדעות שלו מתהפכות מהיסוד.עד כדי כך שהחושך נהפך לאור והאור לחושך.ידוע שמאכלות אסורות גורמות לטמטום הלב גדול.לכן אני שואל כי אולי עוד ניתן להציל אותך ולרחם על נשמתך.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אני יודע שאתה נורא מוקסם מהנאצים בעיראק, שאתה רואה בהם מודל לחיקוי, שאתה מעריץ אותם, רק לא הבנתי מה משאיר אותך פה, למה שלא תעבור לעיראק? שם יש בני אדם נורמאליים בעליי סט ערכים זהה לשלך, שם מורידים לאנשים ראשים ברחובות ותולים הומוסקסואליים בכיכר, אוטופיה מבחינתך, מה אתה עוד עושה פה?
שם אונסים ורוצחים ושודדים חופשי. פה מלקקים לאורקים ולא נותנים ליהודים לחיות. אפשר למצוא את דרך המיצוע בה יהודים יוכלו לחיות וסדר ישלוט פה. וזה יקרה רק כשימגרו את האורקים.

אני לא יודע איך עוד להסביר את זה. המוות שלו לא רע - אני בעד המוות שלו. אבל על ידי שופט. אתה לא מבין שזה ההבדל בין לחיות במדינה מסודרת לבין לחיות בפלנגות? אתה לא מבין שאי אפשר לתת לאנשים לבצע גזרי דין מחמירים ללא משפט, סתם ככה, ברחוב? אני באמת צריך להסביר לך מה רע בזה?

אז בוא תסביר לי, אם אני חושב שמחבל זה לא כזה דבר רע, למה אני תומך בעונש מוות למחבלים?
מוות על ידי שופט זה המצב האידיאלי והמושלם. חותמת של הרשויות שמכריזה שאף אחד פה לא יסכים לתת יהודים למשיסה.
מאחר וזה לא קורה, ומאחר והמצב הנתון הוא שיהודים מותקפים כל יום על ידי האורקים, למה אתה כל כך מתנגד לזה שמחבל קיבל איכשהו חלק זעום ממה שמגיע לו ?

למה אתה תומך בעונש מוות? אולי בגלל שאף פעם לא מיישמים את זה ?
אתה צריך לחלק בין שני נושאים מאוד מהותיים.
הנושא הראשון הוא שלטון החוק במדינה. למנוע אנרכיה ומעשי פראות זה דבר חשוב.
הנושא השני הוא התנגדות נחרצת למחבלים והרתעה חזקה.

וכאן אבן הבוחן. מה יותר חשוב לך. וזה לא שאותם אנשים שבאו לכסח את המחבל הם פורעי חוק שכל יום גונבים ורוצחים ומוכרים סמים וכו'... זה יהודים טובים שלא מוכנים שירצחו את הילדים שלהם ברחובות. מה תעשה אם מישהו ירצח את הילד שלך ואיזה טמבל מלוקק יגן על הרוצח בגופו ?<

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אוי נו בחייך , אל תמכור לנו ת'זיבולים האלה של "צדק בבית המשפט "  .
דמוקרטיה משמעה שלטון העם , ואין לי מושג למה למען השם מישהו החליט להכניס לה ערכים מטומטמים כמו סגידה לכל ערבי באשר הוא .
מה יותר דמוקרטי , ומשקף את רצון העם , מאשר טובי אחינו בעם ישראל שמפרקים ערבי מחבל לחתיכות על מדרכת השוק ? אני לא רואה בזה פסול , זה הכי שלטון העם שיכול להיות .
אלא אם כן אתה כמובן לא בעד דעת הרבים , אלא בעד כפייה על הרבים מה לעשות בשם עריצות הרוב .
מה שאנו רואים כן בישראל זו עריצות המיעוט לשמה , הערבים שולטים בנו אף על פי שאנו הרוב כאן , והשמאלנים לימדו אותם טוב מאוד איך להשתמש בדמוקרטיה ה"מפוארת" שלנו נגדנו .

מנותק פנחס נח

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
נדב... אתה יודע מה הבעיה שלך? שאתה לא יהודי..(אולי צאצא נידף של השושלת המפוארת, אבל רק על נייר הדנ"א, וגם זה לא בטוח..) אם באמת היית יהודי , היית מרגיש כלפי כל יהודי כמו שאתה תרגיש ח"ו , אם אחותך אשתך בתך או אמא שלך הייתה נדקרת ברחוב.. או שאולי היית מנטרל את הרוצח ומביא אותו למשפט הוגן, מה נראה שאתה ספיידרמן? כשההלכה היהודית, האלוקית תשלוט במדינה הזו וזה יקרה הרבה יותר מהר ממה שנראה לך, לרצוח את החלאה שדוקר יהודים ברחוב יהיה מעשה חוקי של אזרחות טובה מצד כל יהודי ויהודיה... אנחנו לא צריכים למנות את אהרון ברק שיצבור 18 דירות על חשבוננו ויהרוג אותו בזריקה נעימה... 

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
נדב - היית מגן עליו בגופך משום שגם אתה יודע שאף בית משפח לא יטיל על בן המוות גזר דין מוות.

זו הסיבה היחידה שבגינה היית מגן עליו בגופך.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!