כתב נושא: ד"ר ח"כ מיכאל בן ארי VS שמאלנית מצו'קמקת: פרשת אייזנר  (נקרא 6850 פעמים)

0 משתמשים ו- 3 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
דיון מעניין..

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
האיש ממש הפתעה נעימה,זה ממש חבר כנסת מצטיין,תלמיד מובהק של הרב כהנא.ושימו לב שהוא משתמש בלשון נקייה ומדויקת,לא מתלהם,לא מאיים,לפעמים משתמש באנדר סטיימנט והולך על יעד מוגבל,גירוש ערבי מסוים ולא כולם,מקרה עמאשה דוגמא מצוינת.
לא הלך על כל הדרוזים רק על עמאשה.
גם הפעילות טובה בשטח.הוא מתוחכם.נניח שהיה כותב כאן בפורום היה מותקף כמתון,אני בטוח.כי הוא מגיב נקודתית.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק מציאותי

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
האיש ממש הפתעה נעימה,זה ממש חבר כנסת מצטיין,תלמיד מובהק של הרב כהנא.ושימו לב שהוא משתמש בלשון נקייה ומדויקת,לא מתלהם,לא מאיים,לפעמים משתמש באנדר סטיימנט והולך על יעד מוגבל,גירוש ערבי מסוים ולא כולם,מקרה עמאשה דוגמא מצוינת.
לא הלך על כל הדרוזים רק על עמאשה.
גם הפעילות טובה בשטח.הוא מתוחכם.נניח שהיה כותב כאן בפורום היה מותקף כמתון,אני בטוח.כי הוא מגיב נקודתית.

הוא לא מתון, הוא בסדר גמור.
הוא פשוט יודע להתבטא בתקשורת השמאלנית העוכרת ישראל שלנו.
אי אפשר להגיד את מה שכהנא אמר כי אז יעשו לו בדיוק את אותו הדבר, צריך להגיד דבר בקטנה ולהתכוון למשהו בגדולה.
לדוגמה הערבים, הם יודעים שהעולם לא יקבל את זה אם הם יצעקו מוות ליהודים, לכן הם צועקים לשחרר את פלשתינה ושנחזור לגבולות 67'...הם פשוט לא אומרים מה זה פלשתינה ומה יקרה אם נחזור לגבולות 67' חס וחלילה.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
קודם כל, עובדה קטנה שיש לציין: מיכאל בן ארי לא הכיר את הרב כהנא, הוא הכיר את הרב ומורשתו דרך בנו, בינימין זאב כהנא הי"ד זצוק"ל. ברוך מרזל ובן גביר כן הכירו..

ושימו לב איך היא מתחמקת מהשאלה שלו "האם פרי פלסטיין זה כולל את תל אביב"..

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
בהחלט מעניין הביאו 4 מלשינים נגדו ובכל זאת לא גברו עליו. אני כבר מחכה ליום שנשלוט פה ואני בעצמי מוכן לתת בעיטה לשרפרף מתחת לרגליים של הנבלות האלה בכיכר העיר.
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
הוא היה החברותא שלו,בנימין זאב כהנא זצ"ל היה אדם עדין נפש.בכיתי בדמעות כשהוא ואישתו טליה נרצחו.אנחנו יהודים ואנחנו לא אוכלים גדי בחלב אימו כי אכזרי להרוג חיה ואת ולדה.
החיות האלה הרגו את הרב ואת בנו וכלתו,מסכן חיים שנאלץ לשמוע בכלא על מות רבו.
הרב עצמו היה אדם מיוחד ששיכנע כל אחד בטלביזיה.
בן גביר היה נער כשהרב נרצח,מרזל כן הכירו והיה עוזרו הפרלמנטרי.
אני האמת לא האזנתי למי שהתוכחה אלא האזנתי לבן ארי שאני מתכתב איתו במייל.
אני בזמנו הבאתי את בן גביר לפורום ודיברתי עם מרזל בפורום החזית.
מבחינת פעילות שטח מרזל ובן גביר טובים מאד,באינטרנט פישלו והם גם לפי דבריהם לא מתאימים לכנסת.בן גביר הסביר שהפעילות הפרלמנטרית שולית מבחינתו והפעילות בשטח חשובה.
שני אלה מתפרנסים מזה והם עוזרים פרלמנטרים של בן ארי.לכן להבדיל בן ארי במעמד של חבר כנסת כמו שהיה גדול דורינו הרב כהנא זצ"ל השם יקום דמו.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

האם נוכחתם לדעת שהתשקורת השמאלנית רוצה שמיכאל בן ארי יהיה הדובר של ה"ימין"? התשקורת נותנת לו במה כל הזמן. למה? הרי הם החרימו את מו''ר הרב מאיר כהנא זצוק''ל הי''ד אבל בן ארי הם מקדמים כל הזמן. למה? כי הם יודעים שהוא ימין מזוייף שבגד בכל העקרונות של הכהניזם.

בן ארי לא מדבר על עידוד הגירה ערבית מארץ ישראל.  למה? כי הוא לא אומר שום דבר שלא מקובל על התשקורת ועל הממסד.

שני אנשי הצוות של בן ארי, ברוך מרזל ואיתמר בן גביר, מינו את עוזי זלקה הנאצי להיות המנהל של הפורום שלהם. זלקה אמר הרבה פעמים שהוא מעריך את היטלר יש''ו ושהוא בעד עוד שואה. מרזל ובן גביר סירבו להעיף את זלקה אפילו אחרי שהוא שיבח את היטלר והנאצים בפורום שלהם ואחרי שהוא העלה סרטונים ליוטיוב שבהם הוא קרא לעוד שואה נגד עם ישראל ר''ל.

איך יהודי יכול למנות נאצי להיות מנהל בפורום? ואיך אפשר לעבוד עם מרזל ובן גביר אחרי שהם עשו דבר כזה?

מרזל ובן גביר גם עבדו עם סוכן השב''כ אבישי רביב יש''ו. הם מוכנים לעבוד עם כולם תמורת כסף ושררה. אין להם עקרונות כמו שאין לבן ארי עקרונות.

אם בן ארי, מרזל ובן גביר היו בשלטון חס וחלילה (דבר שלעולם לא יקרה) הם היו מתקפלים ונכנעים ללחץ לוותר כמו שכל אנשי הימין המזוייף כבר עשו.

אגב בן ארי נמצא בכנסת 3 שנים כבר ולא השיג שום דבר. ממש לא כלום. כשמו''ר היה בכנסת הוא הזיז את כל המדינה ימינה והשפיע מאוד על מדיניות הממשלה. ברור שזה לא קורה עם בן ארי, וזה לא יקרה.

מנותק מציאותי

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס''ד

האם נוכחתם לדעת שהתשקורת השמאלנית רוצה שמיכאל בן ארי יהיה הדובר של ה"ימין"? התשקורת נותנת לו במה כל הזמן. למה? הרי הם החרימו את מו''ר הרב מאיר כהנא זצוק''ל הי''ד אבל בן ארי הם מקדמים כל הזמן. למה? כי הם יודעים שהוא ימין מזוייף שבגד בכל העקרונות של הכהניזם.

בן ארי לא מדבר על עידוד הגירה ערבית מארץ ישראל.  למה? כי הוא לא אומר שום דבר שלא מקובל על התשקורת ועל הממסד.

שני אנשי הצוות של בן ארי, ברוך מרזל ואיתמר בן גביר, מינו את עוזי זלקה הנאצי להיות המנהל של הפורום שלהם. זלקה אמר הרבה פעמים שהוא מעריך את היטלר יש''ו ושהוא בעד עוד שואה. מרזל ובן גביר סירבו להעיף את זלקה אפילו אחרי שהוא שיבח את היטלר והנאצים בפורום שלהם ואחרי שהוא העלה סרטונים ליוטיוב שבהם הוא קרא לעוד שואה נגד עם ישראל ר''ל.

איך יהודי יכול למנות נאצי להיות מנהל בפורום? ואיך אפשר לעבוד עם מרזל ובן גביר אחרי שהם עשו דבר כזה?

מרזל ובן גביר גם עבדו עם סוכן השב''כ אבישי רביב יש''ו. הם מוכנים לעבוד עם כולם תמורת כסף ושררה. אין להם עקרונות כמו שאין לבן ארי עקרונות.

אם בן ארי, מרזל ובן גביר היו בשלטון חס וחלילה (דבר שלעולם לא יקרה) הם היו מתקפלים ונכנעים ללחץ לוותר כמו שכל אנשי הימין המזוייף כבר עשו.

אגב בן ארי נמצא בכנסת 3 שנים כבר ולא השיג שום דבר. ממש לא כלום. כשמו''ר היה בכנסת הוא הזיז את כל המדינה ימינה והשפיע מאוד על מדיניות הממשלה. ברור שזה לא קורה עם בן ארי, וזה לא יקרה.

אפשר הוכחות לזה חיים?

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אפשר הוכחות לזה חיים?

תריץ חיפוש פה בפורום או בגוגל \ יוטיוב על "עוזי זלכה".
היו הרבה דיונים על זה. מדובר בבחור שלוקה בנפשו, הוא נרשם לפורום ניו נאצים בחו"ל, ואפילו שם נתנו לו באן חחחחח (הוא יותר מדי נאצי לנאצים)

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
קל לדבר אבל בעוד אתה יושב בגלות (בעל כורחך כמובן) הוא מנסה לפחות לעשות משהו. קל מאוד לדבר. אנחנו יושבים פה מהבוקר עד הערב מול מסך מחשב/פלאפון ומדברים אבל כל הדיבורים האלה הם כקליפת השום כאשר  אין מעשים.

« עריכה אחרונה: אפריל 18, 2012, 23:52:00 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אפשר הוכחות לזה חיים?

בס''ד

הנה סרטונים שחושפים מה שזלקה העלה ליוטיוב כשהוא היה המנהל של הפורום של מרזל ובן גביר:

וגם אפשר לראות בפורום הזה את הדיונים שהיו בינינו לבין בן גביר כשהוא הצטרף לפורום.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
קל לדבר אבל בעוד אתה יושב בגלות (בעל כורחך כמובן) הוא מנסה לפחות לעשות משהו. קל מאוד לדבר. אנחנו יושבים פה מהבוקר עד הערב מול מסך מחשב/פלאפון ומדברים אבל כל הדיבורים האלה הם כקליפת השום כאשר  אין מעשים.

תאמין לי שחיים עושה המון ומשפיעה המון. מיום ליום מצטרפים אנשים חדשים, הגענו לתשקורת לא מעט פעמים, יש תודעה ציבורית ב"ה והיא הולכת וגודלת. ברגע שנגיע לכמות טובה של יהודים פעילים ואמינים, ניצא לרחובות. וההפגנות שלנו יהיו  הפגנות שישפיעו ולא קרקס שלטים באמצע כביש בת"א. אגב אתה כנראה לא יודע, אבל חיים תרם הרבה כסף למסע הבחירות של מרזל ובן ארי, והם תקעו לו סכין בגב ולא דיברו אפילו על הסוגיה של לאפשר לו לעלות ארצה, הם מפחדים מיריב אמיתי.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *

בס''ד

אני רק מדבר? אני ישבתי בכלא חמש וחצי שנים והקרבתי את כל חיי למען עם ישראל. בן ארי, מרזל ובן ארי מעולם לא הקריבו. הם תמיד קיבלו כסף בשביל כל מה שהם עשו. מי שיתמוך בהם גם תומך באנשים שעבדו עם סוכני השב''כ ועם נאצי ממש.

אגב מי שרק מדבר זה בן ארי שיושב בכנסת. הוא לא השיג שום דבר.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
חיים צודק לגבי האינטרנט.
ראשית אין ויכוח שהרב כהנא היה יחיד בדורו ולא הוגן להשוות אליו אף אחד.לא חיים,לא נועם פדרמן,לא מרזל,לא בן גביר מגיעים לקרסוליו של הרב כהנא והם יודו בכך בעצמם.
רצח כהנא היה אבידה נוראה ומכה איומה לתנועה הכהניסטית כמו גם הוצאתו מחוץ לחוק.
כל העם זז שמאלה.
בן ארי עצמו מודה שאיננו מתקרב לרב כהנא.
מאחר שמותו של הרב הוא עובדה קיימת האם נשב בחיבוק ידיים ונבכה או שכן ננסה לפעול?
האינטרנט היא מציאות ורטואלית והחיים עצמם הם מציאות ממשית.
כל מה שקרה האם נחיה בעבר או בהווה והאם נסתכל אל העתיד?
במבחן המציאות לא הרב כהנא הצליח לגרש ערבים(לא באשמתו)האם בן ארי יכול להצליח יותר ממנו?לא.
בינתיים אף כהניסט לא הגיע לשלטון,לא הרב כהנא ולא אחרים.זה פשוט לא קרה.
נועם פדרמן עצמו שהוא אגב היחיד שלדעתי כן תלמיד מובהק של הרב מחרים את הבחירות משיקולים אידאולוגים כלומר הוא עצמו לא תומך בפעילות פרלמנטרית של מרזל אבל כן פועל בשטח עם בן גביר.
לדעתי פעילות בשטח כן חשובה ונועם הצליח להשיג השגים בשטח שהשתיקה יפה להם.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
והרב כהנא עצמו כן היה חבר כנסת והיה בדרכו לכבוש את השלטון ואז הוצא מחוץ לחוק בידי הימין.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
חיים צודק לגבי האינטרנט.
ראשית אין ויכוח שהרב כהנא היה יחיד בדורו ולא הוגן להשוות אליו אף אחד.לא חיים,לא נועם פדרמן,לא מרזל,לא בן גביר מגיעים לקרסוליו של הרב כהנא והם יודו בכך בעצמם.
רצח כהנא היה אבידה נוראה ומכה איומה לתנועה הכהניסטית כמו גם הוצאתו מחוץ לחוק.
כל העם זז שמאלה.
בן ארי עצמו מודה שאיננו מתקרב לרב כהנא.
מאחר שמותו של הרב הוא עובדה קיימת האם נשב בחיבוק ידיים ונבכה או שכן ננסה לפעול?
האינטרנט היא מציאות ורטואלית והחיים עצמם הם מציאות ממשית.
כל מה שקרה האם נחיה בעבר או בהווה והאם נסתכל אל העתיד?
במבחן המציאות לא הרב כהנא הצליח לגרש ערבים(לא באשמתו)האם בן ארי יכול להצליח יותר ממנו?לא.
בינתיים אף כהניסט לא הגיע לשלטון,לא הרב כהנא ולא אחרים.זה פשוט לא קרה.
נועם פדרמן עצמו שהוא אגב היחיד שלדעתי כן תלמיד מובהק של הרב מחרים את הבחירות משיקולים אידאולוגים כלומר הוא עצמו לא תומך בפעילות פרלמנטרית של מרזל אבל כן פועל בשטח עם בן גביר.
לדעתי פעילות בשטח כן חשובה ונועם הצליח להשיג השגים בשטח שהשתיקה יפה להם.

בס''ד

נכון שהיו לנעם פדרמן הרבה השגים בשטח והוא עובד בשטח באופן יעיל. אבל בן ארי, מרזל ובן גביר לא חלק מהפעילות הזאת.

יוסי אתה יודע מה קרה עם עוזי זלקה. קשה לי להאמין שאתה מוכן לתמוך באנשים האלה. פרשת זלקה מוכיחה שהם לא ראויים לתמיכה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
חיים אנחנו מכירים כמה שנים טובות.אני מצביע איחוד לאומי בגלל אלדד כי אני חילוני ואז בן ארי תפס טרמפ והצטרף לאיחוד הלאומי.
אני הצבעתי לאיחוד לפני בכלל שמרזל,בן ארי,בן גביר היו שם(הם היו בחזית)אפילו הותקפתי כאן בידי הגולה בארץ שטען שהצבעה לאיחוד הלאומי זאת בגידה.
אני לא כהניסט והיו כמוני בפורום(נץ וגאה בזאת,אביר הקרנפים לא מגדירים עצמם ככהניסטים).
אני יודע חיים שאתה ככהניסט ימני יותר ממני,כמו שהאלקשי ימני יותר ממני וברור שניכם שומרי מצוות.
המטרה הפוליטית היא לצבור כוח פוליטי,למשל הם רוצים להתאחד עם הבית היהודי(דבר שאתה תשלול).
אני לא תומך במדינת הלכה כחילוני ולמרות זאת עזרתי גם לפייגלין בפרמריז בליכוד כי עבדתי עם אנשים שעובדים עימו.
ואני יודע שיש לך ביקורת על פייגלין.
אני חי כאן,אני עובד כאן,אני משלם מיסים כאן בארץ ישראל.ואני תמיד מצביע לבחירות.
עדיין אני אישית מעדיף את אלדד כי הוא חילוני.
הרב כהנא ואתה קיבלתם נוצרים וחילונים לתנועה,אתה יודע שאני חילוני,אתה יודע שאני מצביע איחוד לאומי.אני לא מסתיר עצמי ואת דעותי.
אתה להבדיל תמכת ובצדק במייק האקבי והתנגדת ומתנגד לאובאמה.כלומר חיים בן פסח אנטי-אובאמה.
אני אנטי ליבני,אני אנטי נתניהו(לא בכלכלה)אני אנטי מופז,אני אנטי כולם ומה נשאר אלדד והאיחוד.
הלוואי והרב כהנא או בנו היו בחיים,הלוואי והיית בארץ.אני לא מחרים בחירות ואני מכבד את נועם ועמדתו.
אתה בגלות הארורה ואנחנו נמשיך לפחות את דרך הטרנספר של כהנא(לא את דרך מדינת ההלכה).
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו

בס''ד

אני רק מדבר? אני ישבתי בכלא חמש וחצי שנים והקרבתי את כל חיי למען עם ישראל. בן ארי, מרזל ובן ארי מעולם לא הקריבו. הם תמיד קיבלו כסף בשביל כל מה שהם עשו. מי שיתמוך בהם גם תומך באנשים שעבדו עם סוכני השב''כ ועם נאצי ממש.

אגב מי שרק מדבר זה בן ארי שיושב בכנסת. הוא לא השיג שום דבר.
חס וחלילה אני לא מזלזל בך לרגע הרי הקדשת את החיים שלך בשביל לעזור לעם ישראל. היום, אין מה לעשות, בן ארי זה מה שיש ועדיף להצביע לו כל עוד אין אלטרנטיבה אחרת מהמימין. כל מה שאמרתי זה שכל עוד אתה יושב בגולה ולנו יש פה את בן ארי אז זה מה שיש בנתיים.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
לילה טוב הנה אני הלא מסודר הצלחתי לעורר דיון פורה ומכובד בפורום,להעיר אותו מתרדמתו,עכשיו אתם מבינים למה האלקשי וחיים לא גירשו אותי עדיין עם מקל כמו ערבי,למרות הצרות שגרמתי.
כמובן שאפשר בלעדי ונעשה פורום דתיים בלבד,עם שאלות שאל את הרב האלקשי או אביר הקרנפים.
או שאפשר גם לריב,לאיים,להחליף קללות.
הצלחתי להגיע למעמד של גר תושב בפורום.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
אתה חי בסרט שאנחנו מעוניינים להרוג את כל החילונים ח״ו. אמא שלי חילונית, אבא שלי חילוני, אחיי ואחיותיי חילוניים כל חבריי חילוניים ובכלל רוב משפחתי חילונית אז חס וחלילה שלא תחשוב שאנו מעוניינים בהשמדת חילונים. אגב, בעולם הבא ידונו אותי שלא ניסיתי לקרב אותם באם אני באמת לא אנסה לקרב אותם. אנו מחויבים לקרב כל יהודי באשר הוא לחיק היהדות.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
 כל יהודי יקר. חוץ מהמוסרים והמלשינים הבוגדים. עליהם אמרו חז"ל שבקץ הימים אש הגיהינום תכבה ואישם לא תכבה!
כל מי שרוצה להיות יהודי ומגדיר את עצמו כיהודי ומכבד את המסורת, גם אם קשה לו להיות דתי, אנחנו אוהבים אותו ומקרבים אותו.
מי שמתנהג כמו יורם קניוק דמניוק שלא רוצה שיגידו שהוא יהודי, מן הסתם איננו יהודי.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
לא לשניכם כיוונתי.יש אנשים דתיים שרואים בחילוני אויב.הם לא מבינים חוכמות,מחלל שבת מות יומת.אני בכלל לא יודע הלכות לשון הרע אז איך אני יכול לשמור עליהם.
הייתי אדמין והאלקשי נתן לי תפקיד לפתוח את הפורום בצאת השבת אחרי שהפורום היה נסגר בשבת.בסדר,אני לא איש טכני ושאלתי אדמין אחר איך עושים זאת.
אגב אני המלצתי שהפורום יסגר בשבת,ואז הייתי צריך לברר בכלל מתי השבת יוצאת...
כשרוני איים עלי ברצח,כתבתי בפורום מנהלים שאיימו עלי ברצח,קפץ עלי האלקשי ואמר לי איך אתה מעז לכתוב בשבת?ועניתי אבל איימו עלי ברצח זה פיקוח נפש...
דברים כאלה מביאים לשנאה,לכן האלקשי שונא אותי.אחר כך שעזבתי הוא רואה בי מפר אמון כי הייתי אדמין ועזבתי.
אבל למה לי לכתוב היכן שקוראים לי בוגד או מאיימים עלי,מה אני מזוכיסט.
אני לא רצוי,המחשבה שלי קופצנית בסדר אסטה לה ויסטה.
תמיד המטורפים והקנאים הרסו כאן את הפורום,היו כאן הרבה מאד גולשים ובגלל המריבות עזבו.
האנשים הטובים,אלה שכתיבתם מעמיקה עזבו.אני הבאתי גולשים שברחו מכאן בגלל הקיצוניות והפרות החוק גם של אדמינים.
נכנסו לכאן ערסים:כתבו הודעות לרצוח אנשים מסוימים שזאת עבירה על החוק.קיללו כאן,הביאו פורנו לפורום באנגלית.
האלקשי המסכן נאלץ למחוק ולמחוק.
הבאתי את בן גביר שיפייס,התקשרתי לנועם פדרמן הביתה ודיברתי עם אלישבע.פניתי לקליינר ולנדיה מטר שיעזרו לנו.ניסיתי לארגן הפגנות,מפגשי פורום.
ואז כתבו עלי שאני סוכן שב"כ,השוו אותי לאבישי רביב.מה לא עשו לנו.אנשים חסומים כאן כתבו כאן והבנתי שהאדמינים לא בשליטה.
אנשים החליפו ניק כל רגע הביאו אותו לינק בהפרש 7 דקות בניק אחר...שלום אני חדש כאן.
כתבו שטויות,הספימו,כתבו כאן אנשים עם בעיות נפשיות קשות.מסכנים ממש.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
המריבה בינך לבין האלקשי, לא לעניין לעשות ממנה ספאם בכל השרשורים..
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
בסדר קיבלתי.
הבא להורגך השכם להורגו