לא לשניכם כיוונתי.יש אנשים דתיים שרואים בחילוני אויב.הם לא מבינים חוכמות,מחלל שבת מות יומת.אני בכלל לא יודע הלכות לשון הרע אז איך אני יכול לשמור עליהם.
הייתי אדמין והאלקשי נתן לי תפקיד לפתוח את הפורום בצאת השבת אחרי שהפורום היה נסגר בשבת.בסדר,אני לא איש טכני ושאלתי אדמין אחר איך עושים זאת.
אגב אני המלצתי שהפורום יסגר בשבת,ואז הייתי צריך לברר בכלל מתי השבת יוצאת...
כשרוני איים עלי ברצח,כתבתי בפורום מנהלים שאיימו עלי ברצח,קפץ עלי האלקשי ואמר לי איך אתה מעז לכתוב בשבת?ועניתי אבל איימו עלי ברצח זה פיקוח נפש...
דברים כאלה מביאים לשנאה,לכן האלקשי שונא אותי.אחר כך שעזבתי הוא רואה בי מפר אמון כי הייתי אדמין ועזבתי.
אבל למה לי לכתוב היכן שקוראים לי בוגד או מאיימים עלי,מה אני מזוכיסט.
אני לא רצוי,המחשבה שלי קופצנית בסדר אסטה לה ויסטה.
תמיד המטורפים והקנאים הרסו כאן את הפורום,היו כאן הרבה מאד גולשים ובגלל המריבות עזבו.
האנשים הטובים,אלה שכתיבתם מעמיקה עזבו.אני הבאתי גולשים שברחו מכאן בגלל הקיצוניות והפרות החוק גם של אדמינים.
נכנסו לכאן ערסים:כתבו הודעות לרצוח אנשים מסוימים שזאת עבירה על החוק.קיללו כאן,הביאו פורנו לפורום באנגלית.
האלקשי המסכן נאלץ למחוק ולמחוק.
הבאתי את בן גביר שיפייס,התקשרתי לנועם פדרמן הביתה ודיברתי עם אלישבע.פניתי לקליינר ולנדיה מטר שיעזרו לנו.ניסיתי לארגן הפגנות,מפגשי פורום.
ואז כתבו עלי שאני סוכן שב"כ,השוו אותי לאבישי רביב.מה לא עשו לנו.אנשים חסומים כאן כתבו כאן והבנתי שהאדמינים לא בשליטה.
אנשים החליפו ניק כל רגע הביאו אותו לינק בהפרש 7 דקות בניק אחר...שלום אני חדש כאן.
כתבו שטויות,הספימו,כתבו כאן אנשים עם בעיות נפשיות קשות.מסכנים ממש.