פרשתי 3 פעמים כי איימו עלי ברצח יום יום.המושגים שלך על רע וטוב שונים משלי.חופש ביטוי זה גם לא לכתוב כאן אלא לכתוב היכן שמטורפים ועבריינים אינם.אותו גולש שאיים עלי היה חסום כאן כביכול.
פרישה מהפורום איננה בגידה,אנחנו לא כת ואין כאן גורו.ברגע שגולשים נאצים אמיתיים כאן או מנהלים כאן אין לי מקום כאן,הרי זה פורום כהניסטי.
מי שהיה כאן יודע את האמת,אני פרשתי מניהול כי כל מנהל כולל אתה ספג איום ברצח.יש כאן יותר מנהלים מגולשים.מה שקרה כאן בפירוש היה עבירה על ההלכה.
אבל ממי שקורא לכולם בוגדים או נאצים או ערב רב או מתיונים אני לא מצפה להתנהגות אחרת כלפי.
דרך ארץ קדמה לתורה ולך אין דרך ארץ,אני מבוגר ממך,ההבדל ביננו שאתה שומר מצוות וזה יאמר לזכותך ואני לא ובמושגים שלך זה אדם רע.
עדיין אני מעדיף את שיקול דעתו של חיים בן פסח על פניך,הוא פנה אלי,הוא החזיר אותי ואפילו שאתה אדמין,אינך מנהיג התנועה.
אינני זקוק לסליחתך או ללגטימציה שלך,מספיקה לי אהדת הגולשים כמו רן הכהניסט או אביר הקרנפים.אני גם לא שכחתי וכל אלה שעזבו בגלל המריבות זוכרים.
אני אישית הבאתי לכאן גולשים כמו מרק בריל כמו אילבן ועוד רבים וטובים וכולם עזבו,אני אישית הפצתי את הסרטונים של חיים יום יום במשך שנים,כתבתי 10 אלף הודעות.
מנהלים בפורום האנגלי מחקו פורום שלם,זאת פגיעה בניהול.
אני בסך הכל עזבתי,מדינה חופשית,דמוקרטיה.בודאי שיש לי אבא חולה לטפל או פעילות ממשית ואמיתית בשטח עם אנשים אמיתיים ולא וירטואלים.
היה מפגש תנועה,הגעתי,מה עוד אני יכול לעשות?לחזור בתשובה?לא.
אינך יודע את המשמעות המילולית של המושג בגידה,חפש אותה במילון.
אני חופשי לעשות כרצוני,מי שנתן בי אמון וזה חיים יודע למה נתן!בודאי שהייתי ראוי יותר לאמון ממנהלים אחרים שניהלו כאן ועזבו.חלק אנשים טובים שעזבו בכדי לעבוד כמו עז 77 וחלק אנשים שעזבו והקימו פורום מתחרה.
גם שעזבתי המשכתי להפיץ את הסרטונים של חיים.
לצערי תחת הנהלתך הפורום הפך לאדמה חרוכה.
בשל שנאת חינם חרב בית המקדש.