כתב נושא: צבא נאצי התוקף מתנחלים או להפך?  (נקרא 5968 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
בעניין: צבא נאצי התוקף מתנחלים או להפך?
« להגיב #1 ב- : אפריל 16, 2012, 11:55:27 »
איך זה להפך?
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : אפריל 16, 2012, 12:02:16 »
עכשיו כמובן ידיחו אותו במקום לתת לו צל"ש. אני הייתי משסה בהם כלבי תקיפה או פשוט רומס אותם עם בולדוזר.

שמתי לב גם לכך שחלק מהחיילים הם משת"פים סמולנים. ראיתם איך בסוף הסרטון אחד החיילים מסתודד עם מפגין ?

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
« להגיב #3 ב- : אפריל 16, 2012, 12:05:58 »
כדור בראש צריך לתת לכל אחד שם (אני בשמחה מוכן להתנדב לביצוע המשימה).

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #4 ב- : אפריל 16, 2012, 12:39:58 »
להפך זה צבא שתוקף מתנחלים.כלומר הצבא לא רק תוקף מתנחלים אלא גם אנרכיסטים שמאלנים וערבים.והכיפה מרמזת שזה חייל יהודי שאגב התנגד להתנתקות כלומר לגירוש,כלומר הוא לא נאצי או ערב רב או מתיוון.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : אפריל 16, 2012, 13:25:14 »
בדיוק, צבא התקפה נגד מתנחלים ולא להיפך.

קצין התוקף מתנחלים מקבל קידום (ר"ע ניצן אלון, ניסו שחם).
קצין התוקף שונאי ישראל מודח כבר באותו היום.

זה אפילו לא צבא האו"ם, זהו צבא אנטישמי באופן הכי מוצהר שניתן להעלות על הדעת.

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
« להגיב #6 ב- : אפריל 16, 2012, 13:27:29 »
להפך זה צבא שתוקף מתנחלים.כלומר הצבא לא רק תוקף מתנחלים אלא גם אנרכיסטים שמאלנים וערבים.והכיפה מרמזת שזה חייל יהודי שאגב התנגד להתנתקות כלומר לגירוש,כלומר הוא לא נאצי או ערב רב או מתיוון.
אבל זה לא הפך. ההפך הוא אם המתנחלים היו תוקפים את הצבא.
חוץ מזה, מן הסתם יש חיילים שנמצאים בצבא כדי להגן על יהודים-אף פעם לא טענו פה שהחיילים עצמם הם ערב רב אלא שהגוף עצמו המתקרא ״צבא ההגנה לישראל״ הוא גוף שמאלני מבסיסו ששמו אשר אמור להעיד על מטרתו כמובן בהחלט לא מייצג.

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : אפריל 16, 2012, 13:40:42 »
בס"ד

דווקא בגלל שזה צבא לא יהודי, אותו הקצין יודח מצה"ל - הוא פשוט לא מתאים למטרות הצבא

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #8 ב- : אפריל 16, 2012, 14:26:39 »
אבל חיילים שהרגו ערבים מקבלים ציון לשבח.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #9 ב- : אפריל 16, 2012, 14:33:06 »
וגם תכתבו שבצבא משרתים יהודים טובים.לא שמעתי זאת קודם.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : אפריל 16, 2012, 14:49:46 »
בס"ד

אבל חיילים שהרגו ערבים מקבלים ציון לשבח.

העובדה הזו לא שונה מהעובדה שחייל בריטי מקבל צל"ש על הריגת מחבל ערבי במרד הערבי של שנות ה30 בא"י.
הם מחסלים מתוך "אין ברירה", כמוצא אחרון. זה שהצבא מחסל ערבים שבאים לתקוף אותו לא הופך אותו לצבא יהודי.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #11 ב- : אפריל 16, 2012, 15:00:43 »
הנה לך חייל שלא חיסל, בסך הכל הגן על עצמו מפני מתפרע שמאלן עומו בזוי שהכה אותו במקל, וכל השמאלנים המזוהמים והבוגדים רצים בשמחה לערוף את ראשו.
בא לפה יצור, לא קשור לפה, אין לו פה שום זכות מיוחדת, בא על מנת לרמוס את הזכות שלנו כיהודים לחיות בארץ שלנו. בא על מנת לרמוס את הזכות שלנו לחיות, משתולל על חיילים במדינה שהוא זרבה, ואחרי זה יש לאנשים את החוצפה להאשים את הקצין...
איזו ארץ אוכלת יושביה...

מישהו רוצה להתגייס לצה"ל? יהיה כיף. מבטיח לכם!
מחבלים יתקעו בכם סכינים, ישליכו עליכם אבנים ובקבוקי תבערה, עומואים שמאלנים ושמאלניות בהמות יבואו להרביץ לכם ולתקוע לכם מצלמה כדי לשגע לכם את החיים, ואם תצאו בחיים אחרי כל זה, יש את משוכת הסיום: מערכת הענישה צה"לית...
נשמע מפתה. הלא כן ?
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
« להגיב #12 ב- : אפריל 16, 2012, 16:46:52 »
אבל זה לא הפך. ההפך הוא אם המתנחלים היו תוקפים את הצבא.
חוץ מזה, מן הסתם יש חיילים שנמצאים בצבא כדי להגן על יהודים-אף פעם לא טענו פה שהחיילים עצמם הם ערב רב אלא שהגוף עצמו המתקרא ״צבא ההגנה לישראל״ הוא גוף שמאלני מבסיסו ששמו אשר אמור להעיד על מטרתו כמובן בהחלט לא מייצג.
1+

אנחנו לא באים בטענות לחיילים, (לפחות לא לרובם, ואני מנסה כמה שיותר לא להכליל, יש לי חברים בצבא והם יותר יהודים ממני) רואים שפה מדובר ביהודי אמיתי, מילואימניק מבוגר ואחראי שלא דופק חשבון ובא להגן על יהודים באמת, ולא סדירניק צהוב דבע שמחפש רק לרצות את המפקד הקוקסינל שלו..

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #13 ב- : אפריל 16, 2012, 18:24:08 »
בס"ד

דווקא בגלל שזה צבא לא יהודי, אותו הקצין יודח מצה"ל - הוא פשוט לא מתאים למטרות הצבא
הרע-מטכ"ל כבר הצהיר שפעולתו מנוגדת לערכי צה"ל.
יותר ברור מזה?
וגם תכתבו שבצבא משרתים יהודים טובים.לא שמעתי זאת קודם.
אם תעיין בדיונים ישנים תראה שתמיד כתבנו כאן שישנם לא מעט חיילים יהודים נאמנים בצה"ל, אך אתה יודע איפה הם מסיימים בדרך כלל? (שאלה ממש לא קשה)
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #14 ב- : אפריל 16, 2012, 21:57:04 »
בחיי שאתם מגזימים.הבעיה שכאן צילמו,במציאות מג"ב במיוחד הדרוזים מכים ערבים לתיאבון.
בגדול זאת ארצנו והצבא שומר עליה.ברור שהצבא ב30 שנה האחרונות קיבל פקודות בכיוון לא נכון.
המציאות חזקה מהשמאלנות.הרי אתם כולכם מסכימים איתי שרוב העם ימני,מסקנה רוב החיילים ימנים וחייל יעשה הכל כדי לשרוד.
מצד אחד כהניסטים הם גיבורים ראה הליגה להגנה יהודית והנה אני קורא שהחייל עלול להכנס לכלא.אני כחייל ונחשבתי חייל טוב,לא הססתי להפר פקודה.
אצלנו ברחנו מהבסיס לראות כדורגל או לאכול חומוס פול במסעדה,לקחנו מסדר חולים ולא חזרנו.אני רוצה לראות שמישהו מכריח אותי לפנות התנחלות.
מישהו יכול להכריח אתכם לנסוע בשבת?לאכול חזיר?
רק שתהיו בעניינים בחג שנפל על שבת,טבח טיפש הפעיל מכונה בשבת,כל האוכל הלך לפח.
נזכרתי בליל הסדר שהמפקד רצה שנשאר בבסיס כל הבסיס ברח וזה היה סא"ל.
אצלנו אסור היה לצאת מהבסיס קראו לזה נפקדות,אנחנו יצאנו בצהרים לאכול במסעדה ולעשות על האש.
שוטרים צבאים קיבלו מאיתנו מכות ואני קורא אתכם ומשתומם מי יכול להכריח אותנו לעשות משהו?
אביר עם הסכין,רן עם הגרזן.
חיים לא פחד מאומת האיסלאם אז אתם מפחדים מפקודה לפנות ישוב?נשב כולנו בכלא והגולה בארץ ינגן לנו בבנג'ו.
אחד כמו אביר מחזיר בסיס שלם בתשובה.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #15 ב- : אפריל 17, 2012, 03:23:00 »
אני מבקש, גם לי יש גרזן! :P

אי אפשר להחזיר אף אחד בתשובה בכוח.
והדור השתנה.
היום רואים בצילומים חייל נעבעך עומד ומקבל אבנים על הקסדה ומתחבא מאחורי קיר במקום לפרק את הערבושים. כי אם ימשוך בהדק או אפילו יכה מישהו עם קת הרובה, ישר יצוץ לפניו איזה עומו שמאלן עם מצלמה והרבה מרץ עריכה, לידע להודיע ולהוודע כמה חיילי צהל מתעללים בילדים הערבושים החמודים ששיחקו קצת מסירות עם אבנים...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #16 ב- : אפריל 17, 2012, 10:53:31 »
עדיין בגלל הערבים צריך צבא.תחשבו שאתם כוכבנית בהוליבוד אסור לכם להתפשט בגלל הפאפרצי...ככה מג"ד בצבא ובכל זאת לינדזי לוהן מתפשטת ועדיין מרביצים לערבים.
כמו ריאלטי.כמו שהתרגלנו ללינדזי לוהן,נתרגל לחייל מרביץ לערבי.ארץ ישראל נקנית ביסורים.עדיין מי שנהרג בצבא משפחתו סובלת יותר,מי שנפצע סובל יותר.
מקסימום נצרף לתנועה כל מי שירביץ לערבי ונתפס מצולם.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #17 ב- : אפריל 17, 2012, 12:31:35 »
בדרך כלל פפראצי לא מצלמים בשירותים או בחדר המיטות של הכוכבניות.
הפפראצי תופסים רגעים של חוסר זהירות ושל פריצות ומפרסמים אותם. מה שאותה פרוצה חשפה בפני מאה עוברי אורך שממילא היו במקום, מתפרסם ונחשף בפניהם של מליונים, בגלל שהפרוצה התורנית מפורסמת.

לעומת כוכבות כמו הילארי דאף שאחרי כל הפרסום והתהילה עדיין אף פפראצי לא הצליח לתפוס אותה באיזו תמונה לא שגרתית.
זה הכלל. הפפראצי זה בסך הכל זכוכית מגדלת. מי שרגילה לחשוף את עצמה כדרך, יבוא הפפראצי, יתפוס אותה על חם, ויראה לכל העולם כיצד חשפה את עצמה על החוף, בכניסה למועדון או בכל מקום שלא יהיה.
מי שלא חושפת את עצמה, אין לפפראצי מה לתפוס. היא פשוט לא עושה את זה במקום שאנשים רואים.

לנמשל, אלינו.
כמו שהשאלה היא מה מותר לחשוף או מה מכובד לחשוף וזה לא קשור לפפראצי או לא, אלא למוסר אנשים, כך השאלה היא מי ואיך מותר להתגונן ולהרביץ, היא לא עניין של מי מצלם, אלא מה הם הצרכים של הגנה.
לכן כשצריך להגן על יהודים, צריך להגן בכל הכוח ואפילו יהיו שם אלף צלמים, מי שלא מגן, פושע!

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #18 ב- : אפריל 17, 2012, 13:06:04 »
הכוכבת מתואמת עם הפאפארצי,אף אישה נורמלית לא שוכחת לצאת מהבית עם תחתונים וחזיה.למה לי לא נפל אף פעם הבגד ים?
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #19 ב- : אפריל 17, 2012, 13:15:10 »
ברגע שאתה מצולם נותן אגרוף למישהו זאת הבעיה.כמו מכבי פ"ת אם לא היו מצלמות כלום לא היה קורה.אבל אי אפשר בצבא לא לתת אגרוף לערבי כמו שאי אפשר לא ללכת לים או לא להתקלח....
נניח שהסא"ל יעוף מהצבא עדיין לא ישתנה כלום וצריך צבא.
יש חוק וכמו שחיים שילם מחיר כולם ישלמו מחיר.אבל החיים נמשכים.נכון שאין צדק.גם אני שכלתי אח במלחמה.הרב כהנא וגנדי נרצחו,חיים ישב בכלא.
אפילו השואה מי מבין את חשבונות הקב"ה אולי הוא מנסה אותנו.
נניח שאכלתי אוכל מקולקל האם נפסיק לאכול?שילמתי מחיר שהפצתי את הפורום הזה,השמאלנים והערבים בנט שונאים אותי ואני אפילו לא כהניסט ולא דתי...סתם מישהו שרוצה לעזור.
אני שירתתי בצבא ועזרתי לצבא במלחמת לבנון,גם זה משהו.
אני מטפל באבא חולה ועושה מצווה,נפגשו איתי מהפורום ויודעים בדיוק מי אני,מה עבודתי.ראו שאין לי כיפה על הראש.
יודעים כאן שאני מתון יותר ממכם.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #20 ב- : אפריל 17, 2012, 13:28:45 »
הקב"ה ברא אותנו שונים,לא כל האצבעות אותו הדבר,אם יש מקום לנוצרים כאן יש מקום ליהודי כמוני לא שומר מצוות.לא כולנו הגולה בארץ או האלקשי.
הדעות שלנו שונות הרב כהנא תמך בזמנו בצבא.האלקשי החליט שזה צבא נאצי.המציאות הפוליטית שונה לטוב ולרע,הכל זז שמאלה.
גם בגין אמר שהמציאות השתנתה וכמוהו רבין וביבי.
אנחנו לא סינים או יפנים,אין שטאנץ'.האלקשי יצטרך להתמודד עם המציאות.
אם הייתי סוכן ומטרתי להשפיע לא הייתי עוזב ל3 שנים.להפך הייתי מתחזה לדתי אבל אני ישר.אני לא תועמלן.אני לא שומר מצוות.
יש לי שכן זקן מסורתי שלא מעשן בשבת אבל שומע רדיו בשבת...האלקשי היה שוחט אותו!
אנשים יודעים שאני לא דתי,דתי יודע למשל מה משמעות הביטוי:עריות וכו'.
האמת שלי,החויות שלי בחיים שונים משלכם,גם כי אני מבוגר ממכם,אני יכול להיות אבא שלכם.לי טוב במדינה ציונית חילונית.
אני אדם טוב אבל לא כולם צדיקים כמו נועם פדרמן או הרב כהנא,לא כולם בקיאים בתורה כמו אביר הקרנפים ולא לכולם הלהט האידאולוגי והקשיחות של חיים.
אני לא בא מחברון,אלא מתל אביב ואיזור המרכז.אני באתי ללמוד וללמד.
שנים לא הסתרתי את דעותי,בנט קוראים לי כהניסט,רוצח וכאן קוראים לי סוכן שב"כ,תועמלן,ערב רב ואיימו עלי ברצח.
והנה אני כאן.
אני לא מתיוון,אני כן תומך בדרך החיים המערבית,אני בעד יהדות,חינוך יהודי אבל לא כולם יהיו חרדים.גם הרב כהנא שינה מישיבת מיר לכהניזם.
הרב כהנא וחיים צירפו נוצרים לתנועה,הרב כהנא צירף חילונים,אני חילוני.האלקשי לא גדול מחיים או מהרב כהנא.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #21 ב- : אפריל 17, 2012, 17:37:26 »
הקב"ה ברא אותנו שונים,לא כל האצבעות אותו הדבר,אם יש מקום לנוצרים כאן יש מקום ליהודי כמוני לא שומר מצוות.לא כולנו הגולה בארץ או האלקשי.
הדעות שלנו שונות הרב כהנא תמך בזמנו בצבא.האלקשי החליט שזה צבא נאצי.המציאות הפוליטית שונה לטוב ולרע,הכל זז שמאלה.
גם בגין אמר שהמציאות השתנתה וכמוהו רבין וביבי.
אנחנו לא סינים או יפנים,אין שטאנץ'.האלקשי יצטרך להתמודד עם המציאות.
אם הייתי סוכן ומטרתי להשפיע לא הייתי עוזב ל3 שנים.להפך הייתי מתחזה לדתי אבל אני ישר.אני לא תועמלן.אני לא שומר מצוות.
יש לי שכן זקן מסורתי שלא מעשן בשבת אבל שומע רדיו בשבת...האלקשי היה שוחט אותו!
אנשים יודעים שאני לא דתי,דתי יודע למשל מה משמעות הביטוי:עריות וכו'.
האמת שלי,החויות שלי בחיים שונים משלכם,גם כי אני מבוגר ממכם,אני יכול להיות אבא שלכם.לי טוב במדינה ציונית חילונית.
אני אדם טוב אבל לא כולם צדיקים כמו נועם פדרמן או הרב כהנא,לא כולם בקיאים בתורה כמו אביר הקרנפים ולא לכולם הלהט האידאולוגי והקשיחות של חיים.
אני לא בא מחברון,אלא מתל אביב ואיזור המרכז.אני באתי ללמוד וללמד.
שנים לא הסתרתי את דעותי,בנט קוראים לי כהניסט,רוצח וכאן קוראים לי סוכן שב"כ,תועמלן,ערב רב ואיימו עלי ברצח.
והנה אני כאן.
אני לא מתיוון,אני כן תומך בדרך החיים המערבית,אני בעד יהדות,חינוך יהודי אבל לא כולם יהיו חרדים.גם הרב כהנא שינה מישיבת מיר לכהניזם.
הרב כהנא וחיים צירפו נוצרים לתנועה,הרב כהנא צירף חילונים,אני חילוני.האלקשי לא גדול מחיים או מהרב כהנא.
קודם כל אני לא זוכר שקראתי כאן איומים ברצח עליך, ואם היו כאלה אז אני אישית לפחות נגד זה (בלשון עדינה).

אני לא חושב שאתה ערב רב או אפילו קרוב, אבל אני כן חושב שאתה טועה כשאתה אומר שת המשפט מדינה יהודית ובו זמנית בעד חופש דת לנוצרים ומוסלמים (2 הדברים סותרים אחד את השני באופן ברור ביותר, ובשביל זה לא צריך להיות שומר מצוות כדי לדעת).

אף אחד לא אמר שצריך לכפות על חילונים לשמור שבת (בדיוק כמו שהסברתי לך בדיונים אחרים לגבי מדינת הלכה), אלא בסך הכל דוגלים כאן במדינה שתהיה בעלת אופי יהודי (במקום האופי המתבולל והמערבי של היום).

אל תשווה בין נוצרים לבין יהודים שלא שומרים מצוות. מדובר ב-2 דברים שונים לחלוטין.
יהודי לא שומר מצוות הוא עדיין יהודי (ובמיוחד אם הוא יהודי נאמן לארץ ישראל ולא בוגד בעמו ומולדתו), אך הדין לגבי עובדי עבודה זרה הוא ברור וידוע מבחינת התורה (ואני מאמין שגם חילוני כמוך יודע אותו).

הרב כהנא הי"ד צירף לתנועה שלו גויים, אך גם הוא וגם חיים לא תמכו שהימצאותם של גויים בארץ, אלא קיבלו תמיכה של גויים בתנועותיהם בחו"ל (וחיים אף דיבר על זה לא פעם כאשר הוא אמר שבשום פנים ואופן קבלת התמיכה לא תהיה על חשבון העקרונות של התנועה).
יש הבדל בין לקבל תמיכה מגויים בגלות לבין להסכים לנוכחותם בארץ (קל וחומר להסכים להימצאותם של מבנים משוקצים כמו כנסיות בארץ).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #22 ב- : אפריל 17, 2012, 20:08:47 »
הכוכבת מתואמת עם הפאפארצי,אף אישה נורמלית לא שוכחת לצאת מהבית עם תחתונים וחזיה.למה לי לא נפל אף פעם הבגד ים?
הנקבה המודרנית הממוצעת רחוקה מאוד מלהיות אשה נורמלית. יש כאלה שלפעמים לא לובשות תחתונים וחזיה. ממילא יש חולצה, חצאית או משהו כזה.. אולי מרגיש להן יותר משוחרר.
לא צריך לתאם כלום עם הפפראצי. אין ספק שרובן המוחלט פרוצות לתאבון. הן מבטיחות להתפשט אם הדף שלהן בפייסבוק יקבל כמות של לייקים. אחרת מבטיחה לרוץ עירומה ברחוב אם התכנית שלה תזכה בפרס כלשהו, אחת הולכת עם חצאית קצרצרה ובלי תחתונים, אחרת הולכת עם בגד ם מזערי שכל תנודה קלה מחליקה אותו ורואים הכל...
ככה הן מתנהגות.
ולכן אנחנו מברכים את ה' שהבדילנו מן התועים ונתן לנו תורת אמת וחיי עולם נטע בתוכנו. איזה הבדל בין הלכלוך הנתעב הזה לבין בת דתיה צנועה ועדינה.

ברגע שאתה מצולם נותן אגרוף למישהו זאת הבעיה.כמו מכבי פ"ת אם לא היו מצלמות כלום לא היה קורה.אבל אי אפשר בצבא לא לתת אגרוף לערבי כמו שאי אפשר לא ללכת לים או לא להתקלח....
נניח שהסא"ל יעוף מהצבא עדיין לא ישתנה כלום וצריך צבא.
יש חוק וכמו שחיים שילם מחיר כולם ישלמו מחיר.אבל החיים נמשכים.נכון שאין צדק.גם אני שכלתי אח במלחמה.הרב כהנא וגנדי נרצחו,חיים ישב בכלא.
אפילו השואה מי מבין את חשבונות הקב"ה אולי הוא מנסה אותנו.
נניח שאכלתי אוכל מקולקל האם נפסיק לאכול?שילמתי מחיר שהפצתי את הפורום הזה,השמאלנים והערבים בנט שונאים אותי ואני אפילו לא כהניסט ולא דתי...סתם מישהו שרוצה לעזור.
אני שירתתי בצבא ועזרתי לצבא במלחמת לבנון,גם זה משהו.
אני מטפל באבא חולה ועושה מצווה,נפגשו איתי מהפורום ויודעים בדיוק מי אני,מה עבודתי.ראו שאין לי כיפה על הראש.
יודעים כאן שאני מתון יותר ממכם.
ברגע שאתה צבא, אתה לא רק נותן אגרופים "למישהו"... אתה גם יורה במישהו. זה התפקיד של צבא. לכן לשוטרים יש אלות ואקדחים ולצבא יש רובים ורימונים וכו'.
להכות סתם אזרחים תמימים, זה נתעב ואסור בתכלית.
אבל מפירי סדר, טרוריסטים, ניאו נאצים שהסתננו למרות גילוי דעת רשמי של המדינה שהם אינם רצויים פה, ומתעמתים עם חיילים בשטח צבאי, למה שלא יקבלו זאפטות? איך רוצים למנוע ממסתננים וטרוריסטים לעשות מה שא להם? על ידי זרי פרחים?
אין לי בעיה עם השיטה של זרי פרחים. כל עוד זה פרחים לקברים שלהם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #23 ב- : אפריל 17, 2012, 21:33:36 »
לא מספיק שההלכה אומרת לעשות משהו.המשיח לא הגיע וכולם לא חזרו בתשובה וגם על ההלכה יש חילוקי דעות בתוכה כמו בית שמאי ובית הלל.
הבא להורגך השכם להורגו