אני שונא שנאת את החרדים המסריחים האלה מארץ ישראל הם לא מתגייסים לצבא הם לא משלמים מיסים מושחתים ש"ס שמאלנים אנטי ציונים ברובם המכריע אלימים מאה שערים בני ברק בית שמש סוחטים את קופת המדינה
אתה מכליל. יש חרדים שהם לא בסדר אבל אלו לא הרוב אלא זה מה שמראים לך בטלויזיה. כמו שאני אגיד שכל החילונים בהמות ומתנהגים בפריצות-יש הרבה כאלה אבל זה לא כולם.
הרב אברהם יוסף הרב של חולון פסק שאסור לאשה לנסוע במכונית אבל שלו הרב עובדיה יוסף פסק שמותר להרוג חובשי כיפות סרוגים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2744965,00.html
האיסור מתייחס לביזוי תלמיד חכם ולא מכוון ספציפית כנגד "חובשי כיפות סרוגות", גם אתה, שאתה מבזה פה תלמידי חכמים שבזכותם אתה חי-ראוי למוות.
החרדים מנסים לכפות עלינו את הדת המטורפת שלהם בכח שזה אסור בתכלית האיסור על פי היהדות מי שלא יודע החרדים זו כת שנוצרה במאה ה-19 באירופה זה כתוב באינצקלופדיה לפני המאה-19 לא היה דבר כזה חרדים או יהודים שהולכים בגדים שחורים וכובע שחור על כל הגוף
מכיוון שלפני זה לא היה צריך "חרדים" כי כולם היו חרדים...
שחור צבע השטן
שטויות. בשום תרבות ובטח שלא ביהדות.
כל כמה שנים נוצרת כת של חרדים חדשה הכת של אלישב כהן
נשות הטליבאן כת השאלים שזה כת של נשים חרדיות קיצוניות מטורפות שמתלבשות כמו המוסלמיות באיראן ובאפגניסטן הם לא שולחים את הילדות שלהם לבית ספר הם לא יולדות את התינוקות שלהם בבית חולים מטעמי צניעות עלק ואחר כך הם יולדות את התינוקות בבית והתינוק נולד פגם זה כבר קרה פעמים היה על כתבה בערוץ 2 הם נשים אלימות רצחניות כלפי הילדות שלהם היה על זה תחקיר
גם כל כמה שנים נוצרת כת חדשה וקיצונית של החילונים- "שלום עכשיו", "מרצ" ו"הקרן החדשה לישראל" הן רק חלק מרשימה ארוכה. החילונים משנה לשנה מקצינים יוצאים במצעדי "גאווה" ומתמזמזים לי מול העיניים, משנה לשנה שונאים יותר את היהדות ומנסים להשמיד אותה.
החרדים נפגשו עם אחמדינגד
אתה שוב מכליל והפעם בצורה גסה מאוד. אלו שנפגשו עם אחמדיניגאד היו נטורי קרתא ולפי כל רב חרדי שתשאל אין להם חלק בתורת ישראל.
החרדים באירופה היו אנטי ציונים וכש זאב זבוטינסקי התחנן שכל היהודים יעלו לארן ישראל בגלל החשש מהמפלגה הנאצית הם לא רצו החרדים והייתה להם השפעה עצומה על היהודים באירופה ובהתחלה הגרמנים רק רצו לגרש את היהודים לא להרוג אז אני מאשים אותם בשואה
מזל שיש את החרדים להאשים בשואה, אמרו להם לעלות לא"י והם ידעו מה יצא מזה. תראה מה הולך פה היום-סדום ועמורה בארץ הקודש, כפייה חילונית בכל פינה והיהודים הדתיים המסכנים שאלו ארצה בשנים הראשונות של המדינה מהר מאוד שכחו את דתם, מורשתם ואת דרך אבותיהם.
הם מטורפים כולם גם החרדים האשכנזים וגם הספרדים אני אוהב את היהודים החילונים את המסורתיים הדתיים -לאומים שנלחמים בשטחים על הכבוד שלנו על האדמה שלנו ארץ ישראל השלמה לעם היהודי
הם נלחמים פיזית והחרדים נלחמים עלינו יומיום בתורתנו הקדושה. בלעדיהם אתה חושב שהיית מנצח קרב כלשהו, באמת...לא הגיוני שמדינה כמונו תשרוד עם כל כך הרבה שונאים מסביב אבל אצלכם הכל זה "כוחי ועוצם ידי"...
התבוללות מכה קשה
אין לזה שום קשר למה שכתבת בשאר ההודעה...