כתב נושא: אני שונא חרדים שנאת מוות לגרש אותם מהמדינה  (נקרא 8817 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק DoRel1213

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
אני שונא שנאת את החרדים המסריחים האלה מארץ ישראל הם לא מתגייסים לצבא הם לא משלמים מיסים מושחתים ש"ס שמאלנים אנטי ציונים ברובם המכריע אלימים מאה שערים בני ברק בית שמש סוחטים את קופת המדינה

הרב אברהם יוסף הרב של חולון פסק  שאסור לאשה לנסוע במכונית אבל שלו הרב עובדיה יוסף פסק שמותר להרוג חובשי כיפות סרוגים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2744965,00.html  

החרדים מנסים לכפות עלינו את הדת המטורפת שלהם בכח  שזה אסור בתכלית האיסור על פי היהדות מי שלא יודע החרדים זו כת שנוצרה במאה ה-19 באירופה זה כתוב באינצקלופדיה לפני המאה-19 לא היה דבר כזה חרדים או יהודים שהולכים בגדים שחורים וכובע שחור על כל הגוף

שחור צבע השטן

כל כמה שנים נוצרת כת של חרדים חדשה הכת של אלישב כהן

נשות הטליבאן כת השאלים שזה כת של נשים חרדיות קיצוניות מטורפות שמתלבשות כמו המוסלמיות באיראן ובאפגניסטן  הם לא שולחים את הילדות שלהם לבית ספר הם לא יולדות את התינוקות שלהם בבית חולים מטעמי צניעות עלק ואחר כך הם יולדות את התינוקות בבית והתינוק נולד פגם זה כבר קרה פעמים היה על כתבה בערוץ 2 הם נשים אלימות רצחניות כלפי הילדות שלהם היה על זה תחקיר

החרדים  נפגשו עם אחמדינגד  

החרדים באירופה היו אנטי ציונים וכש זאב זבוטינסקי התחנן שכל היהודים יעלו לארן ישראל בגלל החשש מהמפלגה הנאצית הם לא רצו החרדים והייתה להם השפעה עצומה על היהודים באירופה ובהתחלה הגרמנים רק רצו לגרש את היהודים לא להרוג אז אני מאשים אותם בשואה

הם מטורפים כולם גם החרדים האשכנזים וגם הספרדים אני אוהב את היהודים החילונים את המסורתיים הדתיים -לאומים שנלחמים בשטחים  על הכבוד שלנו על האדמה שלנו ארץ ישראל השלמה לעם היהודי התבוללות מכה קשה

מנותק ApeiroN2

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
אני שונא חרדים שנאת מוות לגרש אותם מהמדינה
« להגיב #1 ב- : ינואר 14, 2012, 21:33:33 »
-
« עריכה אחרונה: ינואר 14, 2012, 23:01:28 על ידי ApeiroN2 »

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : ינואר 14, 2012, 21:41:34 »
תסתלק מפה פושטק !

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #3 ב- : ינואר 14, 2012, 22:22:27 »
כל כך הרבה שטויות בהודעה אחת... כמה נאצות חסרות היגיון.
אני לא הולך לנסות אפילו להתווכח עם זה. שבוע טוב לכם...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
« להגיב #4 ב- : ינואר 14, 2012, 22:59:27 »
לפיד מחכה לך! O0
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
« להגיב #5 ב- : ינואר 15, 2012, 02:19:30 »
עוד הוחכה איך התשקורת מעצבת דעת קהל.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
« להגיב #6 ב- : ינואר 15, 2012, 02:38:59 »

ציטוט
אני שונא שנאת את החרדים המסריחים האלה מארץ ישראל הם לא מתגייסים לצבא הם לא משלמים מיסים מושחתים ש"ס שמאלנים אנטי ציונים ברובם המכריע אלימים מאה שערים בני ברק בית שמש סוחטים את קופת המדינה
אתה מכליל. יש חרדים שהם לא בסדר אבל אלו לא הרוב אלא זה מה שמראים לך בטלויזיה. כמו שאני אגיד שכל החילונים בהמות ומתנהגים בפריצות-יש הרבה כאלה אבל זה לא כולם.

ציטוט
הרב אברהם יוסף הרב של חולון פסק  שאסור לאשה לנסוע במכונית אבל שלו הרב עובדיה יוסף פסק שמותר להרוג חובשי כיפות סרוגים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2744965,00.html 
האיסור מתייחס לביזוי תלמיד חכם ולא מכוון ספציפית כנגד "חובשי כיפות סרוגות", גם אתה, שאתה מבזה פה תלמידי חכמים שבזכותם אתה חי-ראוי למוות.

ציטוט
החרדים מנסים לכפות עלינו את הדת המטורפת שלהם בכח  שזה אסור בתכלית האיסור על פי היהדות מי שלא יודע החרדים זו כת שנוצרה במאה ה-19 באירופה זה כתוב באינצקלופדיה לפני המאה-19 לא היה דבר כזה חרדים או יהודים שהולכים בגדים שחורים וכובע שחור על כל הגוף
מכיוון שלפני זה לא היה צריך "חרדים" כי כולם היו חרדים...

ציטוט
שחור צבע השטן
שטויות. בשום תרבות ובטח שלא ביהדות.

ציטוט
כל כמה שנים נוצרת כת של חרדים חדשה הכת של אלישב כהן

נשות הטליבאן כת השאלים שזה כת של נשים חרדיות קיצוניות מטורפות שמתלבשות כמו המוסלמיות באיראן ובאפגניסטן  הם לא שולחים את הילדות שלהם לבית ספר הם לא יולדות את התינוקות שלהם בבית חולים מטעמי צניעות עלק ואחר כך הם יולדות את התינוקות בבית והתינוק נולד פגם זה כבר קרה פעמים היה על כתבה בערוץ 2 הם נשים אלימות רצחניות כלפי הילדות שלהם היה על זה תחקיר
גם כל כמה שנים נוצרת כת חדשה וקיצונית של החילונים- "שלום עכשיו", "מרצ" ו"הקרן החדשה לישראל" הן רק חלק מרשימה ארוכה. החילונים משנה לשנה מקצינים יוצאים במצעדי "גאווה" ומתמזמזים לי מול העיניים, משנה לשנה שונאים יותר את היהדות ומנסים להשמיד אותה.

ציטוט
החרדים  נפגשו עם אחמדינגד 
אתה שוב מכליל והפעם בצורה גסה מאוד. אלו שנפגשו עם אחמדיניגאד היו נטורי קרתא ולפי כל רב חרדי שתשאל אין להם חלק בתורת ישראל.

ציטוט
החרדים באירופה היו אנטי ציונים וכש זאב זבוטינסקי התחנן שכל היהודים יעלו לארן ישראל בגלל החשש מהמפלגה הנאצית הם לא רצו החרדים והייתה להם השפעה עצומה על היהודים באירופה ובהתחלה הגרמנים רק רצו לגרש את היהודים לא להרוג אז אני מאשים אותם בשואה
מזל שיש את החרדים להאשים בשואה, אמרו להם לעלות לא"י והם ידעו מה יצא מזה. תראה מה הולך פה היום-סדום ועמורה בארץ הקודש, כפייה חילונית בכל פינה והיהודים הדתיים המסכנים שאלו ארצה בשנים הראשונות של המדינה מהר מאוד שכחו את דתם, מורשתם ואת דרך אבותיהם.

ציטוט
הם מטורפים כולם גם החרדים האשכנזים וגם הספרדים אני אוהב את היהודים החילונים את המסורתיים הדתיים -לאומים שנלחמים בשטחים  על הכבוד שלנו על האדמה שלנו ארץ ישראל השלמה לעם היהודי
הם נלחמים פיזית והחרדים נלחמים עלינו יומיום בתורתנו הקדושה. בלעדיהם אתה חושב שהיית מנצח קרב כלשהו, באמת...לא הגיוני שמדינה כמונו תשרוד עם כל כך הרבה שונאים מסביב אבל אצלכם הכל זה "כוחי ועוצם ידי"...

ציטוט
התבוללות מכה קשה
אין לזה שום קשר למה שכתבת בשאר ההודעה... :old_huh:

מנותק ApeiroN2

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : ינואר 15, 2012, 03:11:36 »
הרבה ממה שהוא אמר זה שטויות כמובן, אבל העובדה הפשוטה היא שרוב החרדים לא מתגייסים לצה"ל ורוב החרדים לא עובדים!
זו עובדה וזה לא הסתה של התקשורת אז תפסיקו להשלות את עצמכם. אתם יכולים לראות את המספרים האמיתיים באתר מרכז המחקר והמידע של המדינה - המקור היחיד בעל סמכות בכל נושא סטטיסטי. הרבה מהמספרים שראיתי אנשים מביאים בנוגע לפשע הערבי מגיע היישר מהמחקרים שם - אז שלא תגידו פתאום שהמרכז גם מזוייף אם אתם מצטטים משם... זו עובדה. זה דבר ראשון.
דבר שני - מזה כל הטיעונים האלה ש"יש גם חילונים שלא בסדר"... למי אכפת~?! זה שיש גם חילונים שלא בסדר מצדיק את החרדים שלא בסדר??? באיזה תפיסת היגיון מעוותת אתם חיים? האמת היא שיש אנשים שלא בסדר מכל מגזר כמעט במדינה הזו ויש לטפל בכולם באופן שווה.

רק בגלל שחילונים אוהבים לומר דברים רעים על חרדים, לא אומר שהם טועים. אל תשלו את עצמכם בבקשה!

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
« להגיב #8 ב- : ינואר 15, 2012, 03:22:29 »
הרבה ממה שהוא אמר זה שטויות כמובן, אבל העובדה הפשוטה היא שרוב החרדים לא מתגייסים לצה"ל ורוב החרדים לא עובדים!
זו עובדה וזה לא הסתה של התקשורת אז תפסיקו להשלות את עצמכם. אתם יכולים לראות את המספרים האמיתיים באתר מרכז המחקר והמידע של המדינה - המקור היחיד בעל סמכות בכל נושא סטטיסטי. הרבה מהמספרים שראיתי אנשים מביאים בנוגע לפשע הערבי מגיע היישר מהמחקרים שם - אז שלא תגידו פתאום שהמרכז גם מזוייף אם אתם מצטטים משם... זו עובדה. זה דבר ראשון.
דבר שני - מזה כל הטיעונים האלה ש"יש גם חילונים שלא בסדר"... למי אכפת~?! זה שיש גם חילונים שלא בסדר מצדיק את החרדים שלא בסדר??? באיזה תפיסת היגיון מעוותת אתם חיים? האמת היא שיש אנשים שלא בסדר מכל מגזר כמעט במדינה הזו ויש לטפל בכולם באופן שווה.

רק בגלל שחילונים אוהבים לומר דברים רעים על חרדים, לא אומר שהם טועים. אל תשלו את עצמכם בבקשה!
הרעיון הוא שיש חרדים לא בסדר כמו שיש חילונים לא בסדר וכמו שאני לא אומר "החילונים רוצחים" כשכתוב בעיתון על רצח של חילוני אז אל תגידו "החרדים יורקים על ילדות" כשכמה "חרדים" עושים דבר כזה.
אף אחד לא הכחיש שרוב החרדים לא מתגייסים לצהל כי למען האמת אם אני הייתי חרדי גם לא הייתי מתגייס לצהל...תראה איך מתייחסים לדתיים שם,סליחה על הביטוי אבל שמים עליהם זין. אסור להם לצאת כשיש שירת נשים? זו כפייה חילונית במלוא מובן המילה, אתה כופה על אדם לעשות משהו בניגוד לאמונתו-כפייה אנטי-דתי, החילונים רוצים להחיל על כולם את הדת החילונית.

זה שחרדים לא עובדים זה נכון חלקית. הרבה חרדים כן עובדים פשוט הם עובדים בשחור, כלומר, לא באופן מוצהר ולכן עושים את הדבר הכי חכם שיש ולא משלמים למדינה הזאת מס על כלום מתוך המשכורת הגם ככה עלובה שלהם.

מנותק ApeiroN2

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : ינואר 15, 2012, 03:58:29 »
עם כל התלונות שלך אתה עדיין טועה בסוף.
טוב ויפה שהחרדים לא רוצים להיחשף לנשים ששרות או לסגנון חיים חילוני בצה"ל, אבל האם אי פעם בהיסטוריה של מדינת ישראל חרדי אחד קם ואמר אנחנו רוצים לשרת, אבל לא ככה!(?) זה ברור מאליו שיש להקים יחידות מיוחדות בצה"ל לחרדים שיענו על צרכיהם, אך חובתם כיהודים כחלק מהעם לדרוש את הזכות לשרת ביחידה כזו! ולא לעשות כל מה שהם יכולים כדי להתחמק מכך... (אגב כהנא אמר אותו הדבר - כולם חייבים לשרת ויש להקים יחידה מיוחדת בשבילם). עד מתי תפסחו על שני הסעיפים? זה או שהם רוצים לשרת כמו כל אזרח נורמלי במדינה או שלא. אז שלא ישחקו משחקים כי אף אחד מהם לא דיבר עדיין על לשרת...
עכשיו בנוגע לעבודה שלהם. סליחה באמת, אבל המיסים שהם לא משלמים הם בדיוק המיסים שאזרחים אחרים משלמים!!! אז תסלח לי באמת אם אין לי סימפטיה לאנשים האלה. די כבר. נמאס! אם הם לא אוהבים את הכסף המועט שהם מקבלים פה הם יכולים לעבור למדינה אחרת, אבל כל עוד הם חלק מישראל - שיהיו חלק מישראל ולא ירמו, כי זה בא על חשבון יהודים ישרים שצריכים את הכסף בדיוק כמוהם.

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
« להגיב #10 ב- : ינואר 15, 2012, 04:09:56 »
עם כל התלונות שלך אתה עדיין טועה בסוף.
טוב ויפה שהחרדים לא רוצים להיחשף לנשים ששרות או לסגנון חיים חילוני בצה"ל, אבל האם אי פעם בהיסטוריה של מדינת ישראל חרדי אחד קם ואמר אנחנו רוצים לשרת, אבל לא ככה!(?) זה ברור מאליו שיש להקים יחידות מיוחדות בצה"ל לחרדים שיענו על צרכיהם, אך חובתם כיהודים כחלק מהעם לדרוש את הזכות לשרת ביחידה כזו! ולא לעשות כל מה שהם יכולים כדי להתחמק מכך... (אגב כהנא אמר אותו הדבר - כולם חייבים לשרת ויש להקים יחידה מיוחדת בשבילם). עד מתי תפסחו על שני הסעיפים? זה או שהם רוצים לשרת כמו כל אזרח נורמלי במדינה או שלא. אז שלא ישחקו משחקים כי אף אחד מהם לא דיבר עדיין על לשרת...
עכשיו בנוגע לעבודה שלהם. סליחה באמת, אבל המיסים שהם לא משלמים הם בדיוק המיסים שאזרחים אחרים משלמים!!! אז תסלח לי באמת אם אין לי סימפטיה לאנשים האלה. די כבר. נמאס! אם הם לא אוהבים את הכסף המועט שהם מקבלים פה הם יכולים לעבור למדינה אחרת, אבל כל עוד הם חלק מישראל - שיהיו חלק מישראל ולא ירמו, כי זה בא על חשבון יהודים ישרים שצריכים את הכסף בדיוק כמוהם.
זה שפרשו עליהם חסות ואמרו להם "אתם שייכים לנו,אתם אזרחים של מדינת ישראל" זה טוב ויפה אבל אף אחד לא שאל את רצונם בעניין. הם רוצים לחיות כאן, לא לך ,לי, או לאף אחד בממשלה יש זכות לכפות עליהם מדיניות ממשלתית זו או אחרת. משיחות שיצא לי לדבר עם חרדים (ועוד אלו שאני מדבר איתם מן הסתם הם לא הקיצוניים), הם יעדיפו לא לקבל מהמדינה כלום אבל לא לתת כלום ושיעזבו אותם בשקט.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #11 ב- : ינואר 15, 2012, 10:20:11 »
נו בבקשה עוד הצלחה של התקשורת הארץ ישראלית.
החרדים הם אסונינו!
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
« להגיב #12 ב- : ינואר 15, 2012, 11:52:45 »
נו בבקשה עוד הצלחה של התקשורת הארץ ישראלית.
החרדים הם אסונינו!
O0
Der-Haharetz

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #13 ב- : ינואר 15, 2012, 13:11:51 »

לחרדים אין בשביל מה להתגייס לצה"ל. זו גזירת שמד. הרב מבריסק והחזון איש נלחמו על זה כשהמדינה קמה. נלחמו בכל הכוח.
לפני עשר שנים התחילו לעשות נח"ל חרדי. הרבנים החרדים צעקו שזו תרמית. שזה עדיין גזירת שמד. ושוב הם צדקו. תראו שמכריחים חיילים חרדים לעבור על דתם.

ורוב החרדים לא עובדים? הצחקת אותו... אז מאיפה הם מפרנסים עשרה ילדים ויותר ?
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק ApeiroN2

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #14 ב- : ינואר 15, 2012, 13:41:03 »
גזירת שמד בשבילנו אולי... העובדה העצובה/עלובה היא שאם לא היה צבא הם היו מתים כרגע.
אני לא יודע אם אתה התגייסת או לא, אבל אני הייתי בצבא והקרבתי 3 שנים מהחיים בתנאים לא הכי כיפים בעולם כדי להגן על יהודים טובים - לא על אנשים שחושבים שלהגן על אחרים זו "גזירה". חלאס!!! מצדיקים פה את החרדים האלה יותר מדי וזה מתחיל לעצבן אותי. כל יהודי שלא מוכן להגן על יהודים כאשר הוא מסוגל - הוא בוגד ולא פחות! בנוגע לעבודה שלהם כבר חפרתם, הם מקבלים סעד עד הצוואר. תינוק אחד - צ'ק אחד, שני תינוקות - שני צ'קים, עשר תינוקות - פנקס צ'קים! כמובן זה לא מונע מהם לעבוד בשושו בלי לספר למדינה - רמאים.

אני באמת לא מבין איך אתם מעזים להגן על אנשים כאלה...

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #15 ב- : ינואר 15, 2012, 14:00:32 »
גזירת שמד בשבילנו אולי... העובדה העצובה/עלובה היא שאם לא היה צבא הם היו מתים כרגע.
אני לא יודע אם אתה התגייסת או לא, אבל אני הייתי בצבא והקרבתי 3 שנים מהחיים בתנאים לא הכי כיפים בעולם כדי להגן על יהודים טובים - לא על אנשים שחושבים שלהגן על אחרים זו "גזירה". חלאס!!! מצדיקים פה את החרדים האלה יותר מדי וזה מתחיל לעצבן אותי. כל יהודי שלא מוכן להגן על יהודים כאשר הוא מסוגל - הוא בוגד ולא פחות! בנוגע לעבודה שלהם כבר חפרתם, הם מקבלים סעד עד הצוואר. תינוק אחד - צ'ק אחד, שני תינוקות - שני צ'קים, עשר תינוקות - פנקס צ'קים! כמובן זה לא מונע מהם לעבוד בשושו בלי לספר למדינה - רמאים.

אני באמת לא מבין איך אתם מעזים להגן על אנשים כאלה...

לפני שאתה יוצא על החרדים לא כדאי שתסתכל קצת בהיסטוריה הלא כל כך רחוקה של צה"ל, נגיד אממ.. גירוש עמונה וקטיף? או היסטוריה יותר מוקדמת(חיי היום-יום), כל יום מגרשים יהודים מהתנחלויות.
או שאתה רוצה היסטוריה יותר רחוקה, נגיד, רצח אלטלנה.
החרדים לפחות נלחמים על הילדים שלהם. צה"ל נלחם בשביל האויב.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #16 ב- : ינואר 15, 2012, 14:04:00 »
O0
Der-Haharetz

יכול להיות שעיתון הארץ צריך לשנות תשם שלו המסתתר גם מראה תקרבה שלהם למסתער הגרמני (דר שטירמר) וגם את הפחד שלהם בכול דבר שזז.

מנותק ApeiroN2

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #17 ב- : ינואר 15, 2012, 14:09:09 »
את יודעת JewishGirl... יש אנשים שחושבים. יש גם אנשים שלא חושבים... לא חסר כאלה. אבל אז יש גם אנשים שחושבים שהם חושבים -- וזה כל מה שהם חושבים! אני לא אגיב על ההערה האחרונה שלך, כי היא כל כך לא קשורה לנקודה וכל כך חלשה שזה יהיה ילדותי מצידי. אני רק אגיד לך משהו אחד ובעצם אני אומר את זה לכולם פה בלב כבד:

אני חשבתי שזה פורום של כהניסטים...

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #18 ב- : ינואר 15, 2012, 14:12:29 »
את יודעת JewishGirl... יש אנשים שחושבים. יש גם אנשים שלא חושבים... לא חסר כאלה. אבל אז יש גם אנשים שחושבים שהם חושבים -- וזה כל מה שהם חושבים! אני לא אגיב על ההערה האחרונה שלך, כי היא כל כך לא קשורה לנקודה וכל כך חלשה שזה יהיה ילדותי מצידי. אני רק אגיד לך משהו אחד ובעצם אני אומר את זה לכולם פה בלב כבד:

אני חשבתי שזה פורום של כהניסטים...

אה אח שלי התבלבלתה חיפשתה פורום ששם שונאים יהודים חרדים?
שאומרים שהם הסיבה לכול הצרות?
שדוגלים בלחהחזיר את הגלגל אחורה, וגם מאמינים בעליונות הגזע הלבן.
תוך כדי נלחמים באיסלאם,בשחורים,בהודים,בסינים וכו'.
נלחמים למען העולם המערבי הלבן:
http://www.stormfront.org/forum/
תהנה יש שם קהילה ענקית.

מנותק ApeiroN2

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #19 ב- : ינואר 15, 2012, 14:25:59 »
מתי יגיע היום שבפורום של כהניסטים, אני לא אצטרך לצטט לכם את כהנא?
אז הנה, שלמה, עוד פעם אחת, בגלל שאתה כל כך בקיא בדברי הרב - כל מה שאני רוצה זה מה שכהנא בעצמו רצה! אם אתה מחשיב את זה לנאצי... אולי אתה הזה שנמצא בפורום הלא נכון.
מתוך הספר 'כהן ונביא' - "לו הייתי ראש הממשלה, הייתי עומד על כך שרק מי שלומד תורה כל הזמן, בלי שום מקצוע או תחביב אחר (אף אחד), יהיה פטור מגיוס. כל האחרים יצורפו ליחידות מיוחדות בצבא, עם די זמן לעסוק בתורה כל יום, אבל יצטרכו לשרת כמו כל היהודים האחרים."
-הרב מאיר כהנא.

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #20 ב- : ינואר 15, 2012, 14:32:22 »
אז הנה, שלמה, עוד פעם אחת, בגלל שאתה כל כך בקיא בדברי הרב - כל מה שאני רוצה זה מה שכהנא בעצמו רצה! אם אתה מחשיב את זה לנאצי... אולי אתה הזה שנמצא בפורום הלא נכון.
מתוך הספר 'כהן ונביא' - "לו הייתי ראש הממשלה, הייתי עומד על כך שרק מי שלומד תורה כל הזמן, בלי שום מקצוע או תחביב אחר (אף אחד), יהיה פטור מגיוס. כל האחרים יצורפו ליחידות מיוחדות בצבא, עם די זמן לעסוק בתורה כל יום, אבל יצטרכו לשרת כמו כל היהודים האחרים."
-הרב מאיר כהנא.

הרב כהנא לא דיבר על צה"ל. הוא דיבר על איך הצבא היה נראה בארץ ישראל אם הוא היה ראש הממשלה. אגב, הרב כהנא היה בעד מדינת יהודה, ככה שצה"ל אפילו לא נכלל בה.

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #21 ב- : ינואר 15, 2012, 14:35:57 »
-הרב מאיר כהנא.
לו הרב כהנא היה ראש ממשלה , צה"ל לא היה צבא חילוני עם פריצות ,זימה ,שירת נשים וכו'., צה"ל לא היה צבא שמגרש יהודים , צה"ל לא היה צבא שמאכיל טריפות לחיילים ,וצה"ל לא היה "מתון" (בתיאור עדין) כלפי הערבים ז"א חייל לא היה יושב בכלא על זה שירה על ערבי שזרק עליו בקבוקי תבערה בשביל להרוג אותו.אז כמו שאתה רואה הרבה סיבות לכך שהחרדים לא רוצים להתגייס היו "נעלמות".
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

מנותק ApeiroN2

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #22 ב- : ינואר 15, 2012, 17:21:56 »
כמה דברים אחרונים ובזה נסיים:
1. החוק הוא לא תחליף למצפון. יש לציית לחוקי המדינה וצה"ל רק כל עוד הם אכן שומרים על חיי יהודים, אבל כשמפקד אומר לך בצבא לעשות משהו שאתה לא מאמין בו - אתה יכול לסרב ומקסימום תשב בכלא כמה חודשים כמו גיבור. החוק לא מחליף מצפון, שאם כן - למה ה' נתן לכל אחד מצפון? זה דבר ראשון.
2. זה שיכל להיות יותר טוב תמיד אפשר לומר... זה לא משנה אפילו במעט את העובדה שצבא הגנה לישראל הוא חובה על מנת שנישרוד. ואני לא מדבר רק על הישרדות החילונים לא לא! בלי צה"ל כל אחד ואחד מאיתנו היה עף מפה - מלבד אלה מאיתנו שהיו מתים פה! אז דעו את זה... ואל תהיו כל כך "מוסריים" על חשבון מי שמגן עליכם - תנו קצת כבוד!
3. עוד פעם אתם טועים בנוגע לכהנא. הרב לא היה מאמין בצה"ל נכון? הוא היה מתנגד לצבא הזה נכון? שבו בשקט ותלמדו משהו על הגיבור שלנו לפני שאתם מדברים בשמו... הוא שירת בצה"ל שנים. http://www.kahane.022.co.il/BRPortalStorage/a/2/06/26-mzG2Xs1ENa.jpg

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #23 ב- : ינואר 15, 2012, 17:33:37 »
לפני שאתה יוצא על החרדים לא כדאי שתסתכל קצת בהיסטוריה הלא כל כך רחוקה של צה"ל, נגיד אממ.. גירוש עמונה וקטיף? או היסטוריה יותר מוקדמת(חיי היום-יום), כל יום מגרשים יהודים מהתנחלויות.
או שאתה רוצה היסטוריה יותר רחוקה, נגיד, רצח אלטלנה.
החרדים לפחות נלחמים על הילדים שלהם. צה"ל נלחם בשביל האויב.
מה שאת כותבת זה אולי 0.000000000000000000000000000000000000000000000000001  אחוז ממה שהם עשו,כדי להבין את אוב מה שהם עשו אני ממליץ לו לשמוע את כל שלושת החלקים של התוכנית של שפטל נתחיל מהראשון!
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #24 ב- : ינואר 16, 2012, 00:53:00 »
כמה דברים אחרונים ובזה נסיים:
1. החוק הוא לא תחליף למצפון. יש לציית לחוקי המדינה וצה"ל רק כל עוד הם אכן שומרים על חיי יהודים, אבל כשמפקד אומר לך בצבא לעשות משהו שאתה לא מאמין בו - אתה יכול לסרב ומקסימום תשב בכלא כמה חודשים כמו גיבור. החוק לא מחליף מצפון, שאם כן - למה ה' נתן לכל אחד מצפון? זה דבר ראשון.
2. זה שיכל להיות יותר טוב תמיד אפשר לומר... זה לא משנה אפילו במעט את העובדה שצבא הגנה לישראל הוא חובה על מנת שנישרוד. ואני לא מדבר רק על הישרדות החילונים לא לא! בלי צה"ל כל אחד ואחד מאיתנו היה עף מפה - מלבד אלה מאיתנו שהיו מתים פה! אז דעו את זה... ואל תהיו כל כך "מוסריים" על חשבון מי שמגן עליכם - תנו קצת כבוד!
3. עוד פעם אתם טועים בנוגע לכהנא. הרב לא היה מאמין בצה"ל נכון? הוא היה מתנגד לצבא הזה נכון? שבו בשקט ותלמדו משהו על הגיבור שלנו לפני שאתם מדברים בשמו... הוא שירת בצה"ל שנים. http://www.kahane.022.co.il/BRPortalStorage/a/2/06/26-mzG2Xs1ENa.jpg
נכון. מו"ר הי"ד שירת בצה"ל (כמו רובנו כאן), אך במקביל הוא גם קרא לצה"ל לצאת מיהודה ושומרון ולהפסיק להפריע למתנחלים להתנחל בארץ.

אין באמת לדעת מה מו"ר היה אומר על המצב כיום, אבל אפשר בהחלט להניח שהוא לא היה יוצא בהצהרות נלהבות לצעירים להתגייס לצבא הזה.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!