יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

סיאנסים בצבא

<< < (12/15) > >>

אוריינוש:
בס"ד
א.נכון אז יש מחלוקת בין צדיקה לצדיקים
ב.אווווווווווווווווווווווווף זה קיים!והוא לא כותב קיים אולי זה נכון אלא "אמנם זה קיים אבל......"
ג.כן
ד.http://www.moriya.org.il/shut/print.asp?id=7062 ואין לי כח לכתוב את זה עוד פעם ואם אתה רוצה עוד הוכחות תחפש בגוגל
והמורה שלי לא מבינה דבר וחצי אלא מיליון דברים וחצי ויש סיאנסים ויש שדים ורוחות ואפילו תקרא על זה בספר "המהפך"וחוץ מזה המורה שלנו ספרה לנו על זה בטיול השנתי בגלל שהיו לנו שדים ורוחות בחדר!ויש לי הוכחות שהם היו בחדר!!!!!!

mr.z:
א. ובו נחשוב מי צודק? מורתך (שאני לא מזלזל בה חלילה) או גדולי החכמים (שלפי דברייך את מזלזלת בהם).
ב. אולי זה קיים בימינו אבל אין אדם שמסוגל לעשות משהוא בנידון (קיים בעולם אבל אי אפשר להישתמש בזה).
ג. אז מכאן ניתן ללמוד שהסקת המסקנות שלך בנוגע לקביעה אם דבר הוא אמת או שקר, לא עובדת כי אתמול לא עפתי על פיל ורוד.
ד. בגוגל אני יכול למצוא הוכחות שלא הייתה שואה. זה אומר שלא הייתה שואה? מהן ההוכחות שהיו לכן שדים בחדר(והוכחות ממשיות אם אפשר, ולא רק הוכחות בסגנון אמרו לי, סיפרו לי וכו')

אוריינוש:
בס"ד
א.אני לא מזלזלת בחכמים חלילה
ב.גדולי קבלה יכוללים(כמו הרב עובדיה יוסף שליט"א)
ג.אה לא?
ד.טוב צודק חיפוש בגוגל לא טוב תשאל את הרב עובדה יוסף שליט"א
וההוכחות לשדים בחדר:הבאנו טייפ חיברנו אותו לחשמל שמענו שירים וזה ואז ניתקנו אותו וקראנו תהילים ופתאום בלי שהטייפ מחובר לחשמל הוא התחיל להשמיע שירים ואז יצאנו בצרחות ואז המורה התחילה לדבר איתנו על כל הנושא הזה!וזה היה מפחיד :'( :'( :'(ואני לא משקרת תשאל את חברות שלי אפילו!

mr.z:
א. מאיפה את יודעת שהרב עובדיה יוסף יודע לעשות זאת? (ראיתי בשו"ת יביע אומר-חלק א' סימן ט' ד"ה (ג) ומריש, שם הוא לא פוסק הלכה לגבי העניין-אם היה בעבר או לא, אבל הוא לא כותב שיש לו כוחות וכו').
ב. בנוגע לסיפור, יכולות להיות לזה הרבה תשובות (ואני אכתוב כמה למרות שתפסלי את כולן: לטייפ היו סוללות, חברות שלך עבדו עלייך, לא ניתקתן אותו מהחשמל, ואם נביא חוקר מהמשטרה או כל גוף אוביקטיבי אחר, אם הם יוכלו לחקור את המקרה (מבחינת ראיות וכו') הם יגידו שהכל שטויות).

אוריינוש:
בס"ד
א.המורה שלנו אמרה שמי שגדול בקבלה יול לעשות סיאנס והרב עובדיה שליט"א גדול בקבלה!
ב.1.זה היה הטייפ שלי ואין בו מקום לסוללות בכלל
2.אני הייתי עם חברות שלי
3.הוא היה מנותק לגמרי מהחשמל
4.נכון כי המשטרע סתומים אני הייתי שם ואני ראיתי וזה לא שטויות!!!!!!!!!!!!!

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה