יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

סיאנסים בצבא

<< < (13/15) > >>

mr.z:
אז את לא יודעת שהרב עובדיה יוסף להעלות מתים, אלא הסקת שבגלל שהוא מבין בקבלה+שמורתך אמרה לך שמי שמבין בקבלה יכול לעשות זאת (מעניין מהם סימוכיה)=הרב עובדיה יודע להעלות מתים. נכון?
אני לא מקבל את המשוואה הזו, את צריכה להביא לי מקור יותר רציני שהרב עובדיה יוסף יודע להעלות מתים (ואיפה כתוב שמותר להעלות מתים למטרה כלשהיא, אפילו הכי נעלה. אני לא מצאתי לזה מקור, ואני מחכה לתשובה בעניין).
ואמרתי "וכל גוף חיצוני אחר". בכל מקרה אני לא מאמין לעניין, כי אין לך שום הוכחה רצינית שבאמת זה פעל מעצמו.
וד"א הרגע התגלה לי הטייפ שלך ואמר לי שהוא היה מחובר לחשמל באותו רגע (ואת חייבת להאמין לי, כמו שהאמנת לסרט המטופש).

אוריינוש:
בס"ד
ברור שהרב עובדיה יוסף יכול הוא גדול דור!ואם אתה לר רוצה אל תקבל את המשוואה הזאת ומאיפה אני אמורה להביא לך מקור "רציני"-תסתפק בזה שהוא מבין בקבלה והוא גדול דור!
ואני לא הוכחה "רצינית"? את הבנאדם בסרט אני מכירה ראיתי אותו בבית כנסת!והוא חבר של דוד שלי!!!!ואותך לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!וחוץ מזה אני ראיתי שהטייפ לא היה מחובר לחשמל!!!

mr.z:
אני אמרתי שהרב עובדיה יוסף הוא לא גדול דור? הרב עובדיה יוסף הוא גדול הדור בה"א הידיעה, אבל אין ביכולת אף אחד בימינו לתקשר עם המתים. אחרת לא היו מחלוקות בין אשכנזים לספרדים, היו מעלים את המרן הבית יוסף, את הרמ"א הם היו מלבנים את ההלכה, ולא היו עוד מחלוקות.
מקור רציני-הכוונה לציטוט מספר של הרב עובדיה יוסף (שו"ת יביע אומר, שו"ת יחווה דעת-בנוגע ליכולות של הרב עובדיה יוסף, וכל מקור הלכתי אחר (פרשנים על הגמ' ראשונים, אחרונים, שות"ים וכו') בנוגע לדברים האחרים). ותביאי הוכחה רצינית אחת שאדם שמבין בקבלה א. יכול ב. מותר לו   להעלות מתים.
לא את לא הוכחה רצינית (אם כל הכבוד) וגם אני לא הוכחה רצינית, כל דבר שאמרתי מגובה ע"י דברי רז"ל ואת הכל ציטטתי כאן. ואת לא הבאת ולו מקור אחד רציני.
אז מה אם לא ראית אותי, אני רק כותב את דעת התורה וכמו שאמרתי הכל מגובה ע"י דברי רז"ל.

אוריינוש:
בס"ד
מאיפה לי "הוכחה רצינית"?מה הקשר מחלוקת בין אשנזים לספרדים?והבאתי "הוכחה רצינית" בלינק שבה הרב צבי אומר שאפשר לעשות סיאנסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!קראתה את זה בכלל???????????

mr.z:
מאיפה לך הוכחה רצינית? תחפשי. אבל כל אדם שאומר משהוא, צריך הוכחה רצינית. אחרת עדיף שיבלום את פיו
קראתי את זה ואפשר להבין שקיימים כאלו כוחות לשיטתו, אבל מי אמר שאפשר להשתמש בהם היום?
ואני הבאתי מספיק מקורות שמראים שאין דברים כאלו בימינו כלל.
ואת המאמר שבhttp://www.medethics.org.il/articles/ASSIA/ASSIA75-76/ASSIA75-76.02.asp#_ftn38 קראת?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה