כתב נושא: שהימין האמיתי מפרסם תמונה במדי SS - כל השמאל על הרגליים, אבל שהשמאל מפרסם?  (נקרא 2481 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
שי ניצן יש"ו שר"י ימות במהרה, קובע שאין זו גזענות וזה חופש הביטוי.
כך קבע הפירר אדולף שי ניצן ימח שמו וזכרו, לגבי תמונת ביבי במדי SS שהפיצו ככל הנראה פעילי שמאל כ'מחאה' ל"מלחמה בשמאל" שמנהל ביבי.

אבל מה שחשוב שאנחנו היינו ראשונים! עוד ב94 הצלחנו להעלות את לחץ הדם לרעבין הצורר עם התמונה של מדי הSS..  :old_grin:

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
עשה לי את היום. סוף סוף נוכל להציג את ביבי כפי שהוא מסתובב בביתו בלי להעצר על הסתה?

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *

מנותק ריאליסט

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
פרסום תמונות של רה"מ במדי קצין SS זאת לא הסתה כל עוד זה תואם לאידיאולוגיה ההרסנית של התקשורת נגד ישראל.
כל עוד זה נגד הימין, גם אם הוא מזוייף.
"אני מבין את הערבים והם מבינים אותי, אך שנינו לא מבינים את השמאלנים".
- הרב מאיר דוד כהנא.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אתמול פרסמו תמונה של ביבי נתניהו "נתפס" מצדיע במועל יד בכנסת פרסמו בוואלה! ואז הסירו, ואז חשפו את זה ברוטר ובפייסבוק.
ניסיתי למצוא ולא הצלחתי, אם מישהו מצליח שיוסיף לכאן ו"נשפר" אותה  :old_wink2:

מנותק oriental jew

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
שי ניצן יש"ו שר"י ימות במהרה, קובע שאין זו גזענות וזה חופש הביטוי.
כך קבע הפירר אדולף שי ניצן ימח שמו וזכרו, לגבי תמונת ביבי במדי SS שהפיצו ככל הנראה פעילי שמאל כ'מחאה' ל"מלחמה בשמאל" שמנהל ביבי.

אבל מה שחשוב שאנחנו היינו ראשונים! עוד ב94 הצלחנו להעלות את לחץ הדם לרעבין הצורר עם התמונה של מדי הSS..  :old_grin:

אני חושב שזו טעות לדון עם השמאל וטעות יותר חמורה להתראיין לתקשורת,ככה אנחנו משחקים לידים שלהם,בדיוק כפי שאדם שפוי בדעתו לא היה מתחיל להתווכח עם מכחיש שואה ולנסות לשכנע אותו למה השואה אכן התרחשה כי מהלך כזה הוא מתן לגיטמציה לערער על עצם העובדה שהיתה שואה ובדיוק כפי שלא היינו מנהלים דיון עם ערבים שקרנים וחלאות שטוענים שהיהודים ביצעו את השואה בארמנים כי זה טענה הזויה בטירוף שאנחנו צריכים לשלול אותה על הסף ואין מקום בחברה יהודית שפויה לתת במה לאנשים מטורפים כאלו לעשות תעמולה שקרית ולא מציאותית שכזו שלא נדבר על זה שאם הייתי מתדיין על כל השקרים של הערבים בסוף אנשים היו עלולים להאמין שלפחות חלק מהשקרים נכונים כי התפיסה של בני אדם היא שלא יכול להיות כל כך הרבה האשמות ללא בסיס(אין עשן בלי אש) התפיסה השגויה הזו נובעת מכך שהם לא יודעים כמה הערבים מוכשרים בלהמציא שקרים וכמה התקשורת מסוגלת לקדם תעמולה ולהטעות את הציבור ובדיוק כמו שאם בן אדם היה טוען שהוא דיבר עם אלוהים אז היית קורא לו משוגע ומתעלם ככה צריך לעשות עם התקשורת!!!אסור להתראיין אצלם
מה שכן צריך לעשות זה לקדם תעמולה נגדית לתעמולה התקשורתית השמאלנית,המדינה והתקשורת בישראל היא נבזית אבל גם מאוד מתוחכמת ומניפולטיבית ובזכות התעמולה היא מצליחה לשטות בשלטון ובעם והיא למעשה שולטת בציבור ,ופה אנחנו צריכים לקחת דוגמא מהתקשורת השמאלנית ולעשות תעמולה משלנו ,בזכות האינטרנט היום ניתן לשוחח על נושאים בפורומים(כמו הפורום הזה)לעלות סרטונים בyoutube ולשתף אנשים ברעיונות שלנו בפייס בוק ועוד במגוון כלים נוספים ופה אני רואה תקווה!(אני מקווה שאני לא אופטימיסט מדי)