כתב נושא: אונס בידי כושיות  (נקרא 4431 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אונס בידי כושיות
« ב- : נובמבר 28, 2011, 14:42:20 »
זימבבואה: "אונסות גברים ומשתמשות בזרע לטקסים"
מאת: מערכת וואלה! חדשות
יום שני, 28 בנובמבר 2011, 10:57
פייסבוק
טוויטר
המשטרה במדינה האפריקאית טוענת כי רשת נשים פועלת ללכוד גברים, לסמם אותם, לקיים עמם יחסים ולאסוף את הזרע בקונדום, לשימוש בטקסים לבריאות והצלחה בעסקים. אישומים הוגשו נגד שלוש
תגיות: זימבבואה,אונס
במכוניתן של השלוש נמצאו 31 קונדומים משומשים ומלאים (צילום: ShutterStock)

במכוניתן של השלוש נמצאו 31 קונדומים משומשים ומלאים (צילום: ShutterStock)

במשטרת זימבבואה חושדים כי במדינה פועלת רשת מאורגנת של נשים האונסות גברים, ייתכן שכדי להשתמש בזרע שלהם בטקסים אשר לפי האמונה מיועדים להארכת ימים, שיפור הבריאות או הצלחה בעסקים. לפי דיווח ה-BBC, המשטרה המקומית חקרה את הפרשה במשך שנה לפני עריכתם של מעצרים ראשונים, והיום (שני) יוגשו בעיר הבירה הרארה כתבי אישום נגד שלוש נשים, בפרשה שמסעירה את המדינה האפריקאית.

הפרשה עלתה לכותרות ביולי האחרון, אז הופיע בטלוויזיה אחד המתלוננים, וסיפר על החוויה שעברה עליו לאחר שהציע טרמפ לשלוש נשים בעיר הבירה. "אחת מהן שפכה מים בפניי, ואז הן הזריקו לי משהו שגרם לי לתשוקה מינית עזה", סיפר. "לאחר מכן עצרו את המכונית, וכל אחת מהן קיימה עמי יחסי מין מספר פעמים, תוך שימוש בקונדום. כשסיימו, השאירו אותי בשיחים עירום לגמרי".

שלוש הנשים מואשמות ב-17 סעיפים של תקיפה מינית חמורה - שכן החוק במדינה לא מאפשר להאשים אשה באונס גבר. הן נעצרו בתחילת החודש בעיר גוורו, ובמכוניתן נמצאו 31 קונדומים משומשים ומלאים. הן מכחישות בתוקף את ההאשמות, וטוענות כי הן פרוצות במקצוען, וכי לא הספיקו להשליך את הקונדומים כי "היו עסוקות מדי". הן שוחררו בערבות, אך לדבריהן, הן חוששות לצאת מאז מבתיהן, מחשש למעשי התנכלות ונקמה.

אולם במשטרה חושדים כי זהו רק קצה הקרחון. דובר המשטרה, אנדרו פירי, אמר ל-BBC כי לפי ההערכות, במדינה פועל "סינדיקט" של נשים-אנסיות. "קיבלנו דיווחים מכל רחבי המדינה, מערים ומחוזות שונים", הוא אומר. "זה קורה לאורך הכבישים המהירים. אנחנו עדיין לא מבינים לגמרי מה הסיבה, אבל שמענו הערכות שזה קשור לטקסים". עוד לדבריו, נחקרת אפשרות שהזרע מוברח למכירה בחו"ל.
.
במשטרה קוראים לגברים שהותקפו להתגבר על הבושה ולדווח לרשויות. נקאי נגומאשה, עובד סוציאלי המטפל בשלושה גברים שהתלוננו על אונס בידי נשים, הסביר ל-BBC כי אותם גברים עוברים שלב של הכחשה לפני שהם מודים שהותקפו. אותו אחד שהתראיין בטלוויזיה, סיפר כי חייו נהרסו בעקבות המקרה: "אני מחוּלל ומאוכזב. סיפרתי לאשתי מה קרה, והיא עזבה אותי עם הילדים". לדבריו, הוא שקל התאבדות.

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אונס בידי כושיות
« להגיב #1 ב- : נובמבר 28, 2011, 17:07:10 »
בקרוב המדינה האנטישמית "ישראל" תביא את ה"מסכנות" האלה לכאן.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אונס בידי כושיות
« להגיב #2 ב- : נובמבר 28, 2011, 19:34:39 »
באמת בושה...
בכל מדינה חרת הכושיו המגעילות צריכות לפתח אינסטינקטים של אונס. אבל שם הכושים מרביעים אותן ככה או ככה. למה צריך לאנוס<?
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
אונס בידי כושיות
« להגיב #3 ב- : נובמבר 28, 2011, 20:54:00 »
זרע לטקסים?  :::D חבורה של בהמות פרימיטיביות.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק Hayamin FTW!

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
אונס בידי כושיות
« להגיב #4 ב- : נובמבר 28, 2011, 21:23:24 »
זרע לטקסים?  :::D חבורה של בהמות פרימיטיביות.

מסכים כל כך...

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אונס בידי כושיות
« להגיב #5 ב- : נובמבר 28, 2011, 22:15:00 »
בס''ד

כנראה גם מישל אובמה (אישתו של ברק חוסיין אובמה) עושה את זה.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אונס בידי כושיות
« להגיב #6 ב- : נובמבר 29, 2011, 00:35:20 »
יש לך מזל שבארצות הברית עדיין לא יצא החוק המטורלל שיצא בארץ. אחרת היו תובעים אותך וכו'...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק ריאליסט

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אונס בידי כושיות
« להגיב #7 ב- : נובמבר 29, 2011, 03:42:09 »
מזכיר לי בוקקה...רק שזה מנהג שבא להשפיל את האישה.
"אני מבין את הערבים והם מבינים אותי, אך שנינו לא מבינים את השמאלנים".
- הרב מאיר דוד כהנא.

מנותק oriental jew

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
ומה לגבי הכושים שהסתננו לפה
« להגיב #8 ב- : דצמבר 01, 2011, 15:00:03 »
קראתי נתונים סטטיסטים שאחד מכל 4 גברים שחורים אפריקאים  אנס בארץ מוצאו לפחות אשה אחת אם לא 10,יש לכם מושג כמה נשים יהודיות עלולות להאנס כתוצאה מההסתננות של השחורים האפריקאים לכאן?

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
« להגיב #9 ב- : דצמבר 01, 2011, 15:02:01 »
קראתי נתונים סטטיסטים שאחד מכל 4 גברים שחורים אפריקאים  אנס בארץ מוצאו לפחות אשה אחת אם לא 10,יש לכם מושג כמה נשים יהודיות עלולות להאנס כתוצאה מההסתננות של השחורים האפריקאים לכאן?

"עלול" ? כל יום נטחנות יהודיות ע"י כושים, בין ברצון ובין שלא.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק oriental jew

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #10 ב- : דצמבר 01, 2011, 18:42:16 »
"עלול" ? כל יום נטחנות יהודיות ע"י כושים, בין ברצון ובין שלא.
העיקר שהשמאל לא חושב על היהודיות המסכנות שנאנסות על ידי אותם סודנים אלא מרחמת על הסודנים יותר כי מצבם היה רע באפריקה ,הטיעון הזה של השמאל כל כך מפגר ,זה שהם חיים במדינת עולם שלישי לא מחייב אותנו לקבל את כל המיליונים שלהם למדינה שלנו בדיוק כמו שיש אלפי עניים קשי יום והומלסים יהודים שחיים בישראל ולא ראיתי שמאלני שחי ברמת אביב גימל שמכניס  הומלסים לגור בבית שלו