כתב נושא: "משפט מוטי אלון = נקמה על רצח הרב מאיר כהנא זצוק''ל הי''ד" (סרטון חדש שלנו)  (נקרא 6109 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אנא דרגו, הגיבו, המליצו והוסיפו למועדפים. תוכלו להגיע לסרטון ביוטיוב כדי להגיב אם תלחצו פעמיים על הסרטון פה. זה רק יקח כמה דקות. תודה.

מנותק לוחם בגאולה ובנשמה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מדינת יהודה!
סרטון מעולה ומפורט במידה רבה. תודה רבה  :dance: :clap:
אין לי מה להוסיף. הכל נכון ומפורט,תודה  :).
בס"ד

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
אין ספק ששוב פעם הימין האמיתי קיבל ממני נקודה נוספת כמקום האמין ביותר באינטרנט שחושף את האמת בפרצוף.
עד עכשיו לא ממש הכרתי את מוטי אלון יש"ו אז חשבתי שמדובר בעוד יהודי "צדיק" חושב כיפה סרוגה שסובל ממערכת משפט שמאלנית וממדינה שרודפת יהודים.
אבל מגיע לו, ומשמיים הכניסו לו כמו שצריך.. לו ולאבא הנאצי שלו.

יישר כוח.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק יוחאי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "לא נשכח ולא נסלח" "נזכור ונחזור"
בס"ד

1. לא הבנתי מה עשה הרב מוטי אלון נגד מפגיני גוש קטיף... נא לפרט
2.ללוחם ביהודה, מה גרם לך עכשיו לחשוב שהרב מוטי אלון הוא לא צדיק? דבר ראשון חיים בן פסח דיבר כמעט רק על אבא שלו, בקשר לרב אלון מה הוא אמר??
הוא אמר שהוא סוטה, מאיפה אתה יודע את זה חיים?? איך אתה מעז להגיד על רב בישראל דברים כאלה בלי לדעת את העובדות?? כשנוח לכם אתם אומרים שהשתקורת ובית המשפט משקרים וכשנוח לכם אתם מאמינים להם??
3.גם לחיים וגם ללוחם בגאולה ובנשמה, סיפור קטן שמסופר על החזון איש וגם אם תאמרו שהוא לא אמתי זה לא משנה את הרעיון:
"אחד מתלמידיו של החזון איש, פלט בפני רבו קללת ``ימח שמו`` על דוד בן גוריון גער בו החזון איש ואמר לו: אתה יודע מה הדין במומור שמת בלא בנים? מבואר בירושלמי, שאשתו חייבת בחליצה, וחליצה היא במקום ייבום, כידוע, ובתורה מפורש שמצוות יבום היא כדי שלא ימחה שמו בישראל. אם כן, התורה אומרת אפילו למומר שלא ימחה שמו, ואתה אומר “ימח שמו``?!.
שמעתי את הסיפור בכמה וריאציות אבל העיקרון הוא אותו עיקרון, ימח שמו זה דבר מאד חמור לומר זה אומר שלא רק זכרו ימחה אלא גם של ילדיו, ואם בנו הוא צדיק?? אז שגם שמו ימחה?? בכלל איך אתה מעז להגיד דבר כזה על יהודי?? ועוד על רב! ביחוד כשאת בכלל לא יודע מה הוא עשה ומה הוא לא עשה! איך אתה מעז להגיד על רב שהוא סוטה כשהוא אפילו עוד לא הואשם???

אין ספק שהלכתם רחוק מדי, אצלי איבדתם הרבה נקודות.
אמנם אני מסכים עם רוב מה שהאתר הזה אומר אבל יש כמה דברים שקשים מדי והסרטון הזה בו יהודי מעז להתשלח כך ברב בלי לדעת את העבדות הוא אחד מהדברים שגורמים לי להרגיש סלידה ממה שהאתר מייצג.
אומרים תמיד שאתם קיצוניים ופנאטים ואני חושב שזה נכון ולא דווקא בגלל הדעות הפוליטיות שלכם אלא בגלל שמי שחושב קצת שונה ממכם אז ישר אתם צועקים עליו יש"ו ושר"י.
זה לא כהניזם הרב כהנא לא היה מסכים לדבר כך על רב בישראל, בטח ובטח שזו לא יהדות.
עצוב לי וכואב לי לשמוע אתכם מדברים כך, עוד יותר עצוב לי לחשוב שאולי גם אני דיברתי כך פעם..
תודה לך חיים שהערת אותי, תודה שגרמת לי לפתוח את העיניים ולהבין עד כמה הלכתם רחוק... עצוב לי להגיד את זה עליכם באמת שכואב לי אבל זו האמת והאמת חייבת להיאמר, אולי עכשיו גם אני בוגד?? אולי גם לי מגיע הכינויים יש"ו ושר"י??? אחרי הכל העזתי לדבר נגד חיים ונגד השקפת עולמכם....(שאגב אני בכלל לא רחוק ממנה בהרבה תחומים...)

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

1. לא הבנתי מה עשה הרב מוטי אלון נגד מפגיני גוש קטיף... נא לפרט
2.ללוחם ביהודה, מה גרם לך עכשיו לחשוב שהרב מוטי אלון הוא לא צדיק? דבר ראשון חיים בן פסח דיבר כמעט רק על אבא שלו, בקשר לרב אלון מה הוא אמר??
הוא אמר שהוא סוטה, מאיפה אתה יודע את זה חיים?? איך אתה מעז להגיד על רב בישראל דברים כאלה בלי לדעת את העובדות?? כשנוח לכם אתם אומרים שהשתקורת ובית המשפט משקרים וכשנוח לכם אתם מאמינים להם??
3.גם לחיים וגם ללוחם בגאולה ובנשמה, סיפור קטן שמסופר על החזון איש וגם אם תאמרו שהוא לא אמתי זה לא משנה את הרעיון:
"אחד מתלמידיו של החזון איש, פלט בפני רבו קללת ``ימח שמו`` על דוד בן גוריון גער בו החזון איש ואמר לו: אתה יודע מה הדין במומור שמת בלא בנים? מבואר בירושלמי, שאשתו חייבת בחליצה, וחליצה היא במקום ייבום, כידוע, ובתורה מפורש שמצוות יבום היא כדי שלא ימחה שמו בישראל. אם כן, התורה אומרת אפילו למומר שלא ימחה שמו, ואתה אומר “ימח שמו``?!.
שמעתי את הסיפור בכמה וריאציות אבל העיקרון הוא אותו עיקרון, ימח שמו זה דבר מאד חמור לומר זה אומר שלא רק זכרו ימחה אלא גם של ילדיו, ואם בנו הוא צדיק?? אז שגם שמו ימחה?? בכלל איך אתה מעז להגיד דבר כזה על יהודי?? ועוד על רב! ביחוד כשאת בכלל לא יודע מה הוא עשה ומה הוא לא עשה! איך אתה מעז להגיד על רב שהוא סוטה כשהוא אפילו עוד לא הואשם???

אין ספק שהלכתם רחוק מדי, אצלי איבדתם הרבה נקודות.
אמנם אני מסכים עם רוב מה שהאתר הזה אומר אבל יש כמה דברים שקשים מדי והסרטון הזה בו יהודי מעז להתשלח כך ברב בלי לדעת את העבדות הוא אחד מהדברים שגורמים לי להרגיש סלידה ממה שהאתר מייצג.
אומרים תמיד שאתם קיצוניים ופנאטים ואני חושב שזה נכון ולא דווקא בגלל הדעות הפוליטיות שלכם אלא בגלל שמי שחושב קצת שונה ממכם אז ישר אתם צועקים עליו יש"ו ושר"י.
זה לא כהניזם הרב כהנא לא היה מסכים לדבר כך על רב בישראל, בטח ובטח שזו לא יהדות.
עצוב לי וכואב לי לשמוע אתכם מדברים כך, עוד יותר עצוב לי לחשוב שאולי גם אני דיברתי כך פעם..
תודה לך חיים שהערת אותי, תודה שגרמת לי לפתוח את העיניים ולהבין עד כמה הלכתם רחוק... עצוב לי להגיד את זה עליכם באמת שכואב לי אבל זו האמת והאמת חייבת להיאמר, אולי עכשיו גם אני בוגד?? אולי גם לי מגיע הכינויים יש"ו ושר"י??? אחרי הכל העזתי לדבר נגד חיים ונגד השקפת עולמכם....(שאגב אני בכלל לא רחוק ממנה בהרבה תחומים...)

בס''ד

א. מוטי אלון הטיף כניעה בתקופת גוש קטיף - סגנון מועצת פשע. ומוטי אלון גינה בחריפות יהודים שהתנגדו באמת. אז הוא בתור "מנהיג" אחראי לחילול השם שקרה שם.

ב. יש''ו הנוצרי היה יהודי. וחז''ל כינו אותו "יש''ו", זה ראשי תיבות ל"ימח שמו וזכרו". אז מותר לומר על בוגדים ומלשינים יהודים "ימח שמו וזכרו".

ג. זה לא רק מותר אלא במקרים מסויימים, זו חובה לקלל מלשינים ובוגדים יהודים. אם אתה לא מסכים עם זה, אל תאמר את השמונה עשרה כי שם יש קללות חריפות ביותר נגד מלשינים יהודים.

ד. מו''ר הרב מאיר דוד כהנא זצוק''ל הי''ד אמר "ימח שמו וזכרו" על יוסי שריד ועוד בוגדים. מו''ר אמר את זה בנאומים שלו.

ה. המלשינים והבוגדים בבג''ץ שפסלו את מו''ר אחראים לרציחתו ולכל האסונות שקרו לעם ישראל מאז. אביו של מוטי אלון היה אחד השופטים בבג''ץ שפסלו את מו''ר בו בזמן שאיפשרו ערבים מוסלמים נאצים לשבת בכנסת ולרוץ. מוטי אלון תומך באביו וגאה באביו. אביו הוא עוד "מזרוחניק" עם כיפה על הראש שתוקע סכין בגב של כל יהודי טוב כי אביו עבד מושחת של הערב רב. אם מוטי אלון לא רצה להיות אחראי לפשעים של אביו היה עליו לגנות את הבגידה הזאת פומבית כדי לכפר בשם המשפחה על הזוועה שעשו. אך מוטי ממש כמו אביו - עוד מזרוחניק שעושה מה שהערב רב אומרים לעשות תמורת שוחד ומשרה ופירסום.

ו. כמה בחורי ישיבה העידו שמוטי אלון תקף אותם מינית. עוד יהיה משפט על זה, כבר הוגש כתב אישום נגד מוטי אלון. אילו המאשימים היו אוייביו, הייתי מוכן להאמין שאולי תופרים לו תיק. אך המאשימים הם תלמידיו שדוקא אהבו אותו והעריצו אותו. אני מאמין להם. אם בחורי הישיבה שלו אומרים אמת עליו, ושוב אני משוכנע שהם כן אומרים אמת, אז הוא סוטה וחולה נפש.

ז. מוטי אלון הוא לא "רב" חס ושלום. "רב" לא בא ממשפחה של רוצחי מו''ר. "רב" לא משתף פעולה עם מגרשי יהודים. "רב" לא תוקף מינית בחורי הישיבה שלו שסמכו בו ואהבו אותו.

ח. אתה לא אוהב את הסגנון שלנו בפורום ובתנועה. יש לי חדשות בשבילך: אנו במלחמה עם הערב רב שמשמיד את העם שלנו רוחנית ולפעמים אפילו פיזית. ערב רב שלא מהסס לקרוא לנו "נאצים" וגם לקרוא לתורתנו "נאצית". ערב רב ששיתף פעולה עם היטלר והנאצים בשואה - אם אתה רוצה לדבר על דוד בן גוריון יש''ו. ערב רב שמסר גיבורי האצ''ל והלח''י לבריטים הנאצים. ערב רב שרצח 16 גיבורי האצ''ל באלטלנה הי''ד. ערב רב שגזל את היהדות מהמזרחים. ערב רב שחטף 10,000 תינוקות יהודים ממוצא תימני. ערב רב שהזמין את ערפאת ו80,000 מחבלים ערבים חמושים נאצים לארץ ישראל בהסכמי אוסלו. ערב רב שחתר תחת המסע שלנו לשחרר את אחינו מברית המועצות. מוטי אלון ומשפחתו הם החקל המוסכן ביותר של הערב רב - הם ערב רב עם כיפות. אין חילול השם גרוע מזה. ואם נשתוק, אז גם אנו נהיה אשמים ח''ו.

קצת חומר למחשבה.

מנותק יוחאי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
"משפט מוטי אלון = נקמה על רצח הרב מאיר כהנא זצ
« להגיב #5 ב- : נובמבר 27, 2011, 22:09:41 »
בס"ד

"א. מוטי אלון הטיף כניעה בתקופת גוש קטיף - סגנון מועצת פשע. ומוטי אלון גינה בחריפות יהודים שהתנגדו באמת. אז הוא בתור "מנהיג" אחראי לחילול השם שקרה שם."

זאת סיבה מספקת לקרוא לו יש"ו???

"ב. יש''ו הנוצרי היה יהודי. וחז''ל כינו אותו "יש''ו", זה ראשי תיבות ל"ימח שמו וזכרו". אז מותר לומר על בוגדים ומלשינים יהודים "ימח שמו וזכרו"."

אני מאוד מקווה שאתה לא באמת משווה בין הרב מוטי אלון ליש"ו, דבר שני לחז"ל יש ראייה קצת יותר עמוקה משלנו ובגלל שהם קראו לאותו יהודי יש"ו לא אומר שלנו מותר לקרוא כך לכל יהודי שנראה לנו שהוא לא בסדר

"ג. זה לא רק מותר אלא במקרים מסויימים, זו חובה לקלל מלשינים ובוגדים יהודים. אם אתה לא מסכים עם זה, אל תאמר את השמונה עשרה כי שם יש קללות חריפות ביותר נגד מלשינים יהודים."

מותר לקלל מלשינים ובוגדים אבל יש הבדל בין לקלל לבין לומר על יהודי יש"ו, דבר שני אני ממש לא חושב שהרב מוטי אלון הוא מלשין ובוגד

"ד. מו''ר הרב מאיר דוד כהנא זצוק''ל הי''ד אמר "ימח שמו וזכרו" על יוסי שריד ועוד בוגדים. מו''ר אמר את זה בנאומים שלו."

שוב אין להשוות בין שני האנשים, יוסי שריד שנחלם בכל כח בתורתנו הקדושה לתלמיד חכם עצום שמגדיל תורה ומאדירה. דבר שני, אני גם לא חושב שעל יוסי שריד נכון להגיד יש"ו מה תגיד אם בנו יהיה צדיק??? הרב כהנא זצ"ל הי"ד היה צדיק, אין ספק אבל מותר לחלוק גם עליו, יש הרבה רבנים גדולים שהעריכו אותו מאוד ועדיין חלקו עליו. אני לא חושב שלהגיד יש"ו זה ראוי. ואני גם לא חושב שהרב כהנא היה אומר את זה על הרב אלון

"ה. המלשינים והבוגדים בבג''ץ שפסלו את מו''ר אחראים לרציחתו ולכל האסונות שקרו לעם ישראל מאז. אביו של מוטי אלון היה אחד השופטים בבג''ץ שפסלו את מו''ר בו בזמן שאיפשרו ערבים מוסלמים נאצים לשבת בכנסת ולרוץ. מוטי אלון תומך באביו וגאה באביו. אביו הוא עוד "מזרוחניק" עם כיפה על הראש שתוקע סכין בגב של כל יהודי טוב כי אביו עבד מושחת של הערב רב. אם מוטי אלון לא רצה להיות אחראי לפשעים של אביו היה עליו לגנות את הבגידה הזאת פומבית כדי לכפר בשם המשפחה על הזוועה שעשו. אך מוטי ממש כמו אביו - עוד מזרוחניק שעושה מה שהערב רב אומרים לעשות תמורת שוחד ומשרה ופירסום."

אני באמת לא מכיר את אביו ועל כן אני מעדיף לא להגיב. אם אני לא מכיר את המקרה עדיף שאשתוק רק אומר שאם זה נכון שאביו פסל את הרב כהנא אז ודאי שהוא לא בסדר אבל זה עדיין לא מצדיק לבקש מה' שימחה אותו ואת זכרו... אגב להגיד על הרב מוטי אלון שעושה מה שהערב רב אומר לו תמורת שוחד זו האשמה חמורה, יש הוכחות??? אפילו במדינתנו החילונית עם כל חוסר המוסריות שבה מוציאים עכשיו חוק נגד לשון הרע, על אחת כמה וכמה שיהודי מאמין צריך לשמור על פיו, לומר דבר כזה בלי הוכחות זו בעיה הלכתית ומוסרית קשה
בקשר לרב מוטי אלון, זה שהוא לא מחה בקול בהחלט לא אומר שהוא מסכים עם אביו בנסוף יכול להיות שהוא חושב שהיה צריך לפסול את הרב כהנא אבל דבר אחד בטוח, הוא גם חושב שצריך לפסול את המפלגות הערביות.

"ו. כמה בחורי ישיבה העידו שמוטי אלון תקף אותם מינית. עוד יהיה משפט על זה, כבר הוגש כתב אישום נגד מוטי אלון. אילו המאשימים היו אוייביו, הייתי מוכן להאמין שאולי תופרים לו תיק. אך המאשימים הם תלמידיו שדוקא אהבו אותו והעריצו אותו. אני מאמין להם. אם בחורי הישיבה שלו אומרים אמת עליו, ושוב אני משוכנע שהם כן אומרים אמת, אז הוא סוטה וחולה נפש. "

שמע מה אתה אומר: "אם בחורי הישיבה שלו אומרים עליו, ושוב אני משוכנע שהם כן אומרים אמת, אז הוא סוטה וחולה נפש" בקיצור הרב מוטי אלון סוטה וחולה נפש כי חיים בן פסח משוכנע שתלמידי ישיבה שהוא לא מכיר העידו שהוא עשה בהם מעשים מגונים... אין ספק שמזמן לא עברת על הספר שמירת הלשון.

"ז. מוטי אלון הוא לא "רב" חס ושלום. "רב" לא בא ממשפחה של רוצחי מו''ר. "רב" לא משתף פעולה עם מגרשי יהודים. "רב" לא תוקף מינית בחורי הישיבה שלו שסמכו בו ואהבו אותו."

רב לא בא ממשפחה של רוצחי מו"ר??? דבר ראשון אף-אחד ממשפחתו לא רצח את הרב כהנא. אתה יכול להגיד שזה חמור מה שהם עשו אבל רצחו???? דבר שני אני עדיין לא מבין איך אתה מעז להגיד שהוא תקף מינית בחורי ישיבה על סמך עדות ששמעת מהתשקורת של בחורי ישיבה שאתה בכלל לא מכיר??? זהו סילוף האמת! אתה משתמש באותן שיטות של התשקורת כדי לעשות דלגיטימציה למישהו שאתה לא אוהב.

"ח. אתה לא אוהב את הסגנון שלנו בפורום ובתנועה. יש לי חדשות בשבילך: אנו במלחמה עם הערב רב שמשמיד את העם שלנו רוחנית ולפעמים אפילו פיזית. ערב רב שלא מהסס לקרוא לנו "נאצים" וגם לקרוא לתורתנו "נאצית". ערב רב ששיתף פעולה עם היטלר והנאצים בשואה - אם אתה רוצה לדבר על דוד בן גוריון יש''ו. ערב רב שמסר גיבורי האצ''ל והלח''י לבריטים הנאצים. ערב רב שרצח 16 גיבורי האצ''ל באלטלנה הי''ד. ערב רב שגזל את היהדות מהמזרחים. ערב רב שחטף 10,000 תינוקות יהודים ממוצא תימני. ערב רב שהזמין את ערפאת ו80,000 מחבלים ערבים חמושים נאצים לארץ ישראל בהסכמי אוסלו. ערב רב שחתר תחת המסע שלנו לשחרר את אחינו מברית המועצות. מוטי אלון ומשפחתו הם החקל המוסכן ביותר של הערב רב - הם ערב רב עם כיפות. אין חילול השם גרוע מזה. ואם נשתוק, אז גם אנו נהיה אשמים ח''ו. "

הכל ידוע אני לא מצדיק אף-אחד גם אני ממורמר על מעשיהם של אותם ציונים שהזכרת, ידוע שהם הסגירו יהודים לבריטים, אני מכיר את סיפור אלטלנה יש לי את הספר "המרד" בבית, הכל מוכר.
עדיין לא הבנתי איך בדיוק זה מתקשר לרב מוטי אלון?? הוא המסוכן ביותר??? לא נסחפת???
קצת חומר למחשבה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אלה שפסלו את מו''ר הרב מאיר כהנא זצוק''ל הי''ד כן רצחו אותו. כי אם מו''ר לא היה נפסל, היו לו שומרי ראש בתור חבר כנסת בכל הופעותיו הציבוריות והמחבלים הערבים יש''ו לא היו מצליחים להתנקש בחייו.

אבל מנחם אלון יש''ו לא רק רצח את מו''ר כשהוא פסל אותו. אלון גם רצח אלפי יהודים נוספים שנרצחו כתוצאה מהסכמי אוסלו ועוד אסונות שלא היו קורים אילו מו''ר היה נבחר לראש ממשלת ישראל. אילו היו נותנים למו''ר לרוץ, במרוצת הזמן הוא היה נבחר לראשות הממשלה כי הפופולריות שלו גדלה באופן מדהים.

מנחם אלון גם רצח את הנשמות של מיליוני יהודים שהיו ניצלים רוחנית אילו מו''ר היה עולה לשלטון.

מנחם אלון רצח את גאולתנו ורצח את תקוותנו.

בנו מוטי אלון הרשע הוא מזרוחניק ממסדי ממש כמו אביו. הוא מעולם לא התנגד למה שאביו עשה, אז הוא גם אשם.

לגבי בחורי הישיבה שמעידים שמוטי אלון תקף אותם מינית, בדרך כלל אנו חייבים לשפוט יהודי לכף זכות. אך כשמדובר בבנו של בוגד שביצע פשע כה איום נגד עם ישראל, וכשהבן ממשיך בדרכו המרושעת של אביו כשהוא מטיף תבוסתנות וכניעה בגוש קטיף ומגנה יהודים טובים שלא מוכנים להכנע - במצב כזה שופטים בוגד כזה לכף חובה.

לא נשכח ולא נסלח למה שעשו למו''ר ולעם ישראל כולו. לא נשכח ולא נסלח לעולם ועד.

מנותק Hayamin FTW!

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *

מנותק יוחאי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
בס"ד

"אלה שפסלו את מו''ר הרב מאיר כהנא זצוק''ל הי''ד כן רצחו אותו. כי אם מו''ר לא היה נפסל, היו לו שומרי ראש בתור חבר כנסת בכל הופעותיו הציבוריות והמחבלים הערבים יש''ו לא היו מצליחים להתנקש בחייו."

אי-אפשר לדעת מה היה קורה אם, וגם אם זה היה נכון, אז אתה בהחלט יכול להאשים את מנחם אלון על זה שהוא הוציא את הרב כהנא מחוץ לחוק אבל מפה ועד לקשר את זה לרצח בכל מיני טיעוני סרק של "מה היה קורה אם...", זה לא רציני. אתה מאשים פה בן אדם ברצח! על מה??? על טענות סרק?, כנראה שזו היא דרכה של "הימין האמיתי"...

"אבל מנחם אלון יש''ו לא רק רצח את מו''ר כשהוא פסל אותו. אלון גם רצח אלפי יהודים נוספים שנרצחו כתוצאה מהסכמי אוסלו ועוד אסונות שלא היו קורים אילו מו''ר היה נבחר לראש ממשלת ישראל. אילו היו נותנים למו''ר לרוץ, במרוצת הזמן הוא היה נבחר לראשות הממשלה כי הפופולריות שלו גדלה באופן מדהים."

שוב פעם אתה מעלה טענות מוזרות, "אם הוא לא היה פוסל את הרב כהנא אז....", עד כמה שידוע לי הנבואה ניתנה רק לשוטים... אני לא חושב שאתה מגדיר את עצמך ככזה... ושוב להאשים אותו ברצח של אלפים???
ושוב טענת סרק אילו היו נותנים לרב כהנא לרוץ, הוא היה נבחר מתישהו לראש ממשלה.... אולי... ואולי לא...

"מנחם אלון גם רצח את הנשמות של מיליוני יהודים שהיו ניצלים רוחנית אילו מו''ר היה עולה לשלטון."

ושוב אותה טענה, אילו ואילו ואילו... מאיפה אתה יודע מה היה קורה אם??? אולי אתה צודק ואולי אתה טועה אבל להאשים אותו ברצח הרב כהנא וברצח אלפי יהודים וברצח מליוני נשמות יהודים??? לא הגזמת קצת?? כל זה רק על טענות תאורטיות אתה מבין כמה הזויים הדברים האלה???

"מנחם אלון רצח את גאולתנו ורצח את תקוותנו."

כן,כן... הרב כהנא היה מביא גראולה... שוב פעם אתה נביא??

"בנו מוטי אלון הרשע הוא מזרוחניק ממסדי ממש כמו אביו. הוא מעולם לא התנגד למה שאביו עשה, אז הוא גם אשם."

מזרוחניק ממסדי??? ממש מחריב העם היהודי,אה... הקיצוניות עיוורה את עיניכם.
כמבון שאתה שוב מחליט אם הוא התנגד או לא..., אין לך מושג, כל הטיעונים שלך הם תאורטיים בלבד ועליהם את בונה אשמה ברצח. הזוי....
לא פחות גרוע מהתשקורת

"לגבי בחורי הישיבה שמעידים שמוטי אלון תקף אותם מינית, בדרך כלל אנו חייבים לשפוט יהודי לכף זכות. אך כשמדובר בבנו של בוגד שביצע פשע כה איום נגד עם ישראל, וכשהבן ממשיך בדרכו המרושעת של אביו כשהוא מטיף תבוסתנות וכניעה בגוש קטיף ומגנה יהודים טובים שלא מוכנים להכנע - במצב כזה שופטים בוגד כזה לכף חובה."

כן,כן... הרב מוטי אלון הוא בוגד...אתה מגוחך. בד"כ אתה מחוייב לשפוט כל יהודי לכף זכות??? אה, כמובן אלא אם כן אותו יהודי מעיז לחשוב אחרת מחיים בן פסח... כל העניין לשפוט יהודי לכף זכות זה דווקא אם הוא חושב אחרת ודווקא אם נראה לך שהוא עושה מעשים נוראיים אבל פה אתה עושה בדיוק ההפך כל הטיענים שלך נגד הרב מוטי אלון הם תיאורטיים ומגוחכים ועל זה את שופט אותו לכף חובה.... עצוב עד מדכא... עם ישראל לא למד לקח...
זוהי שנאת חינם לשמה!

"לא נשכח ולא נסלח למה שעשו למו''ר ולעם ישראל כולו. לא נשכח ולא נסלח לעולם ועד."

מסכים אבל אני לא אאשים ברצח את מי שעשה את זה ולא אקרא לא יש"ו, אתה פשוט מגזים!

חברים, אולי אתם לא חושבים כמוני אבל צאו מהסרט שלכם שכל שמי שחושב קצת שונה אז הוא ישר יש"ו לא ראיתי מקום אחר שמדברים כך שנאת החינם שלכם נגד כל מי שחושב אחרת לא פחותה בהרבה משנאת החינם של התשקורת נגד הציבור הדתי-לאומי או נגד החרדים, אתם עושים לאחרים בדיוק את מה שעושים לכם.... ותתחילו כבר להפעיל את הראש שלכם ולא לבלוע את כל מה שחיים אומר, כולנו אנשים חושבים ואם כולכם חושבים בדיוק כמו חיים כנראה שיש לכם בעייה....
חיים, פעם חשבתי שיש לך חזון אמיתי, ברוך ה' התבדיתי והבנתי שאתה פשוט קיצוני פנאט שלא רואה ממטר ולא מוכן להבין שיש אנשים שחושבים אחרת... אז הרב אלון גינה מפגינים בגוש קטיף, גם אני לא מסכים עם זה אבל אתה, ישר יש"ו! בלי למצמץ...

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
יוחאי אתה גרסא שניה של arabheater,
אם יש לו כיפה וזקן והוא נחשב ל"מתנחל" או "איש ימין" אז זה אומר שהוא צדיק?
מוטי אלון יש"ו לא הצליח להחזיק את המוטי שלו בפנים, והתנהג כמו בהמה, ומגיע לו שיסבול.

מנותק יוחאי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
בס"ד

מצטער, לא הבנתי למה אתה מתכוון כשאתה אומר גרסא שנייה של arabheater...

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

מצטער, לא הבנתי למה אתה מתכוון כשאתה אומר גרסא שנייה של arabheater...

אתם מהסוג אנשים שמקבל פיק ברכיים מלדבר על אנשים עם כיפה וזקן..
תתפלא, יש גם יהודים שצריך להרוג.

מנותק יוחאי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
"משפט מוטי אלון = נקמה על רצח הרב מאיר כהנא זצ
« להגיב #12 ב- : נובמבר 29, 2011, 11:29:33 »
בס"ד

אז למה זה הופך אותכם???
אתם יושבים מאחורי מקלדת, מצליפים בשלונכם החדה בכל מי שחושב אחרת מדברים לשון הרע רח"ל בלי סוף, אין רב אחד שמגבה את האמירות האלה אבל עדיין אתם בטוחים שאתם יודעים תורה יותר טוב מכולם! מביאים ראיות לדעותיכם, מתעלמים מראיות אחרות מתעלמים ממה שרבנים אומרים....

שאני מקבל פיק ברכיים??? אני פשוט לא מעז לדבר על אף יהודי אם אני בכלל לא יודע מה הוא עשה! אני לא אאשים אף יהודי בהסתמך על ראיות תאורטיות והגיון! אני משתדל ללמוד הלכות לשון הרע ומשתדל להבין את חומרתו! כמובן, שתגידו לי שיש כאלה שמותר לדבר עליהם לשון הרע... אפילו להרוג... ומי מחליט??? כמובן לא הרבנים הזקנים שכנראה לא יודעים כלום מחייהים, אנחנו!
וכך אני יכול לראות פה גם ילד בן שלוש עשרה שלא יודע תורה מהי מדבר על רבנים בעזות מצח ובחוצפה רבה בלי בושה....

עליכם נאמר: "בעקבות משיחא חוצפא יסגא"
וכן בהמשך: נערים פני זקנים ילבינו, זקנים יעמדו מפני קטנים, בן מנוול אב, בת קמה באמה, כלה בחמותה, אויבי איש אנשי ביתו, פני הדור כפני הכלב, הבן אינו מתבייש מאביו. ועל מה יש לנו להשען? על אבינו שבשמים"

אתם הולכים בשם אידאולגיה כלשהי שכביכול מבוססת על התורה אבל האמת היא שהיא מאד מנותקת ממנה. היא מחוברת אליה רק במה שנח לכם שתהיה מחוברת אליה.
פשוא אין לי מילים לחוצפה שיש לבן אדם לקלל רב על סמך, סלח לי אבל ראיות מצוצות מן האצבע.
בושה לעם ישראל שאלה הם שומרי תורתה....

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
עלינו נאמר, "בעקבות משיחא חוצפא יסגא" אתה בטוח? אני דווקא בטוח שזה נאמר על יהודונים חוצפנים שמכופפים את התורה והכבוד היהודי כמוך וזה מה שמעכב את הגאולה.
ולגבי מה שרשמת בהתחלה, כן יש רב כזה, או לפחות היה, וקראו לו הרב כהנא הי"ד, וגם היום יש רבנים כאלה.
מוטי אלון הוא שרץ שבועל בתלמידיו, תמשיך להגן עליו.

מנותק יוחאי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
בס"ד

אתה שוב אומר שהוא בועל בתלמידיו, איך אתה מעז?? יש לך הוכחות??? אתה פשוט אומר דברים חמורים ולא מבוססים!
אני מגן עליו כי אני מאמין שכל עוד הוא לא אשם אז הוא זכאי, אי-אפשר להיות מציצנים כאלה וכל מי שחשוד כבר להאשים אותו ולקלל אותו.
זו בדיוק השיטה של התשקורת וזה בדיוק מה שאתם עושים.
מדינת ישראל המלאה בכפירה אפילו היא מוציאה חוק לשון הרע אבל אתם שאתם באים בשם ה' מעיזים לדבר על מי שבא לכם ואיך שבא לכם.
עדיין אל אמרת לי רב אחד שמסכים עם אמירותיך, לצערנו הרב כהנא לא בחיים אז אנחנו יכולים רק לשער מה הוא היה אומר אבל כיום לא שמעתי על רב שידבר כך. אני רוצה שם של רב אחד.

מנותק יוחאי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
בס"ד

ואני לא מכופף את התורה והכבוד היהודי.
אני פשוט יודע שאני קטן ולא יודע תורה אז כן אני מכופף עצמי בפני רבנים, יותר טוב להיות כמוכם? לא יודעים תורה אבל בטוחים שאתם יודעים הכל...

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

אתה שוב אומר שהוא בועל בתלמידיו, איך אתה מעז?? יש לך הוכחות??? אתה פשוט אומר דברים חמורים ולא מבוססים!
אני מגן עליו כי אני מאמין שכל עוד הוא לא אשם אז הוא זכאי, אי-אפשר להיות מציצנים כאלה וכל מי שחשוד כבר להאשים אותו ולקלל אותו.
זו בדיוק השיטה של התשקורת וזה בדיוק מה שאתם עושים.
מדינת ישראל המלאה בכפירה אפילו היא מוציאה חוק לשון הרע אבל אתם שאתם באים בשם ה' מעיזים לדבר על מי שבא לכם ואיך שבא לכם.
עדיין אל אמרת לי רב אחד שמסכים עם אמירותיך, לצערנו הרב כהנא לא בחיים אז אנחנו יכולים רק לשער מה הוא היה אומר אבל כיום לא שמעתי על רב שידבר כך. אני רוצה שם של רב אחד.

ראית פעם איך התלמידים שלו סוגדים לו? קשה לי להאמין שהם יעלילו עליו עלילה, בעצם קשה לי להאמין בכלל שהפראיירים האלו ידווחו עליו, כנראה הגיעו מים עד נפש.
וזה לא רק תלמיד אחד. כנראה שהמוטי של מוטי ביקר בהרבה תלמידים עד שהפרשה התפוצצה.

ה' ירחם.

מנותק יוחאי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
בס"ד
המוטי של מוטי?? עד לאיזה רמה רדודה אתה יכול לרדת...אני אגיד שוב אתה לא מכיר את התלמידים שלו ואתה בעצמך אומר שקשה לך להאמין ש.... זאת אומרת שאתה לא בטוח אז איך אתה מעז לומר דברים כאלה חמורים שוודאי שהם לשון הרע, הוצאת שם רע ועלילת שווא אם זה לא נכון... איך אתה מעז להסתכן כך רק כי אתה כמעט בטוח??

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
המוטי של מוטי?? עד לאיזה רמה רדודה אתה יכול לרדת...אני אגיד שוב אתה לא מכיר את התלמידים שלו ואתה בעצמך אומר שקשה לך להאמין ש.... זאת אומרת שאתה לא בטוח אז איך אתה מעז לומר דברים כאלה חמורים שוודאי שהם לשון הרע, הוצאת שם רע ועלילת שווא אם זה לא נכון... איך אתה מעז להסתכן כך רק כי אתה כמעט בטוח??

בס''ד

פשוט מאוד. אני שונא את כל אלה שהיו מעורבים בפסילת מו''ר הרב מאיר דוד כהנא זצוק''ל הי''ד. כי אלה שפסלו את מו''ר לא רק אחראים לרציחתו. הפוסלים המרושעים האלה הרסו את הגאולה שמו''ר היה מביא לעם ישראל. בגלל הפוסלים האלה, במקום גאולה, קיבלנו קללה. אין מחילה על פשע בוגדני כזה.

מוטי אלון אחראי לפסילה כי הוא תומך באביו וגאה באביו ומעולם לא גינה את מה שאביו המרושע עשה לעם ישראל.

עם רקע כזה, אני כן מאמין לבחורי הישיבה שמעידים שהסוטה הזה תקף אותם מינית ר''ל. משפחת אלון לא ריחמה על מו''ר, אז אני לא מרחם עליהם.

מנותק priel

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
יוחאי אני מסכים איתך, בכל מה שאמרתה, אינני רואה הצדקה להאשים שום אדם בלי הוכחות ברורות, גם בזמן סנהדרין אם היה טיפה ספק בעובר עברה לא היו מוצאים אותו להורג.
אני רוצה להזכיר לכולם שהדרך שלנו היא לא על סמך השארות אלא על סמך תורה, ונכון לומר שגם יהודי שנראה כמו רב יכול להיות בוגד ורוצח, אבל זה רחוק מלפסוק דין על פי תורה במיוחד בדור שלנו ובמיוחד שאפילו גדולי הדור נמנעים מזה.
גם לגבי התלמידים שהתלוננו יכול להיות שהיו להם סיבות להתלונן אבל עיקר התלונה זה לא שלהם אלא ניפוח של דברים בתקשורת וכל מיני ארגונים לזכויות כאלה ואחרים, אנחנו שפוסלים תקשורת לא יכולים להסתמך עליה מתי שנוח לנו.
נכון שאבא שלו היה רשע גמור ובאמת צריך להגיד עליו יש"ו אבל נראה לי זה דרך נוכרית לפסוק גזר דין על בן על סמך מה שעשה אביו. ידוע על לא מעט צדיקים בתנ"ך והגדול מהם הוא אברהם אבינו שאביו היה עובד אלילים או רבי עקיבה בן גרים היה וקילל תלמידי חכמים ובסופו נהיה שכל התלמוד שלנו מסתמך עליו, ותארו לעצמכם אם היו גוזרים עליו דין רוצח ח"ו.
אני מבין אם היה אחד מאיתנו נקי לגמרי שיכול להגיד על אחר שהוא לא בסדר, ובזה שאנו מלמדים זכות על אחר אנו בעצם מלמדים זכות על עצמינו. הדרך של הרב כהנא זה לא רק להתנגד אלא להביא גאולה קודם כל ואי אפשר להביא גאולה כששונאים אחד את השני.
נכון שמי שהטיף לא לסרב פקודה ואולי בעצמו היה שותף בגירוש ממש צריך לגנות אותם בכל תוקף אבל יותר נכון להתפלל עליהם שיחזרו בתשובה ואולי לנסות לשכנע אותם שאפשר לנהוג אחרת ורק לה' יתברך ניתנה היום זכות פסיקת דין רוצח על מישהו ולהוציא אותו להורג, אבל אנחנו מאוד רחוקים מזה.
אני לא חושב שמוטי אלון הוא אכזר כמו אביו לכן אין לנו זכות ואפילו לא מצווה להתאכזר עליו.
אולי זה הדין של ה' עליו בגלל מה שהוא עשה, אנו לא נביאים ואפילו לא צדיקים ולא גדולי הדור ולא רבנים כדי לעשות הקבלה.
תהיו ברוכים ונהיה מבורכים!!! :)