בס"ד
"א. מוטי אלון הטיף כניעה בתקופת גוש קטיף - סגנון מועצת פשע. ומוטי אלון גינה בחריפות יהודים שהתנגדו באמת. אז הוא בתור "מנהיג" אחראי לחילול השם שקרה שם."
זאת סיבה מספקת לקרוא לו יש"ו

"ב. יש''ו הנוצרי היה יהודי. וחז''ל כינו אותו "יש''ו", זה ראשי תיבות ל"ימח שמו וזכרו". אז מותר לומר על בוגדים ומלשינים יהודים "ימח שמו וזכרו"."
אני מאוד מקווה שאתה לא באמת משווה בין הרב מוטי אלון ליש"ו, דבר שני לחז"ל יש ראייה קצת יותר עמוקה משלנו ובגלל שהם קראו לאותו יהודי יש"ו לא אומר שלנו מותר לקרוא כך לכל יהודי שנראה לנו שהוא לא בסדר
"ג. זה לא רק מותר אלא במקרים מסויימים, זו חובה לקלל מלשינים ובוגדים יהודים. אם אתה לא מסכים עם זה, אל תאמר את השמונה עשרה כי שם יש קללות חריפות ביותר נגד מלשינים יהודים."
מותר לקלל מלשינים ובוגדים אבל יש הבדל בין לקלל לבין לומר על יהודי יש"ו, דבר שני אני ממש לא חושב שהרב מוטי אלון הוא מלשין ובוגד
"ד. מו''ר הרב מאיר דוד כהנא זצוק''ל הי''ד אמר "ימח שמו וזכרו" על יוסי שריד ועוד בוגדים. מו''ר אמר את זה בנאומים שלו."
שוב אין להשוות בין שני האנשים, יוסי שריד שנחלם בכל כח בתורתנו הקדושה לתלמיד חכם עצום שמגדיל תורה ומאדירה. דבר שני, אני גם לא חושב שעל יוסי שריד נכון להגיד יש"ו מה תגיד אם בנו יהיה צדיק

הרב כהנא זצ"ל הי"ד היה צדיק, אין ספק אבל מותר לחלוק גם עליו, יש הרבה רבנים גדולים שהעריכו אותו מאוד ועדיין חלקו עליו. אני לא חושב שלהגיד יש"ו זה ראוי. ואני גם לא חושב שהרב כהנא היה אומר את זה על הרב אלון
"ה. המלשינים והבוגדים בבג''ץ שפסלו את מו''ר אחראים לרציחתו ולכל האסונות שקרו לעם ישראל מאז. אביו של מוטי אלון היה אחד השופטים בבג''ץ שפסלו את מו''ר בו בזמן שאיפשרו ערבים מוסלמים נאצים לשבת בכנסת ולרוץ. מוטי אלון תומך באביו וגאה באביו. אביו הוא עוד "מזרוחניק" עם כיפה על הראש שתוקע סכין בגב של כל יהודי טוב כי אביו עבד מושחת של הערב רב. אם מוטי אלון לא רצה להיות אחראי לפשעים של אביו היה עליו לגנות את הבגידה הזאת פומבית כדי לכפר בשם המשפחה על הזוועה שעשו. אך מוטי ממש כמו אביו - עוד מזרוחניק שעושה מה שהערב רב אומרים לעשות תמורת שוחד ומשרה ופירסום."
אני באמת לא מכיר את אביו ועל כן אני מעדיף לא להגיב. אם אני לא מכיר את המקרה עדיף שאשתוק רק אומר שאם זה נכון שאביו פסל את הרב כהנא אז ודאי שהוא לא בסדר אבל זה עדיין לא מצדיק לבקש מה' שימחה אותו ואת זכרו... אגב להגיד על הרב מוטי אלון שעושה מה שהערב רב אומר לו תמורת שוחד זו האשמה חמורה, יש הוכחות

אפילו במדינתנו החילונית עם כל חוסר המוסריות שבה מוציאים עכשיו חוק נגד לשון הרע, על אחת כמה וכמה שיהודי מאמין צריך לשמור על פיו, לומר דבר כזה בלי הוכחות זו בעיה הלכתית ומוסרית קשה
בקשר לרב מוטי אלון, זה שהוא לא מחה בקול בהחלט לא אומר שהוא מסכים עם אביו בנסוף יכול להיות שהוא חושב שהיה צריך לפסול את הרב כהנא אבל דבר אחד בטוח, הוא גם חושב שצריך לפסול את המפלגות הערביות.
"ו. כמה בחורי ישיבה העידו שמוטי אלון תקף אותם מינית. עוד יהיה משפט על זה, כבר הוגש כתב אישום נגד מוטי אלון. אילו המאשימים היו אוייביו, הייתי מוכן להאמין שאולי תופרים לו תיק. אך המאשימים הם תלמידיו שדוקא אהבו אותו והעריצו אותו. אני מאמין להם. אם בחורי הישיבה שלו אומרים אמת עליו, ושוב אני משוכנע שהם כן אומרים אמת, אז הוא סוטה וחולה נפש. "
שמע מה אתה אומר: "אם בחורי הישיבה שלו אומרים עליו, ושוב אני משוכנע שהם כן אומרים אמת, אז הוא סוטה וחולה נפש" בקיצור הרב מוטי אלון סוטה וחולה נפש כי חיים בן פסח משוכנע שתלמידי ישיבה שהוא לא מכיר העידו שהוא עשה בהם מעשים מגונים... אין ספק שמזמן לא עברת על הספר שמירת הלשון.
"ז. מוטי אלון הוא לא "רב" חס ושלום. "רב" לא בא ממשפחה של רוצחי מו''ר. "רב" לא משתף פעולה עם מגרשי יהודים. "רב" לא תוקף מינית בחורי הישיבה שלו שסמכו בו ואהבו אותו."
רב לא בא ממשפחה של רוצחי מו"ר

דבר ראשון אף-אחד ממשפחתו לא רצח את הרב כהנא. אתה יכול להגיד שזה חמור מה שהם עשו אבל רצחו

? דבר שני אני עדיין לא מבין איך אתה מעז להגיד שהוא תקף מינית בחורי ישיבה על סמך עדות ששמעת מהתשקורת של בחורי ישיבה שאתה בכלל לא מכיר

זהו סילוף האמת! אתה משתמש באותן שיטות של התשקורת כדי לעשות דלגיטימציה למישהו שאתה לא אוהב.
"ח. אתה לא אוהב את הסגנון שלנו בפורום ובתנועה. יש לי חדשות בשבילך: אנו במלחמה עם הערב רב שמשמיד את העם שלנו רוחנית ולפעמים אפילו פיזית. ערב רב שלא מהסס לקרוא לנו "נאצים" וגם לקרוא לתורתנו "נאצית". ערב רב ששיתף פעולה עם היטלר והנאצים בשואה - אם אתה רוצה לדבר על דוד בן גוריון יש''ו. ערב רב שמסר גיבורי האצ''ל והלח''י לבריטים הנאצים. ערב רב שרצח 16 גיבורי האצ''ל באלטלנה הי''ד. ערב רב שגזל את היהדות מהמזרחים. ערב רב שחטף 10,000 תינוקות יהודים ממוצא תימני. ערב רב שהזמין את ערפאת ו80,000 מחבלים ערבים חמושים נאצים לארץ ישראל בהסכמי אוסלו. ערב רב שחתר תחת המסע שלנו לשחרר את אחינו מברית המועצות. מוטי אלון ומשפחתו הם החקל המוסכן ביותר של הערב רב - הם ערב רב עם כיפות. אין חילול השם גרוע מזה. ואם נשתוק, אז גם אנו נהיה אשמים ח''ו. "
הכל ידוע אני לא מצדיק אף-אחד גם אני ממורמר על מעשיהם של אותם ציונים שהזכרת, ידוע שהם הסגירו יהודים לבריטים, אני מכיר את סיפור אלטלנה יש לי את הספר "המרד" בבית, הכל מוכר.
עדיין לא הבנתי איך בדיוק זה מתקשר לרב מוטי אלון?? הוא המסוכן ביותר

לא נסחפת

קצת חומר למחשבה.