חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי
** שאלו את הימין האמיתי - לתאריך 27 במרץ **
אלירן:
שלום חיים ,
כשחבר שלי בא אלי ושואל אותי למה אנחנו צריכים להעיף מיפה את כול הערבים מה אני צריך להגיד לו? ליפעמים אני ניתקע בכול מיני מצבים
שאין לי תשובה..
אתה בטוח שמעת על המיקרה שנערים רצחו ילד יהודי בשנת 1999 ורק השנה או שנה שעברה מצאו את הרוצח..וגם עשו על זה סרט בשם Alpha.Dog
מה יש לך להגיד על הסיפור הזה?
ותודה חיים על התשובות ועל כול מה שאתה עושה למען עם ישראל שהקדוש ברוך הוא ישלח לך אישה צדיקה במהרה! ושתזכה לעלות לארצנו הקדושה אמן ואמן!
דוקא_כך:
שלום חיים,
פעם שמעתי אותך אומר על משה דיין "ימח שמו וזכרו" ומכיוון שסמכתי על שיקול דעתך בלי לברר בעצמי את הפרטים ההיסטוריים, הסכמתי אתך. לאחרונה סיימתי לקרוא את הספר "The Yom Kippur War" (ספר חובה!) שכתב העיתונאי אברהם רבינוביץ' (יהודי חילוני יליד אמריקה, שרת בצבא האמריקאי, כעת חי בישראל), ואני מוכרח לציין שאני לא מסכים אתך. ברגעים הקשים של מלחמת יום כיפור, דיין בכה והתאבל על חורבן בית המקדש השלישי! (מכיוון שבבורותו, הוא האמין שמדינת ישראל בכללותה היוותה את בית מקדש שלישי...) אני חושב שזה לא יאה לומר יש"ו על גולדה או על דיין, אלא לקרוא להם "people of little faith", אנשים קטני אמונה, כפי שהרב כהנא זצוק"ל הי"ד עשה.
יברכך ה' וישמרך,
דוקא_כך
popmart:
חיים שלום רב והשם עימך.
לקראת חג הפסח רציתי לברך אותך בחג שמח וכשר. אנו מקווים שבזכות פעילותך הקדושה למען העם והארץ, תיזכה לעלות לארץ ישראל ואת חג הפסח הבא תחגוג בעזרת השם בירושלים עיר הקודש. אני בטוח שאתה עוד תיזכה ליום הזה. תמשיך להיות חזק ואלוהים יברך אותך.
אנחנו אוהבים אותך ומחכים לך בכליון עיניים כאן בארץ ישראל!!
באהבה ובכבוד רב
אילן.
DolphinBoy:
אהלן חיים קודם כל אני שמח שהפורום חזר סוףסוף להיות פתוח בשישישבת כי באמת היה מבעס לא לגלוש אליו :)
חיים ראיתי את הסרטון שלך על הסיגריות ואני קצת לא מסכים איתך אבל'ה כי נכון שסיגריות זה מנהג מגונה אבל להגיד שהוא מוות בטוח זה סתם חארטה כי בתכל'ס סבא שלי כבר בן 90 ועדין מעשן בלי בעיות לא היה לו אף פעם שום בעיה בריאותית עבד כמו סוס עד גיל 75 וממשיך להנות מהחיים אז נכון שזה הוצאה כספית מעצבנת וכן זה לא בריא אבל בגדול נסחפת קצת אחי והכל כמובן באהבה אתה יודע.
ועכשיו לשאלות שלי השבוע.
1. היתה לי פעם חברה נוצריה שמאוד אהבתי ואפילו חשבתי להתחתן איתה האם היית פעם עם אישה גויה? והאם לדעתך צריך גם לגנות התבוללות של יהודיה עם גוי?
כי אם תחשוב על זה יהודי שמביא ילד עם גויה אז זה רע כי הילד גוי אבל שיהודיה כמו נגיד בר רפאלי תתחתן עם ליאו דקפריו ותביא ממנו ילד זה טוב לא? כי הוא יהיה יהודי
ולמעשה יהודיות שיתחתנו עם גויים יגדילו את המאגר של היהודים כי זה סוג של התבוללות הפוכה אם אני לא טועה.
2. שאלו את אורי זוהר השבוע מה זה ישראלי והוא אמר שזה יהודי טיפש אני מאוד נעלבתי וכעסתי על ההערה המגעילה הזו וכמו שיציפיתי המנהל כהנא צדק שידוע כשונא חילונים בפורום
תמך במה שהוא אמר ולמעשה חיזק את הטענה שאני טיפש כי אני לא דתי וזה למרות שאני מרוב שאני טיפש אני מרוויח מאות אלפי שקלים בשנה יותר ממה שהאורי זוהר "החכם" הזה עשה בכל שנותיו כחילוני. הייתי רוצה לשמוע האם אתה תומך למשל בכהנא צדק שמנהיג שינאת חילונים בפורום כמו למשל לאחל לחילונים כמוני "שבת שחורה" ולהצדיק את האמרה שאני טיפש כי אני חילוני.
בכבוד גדול
דולפי.
אילן208:
שלום רב לחיים הצדיק רציתי להבהיר רק דבר אחד ולשאול רק דבר אחד
פופאי מתחיל לשגע את השכל גם לאיתמר בן גביר ראיתי זאת באתר חזית
והנה שאלתי
לארגון שלכם קוראים jtf jewish task force והרעיון הוא מ jtf
joint task force שזה כוחות מיוחדים בצבא ארה"ב
האם ניסו לתבוע אתכם על לקיחת זכויות?
רק שתדע חיים שהדבר הזה מאד רציני ויכול אפילו להוציא אותנו מחוץ לחוק
תפריט
[0] אינדקס הודעות