חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

** שאלו את הימין האמיתי - לתאריך 27 במרץ **

(1/3) > >>

כהנא צדק!:
בס"ד
** !לפי בקשת חיים כל גולש יכול לשאול 2 שאלות בלבד! בהודעה אחת! **
חשוב להתחשב בחיים על מנת להקל על הקריאה בעברית שלו,
הודעות שאינן שאלות או פניות לחיים ימחקו אוטומטית.
תודה,
כהנא צדק!

**שוב אני מזכיר לכל גולש מותר לשאול 2 שאלות קצרות בהודעה אחת**

כהנא צדק!:
בס"ד
שלום חיים!
חיים אני מודה לך על התשובות של שבוע שעבר!
היום רציתי לשאול אותך 2 שאלות:
1)
לפי דעתך איך ממשלה כהניסטית תפעל במצב שבו הממסד הבולשיביקי נמצא היום?...
יש הרבה שאומרים לתקוף ולחסל את כל מדינות ערב, אבל הם שחכו דבר חשוב שיש להם נשק כימי וביולוגי וצבאות גדולים (הכי גדולים במזרח התיכון) וטילים שמאיימים על כל ישראל.
סוריה כבר הציבה בגבול אלפי רקטות וטילים למקרה של מלחמה בגזרה איך אתה חושב שעלינו לפעול?...

2)
חיים לא ניראה לי שאפשר למצוא מישהו יותר טוב ממך לדבר על הנושא של הכלא, בתור אדם שיש בכלא בארה"ב עוד שזה לא הכי קל אנשים אחרי חודש משתגעים  רציתי לשאול אותך איך מחזיקים מעמד כל כך הרבה זמן איזה דברים חיזקו אותך בתור אסיר?...
יש לנו הוים המון יהודים טובים שנכנסו לכלא רק בגלל מעשיהם הטובים למען עם ישראל יגאל עמיר בעיקרון הם יכולים להחזיק בו לנצח הוא נידור למאסר עולם ועוד כ-12 שנים, והוא ריצה כבר מעונשו  בקרוב 12 שנים, לעומת זאת חגי עמיר נידון ל-16 שנות מאסר ורק בגלל "איומים" שאמרו שהוא איים על שרון החמירו את עונשו בעוד שנה ולא רוצים לנקות לו שליש למרות התנהגותו הטובה מאוד אתה לא חושב שזה עוול ועוד יותר עוול שהוא יושב בכלא על דברים שלא עשה בכלל?..

דרך אגב חיים השבוע הרב אורי זוהר דיבר קצת אמת על הישראלים וכמובן שכל יפי הנפש התחילו לקלל ולגדף אותו שזה ממש גועל נפש והם יקבלו את הדין על זה, לפי דעתך לא הגיע הזמן להגיד את האמת בפרצוף? כי רוב הישראלים לא ממש מעניין אותם הדת שלנו וממש לא מכבדים אותנו.
אז יחס גורר יחס לא?...

בעזרת ה' אנחנו מקווים לראות אותך במהרה בארץ ישראל!
עד אז שבוע טוב!,
כהנא צדק!

בייקר:
חיים שלום!
1.אמרת שאתה תומך בדנקן האנטר לנשיאות בארה"ב!האם תוכל לומר מדוע?האם תוכל לספר פרטים על האיש שאפילו בארה"ב לא מוכר ואין לו סיכוי להבחר!
2.אמרת שאם תהיה ראש ממשלה בישראל בס"ד תציית לסנהדרין שתקום בס"ד!כדתי לאומי ולא כחרדי חשיבתך עצמאית כמובן לפי עקרונות ההלכה!באיזה מקרה מתייעצים עם סנהדרין ומתי האדם פועל לפי מה שהוא חושב?כי אם יש סנהדרין אין צורך בבובה שתעשה מה שהרבנים יפסקו!
מה אם הסנהדרין תפסוק שאין לגרש ערבים?!מה אם הסנהדרין תורכב מרבנים חרדים עם השקפת עולם של "שטחים תמורת שלום"אסור להרגיז את הגויים!
שים לב שכיום רוב המנהיגים החרדים ופוסקי ההלכה מחזיקים בדעות של הממסד השמאלני בנוגע לארץ ישראל!והדתיים לאומיים והחרדים המזרחיים מתיישרים לפי פוסקי ההלכה החרדים אשכנזים!

yacov:
בס"ד

שלום חיים,

מה נעשה לקבר של יסר ערפאת, יש"ו? אני חושב שצריך לפוצץ אותו. כשהוא היה בחיים, אני רציתי לשרוף אותו כמו Adolf Eichman, יש"ו.

אתה אמרתה באנגלית שלא מגיע ל-Ronald Reagan התואר יש"ו. מה אתה באמת חושב על זה שאתה רק יכול לאומר בעברית?

יעקב מנשה בן רחמים.

פאקו411:
שלום חיים

לפעמים אני מרגיש יאוש מסויים שאני רואה דברים כאלה ואחרים מאיפה אתה שואב את הכח והדבקות שלך במטרה ...

אני שועף לאחדות העם ולהכנת קרקע משוטפת בין חילונים ודתיים בעיקר
אבל לפעמים שאני תתגבות בשני הצדדים אני חושב זה בלתי אפשרי כימאט
איך אתה חושב אפשר לרפא את הקרע בעם שלנו?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה