חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

** שאלו את הימין האמיתי - לתאריך 27 במרץ **

<< < (3/3)

נץ וגאה בזה:
חיים, רציתי להודות לך על הסרטון שהכנת עלי, אני אמנם לא יודע אם אני ראוי לכל התשבחות הללו, אך בכל אופן תודה רבה על הזמן וההשקעה.
רציתי לשאול אותך הפעם שאלה קצת "אחרת",
כידוע יש בישראל גם בעייה חמורה של פשע מאורגן, כתוצאה מפעילותו נפגעים אנשים טובים סתם, בגלל שעבריין X החליט לחסל את עבריין Y.
כידוע מי ש"מטפל" בפשע המאורגן במדינה הוא המשטרע וכולנו יודעים שהמקום היחיד שהיא יודעת להיות יעילה זה נגד אחינו ביהודה ושומרון.
אני הייתי מציע שבמדינה כהניסטית עתידית, במדינה עם שכל, מי שיטפל בפשע המאורגן יהיה השב"כ, והמוסד (לגבי הפעילות של המאפיות הישראליות בחו"ל), בדיוק כמו שהFBI והDEA מטפלים בפשע המאורגן בארה"ב ובהפצת הסמים, ככה יהיה אפשר לטפל באנשים כאלו ביעילות (עריכת חיפוש ללא צו בית משפט, מעצרים מנהליים, משפטי שדה לראשי משפחות פשע, "סיכולים ממוקדים" בפושעים בעייתיים וכו' וכו'), רציתי לשמוע את דעתך בנדון.
בתודה מראש, נץ.

אור-לי:
האם שמואל סקט (מראשי תנועת "זו ארצנו" וכיום "מנהיגות יהודית") היה חבר ב"ליגה להגנה יהודית"?

אלמוג:
לק"י..

שלום חיים  :) ..
רציתי לשאול אותך על יגאל עמיר.. למה כולם בטוחים שהוא כלכך צדיק!?
זה שאנחנו חושבים שהמעשה שלו היה נכון.. (לא כולנו חושבים ככה..!! וזה לא קשור לכהניסטיות או לא..) לא אומר שהמעשה שלו היה רצוי לפני הקב"ה.. כי היו כאלו לפניו בתנ"ך שקינאו לה' ורצחו יהודים ואחר כך קיבלו על כך עונשים..
אני לא חושבת שהרצח הזה היה הפתרון.. הרי כולנו יודעים שאי אפשר לרצוח כל מי שיעמוד לנו באמצע הדרך!? ויהיו לנו המון קשיים בדרך למטרה.. והמון אנשים שינסו להפיל אותנו מהסיבה הפשוטה שאנחנו מאיימים על הקיום שלהם.. מה אז..?? נרצח?? זה פתרון שלא יעלה על הדעת בכלל!!
מלחמת אחים!? רצח של יהודים!! לא משנה כלל מה הדעות שלך ומה הדעות שלו!! י=ה=ו=ד=י!! 5 אותיות.. זה מה שימנע ממך לפגוע בו!!
אני ממש ממש מאמינה בדברים האלו שאני כותבת לך.. אני חושבת שהם אחד הבסיסים לקיומו של עמ"י..

ליעד:
ב"ה
שלום חיים
רציתי לשאול למה אמרתה בתוכנית שלך על הסנהדרין שהמלך(ראש ממשלה) יכול לעשות מה שבא לו בקשר למלחמות ושטחי א"י. לפי ההלכה אם המלך רוצה לצאת למלחמה הוא צריך להיתיעץ אם הסנהדרין.

בבקשה הסבר את דבריך, תודה.

אֹהד:
שלום חיים !
ברצוני לשאול שאלה, תמיד אתה אומר שהאיסלאם מאיים עלינו ועל ארצות המערב, כלומר ארצות נוצריות, עכשיו האם מה שמדינות הנוצריות הללו והנצרות באופן כללי עשו לנו במשך ההיסטוריה, שהוא כרגע הרבה יותר גרוע ממה שהמוסלמים עשו לנו, נסלח? כלומר, האם אתה מוכן להיות עם מדינות שיש על ידיהן דם יהודי ולהיות איתם באותו מחנה ? האם השואה, מסעות הצלב, הגטואים באיטליה, האינקוויזיציה, האפליה, המצנפת הצהובה, עלילות הדם, פוטוקלי זקני ציון, פרעות קישנב ועוד ועוד, כל זה נסלח ונשכח ?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה