סך הכל הצבעות: 0
0 משתמשים ו- 3 אורחים נמצאים בנושא זה.
בהתחשב בהעדפותי המיניות ההומוסקסואליות אני בערך כמו דנה אינטרנשונל
אתה שחצן מתנשא, שחושב (ובלי צדק) שיש לו עליונות אינטלקוטאלית.האם זה מרומם את רוחך להפוך את כל מי שחולק עליך לילד?אז אני לא ילד ולא מתקרב להיות כזה.
אה עכשיו הבנתי...
דנה אינטרנשיונל היא טרנסג'נדר לשעבר (בהווה היא טרנסג'נדרית), אני כמו שאמרתי גבר ללא כוונה לשנות את זה.
חחחחח אתה גבר?
כן, גבר לכל דבר ועניין, נראה כמו גבר מדבר כמו גבר ומזדיין כמו גבר וגם מזיין לפעמים כמו גבר מובן?
ומקבל כמו כוסית
מודה ומתוודה ואף גאה. חוץ מזה, עד שלא ניסית לא תדע אף פעם כמה זה כיף אז אל תזיין לי במוח אוקיי?
למה אתה בכלל מסביר את עצמך בפניו? אתה חייב לו הסברים? אני אישית ברגע שאני רואה שהוא מתחיל לדבר כמו ילד אני פשוט מפסיק לדבר איתו וזהו...
אני פשוט מפסיק לדבר איתו וזהו...
בהתחשב בהעדפותי המיניות סביר להניח שגם לי היה לא מזמן חלב על השפתיים... בכל אופן אני חושב שהמונח לתאר את חבורת האווילים הללו הוא לא יותר ולא פחות מאשר - תינוקות שנשבו. הם פשוט תינוקות שהחדירו להם רעל פנאטי ופונדומנטאליסטי לעורקים בעודם תינוקות, החדירו להם את היהדות כאמת חסרת ספקות. אין להם ספקות ביהדות ולמה זה? כי הם חסומי דעת - אדם שאין בו ספקות לגבי אמונותיו (כן גם אלו החזקות ביותר) ואורח חייו הוא חסום, ואין לו סיכוי בעולם המודרני והמתפתח של האנושות.
שלום לך,א. אני לא רואה סיבה להכניס לדיון הזה תיאורים מבחילים מעולם הגאווה - מיותר ופתטי.ב. מאיפה היומרנות והתעוזה השחצנית שלך להחליט מי אני, איפה נולדתי ואיזה סיכויים יש לי להסתדר בחיים.יש לי חדשות בשבילך:אני לא נולדתי בבית דתי, לא קיבלתי מהורי חינוך דתי ימני, ולא למדתי בחינוך דתי.אני כהניסט - כי בחרתי להיות כזהאני דתי מאמין - כי בחרתי להיות כזהאני שונא ערבים - כי הם שונאים אותי כיהודי, מפיצים נגד עמי רעל ושטנה ורוצים לרצוח אותי ואת העם היהודי.אז תבלע את הלשון.וקבל ממני עצה, אתה נגוע בשחצנות השמאלנית, אל תהפוך אותי ועוד ימנים לילדים מוגבלים שלא מודעים לבחירתם.אין לי בעייה להמשיך להתווכח איתך, כי בשביל זה הפורום קיים.אבל זה יקרה כל עוד תשמור על הכבוד שלי ושל אנשים אחרים כאן, אל תהפוך אותי למה שאני לא.