בהתחשב בהעדפותי המיניות סביר להניח שגם לי היה לא מזמן חלב על השפתיים... בכל אופן אני חושב שהמונח לתאר את חבורת האווילים הללו הוא לא יותר ולא פחות מאשר - תינוקות שנשבו. הם פשוט תינוקות שהחדירו להם רעל פנאטי ופונדומנטאליסטי לעורקים בעודם תינוקות, החדירו להם את היהדות כאמת חסרת ספקות. אין להם ספקות ביהדות ולמה זה? כי הם חסומי דעת - אדם שאין בו ספקות לגבי אמונותיו (כן גם אלו החזקות ביותר) ואורח חייו הוא חסום, ואין לו סיכוי בעולם המודרני והמתפתח של האנושות.
שלום לך,
א. אני לא רואה סיבה להכניס לדיון הזה תיאורים מבחילים מעולם הגאווה - מיותר ופתטי.
ב. מאיפה היומרנות והתעוזה השחצנית שלך להחליט מי אני, איפה נולדתי ואיזה סיכויים יש לי להסתדר בחיים.
יש לי חדשות בשבילך:אני לא נולדתי בבית דתי, לא קיבלתי מהורי חינוך דתי ימני, ולא למדתי בחינוך דתי.
אני כהניסט - כי בחרתי להיות כזה
אני דתי מאמין - כי בחרתי להיות כזה
אני שונא ערבים - כי הם שונאים אותי כיהודי, מפיצים נגד עמי רעל ושטנה ורוצים לרצוח אותי ואת העם היהודי.
אז תבלע את הלשון.
וקבל ממני עצה, אתה נגוע בשחצנות השמאלנית, אל תהפוך אותי ועוד ימנים לילדים מוגבלים שלא מודעים לבחירתם.
אין לי בעייה להמשיך להתווכח איתך, כי בשביל זה הפורום קיים.
אבל זה יקרה כל עוד תשמור על הכבוד שלי ושל אנשים אחרים כאן, אל תהפוך אותי למה שאני לא.