כתב נושא: פסיכים: לשנות את היחס כלפי פדופיליה  (נקרא 9208 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
פסיכים: לשנות את היחס כלפי פדופיליה
« ב- : אוגוסט 24, 2011, 23:18:37 »
פסיכים ("פסיכיאטרים") מארה"ב טוענים שצריך לשנות את הדרך שבה מסתכלים על פדופיליה, בדרך ללהפוך אותה ל"טבעית" ול"גנטית". מזכיר לכם משהו?                                                                                                                                                                                                                             http://www.foxnews.com/health/2011/08/24/mental-health-group-looks-to-remove-stigma-from-pedophilia/

« עריכה אחרונה: אוגוסט 24, 2011, 23:35:12 על ידי רון בן מיכאל »

מנותק לא חשובה

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "מוטב שאכשל באהבת חינם מאשר בשנאת חינם"
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 24, 2011, 23:28:55 »
איכס
מה טבעי בלהסתכל על ילד או ילדה קטנה ולחשוב עליהם דברים כאלה
הפסיכיאטרים האלה דפוקים

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 24, 2011, 23:37:07 »
בס"ד
מעניין האם הם ירשו לילדים הקטנים שלהם או לנכדים שלהם שיסתובבו עם בני 50
« עריכה אחרונה: אוגוסט 26, 2011, 14:48:34 על ידי arabhater »
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 25, 2011, 00:35:49 »
ואיך יקראו לאנשים שלא מסכימים עם פדופיליה? פדופובים?

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 25, 2011, 00:37:15 »

חחחחחחח ענק!!!

זה בדיוק כמו סוגיית ההומוסקסואליות, הופכים דבר טמא ארור ולא טבעי לדבר "טבעי" ורגיל, והאנשים השפויים מגדירים אותם כאנשים בעלי פוביה לדבר הזה.

חחחחחח הזוי הזוי מה שהולך היום.. ה' ירחם.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 26, 2011, 04:19:24 »
אם מדברים על ילדים זה זוועה.
אם מדברים על האפשרות לשאת אשה בגיל 13 כמו שאבותינו נהגו, מה הבעיה ?
ואל תשכחו שיצחק נשא את רבקה בגיל 3.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : אוגוסט 26, 2011, 08:34:35 »
אם מדברים על ילדים זה זוועה.
אם מדברים על האפשרות לשאת אשה בגיל 13 כמו שאבותינו נהגו, מה הבעיה ?
ואל תשכחו שיצחק נשא את רבקה בגיל 3.

קודם כל אם נגיע לרמה הרוחנית של העפר שדרך עליו יצחק, מצידי שיתחתנו גם בגיל שנה.
אז הם אכן התחתנו אבל יש הבדל בין להתחתן למשל כדי לשמור לך את האישה, לבין לקיים איתה יחסי מין בין בכפיה בין ברצון בעוד שהיא ילדה.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #7 ב- : אוגוסט 26, 2011, 12:18:04 »
א. מעשי אבות סימן לבנים. ואם תחכה עד שתהיה ראוי לדרוך על עפר הארץ בה התהלך יצחק, לא תוכל ללמוד מדרכיו ולעשות שום דבר שהוא מלמד אותך לעשות.
ב. לפי תורתנו הקדושה החל מגיל 12 ויום אחד הנערה ברת דעת ושום דבר לא נחשב כפיה והרצון שלה קביל. כלומר, נערה בת 12 שנישאת זה תופס על כל המשתמע בכך כולל יחסי מין.
ג. יצחק קיים יחסים עם רבקה מיד לאחר החתונה. ובהיסטוריה שלנו באמת כשהיו נושאים ילדה על מנת לשמור אותה מהגויים באמת לא היו עושים כלום עד שהילדה הייתה מגיעה לגיל נערות (אחרי בת מצווה) ואז היא הייתה בוחרת אם להשאר עם הבעל או ללכת. אם הייתה בוחרת ללכת, הנישואין היו פוקעים מייד. אולי אפילו בלי צורך לגט (אבל אני לא בטוח. אני לא זוכר). אם הייתה בוחרת להשאר, הנישואין היו תקפים והוא היה יכול לממש אותם.

אל תשכח שלפי תורתנו הקדושה גבר כשר לעדות ולכל דבר מגיל 13 ויום אחד ובת מגיעה למצוות ולבגרות בגיל 12 ויום אחד. כל הקטע של גיל 18 זה נימוסי הגויים ואין לנו מה להסתכל על זה מבחינת רעיון של מה פסול ומה לא.
כמובן יש את ההלכה שצריך לשמור על חוקי מדינה. אבל אם אתה דן בענייני השקפה מה פסול ומה לא, לשאת נערה בת 12 זה לא פדופיליה ולא פסול. זה טבעי. הנערה בוגרת וכשירה לרבייה.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : אוגוסט 26, 2011, 14:41:17 »
בבתגובות בפורום האנגלי, יש גוי מבריטניה שמסכים עם הפסיכים. גוים  :::D

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : אוגוסט 26, 2011, 14:46:39 »
א. מעשי אבות סימן לבנים. ואם תחכה עד שתהיה ראוי לדרוך על עפר הארץ בה התהלך יצחק, לא תוכל ללמוד מדרכיו ולעשות שום דבר שהוא מלמד אותך לעשות.
ב. לפי תורתנו הקדושה החל מגיל 12 ויום אחד הנערה ברת דעת ושום דבר לא נחשב כפיה והרצון שלה קביל. כלומר, נערה בת 12 שנישאת זה תופס על כל המשתמע בכך כולל יחסי מין.
ג. יצחק קיים יחסים עם רבקה מיד לאחר החתונה. ובהיסטוריה שלנו באמת כשהיו נושאים ילדה על מנת לשמור אותה מהגויים באמת לא היו עושים כלום עד שהילדה הייתה מגיעה לגיל נערות (אחרי בת מצווה) ואז היא הייתה בוחרת אם להשאר עם הבעל או ללכת. אם הייתה בוחרת ללכת, הנישואין היו פוקעים מייד. אולי אפילו בלי צורך לגט (אבל אני לא בטוח. אני לא זוכר). אם הייתה בוחרת להשאר, הנישואין היו תקפים והוא היה יכול לממש אותם.

אל תשכח שלפי תורתנו הקדושה גבר כשר לעדות ולכל דבר מגיל 13 ויום אחד ובת מגיעה למצוות ולבגרות בגיל 12 ויום אחד. כל הקטע של גיל 18 זה נימוסי הגויים ואין לנו מה להסתכל על זה מבחינת רעיון של מה פסול ומה לא.
כמובן יש את ההלכה שצריך לשמור על חוקי מדינה. אבל אם אתה דן בענייני השקפה מה פסול ומה לא, לשאת נערה בת 12 זה לא פדופיליה ולא פסול. זה טבעי. הנערה בוגרת וכשירה לרבייה.

אני לא מסתכל על גיל 18 זה לא קשור.. אבל לגבי מה שאמרת, אתה רוצה להגיד לי שיצחק קיים יחסי מין עם רבקה שהייתה בת 3?

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : אוגוסט 26, 2011, 14:48:05 »
אני לא מסתכל על גיל 18 זה לא קשור.. אבל לגבי מה שאמרת, אתה רוצה להגיד לי שיצחק קיים יחסי מין עם רבקה שהייתה בת 3?
בס"ד
הוא חיכה עד שהיא תגדל ברור!!!!!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : אוגוסט 26, 2011, 14:49:56 »
בס"ד
הוא חיכה עד שהיא תגדל ברור!!!!!

אבל אביר הקרנפים אמר שהוא קיים איתה יחסים מיד אחרי החתונה והוא לקח אותה לאישה בגיל 3 ..

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : אוגוסט 26, 2011, 14:50:50 »
אבל אביר הקרנפים אמר שהוא קיים איתה יחסים מיד אחרי החתונה והוא לקח אותה לאישה בגיל 3 ..

בס"ד
זה בכלל לא נראה לי הגיוני כי ילדה בת 3 לא מסוגלת לקיים יחסי מין בגיל כ"כ מוקדם

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : אוגוסט 26, 2011, 14:53:40 »
זה מה שאני מנסה להבין .. וגם לפי מה שאני יודע לפי ההלכה כל פעם שמקיימים יחסים צריך לבוא ילד אם לא זה זרע לבטלה.. וילדה ב3 ממש לא יכולה להכנס להריון.. אז.. :old_WTF_Aza:

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #14 ב- : אוגוסט 26, 2011, 14:58:45 »
זה מה שאני מנסה להבין .. וגם לפי מה שאני יודע לפי ההלכה כל פעם שמקיימים יחסים צריך לבוא ילד אם לא זה זרע לבטלה.. וילדה ב3 ממש לא יכולה להכנס להריון.. אז.. :old_WTF_Aza:
בס"ד
לאו דווקא זרע לבטלה זה מצווה (זה חלק מטהרת המשפחה אם אני לא טועה)

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #15 ב- : אוגוסט 26, 2011, 15:01:46 »
וואלה אני לא בקיא בזה כמוך אחי אבל נראה לי שאתה טועה.. אני זוכר שזרע לבטלה זה האיסור הכי חמור שיש כאילו

וגם אם כן, איזה משפחה בדיוק הייתה ליצחק? קיצר לא נראה לי הגיוני שהוא קיים איתה יחסים מיד אחרי החתונה זה מאוד מוזר גם לזמנם....

מנותק לא חשובה

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "מוטב שאכשל באהבת חינם מאשר בשנאת חינם"
« להגיב #16 ב- : אוגוסט 26, 2011, 15:04:14 »
הוא חיכה שהיא תיגדל ! מהרבה סיבות

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #17 ב- : אוגוסט 26, 2011, 15:05:58 »
אז בגיל 12 הם קיימו יחסים?

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #18 ב- : אוגוסט 26, 2011, 15:07:13 »
וואלה אני לא בקיא בזה כמוך אחי אבל נראה לי שאתה טועה.. אני זוכר שזרע לבטלה זה האיסור הכי חמור שיש כאילו

וגם אם כן, איזה משפחה בדיוק הייתה ליצחק? קיצר לא נראה לי הגיוני שהוא קיים איתה יחסים מיד אחרי החתונה זה מאוד מוזר גם לזמנם....
בס"ד
זרע לבטלה זה איסור מאוד חמור אבל על פי היהדות מותר לגבר ולאישה(נשואים כמובן) ואף מצווה לקיים יחסי מין

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #19 ב- : אוגוסט 26, 2011, 15:11:04 »
אה.. טוב לדעת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #20 ב- : אוגוסט 26, 2011, 15:12:13 »
בס"ד
תקרא את הכתבה הבאה העוסקת במצוות טהרת המשפחה
http://www.hidabroot.org/ARDetail.asp?BlogID=8901

מנותק hebraic

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #21 ב- : אוגוסט 26, 2011, 16:28:17 »
אביר הקרנפים -
לפי סדר דבריך אך אתחיל דווקא בג' :

ג. לפני דבריך בתגובה זו אתה כותב בהודעה קודמת "ואל תשכחו שיצחק נשא את רבקה בגיל 3. " וכאן אתה כותב "יצחק קיים יחסים עם רבקה מיד לאחר החתונה. ".  
ראשית לכל , נניח ואכן היית מוצא ראיה מהפשט שהם היו נשואים לכל דבר ועניין מרגע שנישאו, למרות שזה לא בהכרח מה שאפשר להבין מהפשט (בראשית כד:סז) ותכף נגיע לזה ... הרי אם אתה מסתמך על הפשט לבדו , מנין אפשר להבין לפי הפשט שהיא הייתה בת שלוש ?  
שנית, כפי שיש מקור שאומר שהתחתן איתה בגיל שלוש(רש"י) , ישנו מקור אחר (סדר עולם רבא) שאומר שהתחתן איתה בגיל 14 .  ואם נרצה לומר אלו ואלו דברי אלוקים חיים ,זאת אומרת, ליישב בין שניהם, אפשר לומר שהוא אכן התחתן איתה בגיל שהייתה ראויה לקידושין באופן כללי (לא נישואין ממש ,אלא מין "הסכם" שינשאו) ונשא אותה, אך דה פאקטו חיכה עד שתהא בגיל 14 כדי שיוכלו להיות כזוג נשוי לכל דבר,ורק אז היו באמת "נשואים" לכל דבר ועניין.
שלישית , לפי המקור שטוען שהייתה בת שלוש , הוא לא מפרש את הפסוק שהוזכר לעיל (בראשית כד:סז) באופן הזה,כלל לא .בפסוק כתוב "וַיְבִאֶהָ יִצְחָק, הָאֹהֱלָה שָׂרָה אִמּוֹ, וַיִּקַּח אֶת-רִבְקָה וַתְּהִי-לוֹ לְאִשָּׁה, וַיֶּאֱהָבֶהָ; וַיִּנָּחֵם יִצְחָק, אַחֲרֵי אִמּוֹ. " ועל זה אומר המקור , רש"י זצוק"ל שמביא על זה את דברי בראשית רבה"האהלה שרה אמו - ויביאה האהלה והרי היא שרה אמו כלומר ונעשית דוגמת שרה אמו שכל זמן ששרה קיימת היה נר דלוק מע"ש לערב שבת וברכה מצויה בעיסה וענן קשור על האהל ומשמתה פסקו וכשבאת רבקה חזרו (ב"ר) " , גם רמב"ן הבין את העניין בפסוק כך "חסר הנסמך, וכמוהו רבים. וטעם הכתוב, כי יספר בכבוד שנהג יצחק באמו, כי מעת שמתה שרה לא נטו אהלה כי אמרו לא תבא אשה אחרת אל אהל הגבירה הנכבדת. וכאשר ראה רבקה הביאה אל האהל ההוא לכבודה ושם לקחה.
וזה טעם ויאהבה וינחם, ירמוז שהיה מצטער מאד על אמו ורחק ממנו מנחם עד שנחם באשתו באהבתו אותה, כי מה טעם שיזכיר הכתוב אהבת האיש באשתו. ואונקלוס פירש ויביאה יצחק האהלה והנה היא שרה אמו, ולכן הזכיר האהבה, כי מפני צדקתה וכשרון מעשיה אהבה ונחם בה. וכך הזכירו בבראשית רבה (ס טז) עד שלא מתה שרה היתה ברכה מצויה בעיסה: "

ב. לא מדויק , גם בגיל 12 היא עדיין שש חודשים ברשות אביה ונחשבת נערה, להבדיל מקטנה . רק לאחר השש חודשים היא נחשבת בגירה. אבל זה לא רק עניין של גיל, יש גם עניינם של סימנים מסוימים שקשורים להגדרות האלה.
ובכל אופן ,זה היה נכון לפני 3300 שנה כשהתורה ניתנה . כידוע לך אני מניח, יש 'ירידת הדורות' ו'השתנות הטבעים', ואין שום ספק שבימי קדם בני 12-13 היו יותר בוגרים, גם מנטאלית,שזה תכונה חשובה שקשורה לעניין הבגירה שיכולה להחליט בעצמה בענייני חתונה.האם בימינו לדעתך בנות 12 הן בגירות מנטאלית?  ממה שראיתי בתשובות הלכתיות בנושא בימינו , הדעה היא שאכן הייתה ירידת הדורות וצעירים מתבגרים היום יותר מאוחר מבעבר.

המשך ג. - אני דווקא מכיר דוגמאות היסטוריות שזוגות יהודים שהתחתנו בגיל צעיר כן חיכו לגילאים מבוגרים יותר.

-". כל הקטע של גיל 18 זה נימוסי הגויים ואין לנו מה להסתכל על זה מבחינת רעיון של מה פסול ומה לא."
לא בדיוק,בן י"ח לחופה זה דברי חכמים .יש שאיפשרו לאחר את זה טיפה, משום לימוד תורה בתנאי שהיצר לא מכביד כמדמני וכו'. אבל בגדול ,לפחות פעם,זה היה הגיל נישואין המרכזי , 18-20
LIONS OF JUDAH ARE AWAKEN , EAGER TO SPILL OUR ENEMIES BLOOD

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #22 ב- : אוגוסט 26, 2011, 17:05:09 »
עוד 20 שנה מצעדי גאווה ראשון בירושלים של הפידופילים.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #23 ב- : אוגוסט 26, 2011, 23:33:53 »

יבוא יום ותראי זקן מתעסק עם ילד ב4 ברחוב ותגידי לו אתה לא מתבייש?!

ואז כתגובה הוא יתבע אותך ותצטרכי לשלם לו אלפי שקלים,ואם מישהו בעבודה שלך יסתכל במחשב על תמונות של ילדים ערומים תפחדי לדווח למנהל כדי שלא יפטרו אותך.

פשוט סדום ועמורה  >:(
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #24 ב- : אוגוסט 28, 2011, 02:49:12 »
א. למי שטען שאם לא מביאים ילד אז יחסי המין נחשבים כזרע לבטלה, לא נכון!. כל עוד אדם מקיים יחסים עם אשתו זה לא זרע לבטלה. אפילו היא עקרה. וכתוב בספרים שגם אם לא נולד מזה ילד בשר ודם, אם החיבור נעשה בקדושה ולפי ההלכה, נולדות ממנו נשמות קדושות וה' אוסף את הטיפות ושומר אותם אצלו.
ב. לתוהים על הגיל שבו יצחק החל לקיים יחסים עם רבקה. אני זוכר שפעם עברנו על הנושא בישיבה ולמדנו את הנושא שיצחק עתר לה' לנוכח אשתו כי עקרה היא. ואז רשי עשה חשבונות של השנים. ועברו 20 שנה מאז שנישאו.
החשבון היה כזה.
כאשר יצחק היה בן 37 שנה היה מעשה העקדה. לאחר שחזרו אברהם ויצחק מהר המוריה נודע לאברהם שרבקה נולדה לבתואל.
יצחק חיכה 3 שנים על מנת לשאת את רבקה שכן אמרו חז"ל שבגיל 3 הילדה ראויה לביאה.
לאחר שרבקה הגיעה לגיל בו היא ראויה לביאה, הלך אליעזר עבד אברהם להביא אותה מחרן. יצחק נישא לרבקה.
עוברות עשר שנים ולא קורה כלום. אבל זה לא סימן, שכן רבקה טרם ראויה להוליד. לאחר שרבקה בגיל 13 יצחק מצפה שתהרה.
לאחר שעוברות עשר שנים ואיננה הרה, זה הסימן הידוע בהלכה לעקרות. רבקה בת 23, יצחק בן 60.
יכול להיות שטעיתי ומתחילה יצחק חיכה 9 שנים עד שתגיע לגיל 12, תביא סימנים ותהיה ראויה להוליד. אז חיכה 10 שנים. בגיל 22 הגיע למסקנה שהיא עקרה והתפלל. אז הרתה רבקה וילדה בגיל 23. יוצא שיצחק הוליד את בניו בגיל 60. לא למדתי את הנושא לעומק שנים רבות אז יכול להיות שאני טועה בפרט קטן.
העיקר הוא שיש מקום בחז"ל שאומרים שהילדה ראויה לביאה בגיל 3 ויצחק קיים איתה יחסים גם לפני שהייתה ראויה להוליד.
ג. העניין עם השתנות הדורות והטבעים לא משנה את העיקר. אנחנו עדיין עושים בר מצווה בגיל 13 ובת מצווה בגיל 12. הסימנים לרוב מופיעים כיום בגילאים יותר מוקדמים ואני חייב לציין שבשביל זה לא צריך בגרות מלאה. יש שלבים של בגרות. כמו זה שבגיל 6 או 7 יש גיל חינוך שבו הילד יכול להבין שיש מצוות ומשמעות. בגיל 12 או 13הילד/ה מגיע/ה לבגרות מספקת על מנת לקבל עול מצוות ולהיות אחראי למעשיו. אמרו חז"ל גם שבן 15 לגמרא ואנחנו מתחילים בגיל 9. יש בן 20 לרוץ ולפי פירוש אחד של הברטנורא זה לפרנס את עצמו, ובעבר הנער היה מתחיל לעבוד בגיל מוקדם יותר.
מן הסתם גיל 18 זו הבשלות השלמה לנישואין. אבל גם יצחק וגם יעקב נישאו בגילאים יותר מאוחרים והרבה אחרים נישאו בגילאים יותר צעירים.

צבא יהושע עוד יחזור!